Geen misverstand, sommige mensen daar kunnen wel kokenquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 16:43 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Sinds die twee dikke wijven zijn er nog een heleboel meer bekende koks gekomen.
Het idee dat ze in Engeland niet kunnen koken is een tamelijk hardnekkig misverstand.
Als je in de UK bij de grote supermarkten komt, lijken grote AH daarmee vergeleken op een buurt-spar. Een zeer groot aanbod van geweldige ingredienten, en dan heb ik het nog niet over de farmers markets.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 17:05 schreef tijdelijk_hier het volgende:
[..]
Geen misverstand, sommige mensen daar kunnen wel koken
ik heb de zogenaamde goede status van de Franse keuken dan ook nooit begrepenquote:Op woensdag 14 augustus 2013 10:59 schreef Pietverdriet het volgende:
het eten in Frankrijk lang niet zo goed als de reputatie.
Ik heb ook wel eens vies gegeten in Engeland. Maar ja, dat zegt toch vrij weinig.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 16:53 schreef tong80 het volgende:
[..]
Wat ik er heb gegeten was niet te vreten. Heb ik het slecht getroffen.
Hebben ze zoveel sterren restaurants vanwege de grootte van het land of vanwege chauvinisme ?quote:Op woensdag 14 augustus 2013 10:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Samenvattend, Het eten in de UK is beter dan zijn reputatie, het eten in Frankrijk lang niet zo goed als de reputatie.
Klopt. Het wil alleen maar zeggen dat je ooit in Engeland vies hebt gegeten.quote:Op woensdag 14 augustus 2013 11:05 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik heb ook wel eens vies gegeten in Engeland. Maar ja, dat zegt toch vrij weinig.
De Franse keuken is wat anders dan hoe het eten is wat een doorsnee restaurant in Frankrijk is. Dat is altijd nog veel hoger dan in NL btw.quote:Op woensdag 14 augustus 2013 11:04 schreef Leipo666 het volgende:
[..]
ik heb de zogenaamde goede status van de Franse keuken dan ook nooit begrepen
Weet je nog wat je had?quote:Op woensdag 14 augustus 2013 11:13 schreef tong80 het volgende:
[..]
Klopt. Het wil alleen maar zeggen dat je ooit in Engeland vies hebt gegeten.
Lekker. Als je het vaker eet.quote:Op woensdag 14 augustus 2013 11:55 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Weet je nog wat je had?
Ik had eens lamsvlees met mint. Ze zweren bij die combinatie. Ik vond het yuk.
Misschien was het slecht klaargemaakt, kan ook nog.quote:
QFT.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 16:43 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Het idee dat ze in Engeland niet kunnen koken is een tamelijk hardnekkig misverstand.
Dit. Echt schaamteloos hoe deze reclamestunt als nieuws wordt overgenomen.quote:Op maandag 12 augustus 2013 18:10 schreef tijdelijk_hier het volgende:
Ik mag hopen dat die pizza's wel in een steenoven gebakken zijn?
Anders moet je toch echt wel een teringmongool zijn om niet door te hebben
Dr.oetker heeft zeker de beste diepvriespizza's maar zijn niks bij verse pizza's van de italiaan, dus niet van de kebabzaak of de chinees.
Verder is dit gewoon overduidelijk en reclamestunt van dr.oetker
Tijd geleden, iets van draadjesvlees. Lagen erwten bij die naar adem snakten in de jus. De jus zorgde er ook voor dat je van de overgebleven aardappelen achteraf nooit gebakken aardappeltjes kon maken. Het schip met zout was er ook niet langsgevaren.quote:Op woensdag 14 augustus 2013 11:55 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Weet je nog wat je had?
Ik had eens lamsvlees met mint. Ze zweren bij die combinatie. Ik vond het yuk.
Dan hoef je ook niet meer naar de kookprogramma's bij de commerciele omroepen te kijken.quote:Op woensdag 14 augustus 2013 12:12 schreef TC03 het volgende:
[..]
Dit. Echt schaamteloos hoe deze reclamestunt als nieuws wordt overgenomen.
Daarnaast is het onmogelijk om het verschil tussen een verse pizza en ovenpizza niet te proeven.
Oh ja. Genoeg om je eetlust te bederven.quote:Op woensdag 14 augustus 2013 12:15 schreef tong80 het volgende:
[..]
Tijd geleden, iets van draadjesvlees. Lagen erwten bij die naar adem snakten in de jus. De jus zorgde er ook voor dat je van de overgebleven aardappelen achteraf nooit gebakken aardappeltjes kon maken. Het schip met zout was er ook niet langsgevaren.
En een keer bij de Chinees, ik weet geen Engels restaurant, een soort Babi Pangang dat er uit zag als spaghetti en smaakte naar de inlegzolen van Terror Jaap.
Nah, je proeft het verschil direct. De bodem is compleet anders (maar niet persé minder lekker)quote:Op woensdag 14 augustus 2013 12:25 schreef manny het volgende:
Dr Oetker is ook mijn favoriete dieprvies pizza bij de appie. Nothing beats the inferno van de Lidl uiteraard, maar die zit tegenwoordig in tijdelijke assortiment, en is dus niet altijd verkrijgbaar.
Ik denk trouwens ook dat ik de pizza's van de pizzaboer op de hoek veel lekkerder vindt, maar de vraag is uiteraard in hoeverre dit objectief is, blinddoek test zou ik eigenlijk moeten doen en misschien trap ik er dan net zo hard in zoals de recensenten in de uk
Tot zover.
Idd die vieze diepvries spul is nep en zompigquote:Op maandag 12 augustus 2013 13:52 schreef LXIV het volgende:
[..]
Zijn die met echte kaas of analoogkaas?
Ik wil sowieso geen diepvriespizza. Mijn vriendin moet die altijd volledig vers maken, met volledig verse groenten. Perceptie of niet, ik vind dat lekkerder.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |