dit is onzin,quote:
nogmaals, ik stond op de gang met lang houdbare producten. Zoals snoep. De meeste producten daar zijn over 2/3 jaar nog goed.quote:Op woensdag 17 juli 2013 16:35 schreef Groentespecialist het volgende:
[..]
Lijkt me sterkLekker om de zoveel maanden winkelwagens vol koek en chips over de datum dus.
en snoep wat nooit volledig uitverkocht word, blijft dus liggen voor drie jaar!quote:Op woensdag 17 juli 2013 18:35 schreef spekbek het volgende:
[..]
nogmaals, ik stond op de gang met lang houdbare producten. Zoals snoep. De meeste producten daar zijn over 2/3 jaar nog goed.
ik moest eerst vullen, ondertussen klanten helpen etc, hierna moest ik spiegelen en dan de karren weer opruimen, karton in de pers gooien en het plastic sorteren. Was ik hier mee klaar kon ik (terwijl ik officieel al vrij was) gezellig anderen gaan helpen. Dan kom je wel aan je uren...quote:Op woensdag 17 juli 2013 18:34 schreef mentalpower het volgende:
[..]
dit is onzin,
over het algemeen word er gerekend met karren per pad.
kar chips voor obvious max 10min.
kar grutterswaren voor sausjes potjes pasta's poeders ed kan rustig een uur staan, gezien dit
zeer arbeidsintensieve paden zijn.
en jouw chef weet dat gewoon uit ervaring.
je gaf als voorbeeld dat je om elf uur moest beginnen, die taken om een uur af moest hebben.
maar hebt staan werken tot half drie, wat anderhalf uur overwerk maakt.
geef eens een lijstje wat je toen voor taken hebt gekregen zodat we inzicht krijgen of dat hij gewoon
een lul en slavendrijver is of dat jij gewoon traag bent.
er word van jong personeel verwacht dat je met drie tot vier weken wel zelfstandig mee kan draaien
op haalbaar nivo. een en ander, als aantal gewerkte uren per week in ogenschouw genomen.
zou kunnen, mij is verteld dat ik niet fifo hoef te vullen. Alleen de producten met korte datums, zoals bijvoorbeeld de worsten als ik daar eens moest helpen. Als alle andere supermarkten dit wel moeten is het een probleem van de albertheijn. Ik doe wat mij gevraagd wordt, niet meer en niet minder...quote:Op woensdag 17 juli 2013 18:39 schreef mentalpower het volgende:
[..]
en snoep wat nooit volledig uitverkocht word, blijft dus liggen voor drie jaar!
tussen studies door heel wat supermarkten gezien zowel partime als fulltime.
i know my shit
hoeveel karren heb je daadwerkelijk verwerkt die dag? en had je de overige taken voor een uur af buiten het helpen van collega's of na een uur?quote:Op woensdag 17 juli 2013 18:39 schreef spekbek het volgende:
T
[..]
ik moest eerst vullen, ondertussen klanten helpen etc, hierna moest ik spiegelen en dan de karren weer opruimen, karton in de pers gooien en het plastic sorteren. Was ik hier mee klaar kon ik (terwijl ik officieel al vrij was) gezellig anderen gaan helpen. Dan kom je wel aan je uren...
Ik zou in iedergeval nu de uren die je extra heb lopen werken wel laten uit betalen.quote:Op woensdag 17 juli 2013 18:43 schreef spekbek het volgende:
Trouwens, alle nieuwkomers waren "te langzaam" en konden hun biezen pakken. Wel apart. Zou me niks verbazen als ze personeel te veel hadden. We stonden ook maar heel weinig ingepland terwijl er 12 uur op mijn contract staat.
In mijn filiaal wordt vlees op 200 colli per uur gevuld. .. redden de meesten nog met gemakquote:Op woensdag 17 juli 2013 15:01 schreef Baje het volgende:
[..]
Ik was al verbijsterd. Zelfs bij ons in het filiaal zitten nog mensen die 60 colli/uur niet kunnen volbrengen.
Vlees is ook makkelijker en sneller te vullen, ligt allemaal dicht bij elkaar, hoeft niet uit de dozen, dus geen karton en plastic meuk. Maar 200 kratjes per uur is dus 18 seconden per kratje, ik geef het je te doen...quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:18 schreef Remcaw het volgende:
[..]
In mijn filiaal wordt vlees op 200 colli per uur gevuld. .. redden de meesten nog met gemak
Wel krijgt iedereen betaald wat ze werken ... is iemand langzaam dan is het de taak van de leidinggevende om hier wat aan te doen.
Nee 200 colli is niet 200 kratjes. Sommige colli bestaan namelijk uit 1 stuk.quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:23 schreef Sandyman het volgende:
[..]
Vlees is ook makkelijker en sneller te vullen, ligt allemaal dicht bij elkaar, hoeft niet uit de dozen, dus geen karton en plastic meuk. Maar 200 kratjes per uur is dus 18 seconden per kratje, ik geef het je te doen...
succes danquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:28 schreef spekbek het volgende:
Maakt allemaal niet meer uit, ts mag nieuw werk gaan zoeken.
100 is niet veel, als je er van uit gaat dat de meeste dingen die ik vul, zoals (een redelijk groot schap) frituurolie per 2 in een doos zitten. Dan komen er nog de enorme zakken rijst die per 2 of 3 in een doos zitten. Dan is 100 helemaal niet extreem veel.quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:31 schreef ikbenschipper het volgende:
[..]
Nee 200 colli is niet 200 kratjes. Sommige colli bestaan namelijk uit 1 stuk.
Overigens ben ik benieuwd wat TS nu echt aan colli's heeft staan vullen. 100 colli is namelijk echt onzin op het pad wat TS noemt. Dus ben benieuw wat TS nu daadwerkelijk tussen 11 en 13 had moeten doen van zijn leidinggevende.
[..]
succes dan
Jij komt er wel, hoop voor je dat je nog een leuke bijbaan vindt en anders lekker vol gaan genieten van je vakantie!quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:28 schreef spekbek het volgende:
Maakt allemaal niet meer uit, ts mag nieuw werk gaan zoeken.
Je hebt ook dingen die met 100 in een doos zitten.quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:40 schreef spekbek het volgende:
Dan komen er nog de enorme zakken rijst die per 2 of 3 in een doos zitten. Dan is 100 helemaal niet extreem veel.
Waarom haal je het dan niet?quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:40 schreef spekbek het volgende:
[..]
100 is niet veel, als je er van uit gaat dat de meeste dingen die ik vul, zoals (een redelijk groot schap) frituurolie per 2 in een doos zitten. Dan komen er nog de enorme zakken rijst die per 2 of 3 in een doos zitten. Dan is 100 helemaal niet extreem veel.
inderdaad, wat heeft het verder voor TS voor zin om zich in te spannen?.... hij zal werkelijk niets van zijn leven maken, sterker nog..... hij kan nog niet eens staand pissen, de lamzakquote:Op donderdag 18 juli 2013 03:27 schreef sig000 het volgende:
Je vult gewoon op je gemak die schappen en je zakken en laat ze verder de vinkentering krijgen met hun colli's.
Dat zeg ik ook in een eerdere post, maar ik quote dan ook TS zie zegt dat 100 collli niet veel is....quote:
Of je bent gewoon typerend voor de andere 4 en denkt dat je ontzettend hard werkt, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is.quote:Op donderdag 18 juli 2013 14:44 schreef spekbek het volgende:
Wat ik al zij, er zijn laatst 5 nieuwe mensen aangenomen, en ze zijn alle 5 binnen een maand ontslagen.
Denk dat het probleem ergens anders ligt.
Inderdaad en vooral bij vlees heb je een aantal fusten waar wel 10 tot 20 colli in zit.. dat is natuurlijk peanuts.. same goes voor panklaar/maaltijden..quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:31 schreef ikbenschipper het volgende:
[..]
Nee 200 colli is niet 200 kratjes. Sommige colli bestaan namelijk uit 1 stuk.
Overigens ben ik benieuwd wat TS nu echt aan colli's heeft staan vullen. 100 colli is namelijk echt onzin op het pad wat TS noemt. Dus ben benieuw wat TS nu daadwerkelijk tussen 11 en 13 had moeten doen van zijn leidinggevende.
[..]
succes dan
SRP (Shelf Ready Packaging )quote:Op donderdag 18 juli 2013 16:31 schreef spekbek het volgende:
Trouwens, waarom het ook zo veel was is dat heel erg veel dingen met doos en al er in gingen. Was ook zo'n naam voor. Je scheurd de bovenkant er af en zet het in het vak. Gaat redelijk snel.
Fris, oftewel bulk, haal je makkelijk 100-120 colli/uur.quote:Op donderdag 18 juli 2013 15:06 schreef Catch22- het volgende:
100 is wel veel. ik deed 80-95 per uur denk ik, blikgroente/conserven iets minder, fris iets meer.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |