Voor dat examen schijten meester banketbakkers zeven kleurenquote:Op woensdag 24 juli 2013 21:58 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ja, maar die heeft dan ook zijn driekleurig boordje. Er is ooit een documentaire op geweest over de wedstrijd om dat boordje te behalen. De kunstwerken daar.
Deze?quote:Op woensdag 24 juli 2013 21:58 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ja, maar die heeft dan ook zijn driekleurig boordje. Er is ooit een documentaire op geweest over de wedstrijd om dat boordje te behalen. De kunstwerken daar.
Tablerenquote:Op woensdag 24 juli 2013 21:49 schreef Piger het volgende:
Bestaat tempereren wel? Volgens mij is het gewoon temperen, maar overal noemen ze het zo.
JA! Als je van eetbare kunst houdt is het een aanrader.quote:Op woensdag 24 juli 2013 22:24 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Deze?
Die suikerwerken die instorten...![]()
En van mensen die waanzinnig met hun vak bezig zijnquote:Op woensdag 24 juli 2013 22:54 schreef Cat22 het volgende:
[..]
JA! Als je van eetbare kunst houdt is het een aanrader.
Vond dat juist lekker down to earth.quote:Op woensdag 24 juli 2013 21:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat een armoede
Plastic bekers, papieren bordjes, en een kitchenaid schaal als beker?
Het ontbrak hem in brede zin aan creativiteit. Dat zat niet alleen in decoratie.quote:Op donderdag 25 juli 2013 09:45 schreef fotostarter het volgende:
Jammer, ik gunde het evert meer.
Ik geloof ook dat het spul van Evert allemaal wat lekkerder was.
Helaas ontbrak het hem aan decoratie en afwerking.
Jammer.
Evert is een vakman, geen kunstenaar.quote:Op donderdag 25 juli 2013 09:54 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Het ontbrak hem in brede zin aan creativiteit. Dat zat niet alleen in decoratie.
Dat ontkent ook niemand. Zou waarschijnlijk het liefst bij hem gaan eten.quote:Op donderdag 25 juli 2013 11:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Evert is een vakman, geen kunstenaar.
Zijn streven is wat lekkers te maken, en dat doet hij erg goed.
Je weet waarom die kant en klare jam pakte?quote:Op donderdag 25 juli 2013 12:46 schreef Mylene het volgende:
Ik vind Evert niet echt een vakman met zijn jam kant en klaar en eerder chocoladeballen ter decoratie uit de supermarkt.
Omdat hij het niet aandurfde het zelf te maken, bang voor de tijdsdruk. Was niet echt een slimme keuze.quote:Op donderdag 25 juli 2013 12:54 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Je weet waarom die kant en klare jam pakte?
Ja en? Heb je gezien hoeveel verschillende dingen de winnaar maakte? Jam had best gekund.quote:Op donderdag 25 juli 2013 12:54 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Je weet waarom die kant en klare jam pakte?
Juist vakmensen gebruiken dat soort prefab.quote:Op donderdag 25 juli 2013 12:46 schreef Mylene het volgende:
Ik vind Evert niet echt een vakman met zijn jam kant en klaar en eerder chocoladeballen ter decoratie uit de supermarkt.
Huh? Dat klinkt niet logischquote:Op donderdag 25 juli 2013 15:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Juist vakmensen gebruiken dat soort prefab.
Nou ja, hij werd er wel op afgerekend, omdat het te zoet smaakte. En dan nog excuses maken dat hij het normaal wel altijd doet.quote:
Dacht je echt dat een gemiddelde banketbakker in Nederland alles zelf maakt?quote:
Nee ik bedoel de opmerking van Piet dat vakmensen kant en klare producten gebruiken. Zoals jam en maltezerbolletjes.quote:Op donderdag 25 juli 2013 15:32 schreef Mylene het volgende:
[..]
Nou ja, hij werd er wel op afgerekend, omdat het te zoet smaakte. En dan nog excuses maken dat hij het normaal wel altijd doet.
Ik zou het wel bijzonder tof vinden als ie opeens een taart à la Rutger uit zijn mouw toverde terwijl hij mompelt dat ie ze zo thuis ook altijd maakte en dat ie niet moeilijk gaat doenquote:Op donderdag 25 juli 2013 15:17 schreef Pietverdriet het volgende:
Verder had Evert gewoon door dat het een gelopen race was, hij zou nooit hebben gewonnen al was hij op zijn kop gaan staan.
Ik denk eerlijk gezegd niet dat zij zich zonder meer vergrijpen aan Maltezers en zo.quote:Op donderdag 25 juli 2013 15:33 schreef trovey het volgende:
[..]
Dacht je echt dat een gemiddelde banketbakker in Nederland alles zelf maakt?
Ik geloof dat niet. Het was allemaal even lekker. En juist dan komt het aan op decoratie en afwerking.quote:Op donderdag 25 juli 2013 09:45 schreef fotostarter het volgende:
Jammer, ik gunde het evert meer.
Ik geloof ook dat het spul van Evert allemaal wat lekkerder was.
Helaas ontbrak het hem aan decoratie en afwerking.
Jammer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |