FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #496] Pringles be like... Kip eten
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 15:42
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 15:42
TT c_/
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 15:43
7% :')
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 15:43
Ga anders maar alvast iets doen ofzo :')
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 15:46
Horde etc.
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 16:53
Pringles be like.. No cash spent
LitmanenAFCAzondag 5 januari 2014 @ 16:55
Horde is kut in Gears 3 veel te uitgebreid
Pixellzondag 5 januari 2014 @ 16:58
Gears nooit gespeeld eigenlijk, vond Halo altijd veel interessanter
Bozz187zondag 5 januari 2014 @ 17:03
Gears is leuk, maar het is geen tales
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 17:05
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:03 schreef Bozz187 het volgende:
Gears is leuk, maar het is geen tales
tales is leuk, maar geen knuckles
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 17:14
"pak 20 euro, koop kip!"
KoningStomazondag 5 januari 2014 @ 17:22
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:05 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

tales is leuk, maar geen knuckles
sanic is de beste
Michhaszondag 5 januari 2014 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:03 schreef Bozz187 het volgende:
Gears is leuk, maar het is geen tales
O+
Bozz187zondag 5 januari 2014 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:05 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

tales is leuk, maar geen knuckles
tales of games....
Bozz187zondag 5 januari 2014 @ 17:35
http://nl.ign.com/news/72(...)maar-toch-ook-nieuw-

volgend jaar hopelijk nieuwe mass effect
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 17:53
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:14 schreef KneusTeun het volgende:
"pak 20 euro, koop kip!"
:D
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 17:54
Jos be like..

Al je kills jatten
LitmanenAFCAzondag 5 januari 2014 @ 18:05
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:35 schreef Bozz187 het volgende:
http://nl.ign.com/news/72(...)maar-toch-ook-nieuw-

volgend jaar hopelijk nieuwe mass effect
Mass Effect is leuk maar geen gears
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 18:06
Moet 2 nog steeds keer doen. 1 was ge-fucking-weldig!
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 18:14
Ouderwets gezelligheid. ^O^
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 18:18
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 18:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Mass Effect is leuk maar geen gears
Oké Stef.
LitmanenAFCAzondag 5 januari 2014 @ 18:19
quote:
14s.gif Op zondag 5 januari 2014 18:18 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Oké Stef.
Ach je moet dat Mass Effect niet zo hypen is overschat als de ziekte
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 18:19
Net als gears.
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 18:20
Ach, ik trap er toch elke keer weer vol in.
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 18:21

Ik zou haar geven. Ondanks die kutstem van d'r.
LitmanenAFCAzondag 5 januari 2014 @ 18:21
quote:
14s.gif Op zondag 5 januari 2014 18:19 schreef Kutmanager het volgende:
Net als gears.
Niet snappen dat het een grap is _O-

Gears is leuk maar dat is het dan ook
Pixellzondag 5 januari 2014 @ 18:32
quote:
6s.gif Op zondag 5 januari 2014 18:21 schreef Kutmanager het volgende:

Ik zou haar geven. Ondanks die kutstem van d'r.
Duct-tape.jpg
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 18:34
collar-with-gag-ball-250x250.jpg
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 18:44
http://www.sciencedump.com/

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in engineering en robotics, dit is echt een hele vette site waar van alles voorbij komt. ^O^
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 18:48
quote:
6s.gif Op zondag 5 januari 2014 18:44 schreef Kutmanager het volgende:
http://www.sciencedump.com/

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in engineering en robotics, dit is echt een hele vette site waar van alles voorbij komt. ^O^
marked as spam.
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 18:50
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 18:48 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

marked as spam.
fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you! fuck you!
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 19:02
19:00 red ik niet, eten bijna klaar dus 19:30 of 20:00 wordt het eerder :(
Maarja Pierre zal wel lekker uitgebreid eten ook ;)
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 19:05
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:02 schreef KneusTeun het volgende:
19:00 red ik niet, eten bijna klaar dus 19:30 of 20:00 wordt het eerder :(
Maarja Pierre zal wel lekker uitgebreid eten ook ;)
Ik ook niet. Denk eerder 8 uur / half 9.
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:06
Ik ben al klaar met eten _O-
8 uur is prima!
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 19:09
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:06 schreef PierreTT het volgende:
Ik ben al klaar met eten _O-
8 uur is prima!
Tata's be like; Brood met soep, lekker makkelijk.
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 19:16
al bijna klaar, nog ff wat wraps vouwen en naar binnen persen
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:17
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:09 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Tata's be like; Brood met soep, lekker makkelijk.
Pierre be like..

Exotic food

Köfte, döner, rijst, friet, salade, brood en saus. Bestellen en in 15 minuten in huis.
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 19:18
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:09 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Tata's be like; Brood met soep, lekker makkelijk.
Als het een goeie dikke zelfgemaakte tomatensoep à la crême is met extra veel tomatenstukken erin en een goed versgebakken stokbrood met kruidenroomboter dan teken ik daar wel voor ja. *;
Michhaszondag 5 januari 2014 @ 19:20
hoi ik ben het
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:20
quote:
6s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:18 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Als het een goeie dikke zelfgemaakte tomatensoep à la crême is met extra veel tomatenstukken erin en een goed versgebakken stokbrood met kruidenroomboter dan teken ik daar wel voor ja. *;
Gehaktballen erin O+ Soep O+

SPOILER
inb4 Stoma ik haat soep ik haat oude kaas ik haat hitmarkers
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:20
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:20 schreef Michhas het volgende:
hoi ik ben het
hallo
Michhaszondag 5 januari 2014 @ 19:21
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

hallo
hallo dit is miemster
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 19:23
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pierre be like..

Exotic food

Köfte, döner, rijst, friet, salade, brood en saus. Bestellen en in 15 minuten in huis.
Exotic food. :D

1459849_703360113022094_955046499_n.png
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:23
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:21 schreef Michhas het volgende:

[..]

hallo dit is miemster
Yo yo yo miemster op de beat deze gaat uit naar jack laat je horen handen in de lucht oe oe oe
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:24
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:23 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Exotic food. :D

[ afbeelding ]
Haha die bedoelde ik ja :D
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 19:25
1520604_704361849588587_1934265075_n.jpg
Michhaszondag 5 januari 2014 @ 19:26
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:23 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Yo yo yo miemster op de beat deze gaat uit naar jack laat je horen handen in de lucht oe oe oe
yo yo, ik zeg vaak hallo, soms zeg ik doe maar een cola en dan roepen ze hela hola
elke dag sta ik op, en dan eet ik een boterham, en 's avonds eet ik ook, want dat is goed voor je
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 19:27
1503921_10151977123724735_1870629486_n.jpg
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 19:32
pringoeeeeeee roep maar als je loesoe kan! mijn kip is op :)
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 19:33
Hoe zit t met Mr.Steal ya kills?
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 19:34
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Hoe zit t met Mr.Steal ya kills?
Geen idee
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:34
Ik ben er ook klaar voor, zal Jos ff wat sturen
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:36
Jos komt er ook aan, rook ff een peukie en dan zie ik jullie Tatas!
Cliffyzondag 5 januari 2014 @ 19:36
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Hoe zit t met Mr.Steal ya kills?
gewoon online
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:40
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:26 schreef Michhas het volgende:

[..]

yo yo, ik zeg vaak hallo, soms zeg ik doe maar een cola en dan roepen ze hela hola
elke dag sta ik op, en dan eet ik een boterham, en 's avonds eet ik ook, want dat is goed voor je
Lekker man ik eet soms kaasfondue,
Mensen zeggen tegen mij geen jij maar u,
Doop ik mn broodje lekker in de kaas,
Dan voel ik mij wel een echte baas,
Soms eet ik ook wel chips,
Maar dat is niet zo goed als spareribs,
Je weet zelf hoe het gaat,
Als MiMi met de volgende rhymes in de weer gaat
KoningStomazondag 5 januari 2014 @ 19:43
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:40 schreef PierreTT het volgende:

kaasfondue

kaas,
61497-intake-install-confusion-futurama_fry_looking_squint-jpg?dateline=1354687146
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:43
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Hoe zit t met Mr.Steal ya kills?
Ja waar blijf je dan
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 19:50
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:43 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hitmarkers in je kaasfondue
KneusTeunzondag 5 januari 2014 @ 19:50
hoe ouder de kaas, hoe groter de baas!
Michhaszondag 5 januari 2014 @ 20:08
FransKaasplankje-694.jpg
PierreTTzondag 5 januari 2014 @ 21:49
quote:
7s.gif Op zondag 5 januari 2014 20:08 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
Kijk rechts bovenin, Tetris met kaas :D
KoningStomazondag 5 januari 2014 @ 22:24
quote:
10s.gif Op zondag 5 januari 2014 21:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kijk rechts bovenin, Tetris met kaas :D
Holy shit dat spel ga ik ooit eens maken!
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 22:37
Wel met oude kaas dan.
KoningStomazondag 5 januari 2014 @ 23:02
quote:
7s.gif Op zondag 5 januari 2014 22:37 schreef Kutmanager het volgende:
Wel met oude kaas dan.
Onder andere. Dat wordt wel het slechtste blokje.
LitmanenAFCAzondag 5 januari 2014 @ 23:07
Jonge kaas :')
KoningStomazondag 5 januari 2014 @ 23:14
Ga jij je nou maar bezighouden met 20+ kaas.
Dr.Pringleszondag 5 januari 2014 @ 23:16
Jong Belegen. *;
Kutmanagerzondag 5 januari 2014 @ 23:20
Oude kaas. ^O^
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 00:00
1522029_560028314075112_339382119_n.jpg

Dit deed me ergens aan denken. Kloppen maar een paar letters niet.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 01:17
Wow Maurice
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 08:31
Moggel
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 09:03
oi
Michhasmaandag 6 januari 2014 @ 10:05
ai
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 10:51
Goeiemorgen. Ik ben niet meer ziek maar heb nu dus wel een dag vrij. :7
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 10:56
Heu
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 10:58
quote:
6s.gif Op maandag 6 januari 2014 10:51 schreef Kutmanager het volgende:
Goeiemorgen. Ik ben niet meer ziek maar heb nu dus wel een dag vrij. :7
Koffie?
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 10:59
Lekker.

Croissantje erbij?
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:03
KLB / Steam

Leuk topic om te trollen.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:05
quote:
6s.gif Op maandag 6 januari 2014 10:59 schreef Kutmanager het volgende:
Lekker.

Croissantje erbij?
Helaas niet, heb wel nog bergen koekjes en chocola liggen die nog over zijn :P
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:06
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Helaas niet, heb wel nog bergen koekjes en chocola liggen die nog over zijn :P
Ook prima. Zo even ontbijt halen. Eitjes koken en dan samen met filet americain en veel peper op een lekker snee oerbrood. :7
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:07
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:03 schreef Kutmanager het volgende:
KLB / Steam

Leuk topic om te trollen.
Begin maar
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:08
quote:
6s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:06 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ook prima. Zo even ontbijt halen. Eitjes koken en dan samen met filet americain en veel peper op een lekker snee oerbrood. :7
Oh man, dat is de shit. Ik doe het gewoon met een bammetje kaas en een glas melk, dat is het :)
Fucking oerbrood, dat is echt jaren geleden _O_
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:09
Oerbrood ligt wel zwaar maar daardoor heb je er ook wat minder van nodig.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:19
quote:
14s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:09 schreef Kutmanager het volgende:
Oerbrood ligt wel zwaar maar daardoor heb je er ook wat minder van nodig.
Ik ken het, maar de laatste keer dat ik het heb gehad was bij mijn ouders, dus dat moet minimaal 3 jaar geleden zijn :P
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:19
http://www.dumpert.nl/med(...)om_aftuigen_2.0.html

Colin Furze. Als hij Nederlands was zou ik denken dat het een Duft is. _O- :') :'(
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:23
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:19 schreef Kutmanager het volgende:
http://www.dumpert.nl/med(...)om_aftuigen_2.0.html

Colin Furze. Als hij Nederlands was zou ik denken dat het een Duft is. _O- :') :'(
Een Duft?
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:26
Dat is Zuid-Hollands voor Delftenaar.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:33
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:26 schreef Kutmanager het volgende:
Dat is Zuid-Hollands voor Delftenaar.
Wij noemen dat fietsenmakers :D
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:36
Als je in Leiden roept dat je een Duft bent, rijg je ze allemaal om je vinger. En om je lul, als je mazzel hebt.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:38
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:36 schreef Kutmanager het volgende:
Als je in Leiden roept dat je een Duft bent, rijg je ze allemaal om je vinger. En om je lul, als je mazzel hebt.
Vast _O- Net alsof ze daar niet ook, net zoals de rest van Nederland, een gruwelijke hekel hebben aan gasten uit Delft _O-
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:39
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vast _O- Net alsof ze daar niet ook, net zoals de rest van Nederland, een gruwelijke hekel hebben aan gasten uit Delft _O-
De gasten uit Leiden wel ja. :')
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:42
quote:
6s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

De gasten uit Leiden wel ja. :')
Ach ja, blijft leuk. Ik ga maar eens boodschappen doen, Hamsterweken fuck yeah!
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:43
yo
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:47
quote:
6s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:43 schreef Kutmanager het volgende:
yo
Lipton ijsthee 1+1 gratis, even 12 pakken scoren _O_
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:54
http://www.dumpert.nl/med(...)el_in_het_leger.html

Bozz en Pringles.
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:56
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:47 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lipton ijsthee 1+1 gratis, even 12 pakken scoren _O_
Lekker Diabetes krijgen. :')
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 11:59
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:56 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Lekker Diabetes krijgen. :')
Sinds wanneer ben jij op de gezonde toer dan :')
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 11:59
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 12:00
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Sinds wanneer ben jij op de gezonde toer dan :')
:')

Ik ben nog jong, dus ik heb daar geen last van.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:02
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:00 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')

Ik ben nog jong, dus ik heb daar geen last van.
Ik ben nog jong zegt ie :') net alsof dat iets helpt met die vetklepperij van je :')
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 12:04
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik ben nog jong zegt ie :') net alsof dat iets helpt met die vetklepperij van je :')
Hoor wie het zegt man. Jij bent bijna net zo rond als Stef, en dat zegt nogal wat. :')
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:08
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Hoor wie het zegt man. Jij bent bijna net zo rond als Stef, en dat zegt nogal wat. :')
Ach man jij bent zo vet dat je reet en je neus in een andere tijdzone zitten, en dat is met die neus van jou sowieso al niet al te lastig :')
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 12:12
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach man jij bent zo vet dat je reet en je neus in een andere tijdzone zitten, en dat is met die neus van jou sowieso al niet al te lastig :')
Jezelf tegenspreken. :')

Jij bent zo fucking dik dat je 2 breinen hebt omdat je je anders niet zou kunnen bewegen.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:14
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:12 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jezelf tegenspreken. :')

Jij bent zo fucking dik dat je 2 breinen hebt omdat je je anders niet zou kunnen bewegen.
Ach man jij bent zo dik dat je een boomerang nodig hebt om je riem om te doen
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 12:23
Ach man, jij trekt de maan uit zijn baan rond de aarde met die buik van je. :')
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 12:47
Anders breng je Mars even wat dichterbij.
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 12:52
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vast _O- Net alsof ze daar niet ook, net zoals de rest van Nederland, een gruwelijke hekel hebben aan gasten uit Delft _O-
De Leidse studentes weten dat die jochies uit Delft allemaal zwaar sexueel gefrustreerde ventjes zijn, die naar Leiden komen omdat er in Delft geen studentes zijn. Nouja er lopen wel vrouwen, maar de meeste daarvan zijn net mannen :D
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:53
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:23 schreef Kutmanager het volgende:
Ach man, jij trekt de maan uit zijn baan rond de aarde met die buik van je. :')
Ach man als jij voor de tv langsloopt mis ik twee afleveringen
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 12:53
Ah het Maurice bashen is begonnen zie ik
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:54
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

De Leidse studentes weten dat die jochies uit Delft allemaal zwaar sexueel gefrustreerde ventjes zijn, die naar Leiden komen omdat er in Delft geen studentes zijn. Nouja er lopen wel vrouwen, maar de meeste daarvan zijn net mannen :D
Precies :D
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:54
quote:
17s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Ah het Maurice bashen is begonnen zie ik
:D :')
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 12:54
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 11:47 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lipton ijsthee 1+1 gratis, even 12 pakken scoren _O_
Tijdje terug was er een 1+1 gratis van Crystal Clear, toen heeft mijn vriendin gewoon 60 flessen besteld bij de AH. Besteld ja :')

Toen hadden we fucking 90 liter water met een smaakje in de trapkast staan _O-
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 12:54
quote:
3s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:54 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tijdje terug was er een 1+1 gratis van Crystal Clear, toen heeft Ymke gewoon 60 flessen besteld bij de AH. Besteld ja :')

Toen hadden we fucking 90 liter water met een smaakje in de trapkast staan _O-
Dat spul is wel lekker _O_
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:58
quote:
3s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:54 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tijdje terug was er een 1+1 gratis van Crystal Clear, toen heeft mijn vriendin gewoon 60 flessen besteld bij de AH. Besteld ja :')

Toen hadden we fucking 90 liter water met een smaakje in de trapkast staan _O-
Dat vertelde je ja _O- Briljant toch, spul vergaat toch niet en het is goed te drinken :D _O_
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 12:59
Waarom is er een wedstrijd in de Serie A live op tv nu :')
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 12:59
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Waarom is er een wedstrijd in de Serie A live op tv nu :')
Waarom ben jij niet aan het werk? :D
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 13:07
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

De Leidse studentes weten dat die jochies uit Delft allemaal zwaar sexueel gefrustreerde ventjes zijn, die naar Leiden komen omdat er in Delft geen studentes zijn. Nouja er lopen wel vrouwen, maar de meeste daarvan zijn net mannen :D
Kan je zo doen, maar andersom werkt het dus precies hetzelfde. Daarom is het ook zo'n mooi fenomeen.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:08
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Kan je zo doen, maar andersom werkt het dus precies hetzelfde. Daarom is het ook zo'n mooi fenomeen.
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2013 23:57 schreef Tauch_ het volgende:

Blijf alsjeblieft lekker op het hbo.
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 13:08
Ja, dat heeft er veel mee te maken inderdaad. :')
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:09
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 12:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Waarom ben jij niet aan het werk? :D
Weekje vakantie mi mang
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:09
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:09 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Weekje vakantie mi mang
Alweer? Man wordt ook slapend rijk he ^O^
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:09
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Alweer? Man wordt ook slapend rijk he ^O^
Alweer? Zoveel vakantie heb ik niet gehad anders
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:09
quote:
6s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:08 schreef Kutmanager het volgende:
Ja, dat heeft er veel mee te maken inderdaad. :')
Ach man jij bent zo dik, als je op de weegschaal gaat staan zie je je telefoonnummer
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:10
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach man jij bent zo dik, als je op de weegschaal gaat staan zien je je telefoonnummer
Oh ik dacht 112
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:10
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:09 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Alweer? Zoveel vakantie heb ik niet gehad anders
Oh dat dacht ik, laat dan maar :) Nog iets leuks aan het doen? Of alleen maar chillen ^O^
badboynovamaandag 6 januari 2014 @ 13:10
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:09 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Alweer? Zoveel vakantie heb ik niet gehad anders
Je gaat gewoon niet naar je werk
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 13:10
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach man jij bent zo dik, als je op de weegschaal gaat staan zie je je telefoonnummer
:')
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:11
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:10 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')
Nu is het wel weer klaar :')
badboynovamaandag 6 januari 2014 @ 13:13
Het zal hier nooit klaar zijn
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:14
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh dat dacht ik, laat dan maar :) Nog iets leuks aan het doen? Of alleen maar chillen ^O^
Ga morgen met Suus naar Den Bosch voor de rest nog niet echt plannen beetje chillen vooral dus
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:15
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:14 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ga morgen met Suus naar Den Bosch voor de rest nog niet echt plannen beetje chillen vooral dus
Gezellig, hop meteen even langs Tilburg, doen we een bakkie ^O^
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:15
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:15 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gezellig, hop meteen even langs Tilburg, doen we een bakkie ^O^
Als het schema het toe laat dan doen we dat zeker even
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:16
quote:
14s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Als het schema het toe laat dan doen we dat zeker even
Wat ga je überhaupt doen in DB? Shoppen?
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 13:16
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:14 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ga morgen met Suus naar Den Bosch voor de rest nog niet echt plannen beetje chillen vooral dus
Mooie stad schijnt dat te zijn.
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:16
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:16 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat ga je überhaupt doen in DB? Shoppen?
Ja en een Bossche Bol schranzen
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:17
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja en een Bossche Bol schranzen
Hulde! :D
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:17
quote:
14s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:16 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Mooie stad schijnt dat te zijn.
DB is zeker wel chill ja ^O^
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:17
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hulde! :D
1 keer per jaar is ook genoeg voor mij zo speciaal vind ik ze niet _O-
badboynovamaandag 6 januari 2014 @ 13:20
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:17 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

1 keer per jaar is ook genoeg voor mij zo speciaal vind ik ze niet _O-
Jij heb ook meer met die twee andere bollen
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 13:20
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja en een Bossche Bol schranzen
Wel van Jan de Groot he. Anders heb je die full experience niet.
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 13:26
Ik vind ze stiekem best ranzig _O-

Ik hou helemaal niet van slagroom :')
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 13:27
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:20 schreef badboynova het volgende:

[..]

Jij heb ook meer met die twee andere bollen
Tetten? want ik dat geval correct
badboynovamaandag 6 januari 2014 @ 13:30
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Tetten? want ik dat geval correct
Sir, yes sir. Jetters al the way Tetten.
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:30
quote:
3s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:26 schreef Rossdale het volgende:

Ik hou helemaal niet van slagroom :')
Niet? Ik wilde je net uitnodigen om een heerlijke Moccafrappahazelchocolaylay met slagroom 2.0 te gaan drinken ;(
badboynovamaandag 6 januari 2014 @ 13:31
Als mauwmau naar DB zou gaan, dan zou hij minimaal 1 Bossche bil doen XD
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 13:37
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet? Ik wilde je net uitnodigen om een heerlijke Moccafrappahazelchocolaylay met slagroom 2.0 te gaan drinken ;(
chocolaylay :D _O-
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 13:38
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

chocolaylay :D _O-
Die dingen hebben altijd van die achterlijke namen :')
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 13:50
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:30 schreef badboynova het volgende:

[..]

Sir, yes sir. Jetters al the way Tetten.
badboynovamaandag 6 januari 2014 @ 13:54
quote:
De uitvinder van tettenris :D
KoningStomamaandag 6 januari 2014 @ 14:59
Nog 4.
Nick-GizMomaandag 6 januari 2014 @ 15:00
quote:
6s.gif Op maandag 6 januari 2014 13:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wel van Jan de Groot he. Anders heb je die full experience niet.
dit
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 15:15
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:00 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

dit
:o

Ik dacht dat jij alleen in fast-food tenten kwam, gezien je facebook foto's :D
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 15:29
quote:
3s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

:o

Ik dacht dat jij alleen in fast-food tenten kwam, gezien je facebook foto's :D
Nah, die man komt uit de buurt, net als ik. Die weet waar die het over heeft.
badboynovamaandag 6 januari 2014 @ 15:45
quote:
3s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

:o

Ik dacht dat jij alleen in fast-food tenten kwam, gezien je facebook foto's :D
In Nick heeft ze eigen paal met gele letter N in zijn tuin staan :D
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 15:55
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:45 schreef badboynova het volgende:

[..]

In Nick heeft ze eigen paal met gele letter N in zijn tuin staan :D
:o _O_

roflbot.jpg
Cliffymaandag 6 januari 2014 @ 15:59
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:o _O_

[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
KoningStomamaandag 6 januari 2014 @ 16:00
De Mc Niko.
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 16:03
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:o _O_

[ afbeelding ]
Briljant _O-
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 16:13
:')
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 16:41
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:59 schreef Cliffy het volgende:

[..]

_O- _O- _O-
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:14 schreef KneusTeun het volgende:
"pak 20 euro, koop kip!"
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 18:14 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ouderwets gezelligheid. ^O^
Vanavond weer Gears verder? :)
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 16:48
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 16:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[..]

[..]

Vanavond weer Gears verder? :)
Ik ben wel down
Cliffymaandag 6 januari 2014 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 16:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[..]

[..]

Vanavond weer Gears verder? :)
Wat mij betreft wel :Y

Die infinite ammo shit is wel te glitchen btw maar vind ik een beetje sketchy, wil niet alle progress verliezen etc, zonder gaat het ook wel prima imo :o
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 16:52
Cookie clicker is funest als je je verveeld op school :'(
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 17:22
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 16:48 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik ben wel down
Met Johny?
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 17:39
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 17:22 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Met Johny?
40909_1533922002402_2299847_n.jpg
JA DUS! _O-
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 17:45
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 17:39 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
JA DUS! _O-
Haha baas _O_
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 17:53
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 17:39 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
JA DUS! _O-
Lol wtf :D
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 18:02
Ja u roept wij draaien ;)
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 18:03
Toffe gast is dat ook wel heb hem ooit ontmoet bij de Bubbles :') in Amsterdam
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 18:09
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:03 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Toffe gast is dat ook wel heb hem ooit ontmoet bij de Bubbles :') in Amsterdam
Beetje een huilie, wel vriendelijk
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 18:09
Johnny de mol. :')
Bubbles. :')
Stef. :')
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 18:09
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 17:39 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
JA DUS! _O-
Kon hij je wel verstaan teun?
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 18:14
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 16:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[..]

[..]

Vanavond weer Gears verder? :)
Yep, hoelaat?
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 18:17
ff koken zo nog
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 18:22
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:09 schreef Kutmanager het volgende:
Johnny de mol. :')
Bubbles. :')
Stef. :')
Jij mag de Bubbles niet eens binnen man
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 18:36
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:14 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Yep, hoelaat?
Ik moet zo nog even bizar veel typen, dan ben ik er. Denk rond 8.
Pixellmaandag 6 januari 2014 @ 18:38
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:22 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Jij mag de Bubbles niet eens binnen man
Omdat hij niet door de deur past of wa?
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 18:40
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:38 schreef Pixell het volgende:

[..]

Omdat hij niet door de deur past of wa?
Als ik er al niet door pas, dan moeten ze voor Stef een muur eruit breken. :')
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 18:43
Wat is de Bubbles? :')
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 18:47
Wtf moet j nou weer typen? Spreek het gewoon in joh.
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 18:47
Soap_bubbles-jurvetson.jpg
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 19:14
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:43 schreef PierreTT het volgende:
Wat is de Bubbles? :')
Kroeg/Discotheek op het Leidse en Rembrandtplein
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 19:47
Kunnen we al?
Cliffymaandag 6 januari 2014 @ 19:51
xbox staat al aan
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 19:54
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 19:51 schreef Cliffy het volgende:
xbox staat al aan
Hier ook, maar ik mis

maarten_de_mocro.jpg
Mister

en
blogposts_afbeelding_6.jpg
Pietertje nog
Cliffymaandag 6 januari 2014 @ 19:56
32.gif

:D
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 20:00
Ik kom er straks aan, heel ff bezig nog! Wordt 20.30!
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 20:00
Ok, kijk ik ff nieuws en dan een ronde horde

Edit: kerel stiekum utopia kijken ;)

[ Bericht 61% gewijzigd door KneusTeun op 06-01-2014 20:11:18 ]
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 20:22
Even een peukie en dan zet ik hem aan :)
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 20:31
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:47 schreef Dr.Pringles het volgende:
Wtf moet j nou weer typen? Spreek het gewoon in joh.
Kom Gears, we wachten op je
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 20:34
ja en wacht niet eeuwig
KneusTeunmaandag 6 januari 2014 @ 20:38
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 18:47 schreef Dr.Pringles het volgende:
Wtf moet j nou weer typen? Spreek het gewoon in joh.
3....
Kutmanagermaandag 6 januari 2014 @ 20:46
Utopia gekeken en het is echt huilen met de pet op. :')
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 20:48
Ik ben er!
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 21:26
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 20:48 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik ben er!
Hoi :W
PierreTTmaandag 6 januari 2014 @ 21:26
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 20:46 schreef Kutmanager het volgende:
Utopia gekeken en het is echt huilen met de pet op. :')
Wat dan?
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 22:27
1349056012_koptelefoons-tritton-kunai-wireless-stereo-gaming-headset-black-pc-mac-ps3-ps4-xbox-360-wii-u-mobile-mp3-tri906300002-02-1.jpg

Compatible met PS4, wordt dit m'n volgende? Think so.
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 22:31
Welke Tritton is dat?
Bozz187maandag 6 januari 2014 @ 22:33
quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 20:46 schreef Kutmanager het volgende:
Utopia gekeken en het is echt huilen met de pet op. :')
die zwerver ook, wat een fucking opperhippie
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 22:35
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:31 schreef Rossdale het volgende:
Welke Tritton is dat?
Tritton Kunai, ¤100.
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:35 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Tritton Kunai, ¤100.
Bij bol is de witte editie maar 50 euro ;)
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 22:38
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bij bol is de witte editie maar 50 euro ;)
Die is bedraad, wil wireless.
Rossdalemaandag 6 januari 2014 @ 22:40
Ah check
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 22:41
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:27 schreef Dr.Pringles het volgende:
[ afbeelding ]

Compatible met PS4, wordt dit m'n volgende? Think so.
Tritton is niet zo best heb er al 5 versleten in 2 jaar
KoningStomamaandag 6 januari 2014 @ 22:41
Kan je niet beter een daadwerkelijke koptelefoon kopen en dan los een mic? Dan heb je meer waar voor je geld.
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 22:41
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:41 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Tritton is niet zo best heb er al 5 versleten in 2 jaar
M'n Tritton Trigger doet het nog perfect.
LitmanenAFCAmaandag 6 januari 2014 @ 22:42
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:41 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

M'n Tritton Trigger doet het nog perfect.
Ik koop er geen meer dat is een ding wat zeker is dan kun je beter een Astro nemen of TB
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 22:44
quote:
14s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik koop er geen meer dat is een ding wat zeker is dan kun je beter een Astro nemen of TB
Astro is kenkah duur en heb ook genoeg verhalen gelezen over TB.
Nick-GizMomaandag 6 januari 2014 @ 22:45
quote:
3s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

:o

Ik dacht dat jij alleen in fast-food tenten kwam, gezien je facebook foto's :D
Zijn er zoveel foto's daarvan dan? Want vroeger met voetbal kwam ik er vaker

quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nah, die man komt uit de buurt, net als ik. Die weet waar die het over heeft.
wederom dit

quote:
10s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:o _O_

[ afbeelding ]
Dat zinnetje eronder bevalt me wel ^O^
Nick-GizMomaandag 6 januari 2014 @ 22:46
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:44 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Astro is kenkah duur en heb ook genoeg verhalen gelezen over TB.
Ja verhalen gelezen,dit zegt al genoeg. Vaak gewoon kindjes die lomp met hun spullen omgaan. Heb zelf de x41 en die werkt na 3 jaar nog perfect (misschien ondertussen al 4 jaar :P)
En dat mag je ook gewoon verwachten van die prijs
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 22:49
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:46 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ja verhalen gelezen,dit zegt al genoeg. Vaak gewoon kindjes die lomp met hun spullen omgaan. Heb zelf de x41 en die werkt na 3 jaar nog perfect (misschien ondertussen al 4 jaar :P)
En dat mag je ook gewoon verwachten van die prijs
Lees Stef met zn Tritton.
KoningStomamaandag 6 januari 2014 @ 22:53
Die x11 van mij doet het ook nog en die is nu onderhand 4 jaar oud. Ik heb laatst toch maar een degelijke koptelefoon gekocht en dat klinkt toch wat beter.
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 22:56
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:53 schreef KoningStoma het volgende:
Die x11 van mij doet het ook nog en die is nu onderhand 4 jaar oud. Ik heb laatst toch maar een degelijke koptelefoon gekocht en dat klinkt toch wat beter.
Sweex ftw
KoningStomamaandag 6 januari 2014 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:56 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Sweex ftw
deze hij is echt goed

trust is beter sweex valt uit elkaar
LGj9cIe.jpg
Dr.Pringlesmaandag 6 januari 2014 @ 23:03
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:58 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

deze hij is echt goed

trust is beter sweex valt uit elkaar
[ afbeelding ]
Met deze kan je ook sporte

Microfoon inklappe dat werkt perfect geen last van
Pixelldinsdag 7 januari 2014 @ 00:12
Sennheiser _O_
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 00:24
58/100
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 00:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 00:24 schreef Cliffy het volgende:
58/100
BIENAAAA
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 00:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 00:25 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

BIENAAAA
damn zat je te wachten? :D
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 00:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 00:26 schreef Cliffy het volgende:

[..]

damn zat je te wachten? :D
Op?
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 00:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 00:28 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Op?
nieuwe replies? Was nog niet eens terug in topic en jij had al gereageerd ;)
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 01:06
Zag 'm zo voorbij schuiven.
Kutmanagerdinsdag 7 januari 2014 @ 01:07
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:49 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Lees Stef met zn Tritton.
Hierin moet ik Stef wel gelijk geven hoor. Die 1e Tritton van mij was na 1 maand kapot, de vervanging doet het na 2 jaar nog prima, en die behandel ik niet anders.
Kutmanagerdinsdag 7 januari 2014 @ 01:29
german_soccer_girls_01.jpg
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 01:32
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 01:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Hierin moet ik Stef wel gelijk geven hoor. Die 1e Tritton van mij was na 1 maand kapot, de vervanging doet het na 2 jaar nog prima, en die behandel ik niet anders.
Mijn Tritton werkt als een trein, geen problemen mee al paar jaar :)
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 01:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 01:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn Tritton werkt als een trein, geen problemen mee al paar jaar :)
Dit.

En de Trigger is er niet als wireless.
Kutmanagerdinsdag 7 januari 2014 @ 01:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 01:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn Tritton werkt als een trein, geen problemen mee al paar jaar :)
Meer van, ligt echt niet alleen aan hoe je dat ding gebruikt. Zit echt een domme geluksfactor in of je toevallig een goede hebt meegekregen.

Lijkt wel alsof de ene helft ergens in China gebouwd wordt en de andere helft in Duitsland ofzo.
KoningStomadinsdag 7 januari 2014 @ 02:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 01:33 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Dit.

En de Trigger is er niet als wireless.
Trigger?
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 02:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 01:33 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Dit.

En de Trigger is er niet als wireless.
Huh, toch heb ik die volgens de plaatjes :D
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 02:28
1004004011667538.jpg

Deze :)
Pixelldinsdag 7 januari 2014 @ 04:35
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:41 schreef KoningStoma het volgende:
Kan je niet beter een daadwerkelijke koptelefoon kopen en dan los een mic? Dan heb je meer waar voor je geld.
Zit ik ook over na te denken, voor mijn volgende aankoop...toch lijkt het me irritant. Maar hoofdtelefoons zijn kwalitatief zoveel beter dan headsets.
Michhasdinsdag 7 januari 2014 @ 06:46
Goedemorgen.
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 07:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 02:28 schreef PierreTT het volgende:
[ afbeelding ]

Deze :)
Je ziet daar toch die kabel hangen. Dat is de Trigger, die heb ik.

Dan heb je nog de Devastator, die is wel wireless, lijkt ook op de Trigger.

En dan nog de Detonator, bekabeld en lijkt ook op de Trigger.

13-Mad-Catz-TRITTON.jpg
Rossdaledinsdag 7 januari 2014 @ 08:10
Iemand die een code voor de Project Spark beta wil? Ik heb een beta-code ontvangen voor de PC, maar daar heb ik dus niets aan :P
LitmanenAFCAdinsdag 7 januari 2014 @ 09:54
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 22:49 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Lees Stef met zn Tritton.
Zegt de man die met controllers gooit _O-

Ik koop wel een Astro de volgende keer dan betaal je maar iets meer heb je wel kwaliteit
badboynovadinsdag 7 januari 2014 @ 10:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 02:28 schreef PierreTT het volgende:
[ afbeelding ]

Deze :)
Heb zelf deze ook, en tot nu toe heel tevreden.
Nick-GizModinsdag 7 januari 2014 @ 11:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 07:58 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Je ziet daar toch die kabel hangen. Dat is de Trigger, die heb ik.

Dan heb je nog de Devastator, die is wel wireless, lijkt ook op de Trigger.

En dan nog de Detonator, bekabeld en lijkt ook op de Trigger.

[ afbeelding ]
Die warhead is volgens mij bijna hetzelfde als de X41 die ik heb
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 12:31
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 09:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zegt de man die met controllers gooit _O-

Ik koop wel een Astro de volgende keer dan betaal je maar iets meer heb je wel kwaliteit
1x met m'n controller hoor en nog gewoon op bed. Was het niet Stoma die het de kamer rond gooide.
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 07:58 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Je ziet daar toch die kabel hangen. Dat is de Trigger, die heb ik.

Mijn pigmentair beter bedeelde vriend, ik heb ook die Trigger _O- net even het bonnetje opgezocht _O-
Michhasdinsdag 7 januari 2014 @ 12:38
poster,375x360,ffffff.jpg
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:40
Havik_00020785th.jpg
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:40
Ouwe vogelzoeker :D
Rossdaledinsdag 7 januari 2014 @ 12:42
Wait wut?

ONZ / Ouwe vogelzoeker

Er is een oud topic over de OP-cd _O-
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 12:43
Pierre be like

Ben filmster
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:45
Pierre be like

Veel geouwehoer over headsets
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 12:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:37 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn pigmentair beter bedeelde vriend, ik heb ook die Trigger _O- net even het bonnetje opgezocht _O-
Maar draadloos? Of heb je zelf de kabels geknipt?
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:46
quote:
3s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:42 schreef Rossdale het volgende:
Wait wut?

ONZ / Ouwe vogelzoeker

Er is een oud topic over de OP-cd _O-
Wtf _O- Ook echt zeggen: Geen idee, heb het van Google geplukt haha :D
LitmanenAFCAdinsdag 7 januari 2014 @ 12:47
Mijn god wat haat ik de H&M
Nick-GizModinsdag 7 januari 2014 @ 12:47

Zo kan je ook een game uitspelen _O- _O- _O_


Of gewoon de game gebruiken om je eigen games te maken _O_ _O_ _O_
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:46 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Maar draadloos? Of heb je zelf de kabels geknipt?
Donkere kompaan, ik legde gisteren al 6 keer uit dat hij met een draad in mijn controller zit en hij verbindt draadloos met zo'n kastje wat in mijn Xbox zit :)
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:47 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Mijn god wat haat ik de H&M
Oh jij was in DB toch?
LitmanenAFCAdinsdag 7 januari 2014 @ 12:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh jij was in DB toch?
Momenteel in Eindhoven Piet moeten nog door naar Den Bosch. Mevrouw wou eerst even naar de Primark :'(
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 12:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Donkere kompaan, ik legde gisteren al 6 keer uit dat hij met een draad in mijn controller zit en hij verbindt draadloos met zo'n kastje wat in mijn Xbox zit :)
Ja, snap ik wel, gebronste neanderthaler. Maar kon op de site geen wireless Triggah vinden. Daarom beetje verwarring.
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:49 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Momenteel in Eindhoven Piet moeten nog door naar Den Bosch. Mevrouw wou eerst even naar de Primark :'(
Eind van de middag ff bakkie man! En succes :D
Nick-GizModinsdag 7 januari 2014 @ 12:50
quote:
3s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:42 schreef Rossdale het volgende:
Wait wut?

ONZ / Ouwe vogelzoeker

Er is een oud topic over de OP-cd _O-
oud topic?
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:50 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ja, snap ik wel, gebronste neanderthaler. Maar kon op de site geen wireless Triggah vinden. Daarom beetje verwarring.
PANIEK!
LitmanenAFCAdinsdag 7 januari 2014 @ 12:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Eind van de middag ff bakkie man! En succes :D
Ik bel nog wel even als we beetje op tijd terug gaan naar huis maar grote kans dat we ook even in Breda eten
SoldMayordinsdag 7 januari 2014 @ 12:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:49 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Momenteel in Eindhoven Piet moeten nog door naar Den Bosch. Mevrouw wou eerst even naar de Primark
Kom eten in Oss bij murads.
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 12:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:49 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Momenteel in Eindhoven Piet moeten nog door naar Den Bosch. Mevrouw wou eerst even naar de Primark :'(
Liep ik zaterdag langs rond sluitingstijd... stonden echt 20 kerels buiten te wachten _O-
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:53
Wacht eens, even loeren of ik niet misschien toch een Primer heb _O-
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 12:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:51 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik bel nog wel even als we beetje op tijd terug gaan naar huis maar grote kans dat we ook even in Breda eten
Dan kom je langs Tillie, ik zet de koffie vast aan.
LitmanenAFCAdinsdag 7 januari 2014 @ 12:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:52 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Kom eten in Oss bij murads.
http://www.muratsplace.nl/

Mooi ding man
LitmanenAFCAdinsdag 7 januari 2014 @ 12:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:52 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Liep ik zaterdag langs rond sluitingstijd... stonden echt 20 kerels buiten te wachten _O-
Het was ook helemaal geen leuke ervaring Jos, alles ligt daar zo onlogisch in de schappen :')
badboynovadinsdag 7 januari 2014 @ 12:56
http://tweakers.net/nieuw(...)ziek-daarop-aan.html
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 12:56
Lekker in dozen.
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 12:58
Vanavond weer verder trouwens?
Rossdaledinsdag 7 januari 2014 @ 12:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:51 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik bel nog wel even als we beetje op tijd terug gaan naar huis maar grote kans dat we ook even in Breda eten
Stef stalken alles
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 13:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:58 schreef Cliffy het volgende:
Vanavond weer verder trouwens?
Denk wel, mits mister zijn spreekbeurt af heeft...
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 13:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 13:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Denk wel, mits mister zijn spreekbeurt af heeft...
Ik vind het prima, even snel uitspelen :D
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 13:06
Nou daar hebben we nog wel wat langer dan alleen vanavond voor nodig denk ik ;)
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 13:11
Ik heb 'm af! Als Jos nou even infinite ammo regelt.
Rossdaledinsdag 7 januari 2014 @ 13:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 13:06 schreef Cliffy het volgende:
Nou daar hebben we nog wel wat langer dan alleen vanavond voor nodig denk ik ;)
Zo lang was die game toch niet?
Dr.Pringlesdinsdag 7 januari 2014 @ 13:18
quote:
3s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 13:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zo lang was die game toch niet?
Op casual wel ja.
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 13:20
quote:
3s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 13:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zo lang was die game toch niet?
insane is wat pittig
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 13:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 13:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

insane is wat pittig
SoldMayordinsdag 7 januari 2014 @ 13:58
Wanneer komt fallout 4 nou eens. :'(
Rossdaledinsdag 7 januari 2014 @ 14:21
http://www.gamer.nl/nieuws/448704/the-division-haalt-2014-niet

NNNNNNNNOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooo :'(
KoningStomadinsdag 7 januari 2014 @ 14:23
quote:
3s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 14:21 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gamer.nl/nieuws/448704/the-division-haalt-2014-niet

NNNNNNNNOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooo :'(
;(
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 15:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 13:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

insane is wat pittig
Toch rammen we er aardig doorheen moet ik zeggen :D alleen dat stuk met die kabelbaan was ff kut :P
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 15:29
Dat punt leek ff onmogelijk ja.... :(
Cliffydinsdag 7 januari 2014 @ 16:07
Instagib melee is een stuk handiger dan unlimited ammo ;)
Kutmanagerdinsdag 7 januari 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 12:55 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Het was ook helemaal geen leuke ervaring Jos, alles ligt daar zo onlogisch in de schappen :')
Heb eens even op die site gekeken. Wat een hipsterwinkel. :')
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 17:05
Primark is toch geen hipster winkel?
Is gewoon een pauper winkel.

Van die mensen die bitchen op plofkippen en nikes, maar wel sweatshop kleding uit de graaibak trekken voor een stuiver.
:'( tatta's be like, goedkoop is goed, koop!
Kutmanagerdinsdag 7 januari 2014 @ 17:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:05 schreef KneusTeun het volgende:
Primark is toch geen hipster winkel?
Is gewoon een pauper winkel.

Van die mensen die bitchen op plofkippen en nikes, maar wel sweatshop kleding uit de graaibak trekken voor een stuiver.
:'( tatta's be like, goedkoop is goed, koop!
Weetikveel, alleen de startpagina bekeken en daarop zag ik een gast met een baard en een wollen rendiertrui. :')
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:05 schreef KneusTeun het volgende:
Primark is toch geen hipster winkel?
Is gewoon een pauper winkel.

Van die mensen die bitchen op plofkippen en nikes, maar wel sweatshop kleding uit de graaibak trekken voor een stuiver.
:'( tatta's be like, goedkoop is goed, koop!
Dit. Mijn vriendin haalt daar altijd shit voordat ze op vakantie gaat, shirtjes voor 3 euro, slippers voor 2 euro etcetera. Het is ook direct na vakantie of na 1 keer wassen naar de klote :D :')
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:10
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Weetikveel, alleen de startpagina bekeken en daarop zag ik een gast met een baard en een wollen rendiertrui. :')
Zelfs kinderen :'(

2yjx1f8.png
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zelfs kinderen :'(

[ afbeelding ]
Die rendier trui is dan wel echt boss ass bitchin
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:11 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Die rendier trui is dan wel echt boss ass bitchin
roflbot.jpg
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 17:13
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:11 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-

Dit staat ook gewoon op hun site, zegt wel weer genoeg ook.
quote:
Statement on Angora (07.12.13)
10/12/2013
Following concern about animal welfare and the use of angora in clothing, the company has decided to cease ordering products that use angora while it continues to investigate the issue.
Pixelldinsdag 7 januari 2014 @ 17:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 13:58 schreef SoldMayor het volgende:
Wanneer komt fallout 4 nou eens. :'(
Kan je lang op wachten ben ik bang :'(
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:14 schreef Pixell het volgende:

[..]

Kan je lang op wachten ben ik bang :'(
Was toch al iets van een domein aangevraagd ofzo?
Of op andere methode hint naar nieuwe deel?
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:13 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

_O-

Dit staat ook gewoon op hun site, zegt wel weer genoeg ook.

[..]

roflbot.jpg
badboynovadinsdag 7 januari 2014 @ 17:19
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:22
Die Tatta's be like, tering he :D :')

1487293_1377493002510747_2012416169_n.jpg
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 17:23
2223543.jpg
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:23
quote:
Zo waar :D
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:23
1545674_704504822907623_1870674625_n.jpg

1527053_385128934954894_842783369_n.jpg
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 17:27
IbHNtC8.jpg
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:28
quote:
roflbot.jpg
PierreTTdinsdag 7 januari 2014 @ 17:31
1526775_233972300118613_435790343_n.jpg

_O-
KneusTeundinsdag 7 januari 2014 @ 17:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
I'm sexy!