Ze zijn inderdaad wat zurig. Ze zitten op o.a. azijn.quote:Op zondag 9 februari 2014 21:05 schreef BasEnAad het volgende:
Is dit de zure versie die wel eens in de durum doner zit?
Yup en paprika's zijn pepers; -). wel grappig in Nederland heb je ook pizza peperoni ( pikante salami) In italie moet je daar niet mee aankomen keken ze me raar aan. ( is gewoon salami picante in italie).quote:
Pepperoni zal ik in NL nooit bestellen, omdat je af en toe met salami krijgt, en af en toe met pepers. Heel erg vervelend.quote:Op zondag 9 februari 2014 22:40 schreef mytec het volgende:
[..]
Yup en paprika's zijn pepers; -). wel grappig in Nederland heb je ook pizza peperoni ( pikante salami) In italie moet je daar niet mee aankomen keken ze me raar aan. ( is gewoon salami picante in italie).
Klopt maar scherp is het trouwens nooit..quote:Op zondag 9 februari 2014 23:20 schreef Sauslepel het volgende:
[..]
Pepperoni zal ik in NL nooit bestellen, omdat je af en toe met salami krijgt, en af en toe met pepers. Heel erg vervelend.
Daar heb je zo gelijk in hè, al gooien ze er een halve pot pepers op, ik krijg nooit een echt scherpe pizza in Nederland...quote:Op zondag 9 februari 2014 23:47 schreef mytec het volgende:
[..]
Klopt maar scherp is het trouwens nooit..
Sommige pizzeria's hebben pepers in olijfolie en dat is nog wel eens lekker om over je pizza te doen, een stuk scherper dan medium pikant wat er al op ligt.quote:Op maandag 10 februari 2014 16:38 schreef technothomas het volgende:
[..]
Daar heb je zo gelijk in hè, al gooien ze er een halve pot pepers op, ik krijg nooit een echt scherpe pizza in Nederland...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |