Om dan toch met een countervraag te komen.quote:Op dinsdag 3 december 2013 16:29 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Bitcoin als valuta
Het mag duidelijk zijn dat Bitcoin op dit moment erg volatiel is en dus niet geschikt is als valuta. De koers zal moeten stabiliseren om Bitcoin te kunnen zien als een volwassen valuta. Of dit gaat gebeuren is de vraag maar die kans is zeker aanwezig.
Nee, helaas niet... Ik had ze graag aan Chinezen overgedaan de afgelopen weken!quote:
(Mijn mening)quote:Op dinsdag 3 december 2013 16:35 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Om dan toch met een countervraag te komen.
Waarom is de koers zo volatiel?
En wanneer komt een koers in rustiger vaarwater? Ik heb er zelf wel een mening over maar ben benieuwd hoe je hier over denkt.
De koers is volatiel omdat er veel speculanten in zitten op dit moment. De market cap ligt rond de 12 miljard. Zondag liep dat zo ineens terug tot 9 miljard. Zo'n leegloop heeft dan uiteraard een directe invloed op de prijs.quote:Op dinsdag 3 december 2013 16:35 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Om dan toch met een countervraag te komen.
Waarom is de koers zo volatiel?
En wanneer komt een koers in rustiger vaarwater? Ik heb er zelf wel een mening over maar ben benieuwd hoe je hier over denkt.
Je bedoelt verloren als in mensen die hun harde schijf weggooien?quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:25 schreef Kirov het volgende:
Ik heb een vraag over het volume. Op ten duur gaan er meer Bitcoins verloren dan dat er gemined worden. Hoe wordt dit gecompenseerd?
Hoe kan een digitale code een marketcap van x miljard hebben? De keizers kleren heeft meer intrinsieke waarde?quote:Op dinsdag 3 december 2013 17:11 schreef Probably_on_pcp het volgende:
[..]
De koers is volatiel omdat er veel speculanten in zitten op dit moment. De market cap ligt rond de 12 miljard. Zondag liep dat zo ineens terug tot 9 miljard. Zo'n leegloop heeft dan uiteraard een directe invloed op de prijs.
Er zit toch ook een x bedrag in de goudmarkt? Zo zit er ook een x bedrag in de bitcoinmarkt.quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:31 schreef crashbangboom het volgende:
[..]
Hoe kan een digitale code een marketcap van x miljard hebben? De keizers kleren heeft meer intrinsieke waarde?
Ik weet dat ze ver zijn met digitaal printen, maar ik wist niet dat ze ook goud konden bijprinten, noch dat er achter bitcoin een overheid zit met belastingheffingsvermogen.quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:33 schreef Probably_on_pcp het volgende:
[..]
Er zit toch ook een x bedrag in de goudmarkt? Zo zit er ook een x bedrag in de bitcoinmarkt.
Met andere woorden de principes van mining en cryptografie zijn te ingewikkeld voor jou. Digitaal printen....quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:39 schreef crashbangboom het volgende:
[..]
Ik weet dat ze ver zijn met digitaal printen, maar ik wist niet dat ze ook goud konden bijprinten, noch dat er achter bitcoin een overheid zit met belastingheffingsvermogen.
Beetje doorzichtige reactie weerquote:Op dinsdag 3 december 2013 19:42 schreef Probably_on_pcp het volgende:
[..]
Met andere woorden de principes van mining en cryptografie zijn te ingewikkeld voor jou. Digitaal printen....![]()
Kun je het niet gewoon beter opgeven om je nog bezig te houden met Bitcoin? Mensen hebben hun best gedaan dingen uit te leggen aan jou en jij weigert te luisteren en je echt te verdiepen in de materie.
Jij kunt je tijd vast beter besteden dan aan iets doms als Bitcoin toch?
Okay, leg eens aan mij uit wat jij begrijpt van mining en cryptografie.quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:43 schreef crashbangboom het volgende:
[..]
Beetje doorzichtige reactie weer
nou, misschien wat minder discussietruucs, maar eerstquote:Op dinsdag 3 december 2013 19:43 schreef Probably_on_pcp het volgende:
[..]
Okay, leg eens aan mij uit wat jij begrijpt van mining en cryptografie.
quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:31 schreef crashbangboom het volgende:
[..]
Hoe kan een digitale code een marketcap van x miljard hebben? De keizers kleren heeft meer intrinsieke waarde?
Doordat mensen die stukjes unieke code kunnen kopen en deze stukjes code op hun computer bewaren. Op die manier komt er dus geld in het bitcoinsysteem.quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:44 schreef crashbangboom het volgende:
[..]
nou, misschien wat minder discussietruucs, maar eerst
[..]
Veel mensen denken bij 'echt geld' aan briefjes en munten. Maar bijna alle euro's die er zijn, bestaan alleen digitaal. Meer dan 99% van alle euro's in omloop, bestaan enkel als getallen in de computer van een bank, meer is het niet.quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:31 schreef crashbangboom het volgende:
Hoe kan een digitale code een marketcap van x miljard hebben?
Eh, neen, wat was er precies zo innovatief of revolutionair aan Sport7 dan?quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:29 schreef crashbangboom het volgende:
Dat doet een beetje denken aan Sport7, nietwaar?
Noch goud, noch bitcoins, kunnen worden 'geprint' of gedwongen worden belast door een overheid.quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:39 schreef crashbangboom het volgende:
Ik weet dat ze ver zijn met digitaal printen, maar ik wist niet dat ze ook goud konden bijprinten, noch dat er achter bitcoin een overheid zit met belastingheffingsvermogen.
Een unieke code. Ja, dat is geld waard, Wie heeft geen behoefte aan unieke nullen en eentjes?quote:Op dinsdag 3 december 2013 19:48 schreef Probably_on_pcp het volgende:
[..]
Doordat mensen die stukjes unieke code kunnen kopen en deze stukjes code op hun computer bewaren. Op die manier komt er dus geld in het bitcoinsysteem.
Nu, vertel eens wat jij weet van mining en cryptografie?
Nou, dat was ook bijzonder en uniek enzo. Voor een paar wekenquote:Op dinsdag 3 december 2013 19:51 schreef Jace_TBL het volgende:
[..]
Eh, neen, wat was er precies zo innovatief of revolutionair aan Sport7 dan?
Pardon, ook al verstand van belastingheffing? Read again.quote:Noch goud, noch bitcoins, kunnen worden 'geprint' of gedwongen worden belast door een overheid.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |