abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_136353811
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 22:15 schreef speknek het volgende:
De cinematografie is wel aardig, maar TBL, OBWA en NCfOM hebben alledrie een zeer matig script, maar goed, offtopic.
Heeft TBL uberhaupt een script dan?
En dan nog, echt een geweldige film.
Het sfeertje in OBWA is ook echt ongenaakbaar. Ik houd wel van de Coen's.
Vind je Miller's Crossing ook niks?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_136353879
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 08:26 schreef SeLang het volgende:

[..]

The Big Lebowski is een van mijn alltime favorites. Die krijgt van mij een 9 omdat die mij nooit verveelt en ik hem elke keer weer leuk vind als ik hem zie (en ik heb hem denk ik al 10x gezien).
Ik vond die nieuwe van de Coen Brothers ook erg leuk: Inside Llewyn Davis.
7,9 op IMDb
Chariovalda was een aanvoerder van de Bataven. Chariovalda is de eerste met name genoemde Bataaf uit de geschiedenis en daarmee de eerste historische figuur uit de vaderlandse geschiedenis. De naam Harald is afgeleid van Chariovalda.
pi_136355038
Getaway (2013)



De film gaat over een man die een auto moet stelen, en vervolgens allerlei capriolen moet uithalen door de hele stad, die een man hem op afstand door geeft. Onderweg blijkt die gestolen auto van een meisje te zijn, dus zijn komt dan ook in het verhaal.

Vond het eerlijk gezegd niet veel soeps. Moet wel zeggen dat het apart was om eens zo veel vanuit alleen de auto te zien, maar dannog was het verhaal enorm matig en snel afgewerkt.

Omdat er toch nog her en der wat leuke actie in zat, geeft ik het 5/10

[ Bericht 19% gewijzigd door MrBanaan1 op 05-02-2014 10:22:19 ]
  woensdag 5 februari 2014 @ 10:20:10 #254
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_136355109
That Awkward moment

Het was de sneak. Don't blame me.
Een soort van mannelijke Sex & the City romkom met een vleugje drama, waarbij de beste acteerprestaties gingen naar de dooie thanksgiving kalkoen i.p.v. naar Zac Efron, Michael B Jordan en "de andere kneus". Bordkarton acteert nog beter. Maar goed, zo waren de karakters ook geschreven. Niemand maar dan ook niemand maakte enige ontwikkeling door. De ene bleef een eikel, de ander bleef een watje, en de derde bleef een zogenaamd grappige geek. Ver-schrik-ke-lijk. De humor was van t niveau "als we er fuck achter zetten dan is t grappig" incl plas- en penis-grapjes.

That awkward movie, indeed.

3/10

3 voor de mooie ogen van Zac en de ene naaktscene. That's it. :D
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
pi_136367620
quote:
15s.gif Op maandag 3 februari 2014 10:13 schreef HostiMeister het volgende:
Thor: The Dark World (2013) - IMDb
[ afbeelding ]

Verplicht vervolg op Thor. Stelletje elven komen MacGuffinStof scoren om het universum te vernietigen dat toevallig het vriendinnetje van Thor heeft vergiftigd ofzo.

Pff... Wat een duffe film. Ik zat me echt te ergeren aan alles, het saaie plot, de stompzinnige comic relief (ik bedoel dan heb je Kat Dennigs, laat dan minstens wat meer tiet zien ofzo als de grapjes niet leuk zijn). De hamer van Thor had nog meer karakter en overtuiging dan Natalie Portman, iets wat je haar niet echt aan kan rekenen. Fucking elven met lasers en ruimteschepen die 5000 jaar oud zijn maar alles wel oplossen met een ouderwetse knokpartij. Ik snap dat het in de franchise moet passen enzo, maar het hoeft niet stompzinnig, kijk naar The Avengers (die natuurlijk ook niet foutloos was, maar wel minder debiel).
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik: 5
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en Idris Elba
Imdb: 7.6
Bedankt voor je review. Heb de film al een tijdje hier liggen maar nog steeds geen tijd gehad deze te bekijken en had er vooraf best wel hoop op dat het de moeite van het bekijken waard was te meer ik het eerste deel wel aardig vond.
pi_136371773
quote:
11s.gif Op woensdag 5 februari 2014 17:10 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Bedankt voor je review. Heb de film al een tijdje hier liggen maar nog steeds geen tijd gehad deze te bekijken en had er vooraf best wel hoop op dat het de moeite van het bekijken waard was te meer ik het eerste deel wel aardig vond.
Ik heb de film gister toevallig gezien, en ik vond hem minder leuk dan deel 1, maar wel te doen. Helaas minder humor dan in deel 1, maar vond de review van HostiMeister wel erg negatief. Natuurlijk mag ieder zijn mening geven hoor :)
Maar ik vond de film het kijken wel waard, zolang je er niet teveel van verwacht.
Gewoon voor een avondje op de bank als je toch niks te doen hebt, dan isdie goed te doen.
  donderdag 6 februari 2014 @ 02:48:49 #257
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_136390073
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 22:15 schreef speknek het volgende:
De cinematografie is wel aardig, maar TBL, OBWA en NCfOM hebben alledrie een zeer matig script, maar goed, offtopic.
Wait, what?

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  User die je het meest gemist hebt 2022 donderdag 6 februari 2014 @ 08:10:32 #258
78918 SeLang
Black swans matter
pi_136391164
The Fifth Estate (2013)
A dramatic thriller based on real events that reveals the quest to expose the deceptions and corruptions of power that turned an Internet upstart into the 21st century's most fiercely debated organization.

Deze film is interessant vanwege het onderwerp maar als film op zich is het niet erg pakkend.
6,5

Meet the Fockers (2004)
All hell breaks loose when the Byrnes family meets the Focker family for the first time.

Slappe humor is niet mijn genre dus eigenlijk moet ik dit soort films gewoon niet kijken. Er zitten wel een paar grappige momenten in.
6,0
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  donderdag 6 februari 2014 @ 18:09:36 #259
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_136408568
Politist, adjectiv (2009) - IMDb
Politist, adjectiv laat het oostblok zien hoe je dat verwacht: groezelig, grauw en droevenis stemmend. Een eigengereide politie-agent wordt gevolgd in het in kaart brengen van wat hashhandel in de marge ergens in Roemenië. Het gebeurt erg lethargisch allemaal, wat voor enige humor zorgt, maar ook voor ellenlange scenes. Ik trok het wel, maar kan me voorstellen dat dit niet bij iedereen aanslaat. Cijfer: 7

La libertad (2001) - IMDb
Zeer minimalistisch filmpje is dit. In iets meer dan een uur speelduur krijg je als kijker een jeugdige houthakker te zien die hout hakt, het verkoopt en vervolgens een of ander gordeldier bakt en verorbert. Dat is het wel zo ongeveer! De natuur speelt een grote rol in deze film, want die zie en hoor je continu. Dat maakt de film niet echt geweldig desondanks. Geef mij dan maar een soortgelijke film van Weerasethakul. Die maakt van dit soort films toch een meer feestje van door wat mysterieus in zijn films te stoppen. Daarvan was hier absoluut geen sprake van. Cijfer: 5

Offside (2006) - IMDb
Mooi kijkje van Panahi in de Iraanse cultuur rond voetbalwedstrijden. Het is verbazingwekkend hoe hij zijn films die een aanklacht zijn tegen de behandeling van vrouwen, voor elkaar krijgt, want dit project lijkt ook allesbehalve eenvoudig. Een aantal vrouwen worden gevolgd, die stiekem in het stadion willen gluipen om een belangrijke kwalificatiewedstrijd voor het WK te zien. Ze worden gesnapt en apart gezet door een aantal bewakers. Dat waren een stel klunzen, waardoor deze film ook nog eens humoristisch werd. De gevangen gezette vrouwen dagen, laten het er niet bij zitten en dagen hen telkens uit. Erg leuk en spannend om te volgen, overigens net als de voetbalwedstrijd die zich continu op de achtergrond (vrijwel nooit in beeld) afspeelt. Cijfer: 8

Happy-Go-Lucky (2008) - IMDb
Potdikkie, al vanaf minuut één had ik een intense hekel aan Sally Hawkins. Ze speelt Poppy, de naïeve leerkracht die alleen maar vrolijk in het leven kan staan en verwacht dat de buitenwereld ook haar infantiele grapjes leuk vindt. Nee dus, niet iedereen heeft behoefte daar aan en wil ook wel eens graag met rust gelaten worden, zeker na herhaaldelijke aandachtstrekkerij van haar. Ik word heel erg kriebelig van dit soort mensen en zodoende werd deze film ook niet bepaald een succes :').

De film is dus voornamelijk een karakterschets van Poppy en de intereactie van haar met anderen. Daarbuiten liet Happy-Go-Lucky weinig zien en eigenlijk gebeurt er ook niet veel bijzonder. De enige persoon die enigzins op mijn sympathie kon rekenen was een norse auto-instructeur die helemaal wild wordt van Poppy's gedrag. Jammer alleen dat ie geportreteerd moest worden met PVV-standpunten en andere bizarre denkbeelden. Cijfer: 4,5

Dracula (1958) - IMDb
Sfeervolle Dracula-versie met veel bombast en drama. Het kan er mee door, ook al vind ik het verhaaltje rond deze vampier altijd aan de onzinnige kant. Mijn aandacht verslapt altijd naar het slot. Ook spijtig is het dat deze versie te weinig Dracula zelf bevat. Dat is toch de grote attractie van een film zoals deze en ben van mening dat Christopher Lee deze rol best gaaf invult. Cijfer: 7
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_136408941
The Next Three Days (2010) - IMDb
Aardige thriller, die steeds ongeloofwaardiger wordt. Ik vind de hoofdrollen van Russel Crowe en Elizabeth Banks wel goed. Het personage van de laatstgenoemde wordt in de gevangenis steeds wanhopiger en harder, wat de actrice goed over weet te brengen.
mijn cijfer: 7.0/10
Imdb: 7,4/10
We privileged few, who won the lottery of birth against all odds, how dare we whine at our inevitable return to that prior state from which the vast majority have never stirred?
  User die je het meest gemist hebt 2022 vrijdag 7 februari 2014 @ 09:28:33 #261
78918 SeLang
Black swans matter
pi_136429448
North Face (2008) "Nordwand" (original title)
Based on a true story, North Face is a suspenseful adventure film about a competition to climb the most dangerous rock face in the Alps. Set in 1936, as Nazi propaganda urges the nation's Alpinists to conquer the unclimbed north face of the Swiss massif - the Eiger - two reluctant German climbers begin their daring ascent.

De film is gebaseerd op een historische poging om de Eiger Nordwand te beklimmen. Het is best een aardige film en ik vond de scenes van de klim zelf heel erg goed gedaan. Veel dingen kloppen ook met de echte historische gebeurtenissen maar niet alles. En ik vind het altijd jammer als ze in dit soort films dingen erbij verzinnen of veranderen om het verhaal dramatischer te maken. De werkelijkheid is dramatisch genoeg en juist je strikt aan de historische feiten houden maakt zo'n film interressanter imo. Maar goed, al met al best de moeite waard deze film.
7+
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  vrijdag 7 februari 2014 @ 21:34:36 #262
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_136452678
Sorority Row
Slasher die zich zelf gelukkig niet al te serieus neemt en daarmee tegelijk zowel een ode is als een toevoeging aan `t genre.
Alle kenmerken van de moderne slasher komen ook hier voorbij en het is mede daardoor lekker belachelijk en vaak wat over de top.
Uiteraard zijn de personages super cliché en is het allemaal heel voorspelbaar maar dat doet niets af aan `t kijkplezier. Mooie dames, lekker veel gore en een coole einde.
Niks nieuws onder de zon maar wel goed voor 100 minuten top vermaak.

IMDB Cijfer: 5,1/10
Mijn Cijfer: 7,5/10
  † In Memoriam † vrijdag 7 februari 2014 @ 21:59:56 #263
88815 The_Emotion
98.3
pi_136453678
Goldfinger (1964) - IMDb

Goldfinger

Een oude Bond-classic die ik voor het laatst in mijn kinderjaren heb gezien.
Het enige wat ik me nog kon herinneren was die Koreaan met die hoed.

Heerlijk om dit weer eens terug gezien te hebben.
Sean Connery geeft zoveel charme aan Bond, iets wat Roger Moore ook wel had in de latere films.
De Themesong is schitterend

Het verhaal ga ik niet uitleggen, de meesten kennen het wel en kijk anders zelf maar.

Het is ondertussen een gedateerde film, maar nog steeds leuk om te zien.
Gezien die tijd zit er een tempo in.

Ik geef het een: 7.5
IMDB: 7.8
"Scientists are actually preoccupied with accomplishment. So they are focused on whether they can do something. They never stop to ask if they should do something."
- Ian Malcolm
  vrijdag 7 februari 2014 @ 22:49:46 #264
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_136455530
L'inconnu du lac (2013) - IMDb

Spreekt de homo's waarschijnlijk meer aan dan dat ie mij deed.
Veel expliciete fullfrontal naakt- en seksscenes tussen mannen gekoppeld een een thriller-achtige verhaal.

IMDb:7,1
Ik 6,0
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 7 februari 2014 @ 22:52:48 #265
8369 speknek
Another day another slay
pi_136455640
Frozen (2013) - IMDb

Ach daar bevriest toch je hart van.

8
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  vrijdag 7 februari 2014 @ 23:56:06 #266
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_136457732
quote:
6s.gif Op donderdag 6 februari 2014 18:09 schreef Falco het volgende:
Happy-Go-Lucky (2008) - IMDb
Potdikkie, al vanaf minuut één had ik een intense hekel aan Sally Hawkins. Ze speelt Poppy, de naïeve leerkracht die alleen maar vrolijk in het leven kan staan en verwacht dat de buitenwereld ook haar infantiele grapjes leuk vindt. Nee dus, niet iedereen heeft behoefte daar aan en wil ook wel eens graag met rust gelaten worden, zeker na herhaaldelijke aandachtstrekkerij van haar. Ik word heel erg kriebelig van dit soort mensen en zodoende werd deze film ook niet bepaald een succes :').

De film is dus voornamelijk een karakterschets van Poppy en de intereactie van haar met anderen. Daarbuiten liet Happy-Go-Lucky weinig zien en eigenlijk gebeurt er ook niet veel bijzonder. De enige persoon die enigzins op mijn sympathie kon rekenen was een norse auto-instructeur die helemaal wild wordt van Poppy's gedrag. Jammer alleen dat ie geportreteerd moest worden met PVV-standpunten en andere bizarre denkbeelden. Cijfer: 4,5
Gelukkig, dan ligt het niet aan mij. Was destijds benieuwd na lovende recensies. Heb hem na iets van 20 minuten uitgezet, voor ik iets zwaars door mijn tv zou flikkeren. Kutfilm. Kut-Poppy.

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  zaterdag 8 februari 2014 @ 00:31:54 #267
49641 Individual
Meet John Doe...
pi_136458897
Escobar, el patrón del mal (TV Mini-Series 2012) - IMDb



Een Colombiaanse novela (soap) over het leven van Pablo Escobar. Een cast van 1500 mensen en gefilmd op 450 locaties. Zoals in zijn leven is het vol actie. Voor de mensen die Breaking Bad hebben gezien is dit de overtreffende trap. BB on steroids!

Het is op het moment ook razend populair in Argentinië.

Net de laatste aflevering gezien. 74 afl van een uur. :D

Breaking Bad kreeg 9/10

Escobar, el patrón del mal 10/10 _O_

Op naar de volgende Colombiaanse drugsmaffia soap: El Cartel de los Sapos. :Y
reset
pi_136461135
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2014 23:56 schreef Verbal het volgende:

[..]

Gelukkig, dan ligt het niet aan mij. Was destijds benieuwd na lovende recensies. Heb hem na iets van 20 minuten uitgezet, voor ik iets zwaars door mijn tv zou flikkeren. Kutfilm. Kut-Poppy.

V.
Poppy, wat een schatje.
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 februari 2014 @ 08:16:26 #269
78918 SeLang
Black swans matter
pi_136461438
The Next Three Days (2010)
A married couple's life is turned upside down when the wife is accused of a murder.

Niet altijd even geloofwaardig maar toch een onderhoudende film.
7+
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_136462571
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 00:31 schreef Individual het volgende:
Escobar, el patrón del mal (TV Mini-Series 2012) - IMDb

[ afbeelding ]

Een Colombiaanse novela (soap) over het leven van Pablo Escobar. Een cast van 1500 mensen en gefilmd op 450 locaties. Zoals in zijn leven is het vol actie. Voor de mensen die Breaking Bad hebben gezien is dit de overtreffende trap. BB on steroids!

Het is op het moment ook razend populair in Argentinië.

Net de laatste aflevering gezien. 74 afl van een uur. :D

Breaking Bad kreeg 9/10

Escobar, el patrón del mal 10/10 _O_

Op naar de volgende Colombiaanse drugsmaffia soap: El Cartel de los Sapos. :Y
Waar kun je deze zien met ondertiteling?? lijkt me heel vet
  zaterdag 8 februari 2014 @ 10:35:42 #271
49641 Individual
Meet John Doe...
pi_136462708
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 10:27 schreef Dirkos1987 het volgende:

[..]

Waar kun je deze zien met ondertiteling?? lijkt me heel vet
De eerste 2 afl en promo: http://www.caracolinterna(...)cobar--the-drug-lord

De rest: http://www.viki.com/tv/12488c-pablo-escobar-the-druglord

Ik gebruikte de zenmate app in Chrome om te kijken.

En zonder ondertiteling op youtube, maar Pablo's Medellin gemompel is niet altijd even makkelijk. :P
reset
  zaterdag 8 februari 2014 @ 11:40:34 #272
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_136464058
The Wolf of Wall Street (2013, Martin Scorsese)

Lekker, lekker. Vlot tempo, leuke humor (al hoefde ik niet hardop te lachen), DiCaprio weer in topvorm en typisch een film van Scorsese. Camerawerk, montage, muziek, protagonist. Het past gewoon bij de meester. Maar toch vind ik dit de minste film die ik van hem heb gezien (hoewel dat bij Scorsese beslist niet betekent dat het een slechte film is), want ik vond het nergens echt memorabel worden. De enige scène, die ook direct symbool staat voor zo’n beetje de hele film, die dat wel doet, is natuurlijk die waar Belfort naar zijn auto kruipt en alles wat daarbij hoort. Nergens werd het echt beklijvend. Het was niet super diepgaand en dat hoeft ook niet, maar het werd niet gecompenseerd met een sublieme verhaalstructuur als bij bijvoorbeeld Goodfellas of Casino. Nu blijft het op een constant meer dan degelijk niveau, zonder (op die ene keer na) te verrassen.

American Hustle (2013, David O. Russell)

Ik zit toch met een enigszins teleurgesteld gevoel na afloop van deze film. Ja, de cast is sterk, maar alleen Renner schiet boven zichzelf uit. De rest is goed, wat ook wel van ze verwacht mag worden. En ja, het sfeertje is ook prima, met het permanentje en behaarde borst van Cooper als hoogtepunt. Maar inhoudelijk? Nergens werd er aan klantenbinding gedaan: ieder personage had zo zijn pro’s en contra’s, maar geen enkel personage sprong ergens bovenuit en het verhaal zelf mist eigenlijk gewoon punch. Gevolg is dat het een redelijk vlakke film is die dan wel niet saai wordt, maar ik kon er minder makkelijk stil bij blijven zitten dan bij Wolf.
pi_136474967
OUT OF FURNACE



Een paar weken geleden zag ik de trailer van deze film in de bioscoop en ik dacht gelijk WOW geweldige film die moet ik zien, en daarnaast ben ik ook erge fan van Christian Bale (en naast hem spelen er ook nog een hele rij aan bekende en goeie acteurs in de film) dus ik verwachte een echte top film.
Maar na het kijken van de film vond ik hem erg tegenvallen, en komt de film niet verder dan een ''middelmaatje''
De film heeft echt een topcast, maar geen van allen zegt echt een top rol neer, waarschijnlijk ook vanwege het matige verhaal.
De film lijkt niet zo goed te weten welke kant het op wil, het probeert een rauwe film te zijn wat net niet helemaal slaagt, probeert emotioneel te zijn (relatie tussen bale en zijn vriendin) maar ook daar zit te weinig in en zakt later in.
En het verhaal zelf is helaas te dun en voorspelbaar om heel spannend te worden.
TOch is de film nog wel vermakelijk om te zien, en het vermaakt wel tot het einde.. maar is alles behalve te knaller die je verwacht na het zien van de trailer
7-
pi_136488360
Gravity (2013) - IMDb

Snap die hele hype niet helemaal, full HD, surround, groot scherm, geen 3D, maar dan nog, de film is gewoon niet zo speciaal. Kan niet geloven dat 3D en kijken in de bios deze film een 8 of 9 kan geven.

6.

Free Birds (2013) - IMDb

Meer mee vermaakt dan Gravity.

6,5.
pi_136491689
We're the Millers (2013) - IMDb



A veteran pot dealer creates a fake family as part of his plan to move a huge shipment of weed into the U.S. from Mexico.

Ik vond m humor :D Paar keer wel smakelijk om kunnen lachen. 7.5 van mij
just give a second thought
what if we don't get caught...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')