En ze spreken allemaal Brabants?quote:Op woensdag 7 augustus 2013 00:41 schreef Stereotomy het volgende:
80 nationaliteiten. Fijn om hier te werken.
Af en toe schalt er wel wat boeren Brabants door de afdeling jahquote:
Tof Steer!quote:Op woensdag 7 augustus 2013 00:41 schreef Stereotomy het volgende:
Maandag met de 140 andere nieuwkomers in augustus een leuke dag gehad met presentaties en rondleiding én gratis lunch en borrel. Cultuur is uitstekend: dat is het wel vaker bij een marktleider / winnend team. Ben alleen vriendelijke, behulpzame mensen tegengekomen; 80 nationaliteiten. Fijn om hier te werken.
LOLquote:Op woensdag 7 augustus 2013 09:01 schreef borisz het volgende:
Een 'Nijmeegse' mok van Starbucks met de John Frostbrug erop. Nou dat zal een succes worden--> http://www.gelderlander.n(...)hemse-brug-1.3946652
quote:Op woensdag 7 augustus 2013 09:01 schreef borisz het volgende:
Een 'Nijmeegse' mok van Starbucks met de John Frostbrug erop. Nou dat zal een succes worden--> http://www.gelderlander.n(...)hemse-brug-1.3946652
Hoe krijg je het voor elkaar om zo te falenquote:Op woensdag 7 augustus 2013 09:01 schreef borisz het volgende:
Een 'Nijmeegse' mok van Starbucks met de John Frostbrug erop. Nou dat zal een succes worden--> http://www.gelderlander.n(...)hemse-brug-1.3946652
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
Ik voel me wel al ietsjes beter.quote:
Jaloers. Ik krijg volgende maand pas de echte introductie.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 00:41 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Maandag met de 140 andere nieuwkomers in augustus een leuke dag gehad met presentaties en rondleiding én gratis lunch en borrel. Cultuur is uitstekend: dat is het wel vaker bij een marktleider / winnend team. Ben alleen vriendelijke, behulpzame mensen tegengekomen; 80 nationaliteiten. Fijn om hier te werken.
Dat had ik ookquote:Op woensdag 7 augustus 2013 12:23 schreef Myraela het volgende:
En dat valt dan nog wel mee, op mijn vorige werk, werkte ik al 5 maanden voordat ik een introductie en rondleiding kreeg.
Stinkende dokters, bah. Ik had dat met mijn orto vroeger. Die stonk altijd uit zijn mond.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 12:29 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat had ik ookNa een half jaartje introductiedag oid, ik had de vorige net gemist toen ik er kwam werken.
Net terug uit het ziekenhuis voor onderzoek en de dokter die steeds heel dichtbij kwam stonk een beetje
Ik heb een aantal collega's die een halitose hebben waar je een olifant mee om zou kunnen leggenquote:Op woensdag 7 augustus 2013 14:18 schreef golfer het volgende:
He bah. Niet welriekende mensen in de gezondheidszorg.
Als hint 1 of meerdere flesjes neerzetten?quote:Op woensdag 7 augustus 2013 14:19 schreef Leintjeuh het volgende:
Ik heb een aantal collega's die een halitose hebben waar je een olifant mee om zou kunnen leggen
Neuh. Geen zin om daar geld aan uit te gevenquote:Op woensdag 7 augustus 2013 14:28 schreef golfer het volgende:
Als hint 1 of meerdere flesjes neerzetten?
Aha. En het gaat niet goed met die zwangerschap of is ze aan het bevallen?quote:Op woensdag 7 augustus 2013 15:16 schreef AnneX het volgende:
De mevrouw van de Keuken is zwangert van nummer twee.
Gisteravond laat kreeg ik een mailtje of ik wilde werken vandaag, vanwege
vele bestellingen morgen.
Vannacht om half vijf stuurde zij er nog eentje !
Zojuist verhuist zij van het ene zkhs naar het andere.
Vond het wel lekker. Inmiddels trekt het hier alweer open, het is aangenaam buitenquote:Op woensdag 7 augustus 2013 15:05 schreef AnneX het volgende:
Na zo'n dagje regen wil ik best wel weer 25 graden...
Het kan alleen maar meevallen? Dat is erg serieus, AnneXquote:Op woensdag 7 augustus 2013 16:14 schreef AnneX het volgende:
Post 100 ...
Complicaties na 5 maanden. https://www.google.nl/sea(...)&hl=nl&client=safari
Narigheid. Het kan alleen maar meevallen. .
Bah, wat een nare complicatie is dat.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 16:14 schreef AnneX het volgende:
Post 100 ...
Complicaties na 5 maanden. https://www.google.nl/sea(...)&hl=nl&client=safari
Narigheid. Het kan alleen maar meevallen. .
Ik weet dat het serieus is ! Maak ik een andere indruk? Sorry dan.,quote:Op woensdag 7 augustus 2013 16:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Bah, wat een nare complicatie is dat.
Oh en bah. Maar heel erg hard hopen dat het meevalt dan.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 16:14 schreef AnneX het volgende:
Post 100 ...
Complicaties na 5 maanden. https://www.google.nl/sea(...)&hl=nl&client=safari
Narigheid. Het kan alleen maar meevallen. .
Ze maken hier gewoon eens op de dag een berg knoflookpulp. Met wat olie. En die heb ik gebruikt. Denk een eetlepel per kilo aardappels. Geen idee eigenlijk. Gewoon een beetje over de schalen gegooid.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 16:40 schreef AnneX het volgende:
Haha, Myraela...hoeveel tenen knof heb je gebruikt?
Gebruiken jullie de kruiden van Man with the Pan?
http://www.themanwiththepan.tv/
Hoe maak je 50 liter mayonaise?quote:Op woensdag 7 augustus 2013 16:58 schreef Myraela het volgende:
Ik maakte laatst de mayonaise, 50 liter.Dat was voor één dag.
In de mixer van de patissier.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 17:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoe maak je 50 liter mayonaise?
Nee, serieus, je maakt dat in 1 keer? Hoe doe je dat, maak je eerst een beetje mayo en voeg je dan steeds meer ingredienten toe?quote:
Volgens mij hetzelfde als dat je het in kleinere hoeveelheden maakt.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, serieus, je maakt dat in 1 keer? Hoe doe je dat, maak je eerst een beetje mayo en voeg je dan steeds meer ingredienten toe?
quote:Op woensdag 7 augustus 2013 16:58 schreef Myraela het volgende:
Ik maakte laatst de mayonaise, 50 liter.Dat was voor één dag.
Echt een grote mixer dusquote:Op woensdag 7 augustus 2013 17:16 schreef Myraela het volgende:
[..]
Volgens mij hetzelfde als dat je het in kleinere hoeveelheden maakt.
Eidooiers, citroensap, alle smaakmakers en de 2 liter olijfolie mix je door elkaar. En daarna gewoon heel rustig de zonnebloemolie toevoegen terwijl de mixer draait. Ze zeiden mij vooral in het begin voorzichtig te zijn, als je ziet dat het een echte mayonaise substantie krijgt, dan kun je de zonnebloemolie er sneller bij gieten.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |