Ik ben me ervan bewust dat het iets minder hygiënisch zal zijn dan de (luxe) restaurants. Dat hoeft het persoonlijk echter niet aan te dikken, laat me in de waan dat alles schoon is.quote:Op zondag 7 juli 2013 23:37 schreef Levolution het volgende:
[..]
Ik heb zelf schijt aan zulke dingen, Turks eten wordt nou eenmaal met de hand bereid. Als ik ergens een cig köfte zou eten, hebben daar meer vingers in gezeten dan in dat broodje van die gast.
Maar uiteraard geen slimme zet van hem om dat zo te zeggen.Als klant heb je dan wel het recht om er iets van te zeggen (of het broodje te weigeren).
Elk eten wordt met de hand bereid.quote:Op zondag 7 juli 2013 23:37 schreef Levolution het volgende:
[..]
Ik heb zelf schijt aan zulke dingen, Turks eten wordt nou eenmaal met de hand bereid. Als ik ergens een cig köfte zou eten, hebben daar meer vingers in gezeten dan in dat broodje van die gast.
Maar uiteraard geen slimme zet van hem om dat zo te zeggen.Als klant heb je dan wel het recht om er iets van te zeggen (of het broodje te weigeren).
Maar aangeraakt bedoel ik.quote:
Lekker filmpjequote:
Heerlijk zoutquote:Op maandag 8 juli 2013 12:55 schreef Levolution het volgende:
[..]
Maar aangeraakt bedoel ik.
Bij Nederlanders gaat het vanuit de verpakking direct de pan in, dus.
Hup, nog een zakje saus erbij.
[/generalisatiemodus]
Mja, jammer dat ze op zulke dingen nooit letten. Laatst wilde ik een lahmacun zonder sambal, doet hij er ook geen knoflook opquote:Op zondag 7 juli 2013 23:32 schreef sylvesterrr het volgende:
[..]
Dat broodje zou ik dan op de toonbank pleuren en weglopen.
Als ik om een broodje met "weinig knoflooksaus" vraag, dan hoef je echt niet de hele fles knoflooksaus leeg te knijpen op mijn broodje. Dat hebben ze serieus een keer geflikt, toen ik er wat van zei werd er moeilijk gedaan. Tsja, dan houdt het op.
lolquote:Op dinsdag 9 juli 2013 21:47 schreef jemappellefrikandelle het volgende:
Hallo wij worden in onze reeks lastig gevallen door wat mensen van Turkse komaf, kunnen we ze na jullie sturen?
Ojah, ze zijn dus Turks.
Lahmacun zonder sambal.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 21:55 schreef xaban06 het volgende:
[..]
Mja, jammer dat ze op zulke dingen nooit letten. Laatst wilde ik een lahmacun zonder sambal, doet hij er ook geen knoflook op
De enige waarheid wordt door xminator verkondigd.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 23:13 schreef xminator het volgende:
Lahmacun met sambal en knoflooksaus.
Verkaasde turken
Je eigen moeder/oma/tante whatever.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 23:57 schreef xaban06 het volgende:
Ik moet de eerste Turkse bakker tegenkomen in Nederland waarvan de lahmacun zonder saus lekker is en smaak heeft.
haha deze manquote:Op woensdag 10 juli 2013 00:01 schreef Bortecinem het volgende:
Çok konuşuyorsunuz. Hepinizi döverim.
Zelf thuis (laten) maken...quote:Op dinsdag 9 juli 2013 23:57 schreef xaban06 het volgende:
Ik moet de eerste Turkse bakker tegenkomen in Nederland waarvan de lahmacun zonder saus lekker is en smaak heeft.
Kom op zeg.. Echt geen lahmacun dit.quote:
Bij gebrek aan een betere video.quote:Op woensdag 10 juli 2013 00:04 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Kom op zeg.. Echt geen lahmacun dit.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |