Welke winter?quote:Op maandag 6 januari 2014 22:53 schreef Anne het volgende:
Wel grappig dat elke TS van een aardbeiensorbet aan het snoepen is. Zelfs in de winter.
Sorry. Lui.quote:Op maandag 6 januari 2014 22:53 schreef Anne het volgende:
Wel grappig dat elke TS van een aardbeiensorbet aan het snoepen is. Zelfs in de winter.
Mandarijnboks!quote:Op dinsdag 7 januari 2014 16:00 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag champignonsoep, 2 crackers pindakaas en mandarijntjes.
Vanavond nog geen idee. Denk gratin met zalm of kip.
Ik was gisteren mn voorraadlades even aan het stofzuigen en uitzoeken, en vond nog zo'n pakje lasagne mix van Honig. Dacht ineens: jaa, morgen lasagne!quote:Op dinsdag 7 januari 2014 15:53 schreef minilot het volgende:
Straks lasagne met een ragù die drie uur op het fornuis heeft staan borrelen en een béchamel van half melk, half room.![]()
+ groene salade erbij.
Ook zojuist een paar pecannoten en een mandarijn. Verder niks vandaag: intermittent fasting FTW!
Joh, ontspan! Een verse tomaten/gehaktsaus die je in een half uurtje in elkaar draait is nog steeds tienduizend keer lekkerder dan een premix-zakje van Honig.quote:Op dinsdag 7 januari 2014 16:13 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik was gisteren mn voorraadlades even aan het stofzuigen en uitzoeken, en vond nog zo'n pakje lasagne mix van Honig. Dacht ineens: jaa, morgen lasagne!En toen: Oh nee, ik kook al 2 jaar niet meer met pakjes, dus lasagnesaus wordt inderdaad ook hier een tijdrovend proces van ragut maken
![]()
Maar kan natuurlijk ook vanavond iets snels doen, en dan de pan saus alvast opzetten, morgenavond dan maar lasagne.
Mocht je dat nou inderdaad doen: meteen zoveel saus maken als er in je grootste pan past, en in lasagneporties invriezen.quote:Op dinsdag 7 januari 2014 16:13 schreef Gripper het volgende:
Maar kan natuurlijk ook vanavond iets snels doen, en dan de pan saus alvast opzetten, morgenavond dan maar lasagne.
Hmm ik twijfelde tussen gratin met zalm (in bladerdeeg) of pasta maar denk nu dat t broodjes hamburger wordtquote:Op dinsdag 7 januari 2014 17:05 schreef Geerd het volgende:
Broodjes hamburger maken, met tomaat kaas en kwamkwammer, net iets teveel Jus gezopen poepje vol gek
Kom je eten? Heb genoegquote:Op dinsdag 7 januari 2014 17:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hmm ik twijfelde tussen gratin met zalm (in bladerdeeg) of pasta maar denk nu dat t broodjes hamburger wordt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |