Nou... maar het waren nota bene van die typische Rhoonse kak-"dames" ook nogquote:Op vrijdag 22 november 2013 18:10 schreef Toekito het volgende:
[..]
tsja.....de vrouwen van tegenwoordig.
import dus.quote:Op vrijdag 22 november 2013 18:11 schreef knoblaucha6 het volgende:
[..]
Nou... maar het waren nota bene van die typische Rhoonse kak-"dames" ook nog
Nee, ik ben import, zij zijn "origineel"quote:
is rhoon zo kak? Wist ik niet.quote:Op vrijdag 22 november 2013 18:22 schreef knoblaucha6 het volgende:
[..]
Nee, ik ben import, zij zijn "origineel"
Laat ik zeggen: versleten en vergane kakquote:
Er zijn nog een paar (inmiddels wat oudere) dames die nog een soort van air hebben en die zelfs een klein bosje bloemen nog naar de auto gebracht willen hebben, versleten Rhoonse rijkdom noemen ze dat hier. De rest is normaal en gezellig.quote:
Het is niet mijn idee... I wish Maar wel heel erg bedankt voor het stemmenquote:Op vrijdag 22 november 2013 18:21 schreef knoblaucha6 het volgende:
Kan het niet allemaal bijhouden, slechts een beetje hier en daar gelezen maar Candaasje gaat haar droom achterna
Queller heeft hét ultieme idee (wat ik overigens ondersteund heb door te stemmen en verder, Queller en what's new qua goede plannen )
Ik weet dat de uitvinding niet jouw idee is maar de rest van jouw plannen om dat op te pakken met die geweldige mevrouw voor NL is en dus net zo tof.quote:Op vrijdag 22 november 2013 18:47 schreef Queller het volgende:
[..]
Het is niet mijn idee... I wish Maar wel heel erg bedankt voor het stemmen
S vond het 'dit zou je zo in een restaurant kunnen krijgen '.quote:Op donderdag 21 november 2013 19:50 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Minuut of tien, meestal snij ik ff eentje doormidden om te zien of ze gaar zijn
Indien gaar; kaas erbij, koffiemelk en de worchestersaus en dan nog ff paar minuutjes in het sausje laten pruttelen op laag vuur.
Uit de diepvries? of de ''verse''?quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:16 schreef Greys het volgende:
[..]
S vond het 'dit zou je zo in een restaurant kunnen krijgen '.
En ik vond het ook superlekker!
Wat is die varkenshaas van de Lidl goddelijk mooi en zacht!
Stevige borrel achterover slaan (Sambuca) en je neus, wát, alle sinnussen zijn ter stond compleet open (maar je hoofd wellicht wat minder )quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:15 schreef Yashaaaaa het volgende:
Vanavond feestje voor vrienden hier ik ben al de hele dag gruwelijk verkouden en loop met een zwaar hoofd. Ben benieuwd hoe goed dat zo samengaat.
Biefstuk uit de vriezer is hier een grote no-no. Mijn vader was de ultieme biefstukman maar zo way dat dat uit de vriezer mocht komen,en ik ben een kind van mijn vader dus afgezien van kip, gehakt en hamburgers komt er hier geen (tender) vlees uit de vriezer, man blieft dat ook niet, het is dan niet zo sappig/mals meer. Biefstuk, kalfsvlees, rosbief en zo dient niet ingevroren te worden aldus mijn vader én de slager. Dat wordt táái.quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:19 schreef Laysa het volgende:
[..]
Uit de diepvries? of de ''verse''?
De biefstukjes uit de vriezer zijn ook erg lekker
Jaja die Rhoonse dames die kunnen er wat vanquote:
Ja, als een soort surrogaat-moederquote:
oh ik ga gauw verhuizenquote:Op vrijdag 22 november 2013 19:32 schreef indaha het volgende:
[..]
Jaja die Rhoonse dames die kunnen er wat van
quote:Op vrijdag 22 november 2013 19:34 schreef knoblaucha6 het volgende:
[..]
Ja, als een soort surrogaat-moeder
Deze zijn vacuüm gezogen en zijn beter dan welk biefstukje dan ookquote:Op vrijdag 22 november 2013 19:29 schreef knoblaucha6 het volgende:
[..]
Biefstuk uit de vriezer is hier een grote no-no. Mijn vader was de ultieme biefstukman maar zo way dat dat uit de vriezer mocht komen,en ik ben een kind van mijn vader dus afgezien van kip, gehakt en hamburgers komt er hier geen (tender) vlees uit de vriezer, man blieft dat ook niet, het is dan niet zo sappig/mals meer. Biefstuk, kalfsvlees, rosbief en zo dient niet ingevroren te worden aldus mijn vader én de slager. Dat wordt táái.
Wie stuurde mij een DM?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |