Roosteren!quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:16 schreef 2NutZ het volgende:
[..]
Wellicht een domme vraag maar hoe maak ik een maiskolf goed klaar?
oew, ja, dat heb ik al lang niet meer gemaaktquote:Op woensdag 29 januari 2014 16:15 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Niets bijzonders .. Aardappels uit de oven, schouderkarbonade en maïs
Gisteren sajoerboontjes
*goedquote:
quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:16 schreef Chloroform het volgende:
[..]
Mensen maakten mij gewoon boos.
Tegenwoordig gewoon zen toch.
Pannetje met water en weinig zout, koken tot gaar en dan serveren met roomboterquote:Op woensdag 29 januari 2014 16:16 schreef 2NutZ het volgende:
[..]
Wellicht een domme vraag maar hoe maak ik een maiskolf goed klaar?
Gewoon alleen koken? als ik ze krijg zijn ze vaak zoet. Is dat niet koken met beetje suiker dan? zoals met wortels soms?quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:17 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Pannetje met water en weinig zout, koken tot gaar en dan serveren met roomboteren eventueel wat zout
heb nog nooit zoete maiskolf gehadquote:Op woensdag 29 januari 2014 16:21 schreef 2NutZ het volgende:
[..]
Gewoon alleen koken? als ik ze krijg zijn ze vaak zoet. Is dat niet koken met beetje suiker dan? zoals met wortels soms?
En hoe test je gaarheid?
Zou ze niet met suiker koken, dit is de manier hoe ik ze altijd klaar maak.quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:21 schreef 2NutZ het volgende:
[..]
Gewoon alleen koken? als ik ze krijg zijn ze vaak zoet. Is dat niet koken met beetje suiker dan? zoals met wortels soms?
En hoe test je gaarheid?
quote:
Ok nicequote:Op woensdag 29 januari 2014 16:24 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Zou ze niet met suiker koken, dit is de manier hoe ik ze altijd klaar maak.
Kooktijd is afhankelijk van de grootte
Gemiddeld tussen de 15 en 20 min
Gaarheid controleren dmv prikken
Als je er in kan prikken zijn ze gaar
Krijg ik bij mijn spareribs altijd bij spareribexpressquote:Op woensdag 29 januari 2014 16:22 schreef Murdera het volgende:
[..]
heb nog nooit zoete maiskolf gehad
wat ga je maken?quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:32 schreef VeerEli het volgende:
Ik heb ook honger, tering. Zo maar gewoon gaan koken dan.
gtfo wisequote:Op woensdag 29 januari 2014 16:33 schreef Murdera het volgende:
[..]
wat ga je maken?
Ik had gisteren risotto met erwtjes en kalkoendei stukjes in boursin mintsausVind kip wel lekkerder achteraf gezien, maar dit was qua kleuren wel erg mooi
Gisteren ongewoon gekookt?quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:32 schreef VeerEli het volgende:
Ik heb ook honger, tering. Zo maar gewoon gaan koken dan.
Gewoon weer mcdonalds.quote:
Oeh klinkt lekker zegquote:Op woensdag 29 januari 2014 16:33 schreef Murdera het volgende:
[..]
wat ga je maken?
Ik had gisteren risotto met erwtjes en kalkoendei stukjes in boursin mintsausVind kip wel lekkerder achteraf gezien, maar dit was qua kleuren wel erg mooi
Mais ís zoet.quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:22 schreef Murdera het volgende:
[..]
heb nog nooit zoete maiskolf gehad
SHOARMA BITCHES.quote:Op woensdag 29 januari 2014 16:37 schreef VeerEli het volgende:
[..]
Oeh klinkt lekker zeg![]()
Ik heb gisteren spaghetti met spinaziesaus gegeten en vandaag eet ik aardappelgratin met gebakken courgette en een kaasschnitzel![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |