Sudderen, correctquote:Op zaterdag 29 juni 2013 17:38 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Omdat het ook zo'n veelgebruikte spier is, vandaar. Wangen zullen ook wel lang in de pan moeten of niet?
Is idd voor koude bereidingenquote:Op zondag 30 juni 2013 10:09 schreef NutKees het volgende:
Sorry Piet, alweer een vraag. Ik heb hier 'n fles Kürbiskernöl staan waar ik nu toch eens wat mee wil gaan doen. Kan ik daar nog iets speciaals mee maken of gaat die gewoon in de salade e.d.?
Pompoenpitoliequote:Op zondag 30 juni 2013 15:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Wat is het? (sorry, inet op foon, kan ff niet googlen)
Hahaha, ik dacht van daar komt iets heel spannends/bijzonders. Tnx!quote:
Ja, gaat prima, maar waarom heb je wortel in je witte saus?quote:Op zondag 30 juni 2013 20:01 schreef Tinuviel het volgende:
Kan ik witte saus gemaakt met boter, meel, melk en wat wortel invriezen?
Gemalen selderijzaad met zout kan je idd makkelijk zelf maken.quote:Op woensdag 3 juli 2013 12:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb hier een paar keer selderijzout voorbij zien komen. Is er een reden waarom je geen selderij zelf zou vermengen met zout?
http://www.aziatische-ingredienten.nl/thaise-rode-curry-pasta/quote:Op woensdag 3 juli 2013 15:05 schreef GoldFishMindset. het volgende:
Vraag voor Robin en Piet: welke rode curry pasta raden jullie aan? Ik weet het, zelf maken is het beste, maar qua tijd en geld soms toch liever een kant-en-klare
Ja hoor, en langzamer rijzen betekend ook gewoon meer smaakontwikkelingquote:Op woensdag 3 juli 2013 13:03 schreef Myraela het volgende:
Piet, even een stomme vraag. Maar er staat in recepten vaak dat je het deeg even op een warme plek moet laten rijzen. Op een zomerse maar bewolkte dag, dus geen verwarming en geen zonlicht naar binnen, is gewone huistemperatuur dan "warm" genoeg?
Je kan de helft van het gist gebruiken, of het deeg koel zettenquote:Op woensdag 3 juli 2013 15:53 schreef icloud het volgende:
Volgens recept moet ik het deeg een uur laten rijzen, nu moet ik ongeveer 2.5 uur effe weg, boodschappen doen, kan dat? of rijzt met deeg dan teveel?
Keramisch is toch metaal op metaal? en gezien een tajine van aardewerk is, nee, eventueel kun je een warmhoudplaatje eronder zetten.quote:Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,
Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
aangezien keramische koken gebeurd door het warm stoken van de kookplaat en niet zoals met inductie de pan zelf zou het gewoon moeten werken. pa gebruikt een metalen onderlegger op de inductie plaat. dit geeft het zelfde effect als een kookplaat die heet wordt.quote:Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,
Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
Niet, volgens mij, maar zie hierboven crea bea oplossingen. Hack the Kookplaat zgquote:Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,
Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
Dit kan zeker, ik heb zelf een tajine en keramische kookplaat. No problemoquote:Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,
Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |