Aha, vacuüm, dat is het helemaal goedquote:Op vrijdag 22 november 2013 19:38 schreef Laysa het volgende:
[..]
Deze zijn vacuüm gezogen en zijn beter dan welk biefstukje dan ook
Ja de Lidlquote:Op vrijdag 22 november 2013 19:43 schreef knoblaucha6 het volgende:
[..]
Aha, vacuüm, dat is het helemaal goedZelf gedaan of heb jij ook zo'n topslager die dat voor je doet?
Nee uit die kartonnen doos uit de vriezer!quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:19 schreef Laysa het volgende:
[..]
Uit de diepvries? of de ''verse''?
De biefstukjes uit de vriezer zijn ook erg lekker
Ja en van een prettig formaat...Tof dat jullie zo lekker hebben gegetenquote:Op vrijdag 22 november 2013 19:45 schreef Greys het volgende:
[..]
Nee uit die kartonnen doos uit de vriezer!
De kogelbiefstuk heb ik ook wel eens gehad van Lidl uit de vriezer.
Serieus lekkerder en zachter dan de dure biefstuk van de slager.
Deze varkenshaas was echt zo zacht als in een restaurant
Vacuum uit de vriezer....quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:43 schreef knoblaucha6 het volgende:
[..]
Aha, vacuüm, dat is het helemaal goedZelf gedaan of heb jij ook zo'n topslager die dat voor je doet?
Ja, mooi kort, dik en bol. En allemaal een beetje hetzelfde formaat. Ideaalquote:Op vrijdag 22 november 2013 19:46 schreef Laysa het volgende:
[..]
Ja en van een prettig formaat...Tof dat jullie zo lekker hebben gegeten
Tja, dat zijn vaak de ergste.quote:Op vrijdag 22 november 2013 18:11 schreef knoblaucha6 het volgende:
[..]
Nou... maar het waren nota bene van die typische Rhoonse kak-"dames" ook nog
quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:50 schreef Greys het volgende:
Het is maar een foonfoto, maar dit is toch prachtige varkenshaas Knoblauch?
Zo zag het er uit toen het vriezervlees ontdooid was
[ afbeelding ]
Echt grote aanrader, varkenshaas uit de vriezer van de Lidlquote:
In goede (vooral niet te grote) koekenpan biefstuk in een héél klein beetje hete boter naar keuze stevig aan schroeien (wél blijven bewegen zo dat het niet aanbrandt ) zodra er een lekker korstje op zit uit de pan halen, warm houden in alufolie. boter in de pan even bruin laten worden, tegen het schuimige aan, biefstuk dán pas inwrijven met versgemalen (zwarte) peper en zout, vlees in de pan en nog een minuut of 2-3 per kant even "braadbakken", eventueel met champignons. Biefstuk uit de pan halen, in alufolie nog een beetje laten rusten en voilá, heerlijk mals biefstukje.quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:45 schreef sararaats het volgende:
ik vind biefstuk zo moeilijk te verwerken. als je snapt wat ik bedoel.
Ik ga maandag naar de Lidl (maar man mag geen varkensvlees en nee, geen geloof maar allergischquote:Op vrijdag 22 november 2013 19:54 schreef Greys het volgende:
[..]
Echt grote aanrader, varkenshaas uit de vriezer van de Lidl
Sterkte met je pootje!
Het is mijn linkerpoot dus kan gewoon auto rijden want automaat (en dus op koopjesjacht)quote:
Zelfs de plannen zijn niet van mijquote:Op vrijdag 22 november 2013 18:52 schreef knoblaucha6 het volgende:
Ik weet dat de uitvinding niet jouw idee is maar de rest van jouw plannen om dat op te pakken met die geweldige mevrouw voor NL isen dus net zo tof.
Heb er wél een slordige 1,5 dag over gedaan om te stemmen, handel liep compleet vasten link doorgestuurd naar alles en iedereen in mijn bescheiden kringetje. En die hebben allemaal gestemd wat ik begreep.
Heb de foto gezien op internet, wat een top idee (en oh, wat had ik graag gewild dat mijn paps dat nog had mogen meemaken, die zou er een end mee geholpen zij geweest)
quote:
Jaaaaaaaaquote:Op vrijdag 22 november 2013 20:30 schreef Ingetje79 het volgende:
Lekker he Krees
Ik vind het ook om je vingers bij af te likken
Omg je hebt je oven herontmaagdquote:Op vrijdag 22 november 2013 20:34 schreef Greys het volgende:
[..]
Jaaaaaaaa
En bij de Lidl hadden ze van die kleine aardappels in rode schil, gewoon op de groentenafdeling, dus niet in de koeling ofzo. Daarvan heb ik een derde (het was een kilo) gewassen, toen tien minuten gekookt in de schil, daarna door midden gesneden en in voorverwarmde oven gekwakt voor drie kwartier met knoflook, zeezout, olijfolie en rozemarijn.
En toe een stukje cheesecake (die ik iets te citroenerig vind, maar dat is alleen het bovenste millimetertje dus dat schraap ik er af).
Whoei, Lidl!
Hahahha ja, stiekem gister al, want toen had ik (ook van van de Lidlquote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |