abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 16:22:15 #1
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132436541


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 10% gewijzigd door gazhims3lv op 22-10-2013 23:45:20 ]
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132436616
Kan je die handleiding van het chainen in de op zetten?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 22 oktober 2013 @ 16:32:11 #3
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132436927
fijn dat het nu in de op staat.

Zie trouwens net pas dat Alakazam toch een mega evolutie heeft,
Gelijk maar even Abra weer breeden.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132437159
Zet hem dan op zn minst in een spoilertje. Kilometer scrollen....
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132437378
Heeft/weet iemand een goede guide voor EV trainen dmv die training?
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 16:47:34 #6
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132437471
is veel minder complex dan ik dacht, heb net mijn eerste poke EV getraind ermee
aerodactyl met 31 ivs in hp, def, speed en attack 8-)

was echt zo gebeurd al had ik wel 10 carbos en 10 protein gegeven

http://www.serebii.net/xy/supertraining.shtml
pi_132438685
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 09:46 schreef AthCom het volgende:

[..]

Ik zal je toevoegen wanneer ik weer thuis ben vanavond.

Overigens voeg ik gewoon iedereen toe die in de wiki staat.
Thanks, ik heb jou ook toegevoegd! :) Straks maar weer verder :D
pi_132438741
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 15:46 schreef Typisch het volgende:
Iemand die Lonely of Naughty Dratini heeft voor mij?
Ik heb een Rash er voor terug.
Iemand? :7
pi_132438861
Die pokeradar krijg je toch pas na de E4?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132439254
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 16:38 schreef Metonae het volgende:
Zet hem dan op zn minst in een spoilertje. Kilometer scrollen....


quote:
11s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:26 schreef Seikcid het volgende:
Die pokeradar krijg je toch pas na de E4?
Ja.
pi_132439555
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:37 schreef Grandesco het volgende:

Ja.
Ok. Die handleiding is wel handig overigens.

Iemand nog pokeaids voor mij? :9
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132439567
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:46 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ok. Die handleiding is wel handig overigens.

Iemand nog pokeaids voor mij? :9
Pokerus? Ik zal zo me DS even pakken.
pi_132439628
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:47 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Pokerus? Ik zal zo me DS even pakken.
Yep. Nu battlen makkelijker/beter is en je de EV's ook makkelijker kunt zien/trainen is het wel interessant geworden. :)

Ik ben alleen pas vanavond online.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132439646
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:48 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Yep. Nu battlen makkelijker/beter is en je de EV's ook makkelijker kunt zien/trainen is het wel interessant geworden. :)

Ik ben alleen pas vanavond online.
Pokerus werkt trouwens niet met Supertraining.
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 17:51:45 #15
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132439702
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:49 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Pokerus werkt trouwens niet met Supertraining.
Met pokerus kan je per horde 50 ev trainen..
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132439793
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:49 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Pokerus werkt trouwens niet met Supertraining.
Hmm, ok. ;( Maar goed, i.c.m. met exp. share nog steeds interessant.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132439929
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:51 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Met pokerus kan je per horde 50 ev trainen..
Dat kan ook met 5 minuutjes super training

Is er een manier om te garanderen dat je een horde, en dan ook een van de mon die je wil, tegenkomt?
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 17:58:24 #18
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132439932
Iemand met een Metang in zijn Safari?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 17:58:58 #19
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132439949
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:58 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Dat kan ook met 5 minuutjes super training

Is er een manier om te garanderen dat je een horde, en dan ook een van de mon die je wil, tegenkomt?
Hoe? Als ik Super Training doe met een lage pokemon duurt het echt eeuwen?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132440050
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:58 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Hoe? Als ik Super Training doe met een lage pokemon duurt het echt eeuwen?
Voor mij persoonlijk is het geen probleem om gelijk level 3 te doen, ook met 'blanco' Pokemon, en meestal nog binnen de target time ook, dus 9 van de 10 keer krijg ik er ook een Training Bag L voor
pi_132440288
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:58 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Hoe? Als ik Super Training doe met een lage pokemon duurt het echt eeuwen?
Horde EV training tot 250 EVs zjin hordes het snelste (als je ze kunt 1 shotten).

anders Super Training
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 22 oktober 2013 @ 18:17:20 #22
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132440481
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:21 schreef Typisch het volgende:

[..]

Iemand? :7
Arme Immers
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132440598
Ik vraag me af of Power Herb werkt met Geomancy...

Zo ja, dan is Xerneas behoorlijk eng
pi_132441511
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:21 schreef Typisch het volgende:

[..]

Iemand? :7
:')
pi_132441572
Xerneas gevangen :D
Nu verder met Mareeps breeden :)
pi_132441755
quote:
9s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 18:17 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Arme Immers
Net als in het echt is hij het net niet.
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 22 oktober 2013 @ 19:11:07 #27
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132442165
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 19:00 schreef Typisch het volgende:

[..]

Net als in het echt is hij het net niet.
Moet je trouwens nog een Noibat de nature klopt niet maar ik heb boxen vol.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 20:15:46 #28
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132445844
Mja, ik blijf een beetje heel erg veel achter bij dit ingewikkelde gedoe
pi_132446301
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 18:09 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Horde EV training tot 250 EVs zjin hordes het snelste (als je ze kunt 1 shotten).

anders Super Training
Wat is de beste manier om hordes te triggeren? Sweet Scent/Honey?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 20:25:05 #30
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132446411
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 20:23 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Wat is de beste manier om hordes te triggeren? Sweet Scent/Honey?
Honey zou moeten werken als ik de NPC's in het spel mag geloven.
Moira. is tof. :7
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 20:32:00 #31
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132446818
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:20 schreef Chaos-Zero het volgende:

[..]

Thanks, ik heb jou ook toegevoegd! :) Straks maar weer verder :D
Toegevoegd. :)
Moira. is tof. :7
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 20:37:51 #32
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132447153
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 20:25 schreef AthCom het volgende:

[..]

Honey zou moeten werken als ik de NPC's in het spel mag geloven.
Kan ik bevestigen.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132448462
Sylveon geruild voor een Amaura O+

Ik verzamel gewoon lekker alle dino-pokemon :D
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 22 oktober 2013 @ 21:00:25 #34
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132448625
Jongens het is 21:00 tijd om de mega stones te verzamelen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132448662
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 21:00 schreef Dr.Mikey het volgende:
Jongens het is 21:00 tijd om de mega stones te verzamelen.
Dat is toch van 20:00 tot 21:00?
pi_132450372
Nu alle mega stones behalve de version exclusives en de kanto starters.

Ik mis dus nog Aggronite, Houndoomite, Venusaurite, Blastoisinite en Charizardite Y.
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 22 oktober 2013 @ 21:32:49 #37
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132450730
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 21:01 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Dat is toch van 20:00 tot 21:00?
Yup maar de automatic time op de ds klopt niet.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132451267
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 21:32 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Yup maar de automatic time op de ds klopt niet.
Ik heb ze vorige week gewoon tussen 20:00 en 21:00 opgepakt :)
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 21:47:14 #39
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132451833
iemand een bulbasar of een squirtle nodig? dan breed ik ze
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132451976
Pokemon X en Y is vermakelijk, maar de gevechten en het vangen van legendaries is veel te makkelijk geworden. Vinden jullie dat ook of ligt het aan mij? In D/P heb ik me echt doodgetraind voor Cynthia...En IEDEREEN kent die overpowerde Miltank van Whitney...Waar is de pit gebleven verdomme :(
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 21:52:28 #41
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132452208
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 21:49 schreef Juless44 het volgende:
Pokemon X en Y is vermakelijk, maar de gevechten en het vangen van legendaries is veel te makkelijk geworden. Vinden jullie dat ook of ligt het aan mij? In D/P heb ik me echt doodgetraind voor Cynthia...En IEDEREEN kent die overpowerde Miltank van Whitney...Waar is de pit gebleven verdomme :(
Heb je de Exp. Share aan of uit staan? Want als je dat ding totaal niet of maar zelden gebruikt, dan zul je aan de bak moeten omdat je pokémon niet meer constant overleveled zijn.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132452259
quote:
2s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 21:52 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Heb je de Exp. Share aan of uit staan? Want als je dat ding totaal niet of maar zelden gebruikt, dan zul je aan de bak moeten omdat je pokémon niet meer constant overleveled zijn.
Ik heb hem uitgezet, al vanaf het begin al...Ik vind die Exp All voor noobs :P
pi_132453272
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 21:00 schreef Dr.Mikey het volgende:
Jongens het is 21:00 tijd om de mega stones te verzamelen.
hoe kun je die verzamelen dan?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132453284
Exp all _O_

Geweldig voor als je meer dan 6 pokemon gebruikt en ook beestjes traint voor evoluties voor de pokedex _O_
pi_132454006
Kan wel handig zijn, maar de meeste mensen hebben een vast team :P
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 22:13:55 #46
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132454051
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:04 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Exp all _O_

Geweldig voor als je meer dan 6 pokemon gebruikt en ook beestjes traint voor evoluties voor de pokedex _O_
Yup, team van 4 meenemen en dan twee puur om mee te laten levelen. Zo heb ik Fennekin en Chespin vrij snel max geleveld :)
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 22:14:58 #47
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132454137
heb 2 bazen bij me, 2 om te levelen en 2 hm sletjes
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132454218
Magikarp EV getraind, nu een Jolly Gyarados met max EV's in Attack en Speed.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132454950
Gengar @ Gengarite

Modest

EV 252 S.att / 252 Speed

Shadow Ball - Tm/lvl
Thunderbolt - Tm
Sludge Bomb - Tm
Energy Ball - Tm

Aerodactyl @ Life Orb

EV 252 Att / 252 Speed

Adamant

Crunch - lvl
Dragon Claw - Tm
Aerial Ace - Tm
Rock Slide - Tm

Volcarona @ Leftovers

Timid

EV 252 Speed / 252 S. Defense

Quiver Dance - lvl (59)
Flamethrower - Tm
Bug Buzz - lvl (70)
Roost - Tm

Gaat mijn Battle Maison teampje worden denk ik :)
pi_132455007
Geen Psychic-aanval op Gengar ondanks Gengarite? Of kan hij niet veel goeds leren?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132455143
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:26 schreef EnGCatjuh het volgende:
Geen Psychic-aanval op Gengar ondanks Gengarite? Of kan hij niet veel goeds leren?
Energy Ball can vervangen worden met Psychic eventueel.

Lijkt me wel een goed plan omdat Water al gecovered wordt door Thunderbolt.
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 22 oktober 2013 @ 22:28:16 #52
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132455177
Ik heb de main game zonder exp share gedaan.
Nu ik mijn tweede team aan het trainen ben doe ik het met.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132455292
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:27 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Energy Ball can vervangen worden met Psychic eventueel.

Lijkt me wel een goed plan omdat Water al gecovered wordt door Thunderbolt.
Dat is toch weer een extra STAB voor MegaGengar. Verder heb je natuurlijk verder wel veel Water en Rock weakness, maar dat zal je wel ingecalculeerd hebben.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132455435
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:29 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Dat is toch weer een extra STAB voor MegaGengar. Verder heb je natuurlijk verder wel veel Water en Rock weakness, maar dat zal je wel ingecalculeerd hebben.
Gengar is Ghost/Poison.

Het enige waar ik probllemen tegen ga krijgen is Ground types. Daarom had ik Energy Ball.
pi_132455560
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:31 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Gengar is Ghost/Poison.

Het enige waar ik probllemen tegen ga krijgen is Ground types. Daarom had ik Energy Ball.
Maar MegaGengar niet, en ik neem aan dat je daarom Gengarite hebt equiped ;)
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132455607
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:33 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Maar MegaGengar niet, en ik neem aan dat je daarom Gengarite hebt equiped ;)
http://www.serebii.net/pokedex-xy/094.shtml
pi_132455632
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:33 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Maar MegaGengar niet, en ik neem aan dat je daarom Gengarite hebt equiped ;)
Oh, ik zie nu op Serebii dat MegaGengar nog steeds poison is... Tijdens het leaken ging het gerucht dat ie Ghost-Psychic zou worden...
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132455734
Die stats van MegaGengar zijn trouwens wel bizar :') En dan nog die Ability erbij ook...
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132455779
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:36 schreef EnGCatjuh het volgende:
Die stats van MegaGengar zijn trouwens wel bizar :') En dan nog die Ability erbij ook...
Hij is wel papier, dus alles met Focus Sash = jij hebt pech. :')

Oh en Sturdy... want hij verliest Levitate.
pi_132455838
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 21:47 schreef Xummon het volgende:
iemand een bulbasar of een squirtle nodig? dan breed ik ze
Bulbasaur!! Ik heb een wartortle gevonden in friend safari.
pi_132455886
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:37 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Hij is wel papier, dus alles met Focus Sash = jij hebt pech. :')
Wel hogere defenses dan gewone Gengar. 80/95 is natuurlijk niet su-per slecht.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_132455929
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:38 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Wel hogere defenses dan gewone Gengar. 80/95 is natuurlijk niet su-per slecht.
Daar gaat het niet om.... 60 base HP :')
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 22:39:38 #63
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132455979
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:37 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Bulbasaur!! Ik heb een wartortle gevonden in friend safari.
heb er inmiddels al een paar gebreed
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 22 oktober 2013 @ 22:39:53 #64
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132455996
Ben bezig met Mega Alakazam te maken.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132455999
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:38 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Daar gaat het niet om.... 60 base HP :')
True, dat is en blijft natuurlijk niks.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 23:53:31 #66
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132459631
Heb net nog maar eens ff wat platinum gespeeld. Beetje gym leaders uitgedaagd in de Survival Area.

Ik heb er een bloedhekel aan als gym leaders of de elite 4 Full Restores gebruiken.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132459720
quote:
15s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 23:53 schreef SGYENZO het volgende:
Heb net nog maar eens ff wat platinum gespeeld. Beetje gym leaders uitgedaagd in de Survival Area.

Ik heb er een bloedhekel aan als gym leaders of de elite 4 Full Restores gebruiken.
zo en hoe he. :')
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 23:57:23 #68
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132459787
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 23:55 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

zo en hoe he. :')
Al helemaal als je normale pokemon gebruikt en je ze eindelijk na 5 minuten op rood hebt. :{w
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  woensdag 23 oktober 2013 @ 00:00:44 #69
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132459923
Zo, Shiny Skorupi volledig EV getraind 252att/252spe/6hp. Nu nog de juiste moves leren en tot 100 trainen en de eerste Shiny 100 is binnen
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 23 oktober 2013 @ 00:04:40 #70
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132460078
Zojuist een Moltres tegengekomen, lvl 70, voor de ingang van Terminus Cave. Hij vluchtte echter direct en m'n Master Ball is gebruikt voor Zygarde.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 23 oktober 2013 @ 00:06:16 #71
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132460150
pffff dat hele gedoe met natures vind ik maar lastig
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  woensdag 23 oktober 2013 @ 00:14:03 #72
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132460413
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 00:04 schreef Notorious_Roy het volgende:
Zojuist een Moltres tegengekomen, lvl 70, voor de ingang van Terminus Cave. Hij vluchtte echter direct en m'n Master Ball is gebruikt voor Zygarde.
Volgens mij kom je hem 10x zo tegen, en kun je hem daarna in een cave (swimmerscave? Weet t niet zeker meer) gaan vangen.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132461049
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 00:14 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Volgens mij kom je hem 10x zo tegen, en kun je hem daarna in een cave (swimmerscave? Weet t niet zeker meer) gaan vangen.
Sea Spirits Den ;) Ben Moltres al een tijdje niet tegen gekomen. Morgen even de grot bezoeken dus...
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132461657
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 00:04 schreef Notorious_Roy het volgende:
Zojuist een Moltres tegengekomen, lvl 70, voor de ingang van Terminus Cave. Hij vluchtte echter direct en m'n Master Ball is gebruikt voor Zygarde.
Ook wel zonde, vin de legend van x zonder aan te vallen met een quick ball
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132461805
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 00:04 schreef Notorious_Roy het volgende:
Zojuist een Moltres tegengekomen, lvl 70, voor de ingang van Terminus Cave. Hij vluchtte echter direct en m'n Master Ball is gebruikt voor Zygarde.
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 00:36 schreef Metonae het volgende:

[..]

Sea Spirits Den ;) Ben Moltres al een tijdje niet tegen gekomen. Morgen even de grot bezoeken dus...
Je kan in je pokedex kijken waar hij nu is!
  woensdag 23 oktober 2013 @ 02:06:40 #76
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132462796
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 01:08 schreef SuperKaasNacho het volgende:

[..]


[..]

Je kan in je pokedex kijken waar hij nu is!
Op zich handig, maar hij is net zo snel weer weg als ik Fly kan gebruiken :')
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132463953
Wat is Victory Road toch mateloos frustrerend. Een lange weg is niet een moeilijke weg. Het enige wat ik vaker moet dus is het hele kuteind teruglopen naar een Pokémon Center om te healen. Dat is niet "moeilijk", dat is alleen maar tijdrovend.

En dan ben je halverwege, moet je verdomme weer teruglopen om een Pokémon met Strength te halen omdat er een steen ligt. Haal dat ding gewoon weg, het voegt niks toe.

E4 wel gehaald, dus nu ben ik ook Champion :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_132463983
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 22:04 schreef MrMoon het volgende:

[..]

hoe kun je die verzamelen dan?
iemand?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132464214
quote:
pff helemaal over dat zinnetje heen gelezen gisteren.. :')

Thnx..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132465331
Weet iemand wat ik in mijn Friend Safari heb?
  woensdag 23 oktober 2013 @ 09:56:54 #82
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132465412
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 00:06 schreef Xummon het volgende:
pffff dat hele gedoe met natures vind ik maar lastig
Dit.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  woensdag 23 oktober 2013 @ 09:57:37 #83
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132465434
Geweldig, en toen gebruikte kampioen Iris een full restore. :')
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132465591
quote:
15s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 09:57 schreef SGYENZO het volgende:
Geweldig, en toen gebruikte kampioen Iris een full restore. :')
Dan moet je er ook gewoon in 1 klap doorheen gaan, ze heeft geen Revives :P
pi_132465619
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 09:56 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Dit.
Natures is eigenlijk heel gemakkelijk

Wat doet een Nature?

Elke Pokemon heeft een Nature. Elke van deze nature heeft een stat increase en een stat decrease.

Dus bijvoorbeeld: Mijn Charmender heeft een Adamant Nature.
Adamant doet Attack omhoog en doet Special Attack omlaag. Dus deze Charmender zal meer schade toebrengen met fysieke aanvallen.

Ander voorbeeld: Een Bulbasaur heeft als Nature Jolly.
Jolly doet Speed omhoog en zal Special Attack omlaag doen. Dus deze Bulbasaur zal vaker eerst mogen dan andere bulbasaurs maar zal minder schade toebrengen met speciale aanvallen.

Er zijn ook Natures die hetzelfde omhoog en omlaag doen. Bijvoorbeeld, Hardy zal Defense omhoog en omlaag doen. Dit met als gevolg dat geen enkele stat een uitschieter is. Het zal gelijk blijven.

Lijst van natures
  woensdag 23 oktober 2013 @ 10:09:45 #86
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132465702
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:05 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Natures is eigenlijk heel gemakkelijk

Wat doet een Nature?

Elke Pokemon heeft een Nature. Elke van deze nature heeft een stat increase en een stat decrease.

Dus bijvoorbeeld: Mijn Charmender heeft een Adamant Nature.
Adamant doet Attack omhoog en doet Special Attack omlaag. Dus deze Charmender zal meer schade toebrengen met fysieke aanvallen.

Ander voorbeeld: Een Bulbasaur heeft als Nature Jolly.
Jolly doet Speed omhoog en zal Special Attack omlaag doen. Dus deze Bulbasaur zal vaker eerst mogen dan andere bulbasaurs maar zal minder schade toebrengen met speciale aanvallen.

Er zijn ook Natures die hetzelfde omhoog en omlaag doen. Bijvoorbeeld, Hardy zal Defense omhoog en omlaag doen. Dit met als gevolg dat geen enkele stat een uitschieter is. Het zal gelijk blijven.

Lijst van natures
Ohhhhhh, dankje!
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  woensdag 23 oktober 2013 @ 10:10:36 #87
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132465720
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:04 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Dan moet je er ook gewoon in 1 klap doorheen gaan, ze heeft geen Revives :P
Klopt, maar ik zat echt op 20 HP ofzo _O-
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  woensdag 23 oktober 2013 @ 10:11:07 #88
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132465733
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 02:06 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Op zich handig, maar hij is net zo snel weer weg als ik Fly kan gebruiken :')
Dorpje in, dorp uitlopen> pokedex checken. Geen vogel?> dorpje in, dorp uitlopen> pokedex checken.

Zodra je hem in jouw gebied ziet repel gebruiken, pokemon lager dan lvl70 vooraan, en dansen in t gras.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132465811
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:11 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Dorpje in, dorp uitlopen> pokedex checken. Geen vogel?> dorpje in, dorp uitlopen> pokedex checken.

Zodra je hem in jouw gebied ziet repel gebruiken, pokemon lager dan lvl70 vooraan, en dansen in t gras.
Pokemon Lager dan lvl 70 maar hoger dan het minimale wat je er normaal tegen komt... anders doet de Repel namelijk niks :)
pi_132465866
Vandaag maar eens kijken of ik eruit ga komen met het EV trainen. Het ziet er iig simpeler uit dan in voorgaande delen
  woensdag 23 oktober 2013 @ 10:22:58 #91
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132466010
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:14 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Pokemon Lager dan lvl 70 maar hoger dan het minimale wat je er normaal tegen komt... anders doet de Repel namelijk niks :)
Aber naturlich.

Ik ga er soms te makkelijk van uit dat dat soort dingen vanzelfsprekend zijn. Thnx.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132466080
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:22 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Aber naturlich.

Ik ga er soms te makkelijk van uit dat dat soort dingen vanzelfsprekend zijn. Thnx.
Ik zit al 6 jaar in de IT....

Dingen aannemen is een ding wat ik in het verloop van de jaren heb afgeleerd. Sommige mensen... zucht. :')

Maar goed.. :D
  woensdag 23 oktober 2013 @ 10:39:40 #93
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132466415
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:25 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ik zit al 6 jaar in de IT....

Dingen aannemen is een ding wat ik in het verloop van de jaren heb afgeleerd. Sommige mensen... zucht. :')

Maar goed.. :D
Ik heb medelijden. :*
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132466648
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:39 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Ik heb medelijden. :*
_O- wat een medeleven...
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 23 oktober 2013 @ 10:52:16 #95
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132466699
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 08:17 schreef Mystikvm het volgende:
Wat is Victory Road toch mateloos frustrerend. Een lange weg is niet een moeilijke weg. Het enige wat ik vaker moet dus is het hele kuteind teruglopen naar een Pokémon Center om te healen. Dat is niet "moeilijk", dat is alleen maar tijdrovend.

En dan ben je halverwege, moet je verdomme weer teruglopen om een Pokémon met Strength te halen omdat er een steen ligt. Haal dat ding gewoon weg, het voegt niks toe.

E4 wel gehaald, dus nu ben ik ook Champion :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gefeliciteerd, je hebt hem uitgespeeld :P
pi_132467264
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 10:39 schreef NitraatPoep het volgende:

[..]

Ik heb medelijden. :*
Ik geloof er niks van :P
pi_132467407
Hebben jullie ook eel is dat een random Japanse passerby ineens wil traden? Bij mij laten ze alleen random pokemon zien x] snap er niks van.
pi_132467472
Ik ben nu bij de 3e gym. M'n Torchic was al volledig geëvolueerd, ik eerst nog boos dat z'n megaevolution niet leek te werken.. :')

Pokedex van 90/150 nu ofzo. Door de exp. share al veel extra kunnen trainen. :9
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132467919
Ik wil deze game zo graag maar heb geen zin om alleen hiervoor een 3/2DS te kopen :')
  woensdag 23 oktober 2013 @ 11:42:04 #100
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132468062
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:19 schreef SuperKaasNacho het volgende:
Hebben jullie ook eel is dat een random Japanse passerby ineens wil traden? Bij mij laten ze alleen random pokemon zien x] snap er niks van.
Ja, mij ruilen ze steeds starters en hooglevel pokemon tegen pidgey en zulks. Gekke Japanners.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 11:45:31 #101
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132468189
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:37 schreef replay11nl het volgende:
Ik wil deze game zo graag maar heb geen zin om alleen hiervoor een 3/2DS te kopen :')
Veronicatv.nl/pokemon
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132468222
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:37 schreef replay11nl het volgende:
Ik wil deze game zo graag maar heb geen zin om alleen hiervoor een 3/2DS te kopen :')
Heb ik ook gedaan, beste 200 euro die ik in 2013 heb verbrast :D

Edit: Chainen in een handig plaatje, het plaatje is groot vandaar de spoiler...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met de source: http://yellowfur.tumblr.c(...)-so-muc-people-asked
pi_132468406
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:37 schreef replay11nl het volgende:
Ik wil deze game zo graag maar heb geen zin om alleen hiervoor een 3/2DS te kopen :')
Ik heb een pokemonmachine van 186 euro en heb er na 44 uur gametime nog steeds geen spijt van.
pi_132468463
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:46 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Heb ik ook gedaan, beste 200 euro die ik in 2013 heb verbrast :D

Edit: Chainen in een handig plaatje, het plaatje is groot vandaar de spoiler...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met de source: http://yellowfur.tumblr.c(...)-so-muc-people-asked
Thanks. Na de E4 ook eens proberen. :)

Een vriend krijgt vandaag zijn 3DS binnen met X. Zitten we vanavond als twee 27-jarigen samen Pokemon te spelen. _O-
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132468629
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:53 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Thanks. Na de E4 ook eens proberen. :)

Een vriend krijgt vandaag zijn 3DS binnen met X. Zitten we vanavond als twee 27-jarigen samen Pokemon te spelen. _O-
Yo, pokemon is cool.

Alle andere zijn haters en jaloers.

Ik bedoel maar...

  woensdag 23 oktober 2013 @ 12:07:19 #106
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132468932
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:52 schreef SuperKaasNacho het volgende:

[..]

Ik heb een pokemonmachine van 186 euro en heb er na 44 uur gametime nog steeds geen spijt van.
En er zijn nog genoeg andere games die ook leuk zijn, ook oudere DS games :)

quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:58 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Yo, pokemon is cool.

Alle andere zijn haters en jaloers.

Ik bedoel maar...

[ afbeelding ]
En genoeg andere 27jarige die het ook doen.

(hoewel ik mij idd afvroeg waarom ik in godsnaam pokemon aan het doen ben op mn +-27ste :') )
pi_132469263
Hebben jullie al veel online battles gedaan? Ben bang om weg te worden geblazen door mensen die al veel verder zijn of zwaar hebben getraind etc. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132470457
Voor de mensen die het EV trainen met super training niet helemaal snappen:

En voor de natures en IV:


Door deze filmpjes snap ik het helemaal!
pi_132470471
quote:
6s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 12:17 schreef Seikcid het volgende:
Hebben jullie al veel online battles gedaan? Ben bang om weg te worden geblazen door mensen die al veel verder zijn of zwaar hebben getraind etc. :')
Dit. :P
Maar ik heb na 20 uur playtime ook pas 4 badges..
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
  woensdag 23 oktober 2013 @ 12:52:32 #110
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132470517
quote:
6s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 12:17 schreef Seikcid het volgende:
Hebben jullie al veel online battles gedaan? Ben bang om weg te worden geblazen door mensen die al veel verder zijn of zwaar hebben getraind etc. :')
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 12:51 schreef hylian het volgende:

[..]

Dit. :P
Maar ik heb na 20 uur playtime ook pas 4 badges..
1 gedaan en gewonnen.

Nu doe ik nooit meer online vechten, dan kan ik zeggen dat ik altijd gewonnen heb :7
  woensdag 23 oktober 2013 @ 13:25:46 #111
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_132471668
quick ball :') yveltal mee gevangen
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  woensdag 23 oktober 2013 @ 13:29:12 #112
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132471788
quote:
6s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 12:17 schreef Seikcid het volgende:
Hebben jullie al veel online battles gedaan? Ben bang om weg te worden geblazen door mensen die al veel verder zijn of zwaar hebben getraind etc. :')
Nee, wil eerst mn pokémon tot 100 trainen want iedereen naar lvl 50 is echt bagger.
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 23 oktober 2013 @ 13:30:40 #113
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132471838
Ben nu bezig met dat fishing chainen.. schijnt ook wel makkelijk te zijn, had gisteren een chain van 45 maar niks.. nu nog een keer proberen.
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 23 oktober 2013 @ 13:32:31 #114
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132471912
Meh ik ben 24 en houd van deathmetal en zulks. Pokémon. _O_
Moira. is tof. :7
pi_132471936
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 13:30 schreef gazhims3lv het volgende:
Ben nu bezig met dat fishing chainen.. schijnt ook wel makkelijk te zijn, had gisteren een chain van 45 maar niks.. nu nog een keer proberen.
Ja, Fishing chainen is een stuk gemakkelijker en je hoeft hier minder op te letten.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 13:37:16 #116
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132472035
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 13:33 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ja, Fishing chainen is een stuk gemakkelijker en je hoeft hier minder op te letten.
En je kan gewoon runnen :D
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132472576
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 12:50 schreef Schuppie het volgende:
Voor de mensen die het EV trainen met super training niet helemaal snappen:

En voor de natures en IV:


Door deze filmpjes snap ik het helemaal!
Horde training met Pokerus/bands gaat sneller dan Supertraining.
pi_132472636
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 13:53 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Horde training met Pokerus/bands gaat sneller dan Supertraining.
Kan je gegarandeerde Hordes krijgen dan? En ook met de juiste pokemon?
pi_132472724
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 13:55 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Kan je gegarandeerde Hordes krijgen dan? En ook met de juiste pokemon?
Gegrandeerde hordes krijg je met Sweet Scent of Honey.

Er zijn Routes waar je veelvuldig dezelfde Pokemons vindt die de juiste EVs geven, anders ren je gewoon weg :+
  woensdag 23 oktober 2013 @ 13:59:57 #120
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132472812
Ik ga zo ook een 3ds en pokemon halen, ik kan het gewoon niet laten! Later nog eens een keer animal crossing er bij en ik ben happy :D
pi_132472870
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 13:59 schreef gebakken-koekje het volgende:
Ik ga zo ook een 3ds en pokemon halen, ik kan het gewoon niet laten! Later nog eens een keer animal crossing er bij en ik ben happy :D
Welkom :D
  woensdag 23 oktober 2013 @ 14:02:54 #122
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132472901
even voor de zekerheid: de lader van de dsi XL kan toch ook op de 3ds?
pi_132472935
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 13:59 schreef gebakken-koekje het volgende:
Ik ga zo ook een 3ds en pokemon halen, ik kan het gewoon niet laten! Later nog eens een keer animal crossing er bij en ik ben happy :D
Supergoed :D
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132473143
die eitjes uit laten komen duurt zeker weer oldskool super lang?
pi_132473177
quote:
10s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 14:08 schreef Typisch het volgende:
die eitjes uit laten komen duurt zeker weer oldskool super lang?
Verschilt per Pokemon

Ook is het verstandig een pokemon met Flame Body bovenaan je party te hebben, hierdoor wordt het aantal stappen gehalveerd.
pi_132473199
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 14:09 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Verschilt per Pokemon

Ook is het verstandig een pokemon met Flame Body bovenaan je party te hebben, hierdoor wordt het aantal stappen gehalveerd.
:o

Die heb ik alleen (nog) niet. Heb gelijk een lange uit gekozen zie ik, Dratini. :+

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2013 14:11:09 ]
pi_132473324
Flechtling heeft flame body toch? Kom je al snel tegen. :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132473347
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 13:33 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ja, Fishing chainen is een stuk gemakkelijker en je hoeft hier minder op te letten.
Klopt. Chain van 11 en een shiny Octillery hier :) Had liever een Corsola gehad op Route 12, maar goed. Ik zal wel niet vaker zoveel geluk hebben.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 14:29:05 #129
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132473906
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 11:37 schreef replay11nl het volgende:
Ik wil deze game zo graag maar heb geen zin om alleen hiervoor een 3/2DS te kopen :')
Alles behalve een 2DS

Ik meen het.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132473996
quote:
13s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 14:29 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Alles behalve een 2DS

Ik meen het.
Hoezo dat? Ik heb een 2DS en het werkt prima. Handig hoesje erbij gekregen :)
  woensdag 23 oktober 2013 @ 14:40:35 #131
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132474290
quote:
13s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 14:29 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Alles behalve een 2DS

Ik meen het.
Hier ook een 2DS, werkt gewoon prima hoor
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132476221
Heb die 2ds in me handen gehad in de winkel. Toen wist ik pas echt zeker dat ik een 3ds xl wilde :)
  Redactie Games woensdag 23 oktober 2013 @ 15:36:10 #133
181272 crew  Noppie2000
pi_132476285
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 15:33 schreef SuperKaasNacho het volgende:
Heb die 2ds in me handen gehad in de winkel. Toen wist ik pas echt zeker dat ik een 3ds xl wilde :)
Smaken verschillen. Als de 2DS even grootte schermen had als de 3DS XL had ik die genomen. Ligt IMO veel fijner in de hand.
pi_132478829
hele box vol met bulbasaurs, geen één met een goede nature ;(
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:11:01 #135
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132480168
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 12:50 schreef Schuppie het volgende:
Voor de mensen die het EV trainen met super training niet helemaal snappen:

En voor de natures en IV:


Door deze filmpjes snap ik het helemaal!
moet je natuurlijk wel zo een fijne diddo hebben
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:11:23 #136
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132480177
quote:
8s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 16:37 schreef Typisch het volgende:
hele box vol met bulbasaurs, geen één met een goede nature ;(
welke nature wil je?
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:19:06 #137
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132480423
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132480897
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:11 schreef Xummon het volgende:

[..]

welke nature wil je?
Modest.

Heb het maar even op gegeven en begonnen met het zoeken naar een Pichu met de juiste nature.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:42:57 #139
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132481100
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:34 schreef Typisch het volgende:

[..]

Modest.

Heb het maar even op gegeven en begonnen met het zoeken naar een Pichu met de juiste nature.
ff gekeken maar die heb ik ook niet
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132481132
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:42 schreef Xummon het volgende:

[..]

ff gekeken maar die heb ik ook niet
thanx voor het kijken iig
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:46:03 #141
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132481191
Ik heb het spel ook in huis, net even een begin gemaakt maar ik ben echt verrast door de mooie beelden! Wie mij wil toevoegen graag :D Mijn code is 1993-8292-6159 (staat ook in de wiki) Verder ga ik gewoon eerst maar spelen met pokemon die schattig zijn :P In die nature dingen moet ik mij nog verdiepen
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:48:07 #142
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132481243
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:46 schreef gebakken-koekje het volgende:
Ik heb het spel ook in huis, net even een begin gemaakt maar ik ben echt verrast door de mooie beelden! Wie mij wil toevoegen graag :D Mijn code is 1993-8292-6159 (staat ook in de wiki) Verder ga ik gewoon eerst maar spelen met pokemon die schattig zijn :P In die nature dingen moet ik mij nog verdiepen
Natures moet je compleet negeren. Alleen leuk voor metagame. Compleet nutteloos om zoveel moeite in te steken.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132481278
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:48 schreef Faux. het volgende:

[..]

Natures moet je compleet negeren. Alleen leuk voor metagame. Compleet nutteloos om zoveel moeite in te steken.
Ligt er aan wat je met welke pokémon wil gaan doen.

als je online een beetje mee wil kunnen doen heb je wel een goede nature e.d. nodig
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:50:35 #144
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132481321
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:49 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ligt er aan wat je met welke pokémon wil gaan doen.

als je online een beetje mee wil kunnen doen heb je wel een goede nature e.d. nodig
Als je echt serieus online wil gaan battlen is het interessant, maar voor beginnende spelers die nog nooit van OU of Smogon gehoord hebben is het écht verspilde moeite :P
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:51:11 #145
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132481341
Heeft een nature het zelfde effect bij iedere pokemon of verschilt dat nog per soort?

edit: daar heb ik inderdaad nog nooit van gehoord :P
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:52:56 #146
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132481379
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:51 schreef gebakken-koekje het volgende:
Heeft een nature het zelfde effect bij iedere pokemon of verschilt dat nog per soort?

edit: daar heb ik inderdaad nog nooit van gehoord :P
Niet aan beginnen, echt niet, ik heb meer dan tien jaar lang van Pokémon genoten zonder het geweten te hebben :)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132481421
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:52 schreef Faux. het volgende:

[..]

Niet aan beginnen, echt niet, ik heb meer dan tien jaar lang van Pokémon genoten zonder het geweten te hebben :)
Laat iemand dat lekker voor zichzelf bepalen. :')
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:55:11 #148
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132481430
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 14:02 schreef gebakken-koekje het volgende:
even voor de zekerheid: de lader van de dsi XL kan toch ook op de 3ds?
Absoluut. Ik dacht eerst dat ik een nieuwe erbij moest kopen voor de 3DS, maar ik was prettig verrast toen ik erachter kwam, net op tijd gelukkig, dat ik gewoon die van de DSi XL kon gebruiken.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 17:57:37 #149
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132481496
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:54 schreef Typisch het volgende:

[..]

Laat iemand dat lekker voor zichzelf bepalen. :')
was jij in je allereerste run bezig met natures? Laat iemand zelf dat spel ontdekken.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132481822
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 23 oktober 2013 @ 18:16:44 #151
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132482049
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 14:09 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Verschilt per Pokemon

Ook is het verstandig een pokemon met Flame Body bovenaan je party te hebben, hierdoor wordt het aantal stappen gehalveerd.
Gewoon in je party is goed genoeg toch.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 18:17:31 #152
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132482073
Heeft iemand een goede ditto met 31 iv's in attack en speed voor mij?
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132482636
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 17:57 schreef Faux. het volgende:

[..]

was jij in je allereerste run bezig met natures?
Nee, dat zat nog niet in Red/Blue.
quote:
Laat iemand zelf dat spel ontdekken.
En precies, maar dan moet je niet van te voren mensen dingen al afraden die onderdeel van het spel zijn. :*
pi_132483456
Munchlax gebreed :D
  woensdag 23 oktober 2013 @ 18:56:54 #155
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132483524
Ben echt al twee dagen bezig met fishing chainen maar wil maar niet lukken.. heb al verschillende streaks boven de 30/40 gehad terwijl anderen binnen de kortste keren een shiny hebben :(
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 23 oktober 2013 @ 18:57:12 #156
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132483531
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 18:33 schreef Typisch het volgende:

[..]

Nee, dat zat nog niet in Red/Blue.

[..]

En precies, maar dan moet je niet van te voren mensen dingen al afraden die onderdeel van het spel zijn. :*
daar is dit topic voor toch? Je niet met natures bezighouden is oprecht de beste tip die ik kan geven aan beginnende spelers. Ontdek het spel zelf, en zodra je je in competitief vechten gaat interesseren, dan ga je naar natures kijken. Niet als je net begint aan de verhaallijn can je allereerste run.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132483649
quote:
11s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 18:55 schreef Yachiru het volgende:
Munchlax gebreed :D
Inleveren! :P
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  woensdag 23 oktober 2013 @ 19:16:03 #158
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132484281
quote:
11s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 18:57 schreef Faux. het volgende:

[..]

daar is dit topic voor toch? Je niet met natures bezighouden is oprecht de beste tip die ik kan geven aan beginnende spelers. Ontdek het spel zelf, en zodra je je in competitief vechten gaat interesseren, dan ga je naar natures kijken. Niet als je net begint aan de verhaallijn can je allereerste run.
Dit is pas de eerste versie waarbij ik me echt in de natures verdiep, terwijl ik sinds red elk deel kapot heb gespeeld.

Hoewel het onderdeel van het spel is, begrijp ik de natures en hun voor en nadelen beter nu ik weet wat types doen, wat wel en niet werkt, wat goede en minder goede stats zijn, en omdat de 'verkeerde' nature het spel zelf niet in de weg zit, zou ik beginners dus ook aanraden om eerst eens lekker te spelen.

Je ontdekt vanzelf dingen waar je meer over wilt weten, en juist door het zelf te ontdekken, leer je het snelst en makkelijk.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132486608
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 18:56 schreef gazhims3lv het volgende:
Ben echt al twee dagen bezig met fishing chainen maar wil maar niet lukken.. heb al verschillende streaks boven de 30/40 gehad terwijl anderen binnen de kortste keren een shiny hebben :(
Dan heb je denk ik gewoon pech ;( Bij mij lukte het al vrij snel.

Dat chainen met de Pokeradar laat ik maar lekker zitten. Ben er een uurtje mee bezig geweest en ben er niet één keer in geslaagd twee keer dezelfde Pokémon te vinden :') Ik zie het verschil niet tussen het bewegende gras en vind het eerlijk gezegd te bewerkelijk om echt tijd in te willen steken.
pi_132486845
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 19:00 schreef Metonae het volgende:

[..]

Inleveren! :P
Wil er best eentje voor je breeden, wil je nog een bepaalde nature? Moet even kijken of dat gaat lukken, ik breed nu met een random Ditto en de Snorlax die op de brug lag, geen idee dus of het moeilijk of makkelijk gaat lukken maar kan altijd kijken.
pi_132487087
Heeft iemand een vrouwlijke larvitar voor me?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132487164
Als ik klaar ben met m'n Venusaur en Lucario trainen, denk ik dat ik me ook maar eens aan het breeden ga wagen...

Wat heb ik zoal nodig, mensen?
-Destiny Knot (check)
-Meerdere Ditto's (een tripje Pokemon Village of iemand vinden met die blob in zijn/haar Friend Safari)
-Fletchinder/Talonflame voor Flame Body (moet makkelijk te vangen zijn)

Nog meer?
pi_132487413
Mja mannetjes larvitar is ook goed, breed zelf wel een vrouwtje. Maar iemand?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 23 oktober 2013 @ 20:15:53 #164
414657 Triberian
FC 0232-8920-4345
pi_132487438
Zo ook maar gekocht, heb ondertussen 3 Aerodactyls iemand die er een wilt ruilen voor Bulbasaur, Chespin of een ditto met modest of adamant nature.
Ik voeg trouwens iederen uit de wiki ook even toe.
pi_132488536
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:05 schreef Yachiru het volgende:

[..]

Wil er best eentje voor je breeden, wil je nog een bepaalde nature? Moet even kijken of dat gaat lukken, ik breed nu met een random Ditto en de Snorlax die op de brug lag, geen idee dus of het moeilijk of makkelijk gaat lukken maar kan altijd kijken.
Nature maakt niet uit ;)
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132488803
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:15 schreef Triberian het volgende:
Zo ook maar gekocht, heb ondertussen 3 Aerodactyls iemand die er een wilt ruilen voor Bulbasaur, Chespin of een ditto met modest of adamant nature.
Ik voeg trouwens iederen uit de wiki ook even toe.
Ja!

Ik heb wel een Bulbasaur voor je. :7 Welke natures heb je? Ik zoek een Jolly Aerodactyl.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2013 20:45:44 ]
pi_132488967
quote:
10s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:09 schreef Roburtt het volgende:
Heeft iemand een vrouwlijke larvitar voor me?
ik heb er wel een..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 23 oktober 2013 @ 20:48:14 #168
414657 Triberian
FC 0232-8920-4345
pi_132489163
Typisch,
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:41 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ja!

Ik heb wel een Bulbasaur voor je. :7 Welke natures heb je? Ik zoek een Jolly Aerodactyl.
ik heb Lonely(+att,-def), Rash en Modest
pi_132489230
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:48 schreef Triberian het volgende:
Typisch,

[..]

ik heb Lonely(+att,-def), Rash en Modest
Meh, heb ik niet zoveel aan eigenlijk.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 21:09:33 #170
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132490365
Booyahhh 3e shiny binnen, shiny octillery.. Prachtig beest. Volledig goud
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 23 oktober 2013 @ 21:22:08 #171
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132491075
Iemand nog wat pokemon nodig ?
  woensdag 23 oktober 2013 @ 21:34:13 #172
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132491814
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 21:22 schreef Lollertrolle het volgende:
Iemand nog wat pokemon nodig ?
Ja, shinies en xerneas :D
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  woensdag 23 oktober 2013 @ 21:36:47 #173
414657 Triberian
FC 0232-8920-4345
pi_132491948
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 21:22 schreef Lollertrolle het volgende:
Iemand nog wat pokemon nodig ?
Ditto's met goede natures.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 21:49:16 #174
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132492724
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 21:34 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ja, shinies en xerneas :D
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 21:36 schreef Triberian het volgende:

[..]

Ditto's met goede natures.
Ja die heb ik dus geen van beide he :p
  woensdag 23 oktober 2013 @ 21:52:10 #175
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132492948
Ik zette een houndour, die geloof ik versie afhankelijk is, na een tip van iemand hier op de gts te ruil voor een ditto.

3 minuten later had ik een ditto.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132493698
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 21:52 schreef NitraatPoep het volgende:
Ik zette een houndour, die geloof ik versie afhankelijk is, na een tip van iemand hier op de gts te ruil voor een ditto.

3 minuten later had ik een ditto.
*)
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:04:59 #177
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132493791
kan ik iemand verblijden met een Squirtle of een Bulbasar

@ gazhims3lv: wil je de Tyrant nog hebben? adamant nature
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132493870
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 21:22 schreef Lollertrolle het volgende:
Iemand nog wat pokemon nodig ?
Wat heb je in de aanbieding? Moet mijn team nog opvullen met 2 Pokémons.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:06:48 #179
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132493927
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:05 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat heb je in de aanbieding? Moet mijn team nog opvullen met 2 Pokémons.
Heb alles :7

Behalve dan waarschijnlijk de pokeman die jullie willen, zo kieskeurig :@
pi_132494018
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:06 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Heb alles :7

Behalve dan waarschijnlijk de pokeman die jullie willen, zo kieskeurig :@
Een Pichu (Modest) met een goede nature evenals een Aerodactyl (Jolly) zou heel fijn zijn.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:08:43 #181
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132494047
quote:
14s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:08 schreef Typisch het volgende:

[..]

Een Pichu (Modest) met een goede nature evenals een Aerodactyl (Jolly) zou heel fijn zijn.
Heb ik dus helaas niet :N

Anders had je hem wel gekregen van me
pi_132494087
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:08 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Heb ik dus helaas niet :N

Anders had je hem wel gekregen van me
Dat dacht ik al.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:14:08 #183
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132494405
quote:
10s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dat dacht ik al.
Heb best veel pokeman, zo'n 340 in mijn pokedex, ook bijna alles kunnen vangen wat ik tegenkwam. Merk nu wel dat mensen vrij vaak vragen naar dezelfde :o
pi_132496061
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:44 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ik heb er wel een..
Wil je er wat voor terug?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:46:49 #185
414657 Triberian
FC 0232-8920-4345
pi_132496390
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:04 schreef Xummon het volgende:
kan ik iemand verblijden met een Squirtle of een Bulbasar

@ gazhims3lv: wil je de Tyrant nog hebben? adamant nature
Een Bulbasaur klinkt goed, nog iets dat jij wilt/nodig hebt?
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:47:13 #186
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132496425
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:15 schreef Triberian het volgende:
Zo ook maar gekocht, heb ondertussen 3 Aerodactyls iemand die er een wilt ruilen voor Bulbasaur, Chespin of een ditto met modest of adamant nature.
Ik voeg trouwens iederen uit de wiki ook even toe.
Ik wil er wel een, maar heb enkel een volledig geëvolueerde Chespin voor je. :P
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:48:15 #187
414657 Triberian
FC 0232-8920-4345
pi_132496500
quote:
19s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:47 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Ik wil er wel een, maar heb enkel een volledig geëvolueerde Chespin voor je. :P
Goed genoeg, ik ga er toch zelf mee breeden. Welke wil je?
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:48:44 #188
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132496530
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:48 schreef Triberian het volgende:

[..]

Goed genoeg, ik ga er toch zelf mee breeden. Welke wil je?
Maakt me niet uit. Ik pak mn 3DS er even bij. Moment.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 23 oktober 2013 @ 22:53:10 #189
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132496788
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:04 schreef Xummon het volgende:
kan ik iemand verblijden met een Squirtle of een Bulbasar

@ gazhims3lv: wil je de Tyrant nog hebben? adamant nature
Graag, wat wil je terug?

Pff denk je een shiny basculin tegen te komen bestaan er een rode en een blauwe :')
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132497054
quote:
1s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:41 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Wil je er wat voor terug?
weet ik niet zo goed eigenlijk :P
Wat heb je?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  woensdag 23 oktober 2013 @ 23:00:24 #191
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132497199
Shiny Octillery te ruil hier.. Enkel voor andere shinies
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 23 oktober 2013 @ 23:01:52 #192
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132497293
Toch apart dat er geen Dragonite mega evolutie is een van de populairste Pokemon,
Haxorous ook trouwens.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 23:08:25 #193
414657 Triberian
FC 0232-8920-4345
pi_132497668
quote:
19s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:48 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Maakt me niet uit. Ik pak mn 3DS er even bij. Moment.
Hé bedankt man.
pi_132497770
quote:
10s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 23:01 schreef Dr.Mikey het volgende:
Toch apart dat er geen Dragonite mega evolutie is een van de populairste Pokemon,
Haxorous ook trouwens.
Zal me niks verbazen als die met events worden weggegeven. Of bij een mogelijk vervolg, nog wat mega-evoluties er tegenaan gooien en je hebt zo weer een nieuwe game.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 23:14:11 #195
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132497954
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 23:10 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Zal me niks verbazen als die met events worden weggegeven. Of bij een mogelijk vervolg, nog wat mega-evoluties er tegenaan gooien en je hebt zo weer een nieuwe game.
Dit.
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 23:08 schreef Triberian het volgende:

[..]

Hé bedankt man.
Geen probleem.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  woensdag 23 oktober 2013 @ 23:26:24 #196
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132498568
Welke natures zouden jullie aanraden?
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  woensdag 23 oktober 2013 @ 23:39:00 #197
414657 Triberian
FC 0232-8920-4345
pi_132499107
quote:
7s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 23:26 schreef SGYENZO het volgende:
Welke natures zouden jullie aanraden?
Ligt eraan welke pokemon en hoe je die pokemon wilt gebruiken
Gebruik dit: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Nature
  woensdag 23 oktober 2013 @ 23:46:19 #198
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132499399
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 23:39 schreef Triberian het volgende:

[..]

Ligt eraan welke pokemon en hoe je die pokemon wilt gebruiken
Gebruik dit: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Nature
Thanks!
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 00:09:12 #199
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132500214
Zo, eerste badge binnen :D En ik ben begonnen met iedereen in de wiki toe te voegen, daar mogen ze ook wel eens wat anders voor verzinnen ipv steeds dat gedoe met die codes. Morgen ga ik de mensen toevoegen waar ik nog niet aantoe gekomen ben, nu eerst maar eens slapen
  donderdag 24 oktober 2013 @ 00:32:07 #200
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132500814
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:46 schreef Triberian het volgende:

[..]

Een Bulbasaur klinkt goed, nog iets dat jij wilt/nodig hebt?
wat heb je?
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  donderdag 24 oktober 2013 @ 02:13:41 #201
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132502728
Ben voor de verandering eens een keertje een compleet eerlijke Platinum game begonnen. Geen cheats, niks niet. Houd dit keer wel gewoon mijn Pokémon gebalanceerd qua level.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132503935
quote:
7s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 02:13 schreef SGYENZO het volgende:
Ben voor de verandering eens een keertje een compleet eerlijke Platinum game begonnen. Geen cheats, niks niet. Houd dit keer wel gewoon mijn Pokémon gebalanceerd qua level.
Ik heb platinum ook nog liggen, nog niet gespeeld.. eerst maar X kapot spelen. Is Platinum wel tof? :P
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132504039
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 08:13 schreef hylian het volgende:

[..]

Ik heb platinum ook nog liggen, nog niet gespeeld.. eerst maar X kapot spelen. Is Platinum wel tof? :P
Jaaaahh
  donderdag 24 oktober 2013 @ 08:27:39 #204
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_132504046
Platinum is zeker tof! Volgens mij wel pittiger dan X.
Gisteren in de wonder trade 2 charmanders en een dratini van level 1. Die dratini ga ik maar trainen denk ik, die vind ik zo cool!
pi_132504132
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 08:27 schreef baniekje het volgende:
Platinum is zeker tof! Volgens mij wel pittiger dan X.
Gisteren in de wonder trade 2 charmanders en een dratini van level 1. Die dratini ga ik maar trainen denk ik, die vind ik zo cool!
Ik vind X ook eigenlijk iets te makkelijk, mijn hele team is tot dusver altijd +-10 lvls hoger dan die van de gymleaders.. :{
Ach, dat grinden in eerdere versies was ook niet alles :P
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132504172
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 08:36 schreef hylian het volgende:

[..]

Ik vind X ook eigenlijk iets te makkelijk, mijn hele team is tot dusver altijd +-10 lvls hoger dan die van de gymleaders.. :{
Ach, dat grinden in eerdere versies was ook niet alles :P
Precies, ik heb liever dit. Je haalt het uiteindelijk toch wel. Door grinden wordt het niet moeilijker, het duurt alleen langer en is frustrerender. Bovendien gaat het mij toch om het verzamelen van alle Pokémon met de National Dex en een beetje breeden.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 08:55:58 #207
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132504340
Nou, ik heb besloten dat Shinies en/Moltress vangen teveel gedoe is. Dat betekent dat ik klaar ben met de game. 53u op de teller en daarmee de meest gespeelde game dit jaar.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132504706
Ik heb 2 badges en zit al op 45 uur :')
pi_132504734
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 09:20 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ik heb 2 badges en zit al op 45 uur :')
haha held, ik dacht dat ik traag was met 4 badges op 25 uur :P
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
  donderdag 24 oktober 2013 @ 09:28:23 #210
366803 AthCom
Overigens ...
pi_132504837
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 08:13 schreef hylian het volgende:

[..]

Ik heb platinum ook nog liggen, nog niet gespeeld.. eerst maar X kapot spelen. Is Platinum wel tof? :P
Platinum is voor mij een van de betere Pokémonspellen. :Y
Moira. is tof. :7
pi_132504978
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 09:28 schreef AthCom het volgende:

[..]

Platinum is voor mij een van de betere Pokémonspellen. :Y
Voor mij ook.. :Y
Was ook de laatste versie met coole starter pokemon..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  Redactie Games donderdag 24 oktober 2013 @ 09:38:51 #212
181272 crew  Noppie2000
pi_132505033
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 08:55 schreef Notorious_Roy het volgende:
Nou, ik heb besloten dat Shinies en/Moltress vangen teveel gedoe is. Dat betekent dat ik klaar ben met de game. 53u op de teller en daarmee de meest gespeelde game dit jaar.
:')
pi_132505145
Gisteren een Aerodactyl met 4 perfecte IVs en een Gengar met 5 perfecte IVs....

Nu alleen nog maar Larvesta breeden.... maar dat gaat 20 jaar voordat die eieren uitkomen :')
pi_132505158
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 09:35 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Voor mij ook.. :Y
Was ook de laatste versie met coole starter pokemon..
Die penguin is wel echt moddervet
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132505332
quote:
10s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 23:01 schreef Dr.Mikey het volgende:
Toch apart dat er geen Dragonite mega evolutie is een van de populairste Pokemon,
Haxorous ook trouwens.
ja vond ik dus ook al, nu gaat mijn plan om een team met alleen mega pokemon te maken dus ook niet lukken want ik moet dragonite in mijn team :')
pi_132505367
Ik had wel een Mega Snorlax willen zien 8-)
Zouden er met wifi events ooit nog extra bij kunnen komen?
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132505395
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 09:55 schreef hylian het volgende:
Ik had wel een Mega Snorlax willen zien 8-)
Zouden er met wifi events ooit nog extra bij kunnen komen?
Ja, ze kunnen updates uitrollen via een systeem update. (ze kunnen zelfs al in het spel zitten maar dat wij er geen evolutie item voor hebben weten wij hier niet van).
  donderdag 24 oktober 2013 @ 10:27:38 #218
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132506047
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 08:13 schreef hylian het volgende:

[..]

Ik heb platinum ook nog liggen, nog niet gespeeld.. eerst maar X kapot spelen. Is Platinum wel tof? :P
Zeker wel! Met nadruk op Giratina's verhaal!

Brengt me terug naar 2009 :Y
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 oktober 2013 @ 10:44:30 #219
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132506438
Dat wonder trading is nog best oke,
Eerder kreeg ik al een Amaura en nu een Snorlax,
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132507382
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 10:44 schreef Dr.Mikey het volgende:
Dat wonder trading is nog best oke,
Eerder kreeg ik al een Amaura en nu een Snorlax,
Ik doe dat wondertraden eigenlijk nooit, paar keer tentacools enzo :P
Maar als ik het zo allemaal hoor moet ik gewoon blijven traden tot iets cools?
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 oktober 2013 @ 11:29:03 #221
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132507573
Ja goed plan.
Ik ben aan het fish chainen voor zo een prehistorische rock vis zit er opeens een clawitzer tussen.
Die had ik nog niet dus mooi meegenomen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132508992
Ik ben nu bij de 3e gym, voordat ik die ga verslaan wil ik m'n team wat beter samenstellen. Nu sleepte ik constant van alles mee om m'n pokedex verder te vullen met de evoluties.

M'n Azumarill heeft thick fat i.p.v. huge power en wil o.a. nog een Nidoran met poison sting i.p.v. rivalry.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 12:48:00 #223
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132509770
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 11:29 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ja goed plan.
Ik ben aan het fish chainen voor zo een prehistorische rock vis zit er opeens een clawitzer tussen.
Die had ik nog niet dus mooi meegenomen.
Allemaal leuk en aardig maar je weet dat je chain breekt als je er een vangt?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 12:59:23 #224
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132510076
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 12:48 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Allemaal leuk en aardig maar je weet dat je chain breekt als je er een vangt?
Je chain breekt al als er een andere Pokémon verschijnt.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132510543
quote:
19s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 12:59 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Je chain breekt al als er een andere Pokémon verschijnt.
Bij vissen niet, voor zover ik weet. Je kunt daarmee namelijk niet beďnvloeden welke je krijgt.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 13:16:21 #226
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_132510576
Oh, dat wist ik niet :)
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_132510710
Iemand aanraders voor in mijn team?
Ik heb Snorlax, (soon to be) Dragonite, Haunter en (soon to be) Chesnaught die ik er wel in houd.

Wilde gaan voor een Raichu en Venusaur, maar krijg maar niet de goede nature bij het breeden. :+
  donderdag 24 oktober 2013 @ 13:22:21 #228
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_132510720
Begonnen met een wonderlocke op pokemon y zijn de eerste pokemon die je krijgt een Woobat lvl 22 en een Sandile lv 21 :P

Daarna ook nog een Eevee lvl 1 :P
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_132510820
Zit toch te twijfelen om hier alleen al een 3DS XL voor aan te schaffen :)

Beetje jammer dat m'n DSi nog zo goed als nieuw is :/
- Djehoetie / Jehuty -
  donderdag 24 oktober 2013 @ 13:28:42 #230
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132510910
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:25 schreef Altron het volgende:
Zit toch te twijfelen om hier alleen al een 3DS XL voor aan te schaffen :)

Beetje jammer dat m'n DSi nog zo goed als nieuw is :/
You won't regret
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 13:32:26 #231
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_132511027
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:28 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

You won't regret
+1
Ik heb beide.
pi_132511058
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:32 schreef baniekje het volgende:

[..]

+1
Ik heb beide.
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:28 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

You won't regret
Toch maar effe kopen dan :)

Effe kijken of er ergens een mooie aanbieding is.
- Djehoetie / Jehuty -
pi_132511067
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:25 schreef Altron het volgende:
Zit toch te twijfelen om hier alleen al een 3DS XL voor aan te schaffen :)

Beetje jammer dat m'n DSi nog zo goed als nieuw is :/
DSi op marktplaats gooien en een 3ds kopen met 100 euro extra.
pi_132511095
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:33 schreef Grandesco het volgende:

[..]

DSi op marktplaats gooien en een 3ds kopen met 100 euro extra.
Goed idee , hij is echt amper gebruikt.
2e pen zit nog in plastic , doosje etc zit er ook nog bij.
- Djehoetie / Jehuty -
pi_132511116
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:34 schreef Altron het volgende:

[..]

Goed idee , hij is echt amper gebruikt.
2e pen zit nog in plastic , doosje etc zit er ook nog bij.
3ds is echt geweldig... vooral Pokemon... beste pokemon in jaren, alleen jammer dat de story zo easy was.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 13:35:36 #236
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_132511117
Ik gebruik hem nog regelmatig.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 oktober 2013 @ 13:39:32 #237
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132511257
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:15 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Bij vissen niet, voor zover ik weet. Je kunt daarmee namelijk niet beďnvloeden welke je krijgt.
Je krijgt wel steeds betere pokemon,
Zelfs Kingdra helaas zijn ze allemaal sterk tegen de quickball.
Al met al een goed excuus om Ampharos te trainen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132511302
Ik begin nu toch wel een beetje de ontbrekende Pokémon in de game te missen. Legendaries ruilen is nu zo goed als zinloos (aangezien er maar 6 of 7 in de game zitten) en in Wonder Trade zie ik voortdurend dezelfde Pokémon voorbij komen.

Spijtig dat ze die Pokémon Bank niet tegelijk gelanceerd hebben.
pi_132511389
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:39 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Je krijgt wel steeds betere pokemon,
Zelfs Kingdra helaas zijn ze allemaal sterk tegen de quickball.
Al met al een goed excuus om Ampharos te trainen.
Ik zie gewoon de verwachte Pokémon op de route. Ik heb op Route 19 een hele tijd staan chainen, je hebt daar alleen Poliwhirl, Whiscash en Politoed. De eerste is common, de tweede uncommon en de derde rare. Politoed had ik al na 5 catches en ik heb daarna geen andere Pokémon meer gezien.

Is gewoon kansrekening, hoe lang je al staat te vissen maakt niks uit voor welke je opvist.
pi_132511469
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:35 schreef Grandesco het volgende:

[..]

3ds is echt geweldig... vooral Pokemon... beste pokemon in jaren, alleen jammer dat de story zo easy was.
Nice :)
Vond de vorige een beetje mwa mwa...

Ga er zo gelijk één bestellen , volgens mij is 169,00 euro wel het goedkoopst op dit moment.
Kom hem nergens goedkoper tegen , ik hou me aanbevolen als iemand een betere aanbieding weet. :)
- Djehoetie / Jehuty -
pi_132511634
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:45 schreef Altron het volgende:

[..]

Nice :)
Vond de vorige een beetje mwa mwa...

Ga er zo gelijk één bestellen , volgens mij is 169,00 euro wel het goedkoopst op dit moment.
Kom hem nergens goedkoper tegen , ik hou me aanbevolen als iemand een betere aanbieding weet. :)
Hier kun je wel goedkopere vinden
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 13:52:10 #242
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132511673
Ik zat ook te twijfelen van wel of niet doen en ik heb het gisteren toch maar gedaan en inderdaad geen spijt van! Ik dacht eerst nog of ik misschien een 2ds zou kopen omdat dat 3d niet zo balangrijk voor mij is maar het grotere scherm van de 3ds XL is toch wel heel lekker hoor! En nu kan je gewoon ook kiezen, als je geen 3d wilt kan het uit en wil je het wel kan je het gebruiken :D

En het spel, ja ik ben nog maar net begonnen en ga er ook niet doorheen racen, heb mijn eerste badge en ben dat poppetje tegen gekomen die mij die exp share heeft gegeven. Verder heb ik inmiddels iedereen in de wiki toegevoegd en nu ga ik op weg naar die grote stad :D
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 oktober 2013 @ 13:54:02 #243
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132511750
Irritant die mensen die Yveltal Xerneas en Mewtwo als een soort van deus ex machina mee hebben tijdens random online battles.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 13:55:02 #244
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132511777
heb hier ook nog een dsi liggen maar die bewaar ik me mooi

firered, leafgreen, emerald en crystal heb ik nog dus....
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132511950
quote:
Thnx , maar wil een 3DSXL dit zijn normale uitvoeringen zo te zien.
- Djehoetie / Jehuty -
pi_132511968
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 13:55 schreef Xummon het volgende:
heb hier ook nog een dsi liggen maar die bewaar ik me mooi

firered, leafgreen, emerald en crystal heb ik nog dus....
Kan je die niet meer spelen op de 3DS dan ?
- Djehoetie / Jehuty -
pi_132511983
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 14:00 schreef Altron het volgende:

[..]

Kan je die niet meer spelen op de 3DS dan ?
nope..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 14:01:26 #248
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132511990
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 14:00 schreef Altron het volgende:

[..]

Kan je die niet meer spelen op de 3DS dan ?
:N
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132512019
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 14:01 schreef MrMoon het volgende:

[..]

nope..
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 14:01 schreef Xummon het volgende:

[..]

:N
Argh... dat wist ik niet.

Goed dat jullie dat hier zeggen dan. ^O^
Dan hou ik m'n DSi gewoon.
- Djehoetie / Jehuty -
pi_132512061
Ik ben er uit. :7 Ik ga een Slowking nemen. _O_

Nu alleen nog een goede Slowpoke vangen met de goede nature.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 14:06:21 #251
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132512157
zo komende dagen als ik tijd heb effe uplevelen en dan op naar de E4
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  donderdag 24 oktober 2013 @ 14:08:10 #252
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132512214
Ik dacht dat ds spellen wel te spelen waren op een 3ds? of hebben jullie het over de GBA spellen? Hier staat namelijk dat het wel kan?
http://www.nintendo.nl/Kl(...)-spelen--242221.html
pi_132512243
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 14:08 schreef gebakken-koekje het volgende:
Ik dacht dat ds spellen wel te spelen waren op een 3ds? of hebben jullie het over de GBA spellen? Hier staat namelijk dat het wel kan?
http://www.nintendo.nl/Kl(...)-spelen--242221.html
FireRed enzo zijn games voor de GBA :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 14:10:08 #254
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132512278
Dat is ook zo, die heb ik al eeuwen niet meer aangeraakt :D
  donderdag 24 oktober 2013 @ 14:11:45 #255
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132512339
Voel me net een oude opa die alleen wat begrijpt van Gen 5 en ouder _O-
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132512573
Ik speel al pokemon sinds red/blue en vond de spellen vroeger echt geweldig, maar laatste jaren kan de franchise me niet-echt meer boeien Vooral het gebrek aan "endgame" maakt het voor mij vrij saai, en loop ik steeds met het idee dat ik die beesten voor niks aan het levelen ben. Ik heb recent nog white gespeeld voor de DS maar die vond ik ook niet heel interessant. Bied XY genoeg vernieuwing om het weer interessant te maken voor mij of blijft het dezelfde lijnen als voorgaande delen volgen?
pi_132512626
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 14:18 schreef kensei het volgende:
Ik speel al pokemon sinds red/blue en vond de spellen vroeger echt geweldig, maar laatste jaren kan de franchise me niet-echt meer boeien Vooral het gebrek aan "endgame" maakt het voor mij vrij saai, en loop ik steeds met het idee dat ik die beesten voor niks aan het levelen ben. Ik heb recent nog white gespeeld voor de DS maar die vond ik ook niet heel interessant. Bied XY genoeg vernieuwing om het weer interessant te maken voor mij of blijft het dezelfde lijnen als voorgaande delen volgen?
Het blijft gewoon dezelfde lijn volgen. Buiten verzamelen en misschien een beetje online vechten is er niks anders aan de game. Maar dat concept staat al sinds Red/Blue.

De wereld van Pokémon in 3D is dan wel weer zo tof dat het bijna de moeite is om het spel daarvoor te halen.
pi_132512927
De verbeterde graphics maken de battles en het verzamelen van de pokemon op zich weer een stuk leuker. De verbeterde online features maakt online battlen en traden weer veel leuker en vooral eenvoudiger.

Maar het principe blijft hetzelfde. :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 14:49:23 #259
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132513586
Team Galactic is echt kapot spastisch _O-
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 14:52:10 #260
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132513684
Lol, even een kadabra geruild tegen een Xerneas.. Alleen jammer dat die de nickname Rudolph heeft :')
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132513796
Al een paar keer meegemaakt dat je aan het ruilen bent, en een toffe Pokémon krijgt, blijkt hij DICKBALLS of MOMMACUNT te heten :')

Eigenlijk zou de naam gewoon moeten resetten bij het ruilen.
pi_132514082
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 14:55 schreef Mystikvm het volgende:
Al een paar keer meegemaakt dat je aan het ruilen bent, en een toffe Pokémon krijgt, blijkt hij DICKBALLS of MOMMACUNT te heten :')

Eigenlijk zou de naam gewoon moeten resetten bij het ruilen.
Geen renamer meer later in het spel? :P Ik kreeg gisteren nog een JPN Lapras, level 1. O+

Is Gastly redelijk vroeg te vangen in Y?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 15:04:22 #263
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132514120
Tuurlijk is het het zelfde idee, het is pokemon dus verzamelen, trainen, gevechten winnen :D Maar door de nieuwe 3d wereld ziet het er allemaal zo veel beter uit en er zitten natuurlijk nieuwe pokemon in om te ontdekken, ik heb net mijn eerste fairy type gevangen, ben benieuwd wat die gaat doen en dat saven gaat echt super snel nu!
  donderdag 24 oktober 2013 @ 15:14:22 #264
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132514451
Ik heb zelf wel team rocket gemist in de game
pi_132515150
Ik vind het wel kut dat je jou metapod geen Penis of Dick kan noemen.

Gelukkig kan Stiffie nog.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 15:43:50 #266
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132515339
Yes... 1 van mn Ylvetals geruild voor een Xerneas met outstanding potential
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132515405
Yo, kunnen we allemaal de "Zwarte pieten"-onzin van de afgelopen dagen boycotten op de Wonder Trade?

Laten we allemaal Jynx gaan breeden, als Zwarte piet nicknamen en rondsturen.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:09:11 #268
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_132516047
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 15:46 schreef Grandesco het volgende:
Yo, kunnen we allemaal de "Zwarte pieten"-onzin van de afgelopen dagen boycotten op de Wonder Trade?

Laten we allemaal Jynx gaan breeden, als Zwarte piet nicknamen en rondsturen.
Wat een simpele ziel ben jij.
Laffe huichelaar
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:18:25 #269
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132516399
quote:
13s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:09 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Wat een simpele ziel ben jij.
Dit.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:20:22 #270
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132516471
Gvd, ik kom maar niet langs Leader Fantina. Weet iemand plaatsen om te trainen?
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:21:50 #271
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132516526
quote:
13s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:09 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Wat een simpele ziel ben jij.
Ik kan er anders wel om lachen, stelletje zuurpruimen hier :W
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:22:49 #272
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132516561
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:21 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ik kan er anders wel om lachen, stelletje zuurpruimen hier :W
Beetje jammer dit.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132516753
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:21 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ik kan er anders wel om lachen, stelletje zuurpruimen hier :W
Ik ook, zeurpieten! :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132517107
quote:
13s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:09 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Wat een simpele ziel ben jij.
de simpele zielen zijn die mensen die een kinderfeestje proberen te verzieken :W
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:38:37 #275
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132517156
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 15:46 schreef Grandesco het volgende:
Yo, kunnen we allemaal de "Zwarte pieten"-onzin van de afgelopen dagen boycotten op de Wonder Trade?

Laten we allemaal Jynx gaan breeden, als Zwarte piet nicknamen en rondsturen.
ik moest lachen :') simpele ziel present
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:38:48 #276
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132517160
... zelfs hier al. Fuck.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132517164
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:21 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ik kan er anders wel om lachen, stelletje zuurpruimen hier :W
ik ook :) wel een leuk idee eigenlijk haha ik ga er straks alvast een paar rondsturen :P
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:43:36 #278
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132517318
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:38 schreef boik het volgende:

[..]

ik ook :) wel een leuk idee eigenlijk haha ik ga er straks alvast een paar rondsturen :P
Doe normaal man. Kinderachtig gedrag.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132517356
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:43 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Doe normaal man. Kinderachtig gedrag.
ja jonge we weten nu wel dat je een zuurpruim bent :) ga maar lekker verder huilen :W
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:47:52 #280
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132517486
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:44 schreef boik het volgende:

[..]

ja jonge we weten nu wel dat je een zuurpruim bent :) ga maar lekker verder huilen :W
Lekker laten lopen joh, waarschijnlijk een jeugdtrauma van Zwarte Piet
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:48:37 #281
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_132517516
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:37 schreef boik het volgende:

[..]

de simpele zielen zijn die mensen die een kinderfeestje proberen te verzieken :W
Simpele zielen vind ik mensen die over een kleinigheidje zo opgefokt raken dat ze het overal, nu zelfs in het pokemontopic ffs :') , bij gaan halen.
Laffe huichelaar
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:49:45 #282
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132517553
We kunnen natuurlijk wel een FOK!golf doen. Gewoon elk beest FOK! noemen en de wereld insturen :D
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132517973
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:48 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Simpele zielen vind ik mensen die over een kleinigheidje zo opgefokt raken dat ze het overal, nu zelfs in het pokemontopic ffs :') , bij gaan halen.
dat zijn ze ook idd, alleen heb ik hier niemand op sgyenzoooo na opgefokt zien raken :) wat grandesco doet is gewoon een leuke twist op al die zielige huilies
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:49 schreef Faux. het volgende:
We kunnen natuurlijk wel een FOK!golf doen. Gewoon elk beest FOK! noemen en de wereld insturen :D
haha ja dat kan ook en dan kijken hoe lang het duurt voordat we er een terug krijgen :P
  donderdag 24 oktober 2013 @ 17:04:43 #284
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132518007
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 17:03 schreef boik het volgende:

[..]

dat zijn ze ook idd, alleen heb ik hier niemand op sgyenzoooo na opgefokt zien raken :) wat grandesco doet is gewoon een leuke twist op al die zielige huilies

[..]

haha ja dat kan ook en dan kijken hoe lang het duurt voordat we er een terug krijgen :P
Vooral dat inderdaad, kijken wanneer we een FOK!-beestje terugkrijgen :) Als het internet hier deed zou ik meedoen. Maar internet doet het niet op m'n 3DS verdomme.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 17:28:43 #285
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132518790
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:44 schreef boik het volgende:

[..]

ja jonge we weten nu wel dat je een zuurpruim bent :) ga maar lekker verder huilen :W
Heel volwassen. ^O^
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 17:29:42 #286
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132518822
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 17:03 schreef boik het volgende:

[..]

sgyenzoooo
SGYENZO*
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 17:39:33 #287
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132519110
Ben volgens mij mn Staraptor beter aan het trainen dan mijn starter. :P
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132519193
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 17:39 schreef SGYENZO het volgende:
Ben volgens mij mn Staraptor beter aan het trainen dan mijn starter. :P
Ik ga Chespin ook dumpen waarschijnlijk. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132519306
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:48 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Simpele zielen vind ik mensen die over een kleinigheidje zo opgefokt raken dat ze het overal, nu zelfs in het pokemontopic ffs :') , bij gaan halen.
Het was een idee wat naar mijn mening best leuk leek.

Als je er iets op tegen hebt, is het jammer dan...

Het is mijn mening en als je een beetje de volwassen kerel wilt uithangen, negeer je het in eerste instantie.

Het hele zwarte pieten gedoe is gewoon komisch. Moet er altijd heel hard om lachen als ik daar mensen over zie druk maken.

Afain, tijd om weer verder te breeden,

Edit: Kan iemand mij vertellen hoe het Fishing-chaining precies werkt...
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:07:41 #290
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132519947
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 17:47 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Het was een idee wat naar mijn mening best leuk leek.

Als je er iets op tegen hebt, is het jammer dan...

Het is mijn mening en als je een beetje de volwassen kerel wilt uithangen, negeer je het in eerste instantie.

Het hele zwarte pieten gedoe is gewoon komisch. Moet er altijd heel hard om lachen als ik daar mensen over zie druk maken.

Afain, tijd om weer verder te breeden,

Edit: Kan iemand mij vertellen hoe het Fishing-chaining precies werkt...
Nee

gr gr
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132519995
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:07 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Nee

gr gr
wazmetjou
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:09:57 #292
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132520025
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:09 schreef Grandesco het volgende:

[..]

wazmetjou
Er valt weinig uit te leggen, je moet gewoon veel baits achter elkaar hebben.
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:10:11 #293
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132520036
Toch maar ff opzoeken hoe ik aan een exp. Share kom, anders komt er nooit wat van dat Prinplup evolueert.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132520063
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:09 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Er valt weinig uit te leggen, je moet gewoon veel baits achter elkaar hebben.
Is dat geluk? Ik had gehoord dat je het beste ergens in een hoekje kon vissen met een pokemon bovenaan je party met sunction cup?
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:11:30 #295
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132520094
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:10 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Is dat geluk? Ik had gehoord dat je het beste ergens in een hoekje kon vissen met een pokemon bovenaan je party met sunction cup?
Jep, bij stenen in de buurt en iemand met suction cups vooraan in je party is het makkelijkst
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132520106
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:11 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Jep, bij stenen in de buurt en iemand met suction cups vooraan in je party is het makkelijkst
Waarom dan bij stenen, dat is dan wat ik niet snap. :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:12:36 #297
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132520135
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:11 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Waarom dan bij stenen, dat is dan wat ik niet snap. :)
Omdat je dat gewoon aan moet nemen :) Zegt zo een NPC
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132520157
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:12 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Omdat je dat gewoon aan moet nemen :) Zegt zo een NPC
Straks maar eens naar Magikarp op zoek en dan naar lv 100 trainen met een Everstone :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:13:40 #299
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132520170
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:13 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Straks maar eens naar Magikarp op zoek en dan naar lv 100 trainen met een Everstone :)
Hoezo dat :')
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:18:46 #301
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132520316
quote:
Denk dat die tactiek voor iedere pokémon werkt :{w
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')