 
		 
			 
			
			
			
 
											 
			 
			
			
			 
  
 
 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 14:31 schreef konyntje-mandaryntje het volgende:
Hmm, ziet er lekker uit! Eindelijk slagroom die ook gezond is
Zojuist voor het eerst veganistische pannekoeken gemaakt die echt lekker waren. Ik had het al eens eerder geprobeerd, maar toen waren ze nogal droog. Nu had ik een geprakte banaan door het beslag gedaan en waren ze heerlijk smeuïg
 ja die kwam ik toevallig tegen en dat dacht ik dus ook
  ja die kwam ik toevallig tegen en dat dacht ik dus ook   
  
  
  
  
											 
			 
			
			
			Ik heb één keer kaviaar geproefd en ik vond het viesquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 14:50 schreef minilot het volgende:
Ik postte het net al in het Ikea-topic, maar wellicht ook een tip voor jullie:
[ afbeelding ]
TÅNGKORN Zeewiertopping
..'n soort kaviaar, maar dan gemaakt van zeewier en helemaal plantaardig. Leuk spul! Het is fraai van structuur, pikzwart en het smaakt lekker ziltig.
En het kost maar ¤ 1.99!
 dus als het ongeveer hetzelfde smaakt
  dus als het ongeveer hetzelfde smaakt maar wel een grappig idee, dat zelf de veganisten
  maar wel een grappig idee, dat zelf de veganisten 
											 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			Dank dank dank !!!!!!quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 16:39 schreef konyntje-mandaryntje het volgende:
Recept voor pannekoeken:
- 300 gram witte bloem (bij gebrek aan beter.. ik had helaas geen tarwebloem in huis)
- 700 ml sojamelk
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 banaan
Doe de bloem, melk en bakpoeder in een kom. Prak de banaan met een vorm fijn en doe deze ook in de kom.
Mix met een handmixer het geheel tot een glad beslag
Maak er pannekoeken van
Met dit recept lukte het bij mij!
 
											 
			 
			
			
			wow ziet er lekker uit. zal ik zeker eens proberen.quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 16:39 schreef konyntje-mandaryntje het volgende:
Recept voor pannekoeken:
- 300 gram witte bloem (bij gebrek aan beter.. ik had helaas geen tarwebloem in huis)
- 700 ml sojamelk
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 banaan
Doe de bloem, melk en bakpoeder in een kom. Prak de banaan met een vork fijn en doe deze ook in de kom.
Mix met een handmixer het geheel tot een glad beslag
Maak er pannekoeken van
Met dit recept lukte het bij mij!
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Waar je ook woont we kunnen overal terecht tegenwoordigquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 20:58 schreef Beerachtig het volgende:
Aanrader: vegetarische snackbar tegenover Den Haag HS! (Ik geloof dat de meeste producten die ze er verkopen ook veganistisch zijn, maar dat weet ik niet zeker).
 
  
  
			 
			
			
			Merci!quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 21:55 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Waar je ook woont we kunnen overal terecht tegenwoordig
Dit is voor Amsterdam
http://awesomeamsterdam.c(...)vegetarian-amsterdam
en dit is door het hele land, staat op Alfabet dus voor Den haag moet je even scrollen...
http://www.veganisme.org/veganisme/veganfriendly/
 
			 
			
			
			Online winkels kan ook nog als je niks kan vindenquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 22:04 schreef Beerachtig het volgende:
[..]
Merci!
Ik ga snel eens de recepten voor veganistische kaas proberen! Heb tot nu toe altijd gewone kaas gegeten, gezien vegan kaas vaak gewoon te duur is en ik het tot nu toe nergens in de schappen heb zien liggen.
 
  
  
			 
			
			
			 dus ik kan de komende tijd verslag doen over de
  dus ik kan de komende tijd verslag doen over de  
  
  die wilde de laatste járen, en dan heb ik het écht over járen ook geen gehakt meer eten,
  die wilde de laatste járen, en dan heb ik het écht over járen ook geen gehakt meer eten, , maar goed die kan zijn geluk niet op, want dit eet ie wel
 , maar goed die kan zijn geluk niet op, want dit eet ie wel   
  Ik had dat dus ook al jaren niet meer
 Ik had dat dus ook al jaren niet meer  
   toetje op dit moment. Ik heb de vanillesmaak genomen maar ze hadden
  toetje op dit moment. Ik heb de vanillesmaak genomen maar ze hadden ik heb de bon al weggegooid dus ik weet niet meer wat het IJs kostte maar de prijs
  ik heb de bon al weggegooid dus ik weet niet meer wat het IJs kostte maar de prijs 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Oké, dank je welquote:Op maandag 14 oktober 2013 19:33 schreef Beerachtig het volgende:
Klinkt allemaal erg lekker! Ik weet dat ze bij de Marqt verschillende soorten ijs verkopen, maar volgens mij is het grootste deel daarvan enkel biologisch en niet veganistisch. Ik zal morgen even kijken, aangezien ik toch nog om nieuwe amandelmelk moet.
 ze hadden ook Soja ijs (en Biologisch ijs natuurlijk)  bij EkoPlaza, maar deze
  ze hadden ook Soja ijs (en Biologisch ijs natuurlijk)  bij EkoPlaza, maar deze 
											 
			 
			
			
			Ik kom eigenlijk nooit bij de EkoPlaza, ook al is er eentje hier in de stad. Wel heel vaak bij Marqt.quote:Op maandag 14 oktober 2013 19:36 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Oké, dank je welze hadden ook Soja ijs (en Biologisch ijs natuurlijk) bij EkoPlaza, maar deze
is écht wel de allerlekkerste
 )
)
											 
			 
			
			
			Dan zou je de Kip van de Vegetarische Slager eens moeten proberen die is zelf nog lekkerder danquote:Op maandag 14 oktober 2013 19:45 schreef Beerachtig het volgende:
[..]
Ik kom eigenlijk nooit bij de EkoPlaza, ook al is er eentje hier in de stad. Wel heel vaak bij Marqt.
'Kip'nuggets van Vivera zijn trouwens ook erg lekker, zijn helaas niet veganistisch. (Ondanks mijn voornemen om vooral veganistisch te gaan eten niet gecheckt. Oeps)
 of misschien smaakt die wel hoe een kip eigenlijk zou moeten smaken dat kan ook
  of misschien smaakt die wel hoe een kip eigenlijk zou moeten smaken dat kan ook   
  
											 
			 
			
			
			Nog nooit geprobeerd, bedankt! De Vegetarische Slager heeft hier een eigen vestiging, dus dat is mooi. Heb daar paar weken geleden ook de Shoarma (gemaakt van lupine) gekocht, verslavend lekker.quote:Op maandag 14 oktober 2013 19:50 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Dan zou je de Kip van de Vegetarische Slager eens moeten proberen die is zelf nog lekkerder dan
Kipof misschien smaakt die wel hoe een kip eigenlijk zou moeten smaken dat kan ook

http://www.devegetarische(...)etarische-kipstukjes
Ik heb ze trouwens niet gekocht dit keer, ik heb ze wel een paar keer achter elkaar gegeten en
Kip Kerrie van gemaakt, maar ik heb liever Mousaka en keftedes eigenlijk, en af en toe een
Hollandse gehaktbal, maar dan niet die kant en klare want die zijn hartstikke droog, dus die maak ik ook wel zelf van dat gehakt
 
  
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ah... ik stond met de Shoarma in mijn handen maar die heb ik teruggelegd omdat ik al zoveel hadquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:03 schreef Beerachtig het volgende:
[..]
Nog nooit geprobeerd, bedankt! De Vegetarische Slager heeft hier een eigen vestiging, dus dat is mooi. Heb daar paar weken geleden ook de Shoarma (gemaakt van lupine) gekocht, verslavend lekker.
Vaak zijn die kant en klare dingen -als in burgers; gehaktballen; etc- inderdaad heel erg droog! Plus is het meestal veel lekkerder om het gewoon zelf te maken.
 
  
											 
			 
			
			
			 Daar begin ik niet aan hoor om dat zelf te maken
  Daar begin ik niet aan hoor om dat zelf te maken   
   
  
											 
			 
			
			
			 .
. 
			 
			
			
			Misschien vind ik het daarom wel zo lekkerquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:14 schreef Beerachtig het volgende:
Shoarma is zeker een aanrader!
Amandelmelk heb ik nog nooit zelfgemaakt, maar haal ik meestal (morgen dan weer net niet, haha), in een Chinese supermarkt. Vanochtend hazelnootmelk van Alpro geprobeerd. Bummer: maar 2,5% hazelnoot en het eerste ingrediënt was 'suiker'.
Ondanks dat wel érg lekker gemixt met koffie, pompoenpuree en koekkruiden.
 door de suiker die erin zit
  door de suiker die erin zit   
  
											
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |