abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:41:55 #26
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128399121
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:38 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Omdat het ook zo'n veelgebruikte spier is, vandaar. Wangen zullen ook wel lang in de pan moeten of niet?
Sudderen, correct
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128414183
Sorry Piet, alweer een vraag. Ik heb hier 'n fles Kürbiskernöl staan waar ik nu toch eens wat mee wil gaan doen. Kan ik daar nog iets speciaals mee maken of gaat die gewoon in de salade e.d.?
  zondag 30 juni 2013 @ 15:21:03 #28
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128421485
quote:
0s.gif Op zondag 30 juni 2013 10:09 schreef NutKees het volgende:
Sorry Piet, alweer een vraag. Ik heb hier 'n fles Kürbiskernöl staan waar ik nu toch eens wat mee wil gaan doen. Kan ik daar nog iets speciaals mee maken of gaat die gewoon in de salade e.d.?
Is idd voor koude bereidingen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128422056
Wat is het? (sorry, inet op foon, kan ff niet googlen)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 30 juni 2013 @ 15:36:58 #30
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128422131
quote:
0s.gif Op zondag 30 juni 2013 15:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Wat is het? (sorry, inet op foon, kan ff niet googlen)
Pompoenpitolie
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128422912
quote:
1s.gif
Op zondag 30
juni 2013 15:36
schreef
Pietverdriet het
volgende:


[..]

Pompoenpitolie
Hahaha, ik dacht van daar komt iets heel spannends/bijzonders. Tnx!
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_128430637
Kan ik witte saus gemaakt met boter, meel, melk en wat wortel invriezen?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  zondag 30 juni 2013 @ 20:53:24 #33
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128432794
quote:
0s.gif Op zondag 30 juni 2013 20:01 schreef Tinuviel het volgende:
Kan ik witte saus gemaakt met boter, meel, melk en wat wortel invriezen?
Ja, gaat prima, maar waarom heb je wortel in je witte saus?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128434487
De wortel stond idd niet in het recept. Die had ikeigenlijk gemaakt voor een tomatensaus om een beetje te binden. Ze waren al gekookt en geprakt. Heb ze toen aan de witte saus toegevoegd voor watextra smaak. Het was wel lekker.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  woensdag 3 juli 2013 @ 12:51:16 #35
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_128534139
Ik heb hier een paar keer selderijzout voorbij zien komen. Is er een reden waarom je geen selderij zelf zou vermengen met zout?
Spoilers!
  woensdag 3 juli 2013 @ 12:55:11 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128534317
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 12:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb hier een paar keer selderijzout voorbij zien komen. Is er een reden waarom je geen selderij zelf zou vermengen met zout?
Gemalen selderijzaad met zout kan je idd makkelijk zelf maken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128534649
Piet, even een stomme vraag. Maar er staat in recepten vaak dat je het deeg even op een warme plek moet laten rijzen. Op een zomerse maar bewolkte dag, dus geen verwarming en geen zonlicht naar binnen, is gewone huistemperatuur dan "warm" genoeg?
pi_128540184
Vraag voor Robin en Piet: welke rode curry pasta raden jullie aan? Ik weet het, zelf maken is het beste, maar qua tijd en geld soms toch liever een kant-en-klare :)
pi_128540372
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 15:05 schreef GoldFishMindset. het volgende:
Vraag voor Robin en Piet: welke rode curry pasta raden jullie aan? Ik weet het, zelf maken is het beste, maar qua tijd en geld soms toch liever een kant-en-klare :)
http://www.aziatische-ingredienten.nl/thaise-rode-curry-pasta/
  woensdag 3 juli 2013 @ 15:35:58 #40
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128541669
quote:
14s.gif Op woensdag 3 juli 2013 13:03 schreef Myraela het volgende:
Piet, even een stomme vraag. Maar er staat in recepten vaak dat je het deeg even op een warme plek moet laten rijzen. Op een zomerse maar bewolkte dag, dus geen verwarming en geen zonlicht naar binnen, is gewone huistemperatuur dan "warm" genoeg?
Ja hoor, en langzamer rijzen betekend ook gewoon meer smaakontwikkeling
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128542555
Volgens recept moet ik het deeg een uur laten rijzen, nu moet ik ongeveer 2.5 uur effe weg, boodschappen doen, kan dat? of rijzt met deeg dan teveel?
  woensdag 3 juli 2013 @ 18:44:09 #42
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128549671
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 15:53 schreef icloud het volgende:
Volgens recept moet ik het deeg een uur laten rijzen, nu moet ik ongeveer 2.5 uur effe weg, boodschappen doen, kan dat? of rijzt met deeg dan teveel?
Je kan de helft van het gist gebruiken, of het deeg koel zetten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  † In Memoriam † woensdag 3 juli 2013 @ 18:54:26 #43
91830 MaximusTG
pi_128549986
Wat ben je aan het maken dan, icloud?
  woensdag 3 juli 2013 @ 20:06:47 #44
285244 EnemyRock
No scratch, no snatch.
pi_128552746
Hallo Piet,

Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
''Before you talk to the chief, you must party with the chief.''
pi_128557384
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,

Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
Keramisch is toch metaal op metaal? en gezien een tajine van aardewerk is, nee, eventueel kun je een warmhoudplaatje eronder zetten.
  woensdag 3 juli 2013 @ 22:30:08 #46
63722 z80
I fink you freaky
pi_128559733
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,

Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
aangezien keramische koken gebeurd door het warm stoken van de kookplaat en niet zoals met inductie de pan zelf zou het gewoon moeten werken. pa gebruikt een metalen onderlegger op de inductie plaat. dit geeft het zelfde effect als een kookplaat die heet wordt.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  donderdag 4 juli 2013 @ 07:41:04 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128569394
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,

Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
Niet, volgens mij, maar zie hierboven crea bea oplossingen. Hack the Kookplaat zg
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128570654
Er bestaan voor keramisch en/of inductie van die sudderplaatjes die je voor gas vroeger ook veel zag.
Spoilers!
pi_128574246
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,

Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
Dit kan zeker, ik heb zelf een tajine en keramische kookplaat. No problemo ;)
  donderdag 4 juli 2013 @ 12:17:36 #50
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_128575382
Ik heb vijf dagen geleden avocado's gekocht voor in de guacamole maar je kunt er nog steeds een ruit mee ingooien, zelfs het exemplaar wat in een zak met bananen ligt. Is er een manier waarop ik toch de avocado kan gebruiken morgen?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')