Rijk gevuld ook, erg lekker.quote:Op woensdag 26 februari 2014 09:00 schreef Holyme het volgende:
Straks ook weer even wat boodschappen doen, dat wordt sowieso zo'n rozijnenbroodje
Mijn zelfgemaakte hummus is ook tien keer lekkerder, maar ik vind die van de Lidl kant en klaar lekker makkelijk. Heb overigens een berichtje op de Facebookpagina van de Lidl achtergelaten betreft de hummus, en dit kreeg ik terug: Hi, dank voor je bericht. We doen ons best om dit product zo snel mogelijk weer in de schappen te krijgen.quote:Op maandag 24 februari 2014 22:52 schreef Molo het volgende:
[..]
ja daar was ik ook achter gekomen
Dus nu haal ik het of bij de AH, of maak ik het zelf maar
Is overigens heel makkelijk en goedkoop te maken. Kikkererwten en paar eetlepels tahin (sesampasta, te koop bij Turkse winkels) met wat water, olie, peper, zout, citroensap, knoflook en een paar rode pepervlokken in de blender en je hebt een bak vol hummus.
Maar zo uit het schap trekken is makkelijker, dat is zeker zo.
Ik hoop dat het weer terug komt, lekker spul.
Ik ben geschrokken van Lidl, erg kleinquote:Op woensdag 26 februari 2014 13:18 schreef Copycat het volgende:
De mortadella is trouwens ook erg lekker. Net als de cantuccini.
Ah, dat is een goed berichtquote:Op woensdag 26 februari 2014 11:18 schreef Skaai het volgende:
[..]
Mijn zelfgemaakte hummus is ook tien keer lekkerder, maar ik vind die van de Lidl kant en klaar lekker makkelijk. Heb overigens een berichtje op de Facebookpagina van de Lidl achtergelaten betreft de hummus, en dit kreeg ik terug: Hi, dank voor je bericht. We doen ons best om dit product zo snel mogelijk weer in de schappen te krijgen.
Nou he, ik dacht nog dat ik gek was. Ik wilde het eens proberen en wist zeker waar het stond, maar daar kon ik het maandag nergens vinden. Nog overal gekeken of het verplaatst was omdat de koeling een stuk was opgeschoven door de actieproducten die erbij moesten. Maar niks...quote:Op maandag 24 februari 2014 22:28 schreef Skaai het volgende:
De hummus is overigens nergens meer te krijgen. Volgens een dame van de Lidl is het distributiecentrum (die in elk geval in Almere leverde) verhuisd naar Heerenveen en daar kopen ze het niet meer in. Waardeloos .
Die bij het Trudoplein? Klein, maar wel goed uitgerust, vind ik. Alleen is het niet zo handig om speciaal voor biologische eieren en suiker te gaan en dan met alles behalve biologische eieren en suiker thuis te komen ...quote:Op woensdag 26 februari 2014 17:29 schreef friekin_ het volgende:
Ik ben geschrokken van Lidl, erg klein
Dat moet ik. Nu.quote:Op donderdag 27 februari 2014 18:27 schreef motorbloempje het volgende:
Hmmmm hebben ze bij jullie ook de geroosterde paprika hummus? Die is echt
Oh dat klinkt echt heerlijkquote:Op donderdag 27 februari 2014 18:27 schreef motorbloempje het volgende:
Hmmmm hebben ze bij jullie ook de geroosterde paprika hummus? Die is echt
Dan toch wel in badjas met slippers aan naar binnen?quote:Op vrijdag 28 februari 2014 13:58 schreef formerjellybean het volgende:
ohhhh die bakker blijft rulen, hier haal ik dagelijkse een paar verse bolletjes (woon achter de lidl) , heb dan een beetje het camping gevoel ook
Ik heb de Quattro Formaggi gegeten!quote:Op vrijdag 28 februari 2014 12:16 schreef SgtPorkbeans het volgende:
Heeft iemand hier ervaring met de Italiamo pizza's van Lidl?
Zien er namelijk best smakelijk uit en niet duur natuurlijk
^^quote:
Vega del cega, Valdepenas. Zowel de rode als de wittequote:Op zaterdag 1 maart 2014 17:37 schreef Probability het volgende:
wat zijn jullie favoriete lidl wijnen?
Die kant en klare poffertjes van de Lidl zijn echt wel lekker, als je ze met vloeibare boter bakt in de pan. Je moet ze niet in de magnetron gooien want dan drogen ze uit.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik begrijp echt niet waarom mensen kant-en-klare pannenkoeken en poffertjes kopen, terwijl je het zelf in een handomdraai kunt doen. 2 eieren, melk (of water), pannenkoekenmix en je beslag is al klaar.
En de pizza Inferno is gewoon een ontzettend smerige pizza, die alleen wordt gegeten zodat mensen kunnen opscheppen tegen anderen dat 'ie 'best wel meeviel qua hitte', herp derp.
Nouja, warm maken bedoel ik...quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:33 schreef lady-wrb het volgende:
waarom moet je ze nog een keer bakken? ze zijn toch kant en klaar?
Vloeibare boterquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:30 schreef Nielsch het volgende:
[..]
Die kant en klare poffertjes van de Lidl zijn echt wel lekker, als je ze met vloeibare boter bakt in de pan. Je moet ze niet in de magnetron gooien want dan drogen ze uit.
Eh nee... Ik bedoel uit zo'n flesquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:41 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Vloeibare boter
Dus je gaat eerst boter smelten ergens in en dan in de pan doen? Kan toch ook rechtstreeks: boter in de pan, wachten tot het bruist en dan je poffertjes er in mikken.
Jij bent niet bekend met het product vloeibare boter? Gewoon overal te koop. In plastic flesjes, van alle merken.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:41 schreef djkoelkast het volgende:
Vloeibare boter
Dus je gaat eerst boter smelten ergens in en dan in de pan doen? Kan toch ook rechtstreeks: boter in de pan, wachten tot het bruist en dan je poffertjes er in mikken.
Bedoel je van dat bakspul?quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:43 schreef Copycat het volgende:
[..]
Jij bent niet bekend met het product vloeibare boter? Gewoon overal te koop. In plastic flesjes, can alle merken.
Vloeibare margarine. Prima voor poffertjes of pannenkoeken.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
Bedoel je van dat bakspul?
Maar dat is geen boter, dat is ehm...
Vloeibare bak & braad?
Vloeibare margarine?
Ze zijn echt best te doen Zodra mijn nichtje wat ouder is wil ik een poffertjespan. Vreet ik ze niet alleen zelf opquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:48 schreef lady-wrb het volgende:
ik bak ze zelf wel. van die kant en klare sponsjes vind ik echt niks
Echt niet culi-snob pur sang maar daarom ben ik juist zo vaak bij de Lidl te vinden. Maar vloeibare margarinebende boter noemen is zo fout dat het zelfs bij wet verboden isquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:46 schreef Syrena het volgende:
En dat noemen normale mensen boter ja. De culisnobs zitten elders.
Als je ze met boter opwarmt in de pan proef ik echt het verschil niet... Vanuit de magnetron zijn ze inderdaad niet te vreten.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:48 schreef lady-wrb het volgende:
ik bak ze zelf wel. van die kant en klare sponsjes vind ik echt niks
Ja whatevsquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Bedoel je van dat bakspul?
Maar dat is geen boter, dat is ehm...
Vloeibare bak & braad?
Vloeibare margarine?
A-to-the-fucking-men!quote:
Ik vind dat zo moeilijk te geloven dat ik het van de week ga proberen.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 20:03 schreef Nielsch het volgende:
[..]
Als je ze met boter opwarmt in de pan proef ik echt het verschil niet... Vanuit de magnetron zijn ze inderdaad niet te vreten.
de Chiantiquote:Op zaterdag 1 maart 2014 17:37 schreef Probability het volgende:
wat zijn jullie favoriete lidl wijnen?
Toujours of semper?quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:34 schreef Nielsch het volgende:
Favoriete producten:
- kaneelbroodjes van de bake-off
- afbakcroissantjes voor in de oven
- schoonmaak- en babydoekjes (W5 ofzo en Toujours)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |