Moet je haar daar om heen, als een knot ofzo?quote:
quote:
Ik heb ze ook zie liggen bij de Action, ik geloof dat dat ding groter is dan heel mijn haar in een knotjequote:
quote:Op donderdag 14 november 2013 22:21 schreef Ingetje79 het volgende:
[..]
Moet je haar daar om heen, als een knot ofzo?
Dat gaat dus niet werken met mijn dunne haar, bij mij blijf je stukken donut/sok zienquote:
Zoiets heb ik ook al eens gemaakt, maar dan met curry, sambal en mosterd voor erover, heerlijkquote:Op donderdag 14 november 2013 22:42 schreef Greys het volgende:
Oeh, ik vond net in een oud Kniertentopic op FOK! het gehaktbrood terug
Ing, is dat ook niets voor jou?
Gehaktbrood
Prima kniertengerecht is het gehaktbrood: ideaal om restjes in te verwerken en je hebt dan 8 porties, dus je kunt nog wat bewaren (of koud eten de volgende dag)
Kopen:
- 675 gr gehakt
Wat je meestal wel in huis hebt, en anders ook kopen:
- 1 ei
- 1 grote fijngehakte ui
- je groentenrestjes
- 250 ml melk
- 2x verkruimelde beschuit (oud brood kan ook)
- knoflook/zout/peper
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels mosterd
- 5 eetlepels ketchup
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (Gasoven stand 4).
Meng in een grote schaal het gehakt, ei, ui, melk en brood (of paneermeel) door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en leg het in een licht ingevette cakevorm (van 23x13 cm), of rol het gehaktmengsel op tot een dikke brede rol en leg het op en licht ingevette bakplaat (van ongeveerd 23x33 centimeter).
Meng in een apart kommetje de bruine suiker, mosterd en ketchup goed door elkaar en giet het over het gehaktbrood.
Bak het gehaktbrood gedurende 1 uur op 180 graden Celsius.
Beetje sla en aardappeltje er bij
In CUL? Het grote knierten en krenten topic, ofzo?quote:Op donderdag 14 november 2013 22:42 schreef Greys het volgende:
Oeh, ik vond net in een oud Kniertentopic op FOK! het gehaktbrood terug
Ing, is dat ook niets voor jou?
Gehaktbrood
Prima kniertengerecht is het gehaktbrood: ideaal om restjes in te verwerken en je hebt dan 8 porties, dus je kunt nog wat bewaren (of koud eten de volgende dag)
Kopen:
- 675 gr gehakt
Wat je meestal wel in huis hebt, en anders ook kopen:
- 1 ei
- 1 grote fijngehakte ui
- je groentenrestjes
- 250 ml melk
- 2x verkruimelde beschuit (oud brood kan ook)
- knoflook/zout/peper
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels mosterd
- 5 eetlepels ketchup
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (Gasoven stand 4).
Meng in een grote schaal het gehakt, ei, ui, melk en brood (of paneermeel) door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en leg het in een licht ingevette cakevorm (van 23x13 cm), of rol het gehaktmengsel op tot een dikke brede rol en leg het op en licht ingevette bakplaat (van ongeveerd 23x33 centimeter).
Meng in een apart kommetje de bruine suiker, mosterd en ketchup goed door elkaar en giet het over het gehaktbrood.
Bak het gehaktbrood gedurende 1 uur op 180 graden Celsius.
Beetje sla en aardappeltje er bij
Neeeeee, een gehaktbal heeft geen zoet glazig laagje er overquote:Op donderdag 14 november 2013 22:45 schreef Roger_Epiales het volgende:
[..]
In CUL? Het grote knierten en krenten topic, ofzo?![]()
Ziet er trouwens uit als gewoon een grote gehaktbal met groenterestjes erin.
Mooi, pluspunt voor de gehaktbal, zou ik zeggen.quote:Op donderdag 14 november 2013 22:51 schreef Greys het volgende:
[..]
Neeeeee, een gehaktbal heeft geen zoet glazig laagje er over![]()
En ja, dat topic!
Een combi van die twee.quote:
Nou, dat heb ik even gemist. Maar daarvoor was het net BOODquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op donderdag 14 november 2013 22:52 schreef Queller het volgende:
[..]
Nou, dat heb ik even gemist. Maar daarvoor was het net BOOD
Bij mij wordt het overigens S&R, WHNWTR dan.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |