abonnement Unibet Coolblue
pi_136806357
Adult World (2013) - IMDb

verrassend leuk filmpje met Emma Roberts, over een college meisje die dichter wil zijn, gaat werken in een porno shop en haar favoriete schrijver lastig valt.

roberts is ultra schattig, cusack ook prima, de film is grappig, de karakters zijn goed (vooral de travestiet) , lekkere feelgood film.
7.5 van mij.
pi_136806473
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2014 22:02 schreef Chiadora het volgende:
The Man from Earth (2007)
IMDB: 8,0

De hele film speelt zich af in een kamer waar een groep vrienden met elkaar aan het praten is, geen flashback of wat dan ook. Nooit gedacht dat ik dat anderhalf uur vol zou houden, maar ik bleef tot het einde geboeid.

Het gaat over John, die na 10 jaar ontslag heeft genomen als professor aan een universiteit, zijn collega's geven een afscheidsfeestje voor hem bij hem thuis. Hij heeft ze niet vertelt waar wat hij hierna gaat doen en geeft steeds ontwijkende antwoorden. Uiteindelijk geeft hij toch toe en 'bekent' dat hij al 14.000 jaar op aarde rondloopt. Zijn collega's reageren vol ongeloof, maar hij lijkt overal een antwoord op te hebben.

Het klinkt heel vergezocht, maar ik vond het een enorm interessant film.

8/10
Ik weet nog dat ik dacht, jezus wat een saaie kutfilm lijkt me dat en dat ik hem later ook een 8,5 ofzo heb gegeven, echt leuk en weer eens wat anders. Heeft wel iets weg van Mr. Nobody, heel klein beetje dan.
pi_136814820
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 00:47 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Tnx voor je tips Fan :*
Lekker absurd O+
:D als ik weer zo'n rare film tegenkom, geef ik wel een seintje :P
pi_136818108
Dallas Buyers Club



Geweldige meeslepende film over een man die AIDS krijgt, hoe hij daar mee omgaat en wat hij dan gaat doen (zonder iets van het verhaal te spoilen verder)
Ontzettend sterk acteerwerk ook, alleen jammer dat het op het eind ietsie inzakt..
een dikke 8
maar zoiezo een aanrader!

OLDBOY



Ik keek erg uit naar de film, ook omdatik het orgineel ECHT geweldig vond..
Maar omg! wat een telerustelling, slecht acteerwerk, verhaal dat 10X minder is..
wat een tegenvaller
4
pi_136821522
Ik heb al een tijdje niet meer in dit topic gereageerd.
Hier een lijstje films die ik het afgelopen jaar heb gekeken.

The Grey (2011)

Nadat hun vliegtuig crasht, strandt een groepje medewerkers van een olieplatform in het ijskoude Alaska. Ze bevinden zich in het territorium van een groep wolven die hen als indringers zien. Ze zullen nu moeten vechten om te overleven om niet ten prooi te vallen aan de hongerige wolven.

IMDB: 6.8/10
Ik; 7/10

The Raid: Redemption (2011)

Een SWAT-team komt vast te zitten in een appartementencomplex, dat tot de nok toe volzit met bewapende drugsdealers en moordenaars. Terwijl het team zich een weg probeert te banen door het doolhof van kamers en etages, beginnen de genadeloze moordenaars een gevecht tegen de agenten.

IMDB: 7.6/10
Ik; 7.5/10

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

ohnny Blaze, a.k.a. 'The Ghost Rider' (Nicolas Cage) houdt zich schuil in Oost Europa, terwijl hij moeite heeft om zijn vloek te onderdrukken. Blaze wordt gerecruteerd door een sekte om het tegen de Duivel (Ciarán Hinds) op te nemen, die van plan is om een menselijke vorm aan te nemen.

IMDB: 4.3/10
Ik: 6/10

Ironclad (2011)

De rebelse Engelse baronnen in 1215 dwingen Koning John ertoe om zijn koninklijk zegel op de Magna Carta te plaatsen. Later herroept hij deze belofte en vormt een leger aan de zuidkust van Engeland. Met dit leger moet het kasteel 'Rochester Castle' heroverd worden.

IMDB: 6.2/10
Ik: 7.0/10

Life of Pi (2012)

Het leven van Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel, een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been, een orang-oetang en een tijger van 200 kilo

IMDB: 8/10
Ik: 9;5/10

Cloud Atlas (2012)

Cloud Atlas vertelt zes verhalen die zich in een verschillende tijd en op verschillende plaatsen afspelen en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het eerste verhaal speelt zich rond 1850 af, terwijl het laatste verhaal zich honderden jaren in de toekomst afspeelt. Het is een episch verhaal van menselijkheid waarin de acties en de gevolgen van onze levens impact hebben op een ander door middel van het verleden, het heden en de toekomst wanneer één ziel omgevormd wordt van een moordenaar tot een verlosser en één enkele daad van vriendelijkheid ervoor zorgt dat eeuwen later een revolutie ontketend wordt.

IMDB: 7.6/10
Ik: 8/10

6 Bullets (2012)

Een ex-huursoldaat (Jean-Claude Van Damme) die bekend staat als expert in het vinden van vermiste kinderen, wordt ingehuurd door een professioneel beoefenaar van verschillende gevechtsstijlen, Andrew Fayden (Joe Flanigan), wiens dochter Monica (Anna-Louise Plowman) is ontvoerd.

IMDB: 6.1/10
Ik: 6.5/10

Dragon Eyes (2012)

Een buurt leeft in angst en wanhoop wegens het geweld tussen rivaliserende bendes. De lokale bazen Dash en Antuan terroriseren met hun bendeleden de straten en de burgers hebben alle hoop laten varen. Totdat de mysterieuze Ryan Hong arriveert. Hij begint de bendes tegen elkaar uit te spelen en schuwt daarbij geen geweld. Ook krijgt hij hulp van zijn mentor Tiano.

IMDB: 4.5/10
Ik: 5.5/10

Sap ji Sang Ciu (2012) (Chinese Zodiac)

Geheimagent Asian Hawk (Jackie Chan) is op zijn laatste missie. Om de wereld te redden van de ondergang dient hij de twaalf bronzen dierenriemhoofden, afkomstig uit China, te verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking.

IMDB 6.3/10
Ik: 7/10

Yip Man Chinchyun (2010) (Ip Man: The Legend is Born)

Foshan in China, 1905. De jonge Ip Man bezoekt de school van martial-arts meester Chan Wah-Shun, die hem met de grondbeginselen van de Wing-Chun techniek vertrouwd maakt. Na de plotselinge dood van Chan neemt zijn collega Ng Chung-So de school over en helpt Ip Man zich verder te ontwikkelen. In Hong Kong en leert Ip Man de oude Leung-Bik kennen, die hem nieuwe aspecten van Wing-Chun bijbrengt. Dit zorgt voor een conflict met Ng waarbij Ip Man het moet opnemen tegen zijn adoptiebroer Ip Tin-Chi, die een groot geheim met zich meedraagt dat de hele natie kan bedreigen.

IMDB: 7.1/10
Ik: 8/10

Yip Man: Jung Gik Yat Jin (2013) (Ip Man: The Final Fight)

n het naoorlogse Hongkong wordt de legendarische Wing Chun Grootmeester Ip Man met tegenzin opgeroepen om nog één keer in actie te komen. Wat begint als een stel eenvoudige uitdagingen in kungfu stijl verplaatst zich al snel naar de duistere en gevaarlijke onderwereld van de Triads. Om zijn leven en zijn eer te verdedigen heeft hij geen andere keus dan voor de laatste keer het gevecht aan te gaan.

IMDB: 5.9/10
Ik: 7/10

Tai Chi Zero (2012)

Yang Luchan is het beu om alsmaar gepest te worden en vertrekt naar Chen Village om de kunst van de vechtsport Tai Chi te leren. Op een pijnlijke manier komt Luchan er achter dat het voor de dorpelingen verboden is om een buitenstaander Tai Chi te leren. Hij wordt herhaaldelijk, door zowel sterke mannen, oude vrouwen als kinderen uitgedaagd en verliest alle gevechten. Maar wanneer een angstaanjagend leger van soldaten met vreemde machines verschijnt, realiseren ze zich dat ze de vreemdeling de krachten en kennis van Tai Chi moeten toevertrouwen om hun dorp te redden.

IMDB: 6/10
Ik: 7.5/10

The Man with the Iron Fists (2012)

Het verhaal draait rond een zwarte smid (RZA), die wapens smeedt voor de bewoners van een afgelegen dorpje in feodaal China. Wanneer een transport met goud in de buurt van het dorpje wordt ontdekt, wil iedereen vechten om ook maar wat van deze buit mee te pikken, zo ook de Europese Jackknife (Russell Crowe). Het is aan de 'Lion Clan' om deze buit van de keizer te beschermen. Dit met alle gewelddadige gevolgen vandien.

IMDB: 5.4/10
Ik: 7/10

The Woman in Black (2012)

De jonge advocaat Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) krijgt de opdracht naar een afgelegen dorpje af te reizen om het papierwerk van een onlangs gestorven cliënt te regelen. Terwijl hij alleen in het afgelegen huis aan het werk is ontdekt hij een aantal tragische geheimen. Hij voelt zich steeds minder op zijn gemak wanneer hij telkens een in zwart geklede mysterieuze vrouw blijft zien. De lokale bevolking wil hem niet helpen om er achter te komen wie de vrouw is, en voor hij het weet is hij verwikkeld in een race tegen de klok, als hij haar ware bedoelingen ontdekt.

IMDB: 6.5/10
Ik: 6/10

Django Unchained (2012)

Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Twee geliefden, Django en Broomhilda, worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Terwijl Broomhilda haar nieuwe situatie leefbaar probeert te maken wordt Django ondertussen bevrijd door een eigenaardige premiejager, genaamd Dr. King Schultz. Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Samen gaan ze op zoek naar Broomhilda.

IMDB: 8.5/10
Ik: 8.5/10

Prometheus (2012)

Een team van ontdekkingsreizigers gaat op een reis door het universum waarbij ze een ontdekking doen die leidt naar de oorsprong van het ontstaan van de mensheid. Hierdoor belanden ze in de gevaarlijkste uithoeken van het universum. Daar zullen ze een angstaanjagend gevecht moeten doorstaan om de toekomst van de mensheid te redden.

IMDB: 7.1/10
Ik: 7.5/10

Men in Black 3 (2012)

n Men in Black III gaan Agenten J (Will Smith) en K (Tommy Lee Jones) terug... in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets of niemand slaat hem met zoveel verstomming als zijn norse, terughoudende partner. Wanneer het leven van K en het lot van de planeet op het spel staan, zal Agent J terug in de tijd moeten reizen om de dingen recht te zetten. J ontdekt dat het universum geheimen herbergt waarover K hem nooit verteld heeft - geheimen die zich zullen openbaren als hij samen met de jonge Agent K (Josh Brolin) zijn partner, het agentschap, en de toekomst van de mensheid probeert te redden.

IMDB: 6.9/10
Ik 8/10

The Dark Knight Rises (2012)

Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City verpletterd. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane (Tom Hardy), een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar zelfs als hij zijn cape opnieuw aantrekt, zou Batman wel eens geen partij voor Bane kunnen zijn.

IMDB: 8.6/10
Ik: 8.5/10

The Expendables 2 (2012)

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

IMDB: 6.8/10
Ik: 7.5/10

Jack the Giant Slayer (2013)

De film vertelt het verhaal van een eeuwenoude oorlog die opnieuw oplaait wanneer een jonge boerenknecht onbewust een poort opent tussen onze wereld en die van een angstaanjagend ras van reuzen. Als de reuzen weer voor het eerst in deze eeuw worden losgelaten op Aarde streven ze er naar om het land terug te winnen wat ze ooit hebben verloren. Jack probeert hier met gevaar voor eigen leven een stokje voor te steken. Vechtend voor een koninkrijk, de bevolking, en de liefde van een dappere prinses komt hij oog in oog te staan met de niet te stuiten krijgers, waarvan hij dacht dat ze alleen in legendes voorkwamen. Nu heeft hij de kans om zelf een legende te worden.

IMDB: 6.3/10
Ik 7.5/10

A Good Day to Die Hard (2013)

John McClane (Bruce Willis) reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon te helpen. Die is betrokken bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen

IMDB: 5.4/10
Ik: 6.5/10

Evil Dead (2013)

Een groepje vrienden vertrekt naar een afgelegen huisje in een bos, waar één van hen een oud boek vindt met mysterieuze oude teksten. Wanneer iemand de tekst hardop voorleest, komen er demonische krachten vrij. Deze duistere krachten nemen één voor één de jongeren over totdat er nog maar één overblijft. Degene die overblijft zal moeten vechten om te overleven.

IMDB: 6.5/10
Ik: 7/10

The Purge (2013)

De Verenigde Staten worden geteisterd door misdaad en overvolle gevangenissen. Daarom besluit de overheid om een jaarlijkse ‘Purge’ van 12 uur in te stellen. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is elke misdaad, zelfs moord, legaal. De politie is niet te bereiken en ziekenhuizen sluiten hun deuren. Het is één keer per jaar dat de burgers hun gang kunnen gaan zonder gestraft te worden. Tijdens de nacht, geplaagd door geweld en veelvuldige misdaden, moet een familie beslissen wat ze doen wanneer een vreemdeling bij hen aanbelt voor hulp.

IMDB: 5.5/10
Ik: 4.5/10

Oblivion (2013)

De wereld is vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolkenniveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Soldaat Jack Harper is een van de laatste robotreparateurs op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te verkrijgen. Zijn missie zit er bijna op, totdat hij een vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip.

IMDB: 7/10
Ik: 7.5/10

Man of Steel (2013)

Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?

IMDB 7.4/10
Ik: 9/10

Thor: The Dark World (2013)

Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.

IMDB: 7.4/10
Ik; 8/10

After Earth (2013)

Duizend jaar nadat catastrofale gebeurtenissen de mens gedwongen hebben om de Aarde te verlaten is Nova Prime de nieuwe thuishaven van de mensheid geworden. De legendarische generaal Cypher Raige keert terug naar huis na een lang dienst. Hij is vervreemd geraakt van zijn gezin, maar is klaar om zijn vaderrol voor zijn dertienjarige zoon Kitai op zich te nemen. Wanneer een asteroidestorm het vaartuig van Cypher en Kitai beschadigt, maken ze een noodlanding op de voor hen onbekende en gevaarlijke Aarde.

IMDB 5/10
Ik: 6.0/10

Gravity (2013)

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) is een briljante medische ingenieur die op haar eerste shuttlemissie gaat met de ervaren astronaut Matt Kowalsky (George Clooney), die het commando heeft over zijn laatste vlucht voor hij met pensioen gaat. Maar een schijnbaar routine ruimtewandeling draait uit op een ramp. De shuttle wordt vernietigd waardoor Stone en Kowalsky alleen achterblijven – vastgeketend aan elkaar en steeds verder zwevend in het duister. De oorverdovende stilte verraadt dat ze elke link met de Aarde verloren hebben ... en elke kans op redding. Angst wordt paniek, en elke hap lucht vermindert de nog resterende hoeveelheid zuurstof. Maar misschien is de enige weg naar huis verder te gaan in de angstaanjagende uitgestrektheid van de ruimte.

IMDB: 8.2/10
Ik: 7.5/10

This Is the End (2013)

De film volgt zes vrienden die opgesloten zitten na een reeks vreemde, catastrofistische gebeurtenissen die Los Angeles hebben verwoest. Als de wereld buiten zich ontrafelt, zorgen de slinkende voorraden en claustrofobische omgeving ervoor dat hun vriendschap scheurtjes begint te vertonen.

IMDB: 6.9/10
Ik: 7/10

Carrie (2013)

De verlegen middelbare scholiere Carrie White (Chloë Grace Moretz) wordt opgevoed door haar angstaanjagend religieuze moeder Margaret (Julianne Moore). Wanneer ze de puberteit bereikt, komt ze in aanraking met haar verwoestende telepathische krachten. Wanneer haar klasgenoten vervolgens het eindejaarsbal gebruiken als excuus om haar te vernederen voor de hele school, besluit ze deze dodelijke krachten in te zetten.

IMDB: 6.1/10
Ik: 7/10 (goede remake)

The Conjuring (2013)

The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven.

IMDB: 7.6/10
Ik: 7.5/10

Escape Plan (2013)

Ray Breslin is 's werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken, zodat hij kan werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.

IMDB: 6.9/10
Ik: 7/10

Enemies Closer (2013)

Boswachter en voormalig Navy Seal Henry wordt door een drugskartel gedwongen om te helpen een grote zending drugs te achterhalen, die vermist is bij de Amerikaans-Canadese grens. In de bossen loopt hij een man tegen het lijf die wraak op Henry wil nemen. Terwijl de spanningen hoog oplopen zullen beide mannen moeten vechten om uit het bos te ontsnappen en het kartel te verslaan.

IMDB: 5.1/10
Ik: 6/10

Pacific Rim (2013)

De film speelt zich af in twee gescheiden werelden. De eerste is een toekomstige versie van de Aarde waar in november 2012 een gigantisch monster uit de Stille Oceaan opdook en de stad Osaka in Japan aanviel. De andere wereld is de Anteverse, waar het monster vandaan kwam. Een portaal naar deze wereld ligt acht kilometer onder water. Sinds de eerste aanval spuugt het portaal steeds meer monsters uit die de kustplaatsen aanvallen, waaronder Tokio en Los Angeles. Om de monsters te verslaan ontwikkelt het leger het "Jaeger"-programma dat teams van twee piloten traint om gigantische mechanische harnassen vol met wapens te bedienen.

IMDB: 7.1/10
Ik; 7/10

Wold War Z (2013)

Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt voor het leger en de overheid. Wanneer een zombie-apocalyps uitbreekt, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Tegelijkertijd moet hij zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende zombies.

IMDB: 7.1/10
Ik: 8/10

The Last Stand (2013)

Voormalig LAPD-agent Owens (Arnold Schwarzenegger) heeft zich overgegeven aan het simpele leven in het kleine dorpje Sommerton Junction na een gefaalde operatie die zijn partner gehandicapt achterliet. Owens verdrijft zijn tijd daar door zich met kleine overtredingen bezig te houden als de aangewezen sheriff. Hij wordt uit zijn dagelijkse routine gehaald als er vlakbij een spectaculaire ontsnapping plaatsvindt, waarbij een drugsbaron samen met zijn bendeleden en een aantal gijzelaars in een gepantserde wagen ontsnappen. De drugsbaron besluit richting Mexico te reizen om aan de Amerikaanse autoriteiten te ontsnappen. Het enige dat hem nog in de weg staat om de grens te bereiken, is het dorpje Sommertown Junction, bewaakt door sheriff Owens.

IMDB: 6.4/10
Ik: 6.5/10

[ Bericht 0% gewijzigd door ExperimentalFrentalMental op 17-02-2014 19:14:48 ]
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_136821928
Ik vind het zeer interessant dat je in plaats van een mening gewoon een samenvatting van het verhaal geeft. Dat geeft ons echt een fantastisch inzicht in wat je van de film vond.

Oja, en dan zijn je samenvattingen ook nog van Moviemeter gejat. Toprecensies man!
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  maandag 17 februari 2014 @ 19:19:50 #82
229392 Lemans24
dé ervaringsdeskundige
pi_136821967
36 samenvattingen, prachtig om te lezen :)
Gelukkig wel cijfers er bij.
pi_136822522
Ik deed er eerder wel altijd wat bij schrijven. Ik had er nu even geen zin omdat het er best veel zijn :) Een hoop zijn er ook alweer van een tijdje geleden.
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_136822842
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 19:19 schreef Lemans24 het volgende:
36 samenvattingen, prachtig om te lezen :)
Gelukkig wel cijfers er bij.
En gelukkig doen de plaatjes het niet ;)
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_136824498
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 12:11 schreef pokkerdepok het volgende:
Adult World (2013) - IMDb

verrassend leuk filmpje met Emma Roberts, over een college meisje die dichter wil zijn, gaat werken in een porno shop en haar favoriete schrijver lastig valt.

roberts is ultra schattig, cusack ook prima, de film is grappig, de karakters zijn goed (vooral de travestiet) , lekkere feelgood film.
7.5 van mij.
Fuck yeah die wilde ik nog zien. _O_ Eindelijk te downloaden.
pi_136825760
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 17:20 schreef casper019 het volgende:

OLDBOY

[ afbeelding ]

Ik keek erg uit naar de film, ook omdatik het orgineel ECHT geweldig vond..
Maar omg! wat een telerustelling, slecht acteerwerk, verhaal dat 10X minder is..
wat een tegenvaller
4
deze ga ik dus overslaan. te triest voor woorden dat je zo'n geweldige film gaat overdoen. door spike lee nog wel..
  maandag 17 februari 2014 @ 22:22:37 #87
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_136830700
Captain Phillips
Paul Greengrass` nieuwste werk vertelt het waargebeurde verhaal van de kaping van een Amerikaans vrachtship door Somalische piraten bij de Hoorn van Afrika.
Door de manier van filmen, die we inmiddels gewend zijn uit de Bourne reeks en nog steeds door velen verfoeid wordt, lijkt het net alsof je midden in de actie zit. Dat voegt extra spanning toe aan het geheel, die naar het einde toe steeds groter en het tempo hoger wordt.
Hanks is, vooral in het tweede gedeelte, erg goed maar het is Barkhad Abdi die hier in z`n speelfilm debuut alle schijnwerpers op zich gericht ziet. Hij laat als leider van de groep piraten meerdere kanten van zich zien, hij kan zeker acteren.
Een spannende,meeslepende actie film van Greengrass.

IMDB Cijfer: 8,0/10
Mijn Cijfer: 8,0/10
pi_136831214
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 22:22 schreef Timo20 het volgende:
Captain Phillips
Paul Greengrass` nieuwste werk vertelt het waargebeurde verhaal van de kaping van een Amerikaans vrachtship door Somalische piraten bij de Hoorn van Afrika.
Door de manier van filmen, die we inmiddels gewend zijn uit de Bourne reeks en nog steeds door velen verfoeid wordt, lijkt het net alsof je midden in de actie zit. Dat voegt extra spanning toe aan het geheel, die naar het einde toe steeds groter en het tempo hoger wordt.
Hanks is, vooral in het tweede gedeelte, erg goed maar het is Barkhad Abdi die hier in z`n speelfilm debuut alle schijnwerpers op zich gericht ziet. Hij laat als leider van de groep piraten meerdere kanten van zich zien, hij kan zeker acteren.
Een spannende,meeslepende actie film van Greengrass.

IMDB Cijfer: 8,0/10
Mijn Cijfer: 8,0/10
Film: 8.0
Het einde: 10 _O_
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  maandag 17 februari 2014 @ 23:25:31 #89
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_136833134
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 22:35 schreef FireFox1 het volgende:

[..]

Film: 8.0
Het einde: 10 _O_
Idd een cool einde. Las net dat
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_ _O_
pi_136833854
Nog nooit gepost hier, maar voor deze film moet het toch maar gebeuren.

Vanavond Lone Survivor gezien.
Het waargebeurde verhaal, gaat over 4 Navy SEALs die gedropt worden in onherbergzaam terrein in Afghanistan waarna ze op zoek gaan naar Ahmad Shah. De operatie mislukt volledig en 3 van de 4 Navy SEALs komen om, evenals de volledige QRF die gestuurd wordt om hen te redden. Hun helikopter wordt neergeschoten. Uiteindelijk wordt Marcus Luttrell gevonden door een stel Afghanen die hem helpen en een dorpsbewoner er op uit sturen om de Amerikanen te waarschuwen.

De Taliban krijgt echter lucht van de schuilplaats van de laatst overlevende SEAL en bestormen het dorp. Die aanval wordt door de dorpsbewoners ternauwernood afgeslagen met de hulp van Amerikaanse Apaches en soldaten en uiteindelijk wordt Marcus Luttrell dus gered.

Tot zover het verhaal van een 'gewone' oorlogsfilm. Nadat de film is afgelopen komt de echte confrontatie pas: beelden van de omgekomen soldaten in gelukkiger tijden. Foto's en filmpjes van tijdens huwelijken, met kinderen, eentje met z'n pasgeboren zoontje en uiteindelijk de beelden van de echte Marcus Luttrell met z'n zoontje, die naar een van zijn buddy's is vernoemd, en met z'n redder. Best indrukwekkend!

Voor de film een 7, maar het einde er bij maakt het een 8.5.
pi_136834215

Cloudy with a chance of meatballs 4/10

Meest standaard verhaal ooit. Ik begrijp het niet. Wat nog nog wel positief is zijn de italiaanse tekenfilm invloeden en de manier hoe eten gepresenteerd wordt.
pi_136834733
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 23:25 schreef Timo20 het volgende:

[..]

Idd een cool einde. Las net dat
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_ _O_
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  User die je het meest gemist hebt 2022 dinsdag 18 februari 2014 @ 08:17:34 #93
78918 SeLang
Black swans matter
pi_136837521
The Man from Earth (2007)
An impromptu goodbye party for Professor John Oldman becomes a mysterious interrogation after the retiring scholar reveals to his colleagues he never ages and has walked the earth for 14,000 years.

Wel geinig idee maar de film is wat ongeloofwaardig en het einde is voorspelbaar
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
7+
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  dinsdag 18 februari 2014 @ 09:39:43 #94
310170 kawa4
gratis is goed!!!!
pi_136838821
The Human Race


quote:
Verenigde Staten
Actie / Horror
87 minuten

geregisseerd door Paul Hough
met Paul McCarthy-Boyington, Eddie McGee en Trista Robinson

Een groep van 80 mensen wordt uit hun dagelijkse bestaan gesleurd als ze ineens op een onbekende locatie terechtkomen. Plots krijgen ze allemaal een stem te horen in hun hoofd die de regels van een gruwelijke race lijkt uit te leggen. De groep mensen is van alle leeftijden, de ene in betere conditie dan de andere. Zelfs gehandicapten maken er deel van uit. Jong of oud, de regels zijn voor iedereen hetzelfde. En er kan maar één de winnaar zijn.
op zich heeft de film wel een leuk idee.
vergelijking word al snel gemaakt met Batle Royale, maar ze wijken toch best veel van elkaar af
er had wel meer ingezeten, wan special effect waren wat minder
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
acteer prestatie, laten ook wel te wensen over.
maar voor de rest best wel een vermakelijke film vond ik.

ik geef hem een kleine 7
mee bekant vangde gin haas.
  dinsdag 18 februari 2014 @ 09:45:39 #95
310170 kawa4
gratis is goed!!!!
pi_136838977
Welcome to the jungle



quote:
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Rob Meltzer
met Jean-Claude Van Damme, Adam Brody en Rob Huebel

De film vertelt het verhaal van Chris (Adam Brody). Hij is op het werk een slappeling die niet durft op te staan tegen de kantoorpestkop Phil (Rob Huebel). Tijdens een zogenaamde wildernis seminar op een tropisch eiland loopt het mis en wordt coach Storm Rothschild (Van Damme) aangevallen door een poema. Het moment voor Chris om wel op te staan en zich te bewijzen.
deze film had me aangenaam verast, gezien de negatieve resencies.
viel mij 100% mee. ok echt een goede film kon ik het niet noemen

JCvD drijft goed de spot met zich eigen, en dat maakt de film ook een stuk leuker
zonder de rol van the Muscles from Bussels zou de film wel wat minder zijn.

verwacht hier geen top film, maar een leuke wegkijker.

ik geef hem een 6.5
mee bekant vangde gin haas.
pi_136840881
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 23:45 schreef Niek92 het volgende:
Nog nooit gepost hier, maar voor deze film moet het toch maar gebeuren.

Vanavond Lone Survivor gezien.
Het waargebeurde verhaal, gaat over 4 Navy SEALs die gedropt worden in onherbergzaam terrein in Afghanistan waarna ze op zoek gaan naar Ahmad Shah. De operatie mislukt volledig en 3 van de 4 Navy SEALs komen om, evenals de volledige QRF die gestuurd wordt om hen te redden. Hun helikopter wordt neergeschoten. Uiteindelijk wordt Marcus Luttrell gevonden door een stel Afghanen die hem helpen en een dorpsbewoner er op uit sturen om de Amerikanen te waarschuwen.

De Taliban krijgt echter lucht van de schuilplaats van de laatst overlevende SEAL en bestormen het dorp. Die aanval wordt door de dorpsbewoners ternauwernood afgeslagen met de hulp van Amerikaanse Apaches en soldaten en uiteindelijk wordt Marcus Luttrell dus gered.

Tot zover het verhaal van een 'gewone' oorlogsfilm. Nadat de film is afgelopen komt de echte confrontatie pas: beelden van de omgekomen soldaten in gelukkiger tijden. Foto's en filmpjes van tijdens huwelijken, met kinderen, eentje met z'n pasgeboren zoontje en uiteindelijk de beelden van de echte Marcus Luttrell met z'n zoontje, die naar een van zijn buddy's is vernoemd, en met z'n redder. Best indrukwekkend!

Voor de film een 7, maar het einde er bij maakt het een 8.5.
Mark Wahlberg....

Ik begin deze man steeds meer te respecteren..... _O_
I may not be your first, but to be your last would be perfect.....
pi_136841472
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 08:17 schreef SeLang het volgende:
The Man from Earth (2007)
An impromptu goodbye party for Professor John Oldman becomes a mysterious interrogation after the retiring scholar reveals to his colleagues he never ages and has walked the earth for 14,000 years.

Wel geinig idee maar de film is wat ongeloofwaardig en het einde is voorspelbaar
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
7+
Gisteravond toevallig ook gezien. Vond het idee ook erg leuk, ook een leuke denkoefening, kan zoiets en hoe verloopt zo'n gesprek. Ik vond het einde ook voorspelbaar maar niet storend en een mooie manier om het ook voor de kijker af te sluiten zonder het te gemakkelijk te laten aanvoelen. Ook de lengte was prima met 90 minuten, veel langer hou je een praatfilm vaak niet vol, hoe fascinerend de gesprekken ook zijn.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
IMDb: 8
Ik: 8
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  User die je het meest gemist hebt 2022 dinsdag 18 februari 2014 @ 12:02:32 #98
78918 SeLang
Black swans matter
pi_136843294
@Karstman

Wat betreft The Man from Earth:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  dinsdag 18 februari 2014 @ 13:22:18 #99
401956 _Dido_
Remember me!
pi_136846257
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 08:17 schreef SeLang het volgende:
The Man from Earth (2007)
An impromptu goodbye party for Professor John Oldman becomes a mysterious interrogation after the retiring scholar reveals to his colleagues he never ages and has walked the earth for 14,000 years.

Wel geinig idee maar de film is wat ongeloofwaardig en het einde is voorspelbaar
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
7+
Het idee was leuk idd, maar ik vond het einde idd ook voorspelbaar (al ben ik even vergeten wat het einde ook alweer was :'))
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
pi_136848390
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 12:02 schreef SeLang het volgende:
@Karstman

Wat betreft The Man from Earth:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')