ja die kwam ik toevallig tegen en dat dacht ik dus ookquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 14:31 schreef konyntje-mandaryntje het volgende:
Hmm, ziet er lekker uit! Eindelijk slagroom die ook gezond is
Zojuist voor het eerst veganistische pannekoeken gemaakt die echt lekker waren. Ik had het al eens eerder geprobeerd, maar toen waren ze nogal droog. Nu had ik een geprakte banaan door het beslag gedaan en waren ze heerlijk smeuïg
Ik heb één keer kaviaar geproefd en ik vond het vies dus als het ongeveer hetzelfde smaaktquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 14:50 schreef minilot het volgende:
Ik postte het net al in het Ikea-topic, maar wellicht ook een tip voor jullie:
[ afbeelding ]
TÅNGKORN Zeewiertopping
..'n soort kaviaar, maar dan gemaakt van zeewier en helemaal plantaardig. Leuk spul! Het is fraai van structuur, pikzwart en het smaakt lekker ziltig.
En het kost maar ¤ 1.99!
Dank dank dank !!!!!!quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 16:39 schreef konyntje-mandaryntje het volgende:
Recept voor pannekoeken:
- 300 gram witte bloem (bij gebrek aan beter.. ik had helaas geen tarwebloem in huis)
- 700 ml sojamelk
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 banaan
Doe de bloem, melk en bakpoeder in een kom. Prak de banaan met een vorm fijn en doe deze ook in de kom.
Mix met een handmixer het geheel tot een glad beslag
Maak er pannekoeken van
Met dit recept lukte het bij mij!
wow ziet er lekker uit. zal ik zeker eens proberen.quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 16:39 schreef konyntje-mandaryntje het volgende:
Recept voor pannekoeken:
- 300 gram witte bloem (bij gebrek aan beter.. ik had helaas geen tarwebloem in huis)
- 700 ml sojamelk
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 banaan
Doe de bloem, melk en bakpoeder in een kom. Prak de banaan met een vork fijn en doe deze ook in de kom.
Mix met een handmixer het geheel tot een glad beslag
Maak er pannekoeken van
Met dit recept lukte het bij mij!
Waar je ook woont we kunnen overal terecht tegenwoordigquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 20:58 schreef Beerachtig het volgende:
Aanrader: vegetarische snackbar tegenover Den Haag HS! (Ik geloof dat de meeste producten die ze er verkopen ook veganistisch zijn, maar dat weet ik niet zeker).
Merci!quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 21:55 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Waar je ook woont we kunnen overal terecht tegenwoordig
Dit is voor Amsterdam
http://awesomeamsterdam.c(...)vegetarian-amsterdam
en dit is door het hele land, staat op Alfabet dus voor Den haag moet je even scrollen...
http://www.veganisme.org/veganisme/veganfriendly/
Online winkels kan ook nog als je niks kan vindenquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 22:04 schreef Beerachtig het volgende:
[..]
Merci!
Ik ga snel eens de recepten voor veganistische kaas proberen! Heb tot nu toe altijd gewone kaas gegeten, gezien vegan kaas vaak gewoon te duur is en ik het tot nu toe nergens in de schappen heb zien liggen.
Oké, dank je wel ze hadden ook Soja ijs (en Biologisch ijs natuurlijk) bij EkoPlaza, maar dezequote:Op maandag 14 oktober 2013 19:33 schreef Beerachtig het volgende:
Klinkt allemaal erg lekker! Ik weet dat ze bij de Marqt verschillende soorten ijs verkopen, maar volgens mij is het grootste deel daarvan enkel biologisch en niet veganistisch. Ik zal morgen even kijken, aangezien ik toch nog om nieuwe amandelmelk moet.
Ik kom eigenlijk nooit bij de EkoPlaza, ook al is er eentje hier in de stad. Wel heel vaak bij Marqt.quote:Op maandag 14 oktober 2013 19:36 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Oké, dank je wel ze hadden ook Soja ijs (en Biologisch ijs natuurlijk) bij EkoPlaza, maar deze
is écht wel de allerlekkerste
Dan zou je de Kip van de Vegetarische Slager eens moeten proberen die is zelf nog lekkerder danquote:Op maandag 14 oktober 2013 19:45 schreef Beerachtig het volgende:
[..]
Ik kom eigenlijk nooit bij de EkoPlaza, ook al is er eentje hier in de stad. Wel heel vaak bij Marqt.
'Kip'nuggets van Vivera zijn trouwens ook erg lekker, zijn helaas niet veganistisch. (Ondanks mijn voornemen om vooral veganistisch te gaan eten niet gecheckt. Oeps )
Nog nooit geprobeerd, bedankt! De Vegetarische Slager heeft hier een eigen vestiging, dus dat is mooi. Heb daar paar weken geleden ook de Shoarma (gemaakt van lupine) gekocht, verslavend lekker.quote:Op maandag 14 oktober 2013 19:50 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Dan zou je de Kip van de Vegetarische Slager eens moeten proberen die is zelf nog lekkerder dan
Kip of misschien smaakt die wel hoe een kip eigenlijk zou moeten smaken dat kan ook
http://www.devegetarische(...)etarische-kipstukjes
Ik heb ze trouwens niet gekocht dit keer, ik heb ze wel een paar keer achter elkaar gegeten en
Kip Kerrie van gemaakt, maar ik heb liever Mousaka en keftedes eigenlijk, en af en toe een
Hollandse gehaktbal, maar dan niet die kant en klare want die zijn hartstikke droog, dus die maak ik ook wel zelf van dat gehakt
Ah... ik stond met de Shoarma in mijn handen maar die heb ik teruggelegd omdat ik al zoveel hadquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:03 schreef Beerachtig het volgende:
[..]
Nog nooit geprobeerd, bedankt! De Vegetarische Slager heeft hier een eigen vestiging, dus dat is mooi. Heb daar paar weken geleden ook de Shoarma (gemaakt van lupine) gekocht, verslavend lekker.
Vaak zijn die kant en klare dingen -als in burgers; gehaktballen; etc- inderdaad heel erg droog! Plus is het meestal veel lekkerder om het gewoon zelf te maken.
Misschien vind ik het daarom wel zo lekker door de suiker die erin zitquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:14 schreef Beerachtig het volgende:
Shoarma is zeker een aanrader!
Amandelmelk heb ik nog nooit zelfgemaakt, maar haal ik meestal (morgen dan weer net niet, haha), in een Chinese supermarkt. Vanochtend hazelnootmelk van Alpro geprobeerd. Bummer: maar 2,5% hazelnoot en het eerste ingrediënt was 'suiker' .
Ondanks dat wel érg lekker gemixt met koffie, pompoenpuree en koekkruiden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |