Ja die hebben veel loop urenquote:Op zondag 18 augustus 2013 19:26 schreef BendeBielzen het volgende:
Struisvogelbiefstuk is trouwens niet te eten... Zeemleren lap hoe je hem ook klaarmaakt....
Geef het door ...... eet mosselen van Floorquote:Op zondag 18 augustus 2013 18:26 schreef BendeBielzen het volgende:
[..]
Wat een boer niet kent? Dat heb ik met slakken en mosselen brrrr
Heb van de week mosselen gegeten ...heerlijkquote:Op zondag 18 augustus 2013 19:37 schreef Jian het volgende:
[..]
Geef het door ...... eet mosselen van Floor
Ik eet vaak mosselen, gekookt of gebakken (van Floor). heeuuuurlijk inderdaad, daar kan geen gerookte struisvogel tegenopquote:Op zondag 18 augustus 2013 19:40 schreef Poezewoes het volgende:
[..]
Heb van de week mosselen gegeten ...heerlijk
Ja...zo kun je de tegenstander ook uitschakelenquote:Op zondag 18 augustus 2013 19:33 schreef BendeBielzen het volgende:
Whahahahaha Atletiek kan soms ook erg leuk zijn
Vandaag kabeljauw gegeten Jammie!quote:Op zondag 18 augustus 2013 19:43 schreef Jian het volgende:
[..]
Ik eet vaak mosselen, gekookt of gebakken (van Floor). heeuuuurlijk inderdaad, daar kan geen gerookte struisvogel tegenop
Ik zat op het punt om ze te kopen, maar ik kan vreselijk ziek worden van één mosselquote:Op zondag 18 augustus 2013 19:43 schreef Jian het volgende:
[..]
Ik eet vaak mosselen, gekookt of gebakken (van Floor). heeuuuurlijk inderdaad, daar kan geen gerookte struisvogel tegenop
Ja, maar dan zo;quote:Op zondag 18 augustus 2013 19:45 schreef Poezewoes het volgende:
[..]
Vandaag kabeljauw gegeten Jammie!
Recept opgeslagen en mijn man laten lezen, die kookt altijd!quote:Op zondag 18 augustus 2013 19:51 schreef Jian het volgende:
Ingrediënten
25 g (kruiden)boter
1 ui, in dunne ringetjes
1 kleine rode paprika, in reepjes
1 kleine groene paprika, in reepjes
500 g kabeljauwfilet
75 g belegen kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Verhit de boter en bak de ui en paprika al omscheppend ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Vet een wijde ovenschaal in. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem in de ovenschaal. Verdeel het paprikamengsel over de vis en strooi de kaas erover.
Laat de visschotel in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar worden en goudbruin kleuren. Lekker met gebakken aardappelen en komkommersalade.
Iedereen kan ziek worden van een slechte mossel, maar goed de na een tik niet sluitende, de kapotte en de echt zware eruit en je zit wel goed hoor, of je haalt ze op het strand of aan de boulevard, gebakken door Floorquote:Op zondag 18 augustus 2013 19:50 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik zat op het punt om ze te kopen, maar ik kan vreselijk ziek worden van één mossel![]()
Ik eet ze ook nooit uit, als ik ze zelf maak gaat het goed. En toch ...... niet/wel/niet/wel. Niet dus.
Daarom maak ik ze liever zelf. En nee buiten de deur vertrouw ik het niet meer. Ik ben echt een afvalbak wat eten betreft maar ik ben al drie keer door mosselen van de rel geweest. Het duurde twee keer voor dat ik er achter was. En dat was niet fijnquote:Op zondag 18 augustus 2013 19:58 schreef Jian het volgende:
[..]
Iedereen kan ziek worden van een slechte mossel, maar goed de na een tik niet sluitende, de kapotte en de echt zware eruit en je zit wel goed hoor, of je haalt ze op het strand of aan de boulevard, gebakken door FloorMosselen zijn ook gezond hoor
Uitgeprint en gezegd... Dit ga jij morgen maken!quote:Op zondag 18 augustus 2013 19:56 schreef Poezewoes het volgende:
[..]
Recept opgeslagen en mijn man laten lezen, die kookt altijd!
Ze zijn heerlijk, dat is het probleem. Ik had vandaag mijn moinks balletjes op de gril. Er werd nog net niet om gevochtenquote:Op zondag 18 augustus 2013 20:08 schreef chufi het volgende:
Ik maak nooit mosselen, gewoon omdat ik ze niet lekker vind
Nee joh heb ik vanavond gegeten kabeljauw, maar recept van Jian is weer eens wat anders!quote:Op zondag 18 augustus 2013 20:12 schreef chufi het volgende:
[..]
Uitgeprint en gezegd... Dit ga jij morgen maken!
Zelf maken is ook het lekkerst toch, effe langs Tel in IJmuiden, verse mosselen zo van de visafslag en dan koken en smikkelen maar met een knoflooksausjequote:Op zondag 18 augustus 2013 20:04 schreef Soury het volgende:
[..]
Daarom maak ik ze liever zelf. En nee buiten de deur vertrouw ik het niet meer. Ik ben echt een afvalbak wat eten betreft maar ik ben al drie keer door mosselen van de rel geweest. Het duurde twee keer voor dat ik er achter was. En dat was niet fijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |