FOK!forum / Sport Algemeen / WK Handbal 2013 voor vrouwen in ServiŽ
boriszmaandag 2 december 2013 @ 13:42
serbia2013.jpg


Group A
Montenegro
Netherlands
France
South Korea
DR Congo
Dominican Republic

Group B
Denmark
Brazil
Serbia
China
Japan
Algeria

Group C
Norway
Poland
Angola
Spain
Argentina
Paraguay

Group D
Hungary
Germany
Romania
Czech Republic
Tunisia
Australia

Speelschema Oranje
07.12.2013 19.15 uur: DOM-NED
08.12.2013 16.00 uur: KOR-NED
10.12.2013 20.30 uur: FRA-NED
11.12.2013 18.15 uur: COD-NED
13.12.2013 20.45 uur: MNE-NED

Nederland speelt al haar groepsduels in de Hala Pionir in Belgrado.
800px-Hala_Pionir_Beograd.jpg

Per groep gaan de beste vier door naar de volgende ronde. Vanaf de laatste zestien gaat het volgens het knockout systeem.

_A6H5490.jpg
De selectie
Marieke van der Wal - Cergy Pontoise Handball '95
Larissa van Dorst - Quintus
Jasmina Jankovic - Frisch Auf GŲppingen
Sharina van Dort - Sercodak/Dalfsen
Debbie Bont - HC Leipzig
Ailly Luciano - Metz Handball
Laura van der Heijden - VfL Oldenburg
Sanne van Olphen - Sonderjyske
Jessy Kramer - HC Leipzig
Nycke Groot - FC Midtjylland
Estavana Polman - Sonderjyske
Lois Abbingh - VfL Oldenburg
Roxanne Bovenberg - Slagelse
Martine Smeets - Sercodak/Dalfsen
Yvette Broch - Metz Handball
Danick Snelder - Thuringer HC
gianni61maandag 2 december 2013 @ 13:45
ik mag hopen dat ze die baskets nog uit de weg halen :D

(tvp dus)
mstxmaandag 2 december 2013 @ 22:18
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2013 13:42 schreef borisz het volgende:
De selectie
http://www.serbia2013.com/en/Team.aspx?ID=NED

1 VAN DER WAL Marieke
2 WESTER Tess
4 VAN DORT Sharina
5 KRAMER Jessy
6 VAN DER HEIJDEN Laura
7 BONT Debbie
8 ABBINGH Lois
9 VAN OLPHEN Sanne
10 SNELDER Danick
11 KNIPPENBORG Lynn
12 LOGTENBERG Fabienne
13 BROCH Yvette
14 JONGENELEN Isabelle
15 MALESTEIN Angela
16 LIPMAN Annick
17 GROOT Cornelia (Nycke)
18 DULFER Kelly
19 PRAK Lotte
20 BOVENBERG Roxanne
21 GOOS Michelle
22 DESIREE Comans
23 JANKOVIC Jasmina
24 SMEETS Martine
25 VOLLEBREGT Kelly
26 ROZEMALEN Charris
30 LUCIANO Jurswailly (Ailly)
79 POLMAN Estavana
TheArtdinsdag 3 december 2013 @ 17:31
Sterke selectie, kan niet anders zeggen.
mstxdinsdag 3 december 2013 @ 20:08
Estavana loopt alweer :+ http://instagram.com/p/heDY3ePEvI/#
En de groetjes van de rugbydames https://www.facebook.com/photo.php?v=604007826302205

[ Bericht 28% gewijzigd door mstx op 03-12-2013 20:58:56 ]
boriszdonderdag 5 december 2013 @ 10:48
quote:
Het Nederlands vrouwenteam doet voor de negende keer mee aan het WK handbal. Oranje won nooit een medaille. De vijfde plaats op het WK van 2005 in Rusland is het beste resultaat. Op het laatste WK van 2011 in BraziliŽ eindigde de ploeg 15e.

Acht speelsters van de huidige selectie voor het WK in ServiŽ, dat zaterdag aanvangt, waren er 2 jaar geleden ook bij: Marieke van der Wal, Jessy Kramer, Lois Abbingh, Estavana Polman, Laura van der Heijden, Danick Snelder, Yvette Broch en Debbie Bont. De Nederlandse ploeg is met gemiddeld 23 jaar de jongste ploeg op het WK.

Doelvrouw Van der Wal valt met haar 34 jaar buiten de toon. Het wordt haar vierde WK. Ze heeft inmiddels 160 interlands op haar naam.
mstxvrijdag 6 december 2013 @ 13:37
Nog 1 dagje w/ w/

quote:
Gesprek van de Week: Henk Groener

Als Nederland om de medailles speelt in ServiŽ zal hij niet voorop gaan in de polonaise. Henk Groener is een rustige sociale bondscoach die niet gevoelig is voor de spotlights. Speelt de ploeg goed, gaan de credits naar het team. Is het minder, zal Groener zijn meiden nooit afvallen in het openbaar. Hij doet het op zijn manier en blijft ten allen tijde zichzelf. Overigens is er weinig mis met de prestaties die de ervaren coach sinds het WK in BraziliŽ levert. 'Het hoogst haalbare voor mij is als de sporters hun dromen verwezenlijken.'

Het Nederlands team heeft in Noorwegen maar ook in de play-offs tegen Rusland laten zien dat we in de buurt komen van de wereldtop. Heeft de ploeg jouw verrast met deze prestaties?
- De ploeg heeft me vorige week verrast met de prestatie over drie wedstrijden. Dat we ťťn wedstrijd op hoog niveau konden spelen hebben we in juni tegen Rusland al laten zien. Nu hebben we drie dagen achter elkaar een goede prestatie neergezet. Daarbij was de wedstrijd tegen Noorwegen ondanks de nederlaag nog de beste van de drie. Belangrijk was wel dat we in het derde duel tegen Rusland hebben bevestigd dat de overwinning in juni geen toevalstreffer was.

Een nipte nederlaag tegen wereld- en Olympisch kampioen Noorwegen. Een kleine nederlaag. Waarom speelden jullie daar het beste handbal?
- In die wedstrijd hebben we het Noorwegen van het begin tot het eind moeilijk gemaakt en kwamen we ook in de buurt van een overwinning. Details en de Noorse ervaring leiden dan in de slotfase tot een kleine nederlaag, maar de ploeg heeft laten zien weer gegroeid te zijn. We hebben met iedereen gespeeld en het hoge niveau vast kunnen houden. Dat is belangrijk met het oog op het WK.

Wat gebeurde er precies met Estavana Polman en hoe schat je haar kansen in voor het WK?
- In een verdedigende actie kwam Estavana op de voet van een ander terecht en verzwikte haar enkel. Onze medische staf (Jelle Heisen, fysiotherapeut en Diederik Oei, teamarts) is van mening dat haar deelname aan het WK realistisch is en dat ze waarschijnlijk na de eerste twee wedstrijden weer inzetbaar is. Ze reageert goed op de behandeling en we monitoren het nauwgezet. Ze gaat dus gewoon mee.

Zuid-Korea hielden jullie op een gelijkspel (33-33). Toevallig ook zondag de tegenstander in de poulefase in Belgrado. Een ploeg met een open dekking die heel anders speelt dan de meeste Europese ploegen. Blijkbaar kunnen jullie ook daar nu veel beter mee omgaan dan tijdens het WK in BraziliŽ.
- Twee verschillende ploegen troffen elkaar in Noorwegen. We hebben wel laten zien dat we verder zijn dan tijdens het WK in BraziliŽ. Maar ook hadden we nog de nodige moeite met hun snelle en beweeglijke spel. De timing van de acties is net even anders net als de manier van verdedigen. Het is goed geweest dat we tegen ze gespeeld hebben. Nu hebben de speelsters ook in het veld kunnen ervaren hoe dat is. Het is toch heel anders dan wanneer je het alleen van een dvd ziet of dat je ze live hebt ziet spelen.

Rusland verslaan jullie in het derde duel voor de tweede keer in een half jaar. Een land dat deze eeuw al vier maal wereldkampioen werd. Je zou bijna zeggen; hoe is dat mogelijk?
- We zijn een ploeg in ontwikkeling naar boven en gaan daar gewoon mee door. Bij Rusland is na de nederlaag in juni de vorige coach Trefilov weer teruggekeerd. Dat heeft wat omstellingen in het Russische team ten gevolge gehad. Het was duidelijk dat ons in die derde wedstrijd niets gegund zou worden. Maar ons team heeft zich ondanks de weerstand en de zelf opgelegde druk van het willen winnen, opnieuw goed gemanifesteerd. En we hebben die wedstrijd inderdaad ook nog gewonnen. Het was een bevestiging van de ontwikkeling die we doormaken.

Dit enthousiaste Nederlands team is een homogeen gezelschap, heeft veel snelheid en creativiteit in de ploeg. Zijn dat de sterkste wapens?
- Het zijn wel drie sterke wapens, maar het is meer. De ploeg barst van het talent, heeft een hoge ambitie en is bereid daar hard voor te werken. Ze voelen zich allemaal thuis in de ploeg en willen zonder uitzondering voor elkaar werken. Iedereen juicht voor een succesvolle actie van de ander en ontvangt steun van iedereen wanneer er iets niet lukt. Die saamhorigheid is misschien wel ons sterkste wapen, er staat een hecht team.

Welke ploegen gaan volgens jou ver komen op het WK. Wie tip je voor het goud?
- Dat kunnen er veel zijn. Noorwegen zal in ieder geval ver komen. We hebben nu tegen ze gespeeld en ze laten over drie wedstrijden nog wel een hoger niveau zien dan wat wij daar op de mat konden brengen. Daarbij komt dat ze dat ook in een WK kunnen, dat hebben ze al zo vaak bewezen. Ze hebben ervaring in het spelen van toernooien en weten wat winnen is.

En verder?
- Daarnaast zullen ongetwijfeld Montenegro en Frankrijk grote plannen hebben en ook Denemarken heeft aangegeven voor het goud te gaan. ServiŽ als thuisland en BraziliŽ zijn zeker ook kandidaten. Verder is er een grote groep landen die in staat is ver te komen en daar horen wij ook bij. De vorm van de dag en die van de tegenstander die je treft vanaf de achtste finales zullen daarin de doorslag geven.

Zelf heb je onlangs ook je contract verlengd tot na de Olympische Spelen in Rio. Wat waren daarvoor de belangrijkste redenen?
- Van beide kanten waren we van mening dat we op de goede weg zijn en dat we in deze samenstelling door moeten gaan. Mijn werkgever is tevreden en ik doe het graag. Het is een mooie uitdaging die ik met plezier aanneem.

Voor de speelsters is de Olympische Spelen het hoogst haalbare en een grote droom. Hoe sta jij daar in?
- Voor mij als coach is het het hoogst haalbare wanneer mijn sporters hun dromen verwezenlijken. Dat is in dit geval een topprestatie op de Olympische Spelen. Ik kan me daar goed in vinden.

Vorige week is ook gesproken over het plan om op Papendal een jaar lang te trainen met misschien wel alle A-internationals. Dat zou dan in de zomer van 2015 opgestart moeten worden. Wat kun je daarover kwijt?
- Het plan wordt steeds concreter en we zijn op dit moment vooral op zoek naar partners die ons kunnen ondersteunen om de droom van deze ploeg werkelijkheid te laten worden. De meiden hebben zelf aangegeven dat ze dit zien als weg naar een topprestatie in Rio en ik ben het daar helemaal mee eens. We merken nu dat we al op een hoog niveau kunnen spelen, maar ons repertoire in aanval en verdediging moet nog breder en vaster worden om op de Olympische Spelen voor een medaille in aanmerking te komen.

Iedereen die dit trouwens leest en van mening is dat zij of hij daarin een rol zou kunnen spelen mag zich graag bij ons melden.

Terug naar het WK, waar jullie terecht zijn gekomen in een zware poule. Hoe kijk jij aan tegen de tegenstanders?
- De doelstelling voor de poulewedstrijden is om ons te plaatsen voor de achtste finales en tegelijkertijd de krachten zo te verdelen dat we op dat moment topfit en scherp zijn. De vorm van de dag in de achtste finale is belangrijker dan welke plaats je in de poule bereikt. Hooguit de eerste plaats geeft waarschijnlijk kans op een (vermeend) zwakkere tegenstander. Maar ook daarbij hebben we geen invloed op de resultaten in de andere poule en is onze laatste poule wedstrijd tegen Montenegro. Dat is de Europees kampioen en een tegenstander waar we al absoluut top moeten zijn om Łberhaupt in aanmerking te komen voor een overwinning.
De Dominicaanse Republiek en Congo zijn landen die we in de poule in ieder geval moeten verslaan maar ook daarvoor moeten we scherp aan de start verschijnen. Iedere overwinning tegen Frankrijk, Zuid Korea en Montenegro is een grote stap voorwaarts die we graag willen zetten, maar wel steeds met het oog op de achtste finales.

Want hoe belangrijk is het om juist die wedstrijd te winnen?
- Het is de eerste knock-out wedstrijd in het toernooi. Het eerste moment dus dat direct bepaald of je nog in het toernooi blijft of naar huis mag. Dat legt automatisch een andere druk op die wedstrijd. Een nederlaag in de poule is minder schadelijk. Dat geldt voor iedereen en de meeste ploegen zullen met dezelfde instelling dit toernooi benaderen. Omdat de plaatsen 9-16 niet worden uitgespeeld betekent een overwinning in de achtste finales en daarmee het halen van een plaats bij de eerste 8 landen direct een grote stap voorwaarts, die anders moeilijker te meten zal zijn. Na de achtste finale wacht dan natuurlijk meteen de kwartfinale en wie weet wat nog meer. We spelen het toernooi wedstrijd voor wedstrijd en we willen de grootst mogelijke stap voorwaarts maken.
ep7xhJL.jpg

http://nos.nl/audio/582693-handbalsters-op-weg-naar-wk.html

[ Bericht 0% gewijzigd door mstx op 06-12-2013 13:47:12 ]
boriszvrijdag 6 december 2013 @ 22:49
Nu een filmpje op de NOS.
http://nos.nl/video/583608-snel-spel-wapen-op-wk-handbal.html

Iig goede muziek :P
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 11:39
quote:
Dagboek van Oranje

Tijdens het WK maakt elke dag een andere speelster van Oranje een verslag van de dag.

Donderdag 5 en vrijdag 6 december

Door: Lynn Knippenborg, Kelly Dulfer en Sharina van Dort


Eindelijk was het zover, gisteren 5 december vertrokken we richting ServiŽ. Om 09.00 uur moesten we verzamelen op Schiphol. Daar stond ons een leuke verrassing te wachten. Het Nederland Damesteam is verkozen tot Helden van het Jaar 2013. Frits en Barbara Barend, van het magazine Helden, waren op Schiphol om ons te feliciteren. Bij deze bedanken we dan ook iedereen die op ons gestemd heeft. We vinden het een hele eer om deze prijs in ontvangst te nemen. Vervolgens hebben we ingecheckt, door naar de douane om ons hopelijk 3 weken af te sluiten van Nederland. Eenmaal in het vliegtuig stond ons de volgende verassing te wachten; een vertraging van 1,5 uur en met de zware storm op komst was dat niet fijn. Gelukkig werd het gecompenseerd met een betere vlucht dan naar Noorwegen vorige week. Bij aankomst misten we helaas weer een tas (vorige week al de tassen van Ailly en Kelly en een van de tassen van de teammanager). De shirts waren gelukkig wel aanwezig, dus spelen kunnen we.

Vandaag 6 december is geen wedstrijddag maar wel een dag met een jarige. Jasmina is vandaag 27 jaar geworden!!! Na te hebben gezongen, zijn we gaan trainen in de wedstrijdhal. De hal is heel groot; er kunnen 10.000 supporters in. We moesten wennen aan de lampen, hoogte van de tribunes en de grootte van de hal. Estavana, Jessy en Yvette hebben de training weer hervat. ’s Middags was iedereen vrij om te gaan en te staan. Het hotel is prachtig, mooie kamers en het eten is goed verzorgd. Vanavond stond er wederom een zaaltraining op het programma, waarvan we zojuist zijn teruggekeerd. Nu moe en voldaan naar bed; op naar morgen MATCHDAY. We gaan van start tegen de Dominicaanse Republiek.

TheVulturezaterdag 7 december 2013 @ 14:47
Ben benieuwd wat de dames kunnen, kwartfinale zou al top zijn :Y
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 17:01
volgens Groener is de 1/8 finale op zn minst haalbaar.
ik ga vanavond in ieder geval kijken, morgen kan helaas niet
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 17:06
Als het goed is zijn alle wedstrijden van Nederland op nos.nl te volgen, ws hier: http://nos.nl/dossier/516224-wk-handbal-2013/tab/714/live/
wimderonzaterdag 7 december 2013 @ 17:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 17:01 schreef gianni61 het volgende:
volgens Groener is de 1/8 finale op zn minst haalbaar.
ik ga vanavond in ieder geval kijken, morgen kan helaas niet
Dat zijn niet al te boude uitspraken van Groener, daarvoor hoef je Congo en de Dominicaanse Republiek onder je te houden :')
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 17:45
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 19:17
ik zie nog niks op nos.nl?

wel (met irritante reclame) op http://www.hahabar.com/20(...)258477.52369208.html
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 19:24
eerste time out al voor de domenicaanse republiek aangezien nederland al 4-0 voor staat :D
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 19:26
Dit wordt 40-10 ofzo :')
boriszzaterdag 7 december 2013 @ 19:26
Unibet en andere goksites hebben beeld.
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 19:34
Het is allemaal nogal slordig.
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 19:49
20-9 bij rust. Vooral Knippenborg is op dreef met 6 doelpunten. Verdedigend moet het nog wel wat beter.
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 19:59
Wel volle tribunes daar zo te zien
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:08
Estavana valt nu al in :o
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 20:08
Estavana heeft ook al weer 2x gescoord :P
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 20:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 december 2013 19:59 schreef mstx het volgende:
Wel volle tribunes daar zo te zien
helaas wilde niemand met me mee, maar reis en verblijf zijn helemaal niet duur daar
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 20:18
al 30 goals en nog 19 minuten te spelen :D
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:18 schreef gianni61 het volgende:
al 30 goals en nog 19 minuten te spelen :D
Dit wordt echt een bizarre score ja :D
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:22
Het is echt constant breakouts lopen _O-
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 20:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:20 schreef TheArt het volgende:

[..]

Dit wordt echt een bizarre score ja :D
ach ja, voor het gevoel wel lekker om een toernooi mee te beginnen
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:26
36-15 met nog 13 minuten _O-
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 20:30
en toen hing de stream vast...
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:30 schreef gianni61 het volgende:
en toen hing de stream vast...
40-18 inmiddels
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 20:31
Stream kapot :( :( :(
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:32
20 tegendoelpunten is wel veel te veel trouwens. Verdedigend moet het echt beter.
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 20:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:32 schreef TheArt het volgende:
20 tegendoelpunten is wel veel te veel trouwens. Verdedigend moet het echt beter.
Luciano laat alles door op de hoek :') Snap sowieso niet wat die in de selectie doet
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:35
En de stream doet het weer.
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 20:35
Stream werkt weer
gianni61zaterdag 7 december 2013 @ 20:35
ah, we hebben weer beeld :D
TheArtzaterdag 7 december 2013 @ 20:38
44-21 eindstand.
TheVulturezaterdag 7 december 2013 @ 22:58
Goeie zege, maar verdedigend mag het wel een tandje beter
mstxzaterdag 7 december 2013 @ 23:02
http://nos.nl/video/583974-handbal-lynn-knippenborg-tevreden.html
http://nos.nl/video/583978-van-dort-klopt-was-een-schiettent.html
boriszzondag 8 december 2013 @ 10:15
Uitslagen Speelronde I
A
Montenegro 24 – 22 South Korea
France 31 – 13 DR Congo
Netherlands 44 – 21 Dominican Republic

B
Serbia 28 – 26 Japan
Brazil 36 – 20 Algeria
Denmark 44 – 21 China

C
Angola 33 – 23 Argentina
Poland 40 – 6 Paraguay
Norway 22 – 20 Spain

D
Hungary 35 – 27 Czech Republic
Germany 36 – 15 Australia
Romania 27 – 17 Tunisia
TheArtzondag 8 december 2013 @ 15:54
Jezus, NOS gaat zo te zien het begin missen :')
IbanMayozondag 8 december 2013 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 15:54 schreef TheArt het volgende:
Jezus, NOS gaat zo te zien het begin missen :')
NOS is alleen op tijd bij voetbal en schaatsen. Bij de OS van 2008 waren ze te laat bij de basketbalfinale tussen USA en Spanje :') gewoon midden in het eerste kwart binnenvallen, boeien!
TheArtzondag 8 december 2013 @ 16:14
Scheids jongen, wat is dit nou voor een beslissing :')
TargaFloriozondag 8 december 2013 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 15:54 schreef TheArt het volgende:
Jezus, NOS gaat zo te zien het begin missen :')
Het is dus wel de bedoeling dat ze het live uit gaan zenden?
TargaFloriozondag 8 december 2013 @ 16:19
Valt nog mee dat ze niet eerst met een studiogast gaan voorbeschouwen. :') :')
wimderonzondag 8 december 2013 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 16:16 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Het is dus wel de bedoeling dat ze het live uit gaan zenden?
In uitgesteld relais heeft natuurlijk de voorkeur voor de Martijn Hendriks Omroep Stichting, dus het is altijd afwachten.
TheArtzondag 8 december 2013 @ 16:25
Die start was echt heel goed, maar nu is het al een tiental minuten pure bagger.
TargaFloriozondag 8 december 2013 @ 16:25
Na een goed begin wordt het nu minder.
TheArtzondag 8 december 2013 @ 16:28
Ze geven het voor rust al compleet weg. Aanvallend lijkt het ook echt helemaal nergens op.
TargaFloriozondag 8 december 2013 @ 16:35
Dit gaat hem niet worden.
TheArtzondag 8 december 2013 @ 16:38
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 16:35 schreef TargaFlorio het volgende:
Dit gaat hem niet worden.
Verdedigend klopt het ook opeens van geen kanten, gisteren ook al niet, terwijl dat juist de sterke kracht van de ploeg was. Snappen wie snappen kan.
TheArtzondag 8 december 2013 @ 16:39
Trouwens ook heel opvallend. Nederland maakte voor rust geen enkele treffer via de hoeken. Geen enkele hoekspeelster heeft gescoord. Dat zegt ook al wel genoeg.
boriszzondag 8 december 2013 @ 16:58
Nou 19-13... Nog 25 minuten
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:01
Een doelpunt vanaf de zijkant :o
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:01
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 16:39 schreef TheArt het volgende:
Trouwens ook heel opvallend. Nederland maakte voor rust geen enkele treffer via de hoeken. Geen enkele hoekspeelster heeft gescoord. Dat zegt ook al wel genoeg.
Nu wel
Smeets *O*
boriszzondag 8 december 2013 @ 17:01
quote:
6s.gif Op zondag 8 december 2013 17:01 schreef mstx het volgende:

[..]

Nu wel
Smeets *O*
En die bal nu ging naast :+
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:02
Die zat gewoon :')
marcodejzondag 8 december 2013 @ 17:02
Die zat er toch gewoon in?
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:03
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:02 schreef marcodej het volgende:
Die zat er toch gewoon in?
Ja volgens mij ook hoor
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:03
Viel me in de eerste helft ook al op dat we die scheidsrechters ook niet bepaald mee hebben.
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:09
Dit moet wel de slechtste wedstrijd zijn van dit jaar.
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:11
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:09 schreef TheArt het volgende:
Dit moet wel de slechtste wedstrijd zijn van dit jaar.
Nou inderdaad. Ookal hebben ze de scheids niet mee, ze schieten zelf veel naast/op de paal en passes komen niet aan. En bij die vrije bal net van KOR zaten ze behoorlijk te slapen.
marcodejzondag 8 december 2013 @ 17:12
Zo'n bal moet de keepster toch hebben?
marcodejzondag 8 december 2013 @ 17:13
Altijd als ik kijk bakken ze er niks van.
TargaFloriozondag 8 december 2013 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:13 schreef marcodej het volgende:
Altijd als ik kijk bakken ze er niks van.
KIJK DAN OOK NIET!!!!!!!!
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:13 schreef marcodej het volgende:
Altijd als ik kijk bakken ze er niks van.
Dan lijkt me het logisch wat je nu moet doen ^O^
TargaFloriozondag 8 december 2013 @ 17:15
2e kwart opnieuw slecht.
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:17
Wel een mooi balletje van Estavana
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:18
Ik zie opeens weer wat flitsen van de normale ploeg. Maar die hoekspeelsters krijgen nog steeds amper een bal :')
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:20
Van Dort scoort :o
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:21
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:18 schreef TheArt het volgende:
Ik zie opeens weer wat flitsen van de normale ploeg. Maar die hoekspeelsters krijgen nog steeds amper een bal :')
Zeg dat nog eens? :+
marcodejzondag 8 december 2013 @ 17:21
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:18 schreef TheArt het volgende:
Ik zie opeens weer wat flitsen van de normale ploeg. Maar die hoekspeelsters krijgen nog steeds amper een bal :')
Ik ben dan ook gestopt met kijken.
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:22
quote:
1s.gif Op zondag 8 december 2013 17:21 schreef mstx het volgende:

[..]

Zeg dat nog eens? :+
Ik kan dat moeilijk elke minuut gaan zeggen _O-

Die scheidsrechters trouwens :')
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:24
Zozo, net balletje hoor
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:27
26-29 uiteindelijk. Tsja die eerste helft.
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:27
2e helft toch nog 2 punten ingehaald
marcodejzondag 8 december 2013 @ 17:28
Haha, vijf goals ingelopen sinds ik gestopt ben met kijken.
Max23zondag 8 december 2013 @ 17:28
Hoeveel gaan er door van de poule?
TheArtzondag 8 december 2013 @ 17:28
quote:
14s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef marcodej het volgende:
Haha, vijf goals ingelopen sinds ik gestopt ben met kijken.
Dude was dat even een half uur eerder gaan doen :')
mstxzondag 8 december 2013 @ 17:28
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef Max23 het volgende:
Hoeveel gaan er door van de poule?
4
boriszzondag 8 december 2013 @ 17:28
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef Max23 het volgende:
Hoeveel gaan er door van de poule?
4
TargaFloriozondag 8 december 2013 @ 17:54
Uiteindelijk meegevallen.

quote:
14s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef marcodej het volgende:
Haha, vijf goals ingelopen sinds ik gestopt ben met kijken.
Je weet wat je te doen staat de rest van dit toernooi (en bij wielrennen).
mstxzondag 8 december 2013 @ 19:49
http://nos.nl/video/584267-groot-maken-het-onszelf-moeilijk.html
http://nos.nl/video/58426(...)-is-er-nog-niet.html
boriszmaandag 9 december 2013 @ 09:00
A
South Korea 29 – 26 Netherlands
DR Congo 9 – 35 Montenegro
Dominican Republic 10 – 27 France

B
China 21 – 34 Brazil
Algeria 14 – 34 Serbia
Japan 25 – 29 Denmark

C en D hadden vrij en spelen vandaag hun tweede wedstrijd.
TheVulturemaandag 9 december 2013 @ 11:51
Nou die poule komen ze echt wel door... ik gok als derde, ik zie ze ook wel winnen van Frankrijk... Montenegro wordt een ander verhaal
boriszmaandag 9 december 2013 @ 22:52
Meiden met een missie v2.
http://nos.nl/video/58465(...)weer-masterplan.html
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 10:47
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)-is-geoorloofd.dhtml

quote:
Graaien en knijpen, alles is geoorloofd

Handbalsters zijn stoere wijven. Dat zou je niet denken als je ze door een Servische sporthal ziet huppelen tijdens de warming-up op het WK. Sierlijk rennen ze heen en weer, met zwaaiende paardenstaarten en de wimpers netjes in de mascara. Keurige meisjes lijken het. Maar handbal is niet voor watjes.

Toen we een paar jaar geleden bij 'Holland Sport', waar ik werkte, een filmpje maakten over de Nederlandse vrouwenselectie ontdekte ik dat voor het eerst. Gewoon een balletje overgooien, zoals ik altijd dacht? Vergeet het maar. Alles lijkt geoorloofd - zolang de scheidsrechter het niet ziet. Met onze camera, die extreme slomo-beelden maakte, zagen wij het wťl: handbalsters grijpen elkaar waar ze elkaar maar grijpen kunnen tijdens het gevecht voor het doel. Trekken aan shirts en aan broeken. Graaien naar borsten, knijpen in tepels, verkopen stiekem een mep als het zo uitkomt. Ze doen alles om de bal af te kunnen pakken.

Mijn eerste handbalwedstrijd zag ik toen ik dertien was. Handbal, daar was ik niet bekend mee, want het was een zondagsport. Op zondag sporten, dat deden wij niet. Maar toen Ewoud, een best wel leuke jongen uit mijn klas op een zondagmiddag een wedstrijd bij ons in het dorp speelde, deed ik na kerktijd iets wat ik anders nooit deed: ik wandelde naar de sporthal. Ondanks dat ik daar als volleybalster kind aan huis was, voelde het raar om er op zondag binnen te lopen. De wedstrijd was al begonnen. Ik kon het nog niet zien, maar wel horen. Het gepiep van schoenen op de houten vloer, het rennen en het geschreeuw - het klonk allemaal net een beetje anders dan ik als volleybalster gewend was. Zenuwachtig liep ik de tribune op.

Ik bewaar geen goede herinneringen aan die zondagmiddag. Om eerlijk te zijn: van de wedstrijd zelf herinner ik me niets. Des te meer herinner ik me van het gesprek met de leuke jongen na afloop. Met het blonde haar tegen zijn hoofd gezweet kwam Ewoud de tribune op. "Goh", zei hij toen hij me aankeek, "je hebt je opgemaakt!" Dat klopte. Dat deed ik wel vaker op zondag. Dan pakte ik het groene oogpotlood van mijn moeder, die altijd zei dat het zo mooi stond als ik mijn groene ogen daar een beetje mee accentueerde. "Heb je dat voor mij gedaan?", vroeg hij. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat de kerkgang de enige reden was. Een beetje beschaamd gaf ik dus toe. "Dat hoef je dan niet weer te doen. Ik vind het niet mooi." Waarmee hij mijn amoureuze gevoelens in de kiem smoorde - en mij en passant de lust ontnam ooit nog naar een handbalwedstrijd te kijken.

Pas sinds het filmpje in 'Holland Sport' vind ik handbal weer interessant. En dan vooral het vrouwenhandbal. Dat mannen elkaar graag pijn doen tijdens het sporten is genoegzaam bekend. Ze doen het vaak ook zo opzichtig dat het nauwelijks interessant is om naar te kijken. Vrouwen zijn veel geniepiger - dat intrigeert me. Tijdens de koersen die ik rij wordt er net zo hard gekwakt als bij de mannen, maar er wordt ook stiekem geknepen en gekrabd. Toen ik nog volleybalde, waar lichamelijk contact onmogelijk is, probeerden we onze tegenstanders mentaal zoveel mogelijk te verwonden. Bij mijn studententeam in Groningen hielden we trots lijstjes bij hoeveel tegenstanders we tijdens een wedstrijd aan het huilen maakten. Intens gemeen, ik weet het. Maar ik was toen al net zo fanatiek als ik nu als wielrenster ben. Winnen, dat wilde ik.

Tijdens de korte samenvattingen die de NOS van het WK handbal uitzendt, probeer ik zoveel mogelijk van die geniepigheden te ontwaren. Dat is moeilijk, want de Nederlandse vrouwen spelen een razendsnel spelletje. Maar ik weet dat ze het doen, met een onschuldige glimlach op de mooie gezichtjes. Fascinerend - en misschien wel vrouwelijker dan ik durf toe te geven.
:P
boriszdinsdag 10 december 2013 @ 10:50
C
Paraguay 12 – 37 Angola
Spain 26 – 20 Poland
Argentina 18 – 37 Norway

D
Tunisia 24 – 26 Hungary
Czech Republic 32 – 37 Germany
Australia 13 – 32 Romania
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 10:52
Vandaag dus Nederland - Frankrijk. Zou mooi zijn als de dames voor een stuntje kunnen zorgen :)
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 11:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 10:52 schreef heywoodu het volgende:
Vandaag dus Nederland - Frankrijk. Zou mooi zijn als de dames voor een stuntje kunnen zorgen :)
denk dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zullen zijn dus ik hoop op een mooie partij
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 11:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 11:02 schreef gianni61 het volgende:

[..]

denk dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zullen zijn dus ik hoop op een mooie partij
Dat zou mooi zijn. De bookmakers zien Frankrijk in elk geval wel vrij duidelijk als favoriet, maar ik hoop van harte dat ze het mis blijken te hebben ^O^

Dit keer trouwens niet live op tv :(
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 19:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 11:04 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit keer trouwens niet live op tv :(
en ook weer niet op de nos site
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 19:42
http://nos.nl/artikel/585003-handbalsters-azen-op-revanche.html
quote:
Handbalsters azen op revanche

De handbalsters van Oranje azen op eerherstel als het vanavond op het WK aantreedt tegen Frankrijk. De selectie van bondscoach Henk Groener kan in Belgrado het goede gevoel terugkrijgen als het tegen de FranÁaises mee kan strijden om de winst.

Tegen Aziatisch kampioen Zuid-Korea lukte dat zondag niet, hoewel de jonge Nederlandse ploeg zich in de slotfase nog redelijk terugvocht en finishte op een verschil van drie treffers (29-26). Ter vergelijking; tijdens het vorige WK bliezen de Koreanen Oranje de zaal uit met 36-24.

Interessant is daarom of Nederland tegen de ijzersterke Franse formatie toch weer een stap voorwaarts kan zetten. Frankrijk is al tweemaal op rij vice-wereldkampioen en minimaal zo sterk als Zuid-Korea. Het team kan altijd vertrouwen op een aantal lange, atletische afstandsschutters die moeilijk zijn af te stoppen. "Als we van Frankrijk winnen, zou dat een sensatie zijn", zegt Groener.

Frans handbal ligt Oranje beter
Als Nederland nu de hele wedstrijd agressief staat in de dekking (zoals in het eerste kwartier tegen Zuid-Korea) en de Fransen op de juiste momenten aanpakt, liggen er kansen. Frankrijk speelt veel op gevoel. Als er openingen zijn, gaan ze direct voor hun kans. Zuid-Korea handbalt meer berekenend, kan geduldig spelen, maar schakelt bij balbezit ook razendsnel om. Nederland had daar zondag moeite mee en kwam na een flitsende start nooit meer echt in de wedstrijd.

Als Oranje nu wel tempo kan spelen en ook in de breaks makkelijke doelpunten weet te maken, is alles mogelijk. "Het Franse handbal ligt ons beter. Ik heb er een goed gevoel over", sprak keepster Marieke van der Wal vanmiddag.

Hoge verwachtingen
De verwachtingen zijn opnieuw hoog. Vooral bij de internationals zelf. Nederland is net als twee jaar geleden terecht gekomen in een loodzware poule. De vierde plaats zou, met vrijdag ook nog Europees kampioen Montenegro als tegenstander, eigenlijk heel logisch zijn.

De speelsters leggen zich echter zelf een hoge druk op, zijn enorm gebrand om de wereld hun kwaliteiten te laten zien. Verwachtingen die ook bij de buitenwereld werden aangewakkerd door de sensationele uitschakeling van Rusland in de kwalificatie en de knappe resultaten in het laatste oefentoernooi in Noorwegen. De nederlaag zondag tegen Korea kwam daarom als een mokerslag aan in het Nederlandse kamp. "Iedereen zat lange tijd behoorlijk stuk. Maar we hebben ook een aantal dingen gewoon niet goed gedaan in die wedstrijd", aldus Groener.

Nederland eerste test voor Frankrijk
Vanavond ligt er dus weer een prachtige uitdaging voor Oranje. Om vertrouwen te krijgen, zal beter gespeeld moeten worden. Frankrijk heeft de twee zwakste tegenstanders al gehad. Congo en de Dominicaanse Republiek werden met speels gemak opzij gezet. Hoe de echte Franse vorm is, wordt daarom pas vanavond duidelijk. De laatste keer dat Nederland tegen Frankrijk speelde, was in Lillehammer tijdens het EK in 2010 in Noorwegen. Nederland, met toen nog een redelijk ervaren ploeg, verloor na een matige wedstrijd met 23-21.

mstxdinsdag 10 december 2013 @ 20:36
6 minuten bezig, 1-2 achter
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 20:39
En we zijn weer begonnen.
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 20:40
lekker gammele stream ook weer. maar ja. wel 3-3
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 20:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:40 schreef gianni61 het volgende:
lekker gammele stream ook weer. maar ja. wel 3-3
Ik ben gezwicht voor de commercie :'(
Maar tenminste wel een stabiele stream met redelijk goed beeld
HyD9lLP.jpg

Die gratis stream werd ik echt helemaal gek van :r
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 20:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:41 schreef mstx het volgende:

[..]

Ik ben gezwicht voor de commercie :'(
Maar tenminste wel een stabiele stream met redelijk goed beeld
[ afbeelding ]

Die gratis stream werd ik echt helemaal gek van :r
dat ziet er beter uit ja. is dat die waar je 30 euro voor moest betalen?
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 20:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:42 schreef gianni61 het volgende:

[..]

dat ziet er beter uit ja. is dat die waar je 30 euro voor moest betalen?
ja
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 20:46
3-6. Aanvallend loopt het weer niet echt geweldig. Verdedigend staat het iets beter.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 20:47
3-6 :(
Aanvallend gaat het niet goed nee, de Fransen stappen goed uit en iedereen loopt zich klem
Max23dinsdag 10 december 2013 @ 20:48
Aanvallend gaat het waardeloos, nu al 7-3 achter
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 20:48
Iets zegt me ook dat ze stijf staan van de zenuwen, want zo beginnen is gewoon echt niet nodig.
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 20:49
Verschikkelijk die live stream :(
Wel jammer dat de nos niet de moeite doet om het uit te zenden!
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 20:50
Zo die pingel zat maar net :P
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 20:50
Van der Wal houdt werkelijk waar zo weinig tegen. Ervaring zat, maar een onmisbare schakel is ze absoluut niet.
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 20:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:50 schreef TheArt het volgende:
Van der Wal houdt werkelijk waar zo weinig tegen. Ervaring zat, maar een onmisbare schakel is ze absoluut niet.
persoonlijk had ik ook liever gezien dat groener jankovic en wester had meegenomen.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 20:53
6-9, we hoeven ons nog geen zorgen te maken
wimderondinsdag 10 december 2013 @ 20:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:51 schreef gianni61 het volgende:

[..]

persoonlijk had ik ook liever gezien dat groener jankovic en wester had meegenomen.
Jankovic hield tegen Zuid-Korea ook helemaal niks tegen.
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 20:56
Tering Broch wat mis je daar.
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 20:58
8-9. Dit lijkt er meer op.
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 20:59
lijkt wel alsof de stream telkens hapert als nederland scoort :P
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:00
volgens mij ook :O
en nu doet die helemaal niets meer :'(
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:00
zoo in die tijd dat die het deed al weer 8-10
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:01
9-10 ;)
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:01
10-10 *O* *O*
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:01
10-10!
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:01
10-10\
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:01
lekkere gelijkmaker van kramer
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:04
Volgens mij moeten ze goed openmaken :P
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:04 schreef heywoodu het volgende:
Volgens mij moeten ze goed openmaken :P
En ze moeten iets keihard, maar toen schakelde de regie weg :P
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:05
Oo o
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:05
in ieder geval mooi gelijk voor de rust
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:05
10-10 bij rust. Toen nog goed teruggekomen ^O^
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:06
En over de stream. Mocht iemand toevallig een account bij Unibet hebben, daar kun je ook kijken en hapert de stream niet. Geen commentaar ofzo, maar wel gratis.
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:07
Ken ik niet haha, maar aan het comentaar wat we nu horen kan ik ook niets verstaan :)
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:06 schreef heywoodu het volgende:
En over de stream. Mocht iemand toevallig een account bij Unibet hebben, daar kun je ook kijken en hapert de stream niet. Geen commentaar ofzo, maar wel gratis.
ja, ik herinnerde me net dat ik daar ooit een account heb gemaakt :P

ohw, maar kan niet kijken omdat ik niks op mn account heb.

dan maar de kutstream. tenminste een beetje frans commentaar nog erbij
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:51 schreef gianni61 het volgende:

[..]

persoonlijk had ik ook liever gezien dat groener jankovic en wester had meegenomen.
Wat dat betreft ook kut dat Larissa van Dorst besloten heeft begin dit jaar om niet meer zo intensief te gaan handballen. Dat vond ik toch altijd een groot talent.

Over talenten gesproken, waar is Angela Malestein gebleven?
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:22
elke keer als nederland een actie heeft of wat dan ook stopt de live stream "vreemd"
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:24
Het staat 11-11 iig :P
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:25
kan iemand me een beetje up to date houden? want hij doet het niet meer
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:16 schreef TheArt het volgende:
Over talenten gesproken, waar is Angela Malestein gebleven?
Die stond op de reservelijst
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef Hellogoodbye1 het volgende:
kan iemand me een beetje up to date houden? want hij doet het niet meer
http://www.serbia2013.com/LiveStat.aspx?ID=2
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef Hellogoodbye1 het volgende:
kan iemand me een beetje up to date houden? want hij doet het niet meer
11-12
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:25
haha dankje
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef mstx het volgende:

[..]

Die stond op de reservelijst
Is Luciano nou echt beter dan Malestein? Kan me niet voorstellen.
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:26
Nu lijkt de stream het helemaal begeven te hebben.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef TheArt het volgende:

[..]

Is Luciano nou echt beter dan Malestein? Kan me niet voorstellen.
Naar mijn mening absoluut niet
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:28
Mooi gestopt van vd Wal
En weer 2 minuten nadat de vorige net was afgelopen :')
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:31
13-13
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:31
13-13 gaat aardig gelijk op
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:32
ik versta vrij weinig frns, maar ik vind het commentaar wel leuk :D
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:32
jullie zijn geweldig! aan de stream heb je niet veel ! m,aar nederland moet wel even knallen nog
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:33
Ja dit bedoel ik dus he, had nou Malestein meegenomen dan was die bal er gewoon in gegaan :(
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:32 schreef Hellogoodbye1 het volgende:
jullie zijn geweldig! aan de stream heb je niet veel ! m,aar nederland moet wel even knallen nog
13-14 nu, met een dikke misser van luciano
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:34
break out... 13-15
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:35
14-15 door abbingh
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:35
Mooi afstandsschot van Lois... 14-15
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:35
14-16
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:36
en k*tgoal van frankrijk
Hellogoodbye1dinsdag 10 december 2013 @ 21:37
live stream doet het weer wat eenblunder van de verdediging
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:37
Nu moeten ze echt bijblijven, anders kan dit wel eens de beslissende periode zijn.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:37
Jezus, loopt er even een dwars door de verdediging }:| 14-17
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:38
14-18. Dit kan klaar zijn.
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:37 schreef TheArt het volgende:
Nu moeten ze echt bijblijven, anders kan dit wel eens de beslissende periode zijn.
dan moeten ze niet zo snel op goal proberen te gooien ;(
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:38
14-18
15-18 dankzij Lynn
15-19
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:40
Tering wat slecht. Break-out lopen is prima, maar niet op deze gehaaste manier.
Max23dinsdag 10 december 2013 @ 21:40
Elke Franse aanval is nu raak en die keepster bakt er helemaal niks van. Elke bal gaat in de voor de keepster linkerhoek, maar ze lijkt elke bal rechts te verwachten.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:40 schreef Max23 het volgende:
Elke Franse aanval is nu raak en die keepster bakt er helemaal niks van. Elke bal gaat in de voor de keepster linkerhoek, maar ze lijkt elke bal rechts te verwachten.
Dat is lastig voor een keeper want normaal is links voor de verdediging.
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:42
In de dekking naar 5-1.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:42 schreef heywoodu het volgende:
In de dekking naar 5-1.
Hadden ze eerder moeten doen... met 6-0 ben je vrij kansloos tegen die nummer 24 die 2 koppen groter dan de rest is :') Die had er al een aantal afstandsschoten in zitten
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:43
Niet zo snel schieten joh. Speel eens een aanval uit.
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:43 schreef mstx het volgende:

[..]

Hadden ze eerder moeten doen... met 6-0 ben je vrij kansloos tegen die nummer 24 die 2 koppen groter dan de rest is :')
Wat bedoelt ie met die opmerking "In de dekking naar 5-1"? :+

Iets met de posities lijkt me, zo ver kom ik nog.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wat bedoelt ie met die opmerking "In de dekking naar 5-1"? :+

Iets met de posities lijkt me, zo ver kom ik nog.
5 man op de cirkel, 1 (knippenborg) ervoor tussen de opbouwers
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wat bedoelt ie met die opmerking "In de dekking naar 5-1"? :+

Iets met de posities lijkt me, zo ver kom ik nog.
5 aan de cirkel en 1 die de opbouw verstoort i.p.v. 6 aan de cirkel?
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:45
Dank ^O^
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:45
Tering die mag er natuurlijk nooit in :')
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:47
Lois weer van afstand... 17-20
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:47
Wat dat betreft wel "geluk" dat er 2 landen in de groep zitten die vrijwel zeker gewoon onder ze eindigen. Nu verliezen is dus zeker niet noodlottig en er is nog tijd om "in het toernooi te groeien". Is ook hard nodig lijkt me.
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:47
zo had lois er wel al en paar meer in mogen poeieren
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:47
Opnieuw een wedstrijd zonder hoekspeelsters hŤ. 1 goal gemaakt uit de hoeken. Belachelijk weinig.
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:48
5-1 nog even, naar voor, speel uit de beweging. Aha :+
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:49
gelukkig nog een penalty
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:49
En een strafworp... 18-20
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:50
.

[ Bericht 67% gewijzigd door heywoodu op 10-12-2013 21:50:54 ]
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:50
TERING LUCIANO :')
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:50
Nog 5 minuten en FR nog 1:30 met 1 man minder... theoretisch kan het nog
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:50 schreef mstx het volgende:
Nog 5 minuten en FR nog 1:30 met 1 man minder... theoretisch kan het nog
Helaas :')

Ik dacht echt dat die van net erin zat -O-
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:51
Smijt Luciano nu direct die selectie uit. Dit kan toch niet, op zo'n moment :{
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:50 schreef TheArt het volgende:
TERING LUCIANO :')
Ik had het even gemist geloof ik... waarom was het geen goal?
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef mstx het volgende:

[..]

Ik had het even gemist geloof ik... waarom was het geen goal?
cirkel?
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Helaas :')

Ik dacht echt dat die van net erin zat -O-
Zat ie ook, maar ze maakt cirkel. Stond al in de cirkel voordat ze schoot.
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef mstx het volgende:

[..]

Ik had het even gemist geloof ik... waarom was het geen goal?
Binnen de cirkel ofzo? Weet het niet, maar ik dacht dat de worp er toch echt inging?

Edit: Ja dus.
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:52
2 minuten voor broch :(
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef gianni61 het volgende:

[..]

cirkel?
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef TheArt het volgende:

[..]

Zat ie ook, maar ze maakt cirkel. Stond al in de cirkel voordat ze schoot.
}:|

>>
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:33 schreef mstx het volgende:
Ja dit bedoel ik dus he, had nou Malestein meegenomen dan was die bal er gewoon in gegaan :(
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:52
Afgelopen
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:53
En klaar dit.

Dankzij Luciano ging het aan het einde fout. Maakt ze gewoon die bal dan is het verschil 1.
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:54
Lekkere pass dit ook weer :')

Gewoon bam, de tribune in :')
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:55
wie had nou op de hoek het keepershesje aan?
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:55
Eindstand 19-23
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:55
En 19-23.
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 21:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:55 schreef gianni61 het volgende:
wie had nou op de hoek het keepershesje aan?
Bont
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:56
tja, slecht verdedigt, slecht gekeept. en met 19 goalen ga je het ook niet redden
TheArtdinsdag 10 december 2013 @ 21:57
Waaraan verdient Luciano het Łberhaupt om in de basis te staan? Selectie is nog tot daar aan toe, maar de voorkeur op Bont? Ook die snap ik totaal niet.
gianni61dinsdag 10 december 2013 @ 21:58
morgen 18:15 maar punten pakken tegen congo
heywoodudinsdag 10 december 2013 @ 21:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:58 schreef gianni61 het volgende:
morgen 18:15 maar punten pakken tegen congo
Dat kun je wel een must-win noemen ja :+
mstxdinsdag 10 december 2013 @ 22:00
Nz0tICE.jpg

:9 :P
Szurawoensdag 11 december 2013 @ 02:24
Sowieso wel een geile wijven selectie
boriszwoensdag 11 december 2013 @ 09:19
A
South Korea 34 – 20 DR Congo
Montenegro 33 – 19 Dominican Republic
Netherlands 19 – 23 France

B
China 27 – 33 Japan
Brazil 25 – 23 Serbia
Denmark 38 – 20 Algeria

C
Poland 32 – 23 Angola
Spain 25 – 19 Argentina
Norway 34 – 13 Paraguay

D
Czech Republic 28 – 24 Tunisia
Germany 26 – 23 Romania
Hungary 39 – 15 Australia
TargaFloriowoensdag 11 december 2013 @ 11:00
Jammer
mstxwoensdag 11 december 2013 @ 13:47
http://ihf.linkdatacenter(...)1_Match_schedule.pdf

Als ze 4e eindigen in de poule moeten ze 16 december tegen B1 (waarschijnlijk Denemarken) :W
TheArtwoensdag 11 december 2013 @ 13:51
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 13:47 schreef mstx het volgende:
http://ihf.linkdatacenter(...)1_Match_schedule.pdf

Als ze 4e eindigen in de poule moeten ze 16 december tegen B1 (waarschijnlijk Denemarken) :W
Kortom, het lijkt me verstandig dat ze stunten tegen Montenegro.
heywooduwoensdag 11 december 2013 @ 18:21
4-0!
heywooduwoensdag 11 december 2013 @ 18:36
Echt ontzettend soepel gaat het allemaal weer niet.
gianni61woensdag 11 december 2013 @ 18:42
ze lopen nog niet heel hard uit

en mijn stream weigert op full screen te gaan :(
mstxwoensdag 11 december 2013 @ 19:01
18-11 met rust... matig
gianni61woensdag 11 december 2013 @ 19:08
en we staan weer op het veld
gianni61woensdag 11 december 2013 @ 19:10
slecht begin voor janovic
heywooduwoensdag 11 december 2013 @ 19:14
Die kwam wel even flink aan bij Snelder.
gianni61woensdag 11 december 2013 @ 19:16
voetfout? stream haperde even bij de pingel
heywooduwoensdag 11 december 2013 @ 19:18
Volgens mij wel ja.
gianni61woensdag 11 december 2013 @ 19:26
6de penalty van deze helft :')
heywooduwoensdag 11 december 2013 @ 19:33
Doorgaan meiden kom op! LEEEEETS FIGHT!

Daar zou ik echt niet tegen kunnen, dat je mee moet doen met zo'n gare yell :')
gianni61woensdag 11 december 2013 @ 19:36
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 19:33 schreef heywoodu het volgende:
Doorgaan meiden kom op! LEEEEETS FIGHT!

Daar zou ik echt niet tegen kunnen, dat je mee moet doen met zo'n gare yell :')
ik zou er als coach ook niet tegen kunnen om zo'n draak van een wedstrijd te moeten aanzien.

zo verdedigend komt het niet goed dit toernooi
gianni61woensdag 11 december 2013 @ 19:39
flyertje voor de 30ste is dan wel weer leuk
TheVulturewoensdag 11 december 2013 @ 19:57
Jammer dat het op het moment supreme toch niet lekker loopt. Op deze manier wordt het een exit in de 8e finale
TheArtwoensdag 11 december 2013 @ 20:43
Blijf het raar vinden. Vorige week een erg goed voorbereidingstoernooi gedraaid tegen de wereldtop en nu loopt het eigenlijk van geen kanten. Het team ontbeert dan toch een echte leidster die de jonge ploeg op sleeptouw kan nemen. De enige met echt dit soort toernooi-ervaring is Van der Wal, maar een leidster kan je haar moeilijk noemen.
mstxwoensdag 11 december 2013 @ 22:55
quote:
14s.gif Op woensdag 11 december 2013 19:39 schreef gianni61 het volgende:
flyertje voor de 30ste is dan wel weer leuk
Die doen ze ongeveer elke wedstrijd :+
Zullen ze ook wel vaak oefenen aangezien ze bij dezelfde club spelen :9
wimderondonderdag 12 december 2013 @ 16:27
Paraguay heeft 0x gescoord tegen Spanje in een complete helft, 0-14 bij rust :')
mstxdonderdag 12 december 2013 @ 22:51
http://nos.nl/audio/585513-polman-belooft-beterschap.html.html
http://nos.nl/audio/585930-jankovic-terug-in-belgrado.html
supernigervrijdag 13 december 2013 @ 05:55
Slechte ploeg. Matig
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 07:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 05:55 schreef superniger het volgende:
Slechte ploeg. Matig
Slechte ploeg? Nee. Wel een hele jonge ploeg die door een gebrek aan ervaring nu opeens een matig toernooi speelt terwijl ze het hele jaar zo prima presteerden.
TheVulturevrijdag 13 december 2013 @ 08:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 07:56 schreef TheArt het volgende:

[..]

Slechte ploeg? Nee. Wel een hele jonge ploeg die door een gebrek aan ervaring nu opeens een matig toernooi speelt terwijl ze het hele jaar zo prima presteerden.
Een sterke mentaliteit blijkt maar weer eens onontbeerlijk om echt mee te doen om de knikkers... ook een kwestie van ervaring, maar ook wel typerend voor veel topsportploegen.. ik snap niet dat er niet standaard een mental coach in de begeleidingsstaf wordt opgenomen. Niet dat iedereen er dan van gebruik hoeft te maken maar al zijn het er maar 3 die je er mee kunt helpen
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 19:48
frankrijk tegen korea 20-20 gelijk met nog 0 minuten te spelen
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 19:59
Frankrijk wint van Zuid-Korea met 27-22, waardoor Nederland als het wint van Montenegro theoretisch zelfs nog 2e in de poule kan worden.
TargaFloriovrijdag 13 december 2013 @ 20:30
Lijkt me zwaar onwaarschijnlijk.
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 20:46
En we beginnen al met geen enkele stream die het doet. Top :')
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 20:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 20:46 schreef TheArt het volgende:
En we beginnen al met geen enkele stream die het doet. Top :')
via hahabar had ik even beeld. streamhunter geeft nog geen resltaten ;(
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 20:48
ah, nu wel streamhunter. kijken of die wel werkt
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 20:49
2-1 montenegro
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 20:54
correctie: 2-4 :D

wel jammer dat er nu niet dat grappige franse commentaar bij zit
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 20:59
5-8, lekker begin hoor.
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 20:59
Abbingh is lekker op dreef tot nu toe.
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:02
Halverwege de eerste helft al 7-10 :D
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:05
BraziliŽ ondertussen 14-9 voor tegen Denemarken in groep B, belangrijk ook voor de tegenstander in de volgende ronde.
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:05
Pff, 2 van die snelle goals achter elkaar en alweer 10-11 :(
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:06
Pfff, van 7-11 naar 10-11 door die tijdsstraf van Kramer, die totaal onterecht was.
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:06
en montenegro is weer in de buurt :X
TargaFloriovrijdag 13 december 2013 @ 21:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:05 schreef heywoodu het volgende:
BraziliŽ ondertussen 14-9 voor tegen Denemarken in groep B, belangrijk ook voor de tegenstander in de volgende ronde.
Ik wist niet dat BraziliŽ zo goed was.
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:06 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Ik wist niet dat BraziliŽ zo goed was.
Bij de bookies stonden ze volgens mij niet heel veel lager dan Denemarken. De wedstrijd van vanavond daar werd als 50/50 ingeschat :)
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:06 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Ik wist niet dat BraziliŽ zo goed was.
halve team van brazilie handbalt volgen mij bij hypo in oostenrijk
TargaFloriovrijdag 13 december 2013 @ 21:10
Ik weet dan ook niet veel over handbal.
Leuke, snelle sport die niet voor watjes is.
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:06 schreef TheArt het volgende:
Pfff, van 7-11 naar 10-11 door die tijdsstraf van Kramer, die totaal onterecht was.
En dan weer naar 10-13 uitlopen en Van der Wal die de 11-13 voorkomt, dat geeft de burger wel moed.

14 *)
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:10
En het verschil is weer terug!
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:10 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik weet dan ook niet veel over handbal.
Leuke, snelle sport die niet voor watjes is.
en in het geval van nederland ook leuke dames om naar te kijken :D
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:12
Eerste fase overpakken, Laura en Lois in de opbouw, door het midden naar voren, bal over het midden, 1e pass meter of 11/12 door het midden, Laura en Mieke in dekking :+
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:14
Luciano doet iets goeds :o
TargaFloriovrijdag 13 december 2013 @ 21:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:11 schreef gianni61 het volgende:

[..]

en in het geval van nederland ook leuke dames om naar te kijken :D
Alleen Nederland? ;)
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:14
ik wilde het al niet zeggen _O-
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:15
En weer :D
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:14 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Alleen Nederland? ;)
nee, zeker niet alleen nederland
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:15 schreef TheArt het volgende:
En weer :D
jouw stream loopt volgens mij wat voor op de mijne :P
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:17
Hoppa, 13-18
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:17
Dit gaat lekker zeg voorlopig!
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:18
Pfff Martine let wel even op a.u.b.
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:19
En daar ligt Logtenberg er slecht bij.
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:20
ik zag er toch geen overtreding. gewoon slecht geland denk ik
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:20 schreef gianni61 het volgende:
ik zag er toch geen overtreding. gewoon slecht geland denk ik
Klopt, ze kwam gewoon verkeerd terecht na een worp, niks aan de hand qua overtredingen.
truedestinyvrijdag 13 december 2013 @ 21:20
Waar kan ik een streampje vinden? :@
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:21
7m's moeten er ook bij een voorsprong gewoon in :(
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:21
Jezus Lois die moet er gewoon in.
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:22
14-18 bij rust, jammer van die 7 meter, maar in principe natuurlijk echt een prima ruststand.
TargaFloriovrijdag 13 december 2013 @ 21:23
^O^
mstxvrijdag 13 december 2013 @ 21:27
* mstx checkt ook weer in
*O*
truedestinyvrijdag 13 december 2013 @ 21:29
Balen
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:30
even voor de duidelijkheid:
als nl wint staan ze 3de en als ze met 4 of meer verschil winnen 2de toch?
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 21:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:29 schreef truedestiny het volgende:
Balen
Huh?
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:30 schreef gianni61 het volgende:
even voor de duidelijkheid:
als nl wint staan ze 3de en als ze met 4 of meer verschil winnen 2de toch?
Ik weet even niet wat telt, maar ik ga uit van de onderlinge resultaten tussen Zuid-Korea, Montenegro en Nederland. Ik heb echt enorm lang gezocht vanavond naar wat de regels zijn, maar kon niets vinden.
truedestinyvrijdag 13 december 2013 @ 21:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:30 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Huh?
:P of er een stream is?
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:39
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:37 schreef truedestiny het volgende:

[..]

:P of er een stream is?
www.streamhunter.eu
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:40
Tuurlijk Laura, geef die bal zo weg.
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:41
gelukje op de paal
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:41
en weer cirkel van luciano
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:41 schreef gianni61 het volgende:
en weer cirkel van luciano
Hoe vaak heeft ze dat wel niet gedaan dit toernooi :')
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:43
Bah, gat gaat weer hard dicht.
mstxvrijdag 13 december 2013 @ 21:43
Wat een irritant publiek hey
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:44
19-19 :')
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:45
De dekking bij Montenegro staat opeens als een huis.
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:41 schreef gianni61 het volgende:
gelukje op de paal
en gelukje 2 minuten
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:47
Tering jantje, ze gooien ze zelf nu ook wel uit alle rangen en standen mis hoor :')
mstxvrijdag 13 december 2013 @ 21:48
Hoe kun je die missen :') _!
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:48 schreef mstx het volgende:
Hoe kun je die missen :') _!
Smeets is de hele wedstrijd al matig bezig en het probleem is dat Van Dort ziek is en we dus geen andere linkerhoekspeelster meer hebben :')
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:49
en nu gaat het mis :')
mstxvrijdag 13 december 2013 @ 21:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:48 schreef TheArt het volgende:

[..]

Smeets is de hele wedstrijd al matig bezig
Het hele toernooi eigenlijk al.
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:50
gelukkig scoort lois nog
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:49 schreef mstx het volgende:

[..]

Het hele toernooi eigenlijk al.
Deze kon ook niet mis gelukkig.
mstxvrijdag 13 december 2013 @ 21:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:50 schreef TheArt het volgende:

[..]

Deze kon ook niet mis gelukkig.
Wou net zeggen :P
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:53
Die in de rechterhoek staat telkens wel helemaal vrij :')
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:54
er beginnen gewonden te vallen
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:56
Nu houden we geen speelster meer over _O-
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:56
3x keer voor kramer ;(
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 21:57
Deze fase is beslissend.
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 21:58
duidelijk henk
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 22:00
Laura speelt een topwedstrijd.
mstxvrijdag 13 december 2013 @ 22:01
Vd Heijden is goed bezig
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 22:01
Kijk, die keepster haalt er tenminste de nodige ballen uit.
gianni61vrijdag 13 december 2013 @ 22:03
nu MOET er gescoord worden
heywooduvrijdag 13 december 2013 @ 22:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 22:03 schreef gianni61 het volgende:
nu MOET er gescoord worden
Schieten ze weinig mee op als Montenegro dat ook doet -O-
TheArtvrijdag 13 december 2013 @ 22:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 22:03 schreef gianni61 het volgende:
nu MOET er gescoord worden
En daar is Laura!
mstxvrijdag 13 december 2013 @ 22:06
Heb je kans om gelijk te komen, verneuk je het zo