margarine word veel in de horeca gebruikt, alle restaurants gebruiken margarinequote:Op dinsdag 1 oktober 2013 18:35 schreef Elan het volgende:
Dat er nog steeds mensen zijn die dat eten
Huh?quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 18:48 schreef Elan het volgende:
Lees anders het artikel even door.
Neem aan dat jij je margarine niet eerst verhit voor je deze op je brood smeert.
Boter, niervet, arachideolie,quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 18:55 schreef Gia het volgende:
[..]
Huh?
Bakboter, blue band bijvoorbeeld, wordt toch verhit!
Hoe braad je anders je biefstukje?
Kwestie van olie mengen met roomboter. Gebruik meestal een smaakneutrale olie anders is je boter zo zwartquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 18:54 schreef sturmpie het volgende:
[..]
margarine word veel in de horeca gebruikt, alle restaurants gebruiken margarine
margarine kan je tot een hogere temperatuur verhitten dan roomboter, daarom gebruikt men graag margarine, omdat het niet snel aanbrand, zwart word. en dat bakt beter
Arjan had het over broodmargarine. Die verhit je neem ik aan niet.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 18:55 schreef Gia het volgende:
[..]
Huh?
Bakboter, blue band bijvoorbeeld, wordt toch verhit!
Hoe braad je anders je biefstukje?
Je boter klarenquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 18:56 schreef Elan het volgende:
[..]
Kwestie van olie mengen met roomboter. Gebruik meestal een smaakneutrale olie anders is je boter zo zwart.
In 'bakboter' van Blue Band zit geen boter. Net zoals dat de margarine op je brood geen 'boter' is, ook al zegt iedereen dat wel omdat dat in het taalgebruik nu eenmaal zo gegroeid is.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 18:55 schreef Gia het volgende:
[..]
Huh?
Bakboter, blue band bijvoorbeeld, wordt toch verhit!
Hoe braad je anders je biefstukje?
http://www.blueband.nl/pr(...)en%20en%20roerbakkenquote:Ingrediënten
Plantaardige oliën en vetten, water, zout (1,5%), emulgator (sojalecithine), aroma's, voedingszuur (citroenzuur), kleurstof (caroteen), vitamine A en D.
Kokosvetquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:28 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Wat voor boter moet je dan hebben om te bakken?
Met roomboter is niks mis hoor.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 21:07 schreef Life2.0 het volgende:
ha nog een reden om geen witte troep op je brood te smeren, nergens voor nodig
met mijn tanden, gewoon kauwenquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 21:11 schreef Kowloon het volgende:
[..]
Hoe plak je vlokken, hagelslag of fruithagel dan vast aan je boterham?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |