Ik pakte sowieso meer groente dan wat er op de verpakking stond dus voor mij is het gewoon hetzelfdequote:Op maandag 4 november 2013 14:15 schreef PriemGirl het volgende:
[..]
Je moet wel meer maken.. Ik bedoel: wij maakten de Mexicaanse wraps van die wereldgerechten en dan moet je 1 of 2 groentes maken. Als je het zelf doet; moet je ook tomaten; knoflook; peper etc etc allemaal klaar maken; dus meer werk (want meer verse groentes)
Dit dusquote:Op maandag 4 november 2013 14:15 schreef PriemGirl het volgende:
[..]
Je moet wel meer maken.. Ik bedoel: wij maakten de Mexicaanse wraps van die wereldgerechten en dan moet je 1 of 2 groentes maken. Als je het zelf doet; moet je ook tomaten; knoflook; peper etc etc allemaal klaar maken; dus meer werk (want meer verse groentes)
Nice, goeden tipquote:Op maandag 4 november 2013 14:17 schreef Stormqueen het volgende:
ik maak 'm met gehakt:
Gehakt aanbraden
zakje Ras El Hanout kruiden er bij
Winterpeen in stukjes er bij
Broccoli in kleine roosjes er bij
Champignons er bij
Couscous kook ik apart en flikker ik er later bij
Ik ben niet per se te lam om iets te snijdenquote:Op maandag 4 november 2013 14:18 schreef SpaceInvaders het volgende:
Dan koop je voorgesneden groentes, klaarrr
HOE???quote:Op maandag 4 november 2013 14:20 schreef Stormqueen het volgende:
Maar goed, ik doe vaak niet aan standaard recepten, ik pak wat groentes die ik lekker vind en die snij ik en kieper ik door mijn gerecht heen.
Een courgette snijd ik in 40 seconden, een ui in 80 seconden (incl ontschillen) een paprika in een minuut en een wortel incl schrappen in 2 minuten. Dan ben ik een whopping vijf minuten kwijt aan het snijden van mijn verse gevarieerde groente
*TOONT GIANT HUGE MEGA COURGETTE*quote:Op maandag 4 november 2013 14:20 schreef Stormqueen het volgende:
Maar goed, ik doe vaak niet aan standaard recepten, ik pak wat groentes die ik lekker vind en die snij ik en kieper ik door mijn gerecht heen.
Een courgette snijd ik in 40 seconden, een ui in 80 seconden (incl ontschillen) een paprika in een minuut en een wortel incl schrappen in 2 minuten. Dan ben ik een whopping vijf minuten kwijt aan het snijden van mijn verse gevarieerde groente
courgette schillen?quote:Op maandag 4 november 2013 14:21 schreef PriemGirl het volgende:
[..]
*TOONT GIANT HUGE MEGA COURGETTE*
Die schil je heul niet in 40 seconden![]()
Gewoon, verstand op nul en snijden. Als je daar twintig minuten over doet denk je er te veel bij naquote:Op maandag 4 november 2013 14:21 schreef Miss_Congeniality het volgende:
[..]
HOE???
Ik krijg dat echt niet voor elkaar zo snel... Ik ben dus al een kwartier tot 20 min kwijt met het snijden van al die zut, daarna begint het echte koken pas
Nee snij bedoel ikquote:
quote:Op maandag 4 november 2013 14:21 schreef SpaceInvaders het volgende:
Dus het blijkt maar weer, het is niet of je het kan of er tijd voor hebt: je bent gewoon te lui om moeite te doen
Als je elke dag maar 3,5 uur tot je beschikking hebt voor jezelf, waarin er ook nog wat andere huishoudelijke taken verricht moeten worden etc en je ook nog wat tijd wil voor jezelf, dan ga je (ik niet in ieder geval) niet dagelijks een uur besteden aan alleen maar koken...quote:Op maandag 4 november 2013 14:20 schreef Miss_Congeniality het volgende:
[..]
Ik ben niet per se te lam om iets te snijden
Maar met zo'n pakket als die Mexicaanse wraps zou ik echt niet weten hoe ik dat zelf moet maken en dat het dan ook nog enigszinds lijkt op wat je uit dat pakket krijgt. En ik vind dat pakket lekker, dus waarom moeilijk doen...
En bij pastasaus en zo heb ik het idee dat je er veel meer bij moet stoppen om het een beetje smakelijk te krijgen, of iets lang moet laten pruttelen om de smaken goed uit te laten komen en daar heb ik gewoon niet zoveel zin in...
De gedachte aan rauwe aubergine bracht een beetje kots in mijn mondquote:Op maandag 4 november 2013 14:21 schreef Mss het volgende:
Ik vind aubergine zo'n bazengroente, echt heerlijk. Alleen jammer dat het rauw niet te vreten is.
Er wordt net 20x besproken dat dat ook niet hoeft.quote:Op maandag 4 november 2013 14:22 schreef Miss_Congeniality het volgende:
[..]
[..]
Als je elke dag maar 3,5 uur tot je beschikking hebt voor jezelf, waarin er ook nog wat andere huishoudelijke taken verricht moeten worden etc en je ook nog wat tijd wil voor jezelf, dan ga je (ik niet in ieder geval) niet dagelijks een uur besteden aan alleen maar koken...
Ik kan het wel snellerquote:Op maandag 4 november 2013 14:22 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
Gewoon, verstand op nul en snijden. Als je daar twintig minuten over doet denk je er te veel bij na
Ja das wel, ik snij nooit met verstand op nul maar met grote chaos in mijn hoofd van wat er nog meer allemaal moetquote:Op maandag 4 november 2013 14:22 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
Gewoon, verstand op nul en snijden. Als je daar twintig minuten over doet denk je er te veel bij na
Maar gebakken of gegrild met oregano nerm nerm nermquote:Op maandag 4 november 2013 14:22 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
De gedachte aan rauwe aubergine bracht een beetje kots in mijn mond
Ja idd; wij zijn ook gewoon bewuster bezig en cif voelt er zich ook beter mee; dus ja dan maak ik mijn wraps met verse sausquote:Op maandag 4 november 2013 14:23 schreef Stormqueen het volgende:
Maar goed, niks mis met pakjes hoor!
Ik neem ze alleen nog zelden omdat ik met een wereldgerecht over de 1000 kcals binnenhark en da's me te veel voor 1 maaltijd.
Dat argument kan ik me dan wel weer voorstellen ja... Als je het zelf maakt heb je daar ook meer invloed op natuurlijkquote:Op maandag 4 november 2013 14:23 schreef Stormqueen het volgende:
Maar goed, niks mis met pakjes hoor!
Ik neem ze alleen nog zelden omdat ik met een wereldgerecht over de 1000 kcals binnenhark en da's me te veel voor 1 maaltijd.
Dat klinkt herkenbaarquote:Op maandag 4 november 2013 14:24 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik snijd vaker in mn nagels dan in mijn vingersDan denk ik HAD IK MAAR IN MIJN VINGER GESNEDEN WANT NU IS MIJN NAGEL LELIJK.
Maar HOE maak jij wraps dan? Ik doe dan die gehakt/groente zooi kruiden met 'droge' kruiden. En dan neem ik erbij van die salsa en komkommer enzo. Niet tomatensaus door mn wrapvulling zegmaarquote:Op maandag 4 november 2013 14:24 schreef PriemGirl het volgende:
[..]
Ja idd; wij zijn ook gewoon bewuster bezig en cif voelt er zich ook beter mee; dus ja dan maak ik mijn wraps met verse sausEn cif vond die ook vele malen lekkerder
Ik snap deze post nietquote:Op maandag 4 november 2013 14:26 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
Maar HOE maak jij wraps dan? Ik doe dan die gehakt/groente zooi kruiden met 'droge' kruiden. En dan neem ik erbij van die salsa en komkommer enzo. Niet tomatensaus door mn wrapvulling zegmaar
Ik heb dus gehakt met wat groente, en mais enzo, gekruid met van die taco/wrapkruiden die dus droog zijn. niet een pot saus.quote:Op maandag 4 november 2013 14:27 schreef Mss het volgende:
[..]
Ik snap deze post niet. Komkommerkruiden? Wrapvulling is toch je tomatensaus?
Yessss datquote:Op maandag 4 november 2013 14:30 schreef Mss het volgende:
Oh ik pleur tomatensaus door de gehakt en groentenmix en smeer een beetje creme fraiche en guacamole op de wrap zelf.
Dat zijn toch enchiladasquote:Op maandag 4 november 2013 14:30 schreef PriemGirl het volgende:
Ah nee ik vul ze met gehakt met een pittige tomatensaus (zoiets). Niet droog.. En dan afbakken in de oven met velen kaas erover; want kaas
Dat is ook heul niet droog gekkiequote:Op maandag 4 november 2013 14:30 schreef PriemGirl het volgende:
Ah nee ik vul ze met gehakt met een pittige tomatensaus (zoiets). Niet droog.. En dan afbakken in de oven met velen kaas erover; want kaas
Oh... weet ik veel.. Ik noem het Mexicaanse wraps omdat dat wereldgerecht ook altijd kruidige rooie saus er bij heeft zittenquote:
Knorr is gewoon stomquote:Op maandag 4 november 2013 14:32 schreef PriemGirl het volgende:
[..]
Oh... weet ik veel.. Ik noem het Mexicaanse wraps omdat dat wereldgerecht ook altijd kruidige rooie saus er bij heeft zitten![]()
Oh dat klinkt ook lekker ja!quote:Op maandag 4 november 2013 14:32 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
Dat is ook heul niet droog gekkie
Maar goed, is maar net wat je zelf het lekkerst vindt
Ik had laatst koude wraps gemaakt met kipfilet, philadelphia, avocado, slaai en paprika, was erg yum
Koud ja?quote:Op maandag 4 november 2013 14:32 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
Dat is ook heul niet droog gekkie
Maar goed, is maar net wat je zelf het lekkerst vindt
Ik had laatst koude wraps gemaakt met kipfilet, philadelphia, avocado, slaai en paprika, was erg yum
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |