abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 27 juni 2014 @ 13:52:25 #176
183088 El_Thijs
Brabo Bastard
pi_141615193
registreer om deze reclame te verbergen
Kan me voorstellen dat het een behoorlijk spannend avontuur is, en vooral voor Josefien. Nu nog wachten op de 3e!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
  vrijdag 27 juni 2014 @ 14:14:01 #177
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_141616003
*O* voor de dierenarts! En *O* *O* voor jozefien!
pi_141616609
Net weer even gekeken en moeders voorzien van een nieuwe emmer water (waarvan ze zo een liter wegklokte) en een bakje voer (wat ook binnen 2 tellen leeg was). Geitjes 1&2 zijn goed opgedroogd, hebben allebei al gedronken (er was ook ruim melk toen ik checkte) en Josefien stond al weer om ze een beetje schoon te likken en wat hooi te eten. Helemaal goed dus!

Ik denk dat het bij twee blijft, anders hadden we al wel tekenen gezien denk ik. En dat is ook goed, twee is het optimale aantal; dat kan ze zelf goed grootbrengen zonder dat het haar teveel energie kost. Zo te zien zijn het twee meisjesgeitjes, en we hebben ze Sproet en Spikkel genoemd (nee, niet heel origineel, maar ach :+ ). Foto's komen zo meteen, met updates over het andere grut.
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  Moderator vrijdag 27 juni 2014 @ 14:40:43 #179
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_141616952
registreer om deze reclame te verbergen
Ondanks dat ik een Jozef way cool had gevonden ben ik blij voor Josefien. Twee kinders lijkt me wel genoeg inderdaad.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_141617570
Sjonge, alsof je je zou vervelen zo vandaag.
Fijn dat de DA er snel was!
En dat de geitjes nu goed gaan incl Josefien.

En die puberkuikens :')
Zal je net zien, en dan lekker soft goedmaken met een meelworm :D
pi_141620167
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 15:01 schreef BlueEyes het volgende:
Sjonge, alsof je je zou vervelen zo vandaag.
Fijn dat de DA er snel was!
En dat de geitjes nu goed gaan incl Josefien.

En die puberkuikens :')
Zal je net zien, en dan lekker soft goedmaken met een meelworm :D
Ik ben eigenlijk best een watje hoor :@

Foto's duren nog wat langer, net halsoverkop naar buiten omdat het begon te regenen, en kleine geitjes mogen niet nat worden natuurlijk. Dus beestjes in hun kladje gegrepen (schreeuwen! :X ) en gauw naar het hokje in de wei verhuisd, met een bezorgde Josefien er achteraan. Toen ook de varkens maar naar binnen gedaan, want overal rond rennende biggen die ook een hekel hebben aan nat worden (en ze konden niet in de wei, want we hadden ze er uit gedaan toen Josefien aan het bevallen was). Nouja, enige hectiek dus wel. Nu even kijken of mijn eigen guppie me de tijd gunt om de foto's te verkleinen en uploaden.
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
pi_141621911
registreer om deze reclame te verbergen
OK, foto tijd!

Fotoverslag van de bevalling van Josefientje:

Dit was toen er nog niets aan de hand was, met bolle geitjesbuik:
DSC_1916_zps4c26dd9c.jpg

En hier nadat Dr. Jr. net het eerste geitje er uit had getrokken, geitje ligt nog enigszins op apegeitegapen:
DSC_1950_zps52d6b38b.jpg

Hier is geitje2 er net uit:
DSC_1953_zpsdb99076f.jpg

Even schoon likken (links is Sproetje en rechts is Spikkel):
DSC_1954_zps9b4833fd.jpg

Een poosje later waren ze beide netjes opgedroogd, kip Annie loopt er achter als lid van de opruimbrigade (ja, kippen eten dus echt alles...)
DSC_1958_zpse2083636.jpg

En nog wat later, helemaal opgedroogd en Josefien eet ondertussen een welverdiend bakje voer:
DSC_1965_zps8d154ab5.jpg

Hadden we ook nog de grote zus die hopelijk zelf over een maandje of zo ook twee geitjes krijgt:
DSC_1971_zps4456f708.jpg

En de trotse vader van het spul, Jopie, die wegens toch-best-lief nog steeds de wei onveilig maakt, we zijn er nog niet aan toe gekomen hem door te sturen naar een volgend adres:
DSC_1970_zps0496c708.jpg

Tot zover de geiten :)

Dan de varkens. We hebben hier in huis intern overleg gehad, en we zijn tot de conclusie gekomen dat we gaan stoppen met het fokken van varkens. We hebben eigenlijk toch echt te weinig ruimte om alle dieren voldoende grond en gras te geven, een toom biggen ploegt namelijk ontzettend veel grond om en maakt er een behoorlijke bende van. Daarnaast hebben we nog wat herinrichtings- en verbouwingsplannen en willen we toch ooit wel een moestuin aanleggen. Kortom, minder ruimte voor de dieren, en niet (meer) voldoende voor zoveel varkens.

Droppie is leeg gebleven na de dekking, dus die gaat als eerste naar de slager komende maandag. Voor Flappie zoeken we een goed huis, die is ook al wat te oud om nog te slachten. Van de biggen houden we er 2 of 3 om in december of januari te laten slachten, en dan kopen we in het voorjaar wee twee nieuwe om af te mesten en in de winter van 2015 te slachten. Ik vind het wel heel jammer, biggetjes zijn geweldig, maar het is wel verstandiger zo.

Plaatjes bij het praatje:

Monsterbiggen in de wei:
DSC_1896_zps1dc7a4a5.jpg

Flappie geniet van een lekker modderbad:
DSC_1905_zps53b7b37c.jpg

Clubje hooligansbiggen waren weer eens ontsnapt om stiekem kippenvoer te vreten:
DSC_1967_zps25054626.jpg


Bonusfoto, kleine varkenshoedster:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat waren de varkens.

Voor de liefhebber(s) nog een konijnenplaatje, de konijnen doen het goed, kans is groot dat er één van de drie geslacht gaat worden, maar vooralsnog gaan de overige 2 een mooie toekomst tegemoet. We willen alle wei omheinen met extra stevige hekken, en de konijnen zouden dan (hopelijk) gewoon los kunnen lopen. Maar dat plan staat nog een beetje in de kinderschoenen, we willen wel zeker weten dat ze dan niet per ongeluk toch ergens ontsnappen of andere risico's lopen.
DSC_1940_zpsb33ced02.jpg
Links Jul, midden onder Jut, rechts het kleine konijntje van vorig jaar (ze is aan het verharen, vandaar die plukjes in haar vacht)

Dan de schapen.

Het plan was om de schapen gewoon rustig oud te laten worden hier, we wilden er niet mee fokken omdat Willow te oud is voor nog een worp en Vita te oud om nog voor het eerst gedekt te worden, en daarom waren ze ook niet geschikt om nog te verkopen.

Maar toen kreeg ik eergisteren totaal onverwacht een telefoontje van iemand die toevallig een paar van schapen van ons ras zocht. Ze zouden in de wei komen te staan bij een oude dame van 80 wiens schapenweitje al weer een poos leeg stond, en eigenlijk alleen dienst doen als grasmaaier en weivulling omdat die dame dat zo gezellig vind. In het kader van ruimtebesparing zou dat ons op zich wel goed uitkomen, en het klinkt heel goed waar ze terecht zouden komen. De dame wil er niet mee fokken en de schapen hoeven niets te doen alleen rondlopen en gras eten.

Dus maandag komt die mevrouw op bezoek om kennis te maken met ons en met de schapen, en als het klikt en ik er een goed gevoel bij heb gaan ze n.a.w. verhuizen. We willen het dan zo regelen dat we ze als het ware uitlenen aan die dame en dat ze bij ons terug komen mocht zij er niet meer voor kunnen of willen zorgen.

De kippen:

Nog een project, het bouwen van een kippenren voor de halfvolwassen kuikens. We willen een grote ren maken (7x21 m) waar ze in kunnen zodat we ze niet meer overal voor en onder de voeten hebben lopen. Tevens makkelijk voor het afmesten, de haantjes hebben we dan allemaal bij elkaar en zijn makkelijker te vangen. De volwassen hennen mogen wel vrij rond blijven lopen. In de toekomst willen we ook nog zo'n ren maar dan wat groter bouwen voor de kloeken met kuikentjes, zodat we die ook bij elkaar hebben. De kippenpopulatie groeit gestaagd door, maar het moet wel wat gestructureerder worden als het aan mij ligt.

Andere dieren:

Allemaal prima! Niets over te melden, honden doen het goed, poezen doen het goed, cavia's doen het goed. Binnenkort (midden juli) gaat Nori kennis maken met de reu die we voor haar hebben uitgezocht, en hopelijk wordt ze in september gedekt. Tzt komt daar wel een eigen topic voor :P
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
pi_141623545
Lief die geitjes en de biggen ook al zo schattig.

Echt om op te vreten ;-)
Fake it baby - They won't even know!
You can make it ?
Cos everybody knows that that's the way to go
pi_141631454
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:35 schreef Miss_Isis het volgende:
[...]
_O_ Leuke update! Mini geitjes O+ kip Annie O+ alles O+
pi_141643458
Daarnet ome DA nog even op bezoek gehad voor Josefientje, ze leek niet zo lekker te pas en was nog niet helemaal zichzelf. Ze had verhoging (39.4, zou onder de 39 moeten zijn) en leek wat viezige afscheiding te hebben, dus ze heeft antibiotica gehad (Dr. Jr. had haar dat eigenlijk gisteren al preventief willen geven, maar ik wilde het eerst even aankijken of het ook zonder kon. Dus nu betalen we dubbel :') ). Gelukkig waren er geen tekenen van een dood lam of achtergebleven placenta waar wij een beetje bang voor waren. We hebben nog een spuitje met voor 2x AB liggen, dat moet ze morgen en overmorgen. Daarnaast houden we haar temperatuur in de gaten.

Sproet en Spikkel doen het verder heel erg goed, ze zijn verhuisd naar een eigen hokje in de kleine wei met hun moeder en kunnen daar rustig liggen en een beetje rondlopen zonder lastig gevallen te worden door opdringerige biggen. En Josefien kan rustig bijkomen van alles zonder dat ze zich druk hoeft te maken om andere dieren bij haar kleintjes, of een opdringerige Jopie die haar probeert te bespringen.
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
pi_141781199
Heel leuk om te lezen dit! Ben aardig jaloers terwijl ik op mijn studentenkamer 2 hoog zit. ;)
pi_141815924
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 20:26 schreef Loxodonta het volgende:
Heel leuk om te lezen dit! Ben aardig jaloers terwijl ik op mijn studentenkamer 2 hoog zit. ;)
Haha, ik miste het tijdens mijn studie in ons appartementje 2 hoog in de stad ook veel teveel, daarom zitten manlief en ik nu weer hier tussen de beesten ;)

Updatetje:

Josefientje is helemaal hersteld, Sproet en Spikkel zijn het toonbeeld van gezonde kleine geitjes, en op geitengebied gaat alles voorspoedig.

Op varkensgebied op zich ook, Droppie is maandag naar de slager gebracht, dus we hebben nu alleen nog Flappie en de 11 biggen. De twee beertjes zijn vandaag door Dr. Jr. en met enige hulp van zijn collega (laten we hem Dr. VanDenOudenstempel noemen :P ) van hun balletjes ontdaan. Dat ging niet helemaal zo soepel als de vorige keer, aangezien één van de biggen slechts één ingedaalde bal had. De andere bal moest door Dr. VanDenOudenstempel uit het lieskanaal gepeuterd worden. Dat biggetje loopt dus nu wat minder vrolijk rond met twee extra gaatjes in z'n lijf. Maar al met al zijn ze toch verbazend snel hersteld na zo'n ingreep, ze lopen nu al weer buiten bij hun moeder en zusjes in de wei en morgen merk je als het goed is al niets meer aan ze. Volgende week komen er mensen kijken die de twee borgjes willen hebben en waarschijnlijk ook nog twee geltjes.

Voor de schapen is afgelopen maandag ook bezoek geweest. Hoewel het niet mijn bedoeling was ze weg te doen werd ik vorige week geheel onverwacht gebeld door iemand die op zoek was naar een paar van ons soort schapen, en via via ons nummer had gekregen. Na een goed gesprek hadden we afgesproken dat die man zou komen kijken samen met de oude dame bij wie de schapen zouden moeten komen te wonen, om kennis te maken. Dat is dus afgelopen maandag gebeurd.

De vrouw die ze graag wilde hebben vond ze erg leuk en mooi; ze had al ruim 45 jaar schapen en een weiland met veel gras en een mooi schuilhok. Ze was ondanks haar leeftijd heel kwiek, ook heel vriendelijk en goed ingelezen, en we hebben afgesproken dat zij onze schapen mag hebben zo lang ze wil. We gaan ze zelf brengen zodra haar wei nog een keer gemaaid is (om ze niet direct in te dik gras te zetten, daar kunnen ze ziek van worden) zodat we ook zelf kunnen zien hoe ze terecht komen. We mochten daarnaast ook gerust langs komen om ze te bezoeken als we daar behoefte aan hebben, en de afspraak is dat als de dame niet meer voor ze kan of wil zorgen de schapen weer bij ons terug komen. Een hele mooie regeling dus, waarschijnlijk gaan ze ergens volgende week verhuizen.

Dan nog de kippenpopulatie, die groeit gestaagd door, dankzij meer broedse hennen dit jaar dan we ooit hebben gehad. Op dit moment zitten er nog 4 hennen te broeden. Eentje met maar 2 eieren (bewust zo weinig, omdat ik niet zou weten waar ik met nóg meer kuikens heen zou moeten :') ) en 3 die zich samen verstopt hadden en met z'n allen misschien een stuk of 20 eieren hebben (hoeveel precies weet ik niet, omdat ze zich tijdens onze vakantie verstopt hadden en ik er pas na ruim een week achter kwam). Al die eieren komen waarschijnlijk eind van deze week uit. Dan moeten we nog maar eens goed nadenken over waar we ze moeten laten, want uiteraard is de geplande kuikenren nog lang niet klaar. En het aparte weitje met kloeken en kuikens dat we uit nood hadden ingericht zit al veel te vol. Dus dat wordt nog even puzzelen :')
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
pi_141827065
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 14:35 schreef Miss_Isis het volgende:
en 3 die zich samen verstopt hadden en met z'n allen misschien een stuk of 20 eieren hebben
Eigenwijze kippies _O_
pi_141902162
De eigenwijze kippies hebben inmiddels een stuk of 10 kuikens samen, met nog een heleboel eieren te gaan komende nacht. Dus dat tikt weer lekker aan ^O^

Helaas hebben we wel 2 van de oudere kuikens af moeten maken wegens ziekte. Beide uit het eerste nest, geboren rond Pasen. Ik vrees een beetje voor de andere kuikens, als het iets besmettelijks is lopen die natuurlijk ook risico ;( Aangezien antibiotica voor ons geen optie is voor de kippen moeten we maar vertrouwen op hun natuurlijke weerstand en hopen dat het overwaait.
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
pi_142006750
Er zijn in totaal maar liefst 23 kuikens uitgekomen bij de drie verstopte kippen, inmiddels zijn ze alle 23 met hun 3 moeders naar buiten verhuisd in een overdekt weitje (ala improvisé, zoals alles hier, maar goed :') ). Daar hebben ze de ruimte en kunnen ze redelijk veilig groter groeien. Verder geen zieke kuikens/kippen meer gezien, hopelijk blijft dat zo!

Ondertussen wordt er nog steeds druk gewerkt aan het grote sluit-de-kuikens-op project, maar vanwege (veel) te weinig tijd loopt dat nog niet zo hard. Wie weet is het volgens jaar op tijd af. We werken aan een mooie grote permanente ren voor de kleinste kuikentjes met kloeken, en een andere voor de grotere opfokkuikens, zodat alles hopelijk ooit wat minder houtje-touwtje wordt hier :')
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
pi_142086856
Leuk om weer updates te lezen! Komen er nog meer foto's van de geitjes? O+

Hoeveel kippen hebben jullie nu? :D
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
pi_142092351
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 11:59 schreef Kirb het volgende:
Leuk om weer updates te lezen! Komen er nog meer foto's van de geitjes? O+

Hoeveel kippen hebben jullie nu? :D
Heb foto's gemaakt met de telefoon van mijn man, maar heb ze nog niet online kunnen zetten. Komt nog!

Wat betreft de kippen, ik heb eigenlijk geen idee hoeveel het er nu precies zijn :@ In ieder geval 2 volwassen hanen, 1 nog broedende kip en 7 kippen met kuikens op dit moment. En dus 23 ieniemini-kuikentjes, 10 iets grotere en dan nog een stuk of 15(~20?) nog grotere kuikens. En ik gok dat er dan nog een stuk of 15 hennen rondlopen die al weer klaar zijn met hun kuikentjes of niet broeds zijn geweest, en we hebben laatst ook nog een aantal oude hennen geslacht. Nou ja, het zijn er best veel dus :@
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  Moderator woensdag 9 juli 2014 @ 14:36:09 #193
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_142092574
Smaakt een oude hen nou slechter dan een haan die geslacht werd zodra hij ging knokken?
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_142093595
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 14:36 schreef Lucky_Strike het volgende:
Smaakt een oude hen nou slechter dan een haan die geslacht werd zodra hij ging knokken?
Voornamelijk anders; oude kippen (hanen of hennen maakt niet uit) hebben veel meer smaak, maar zijn ook taaier. Ze hebben ook veel langer rondgelopen en zo dus meer spieren gebruikt. Daarom noemt men het dan soepkip, omdat je er lekkere soep van kunt maken (dat gaart lang door zodat het vlees niet taai meer is, en de extra smaak geeft lekkere bouillon). Je kunt er ook goed ragout van maken, of een stoofgerecht zoals coq au vin. Eigenlijk alles wel wat in de categorie 'slow cooking' valt, zodat het lang door kan garen :)

Als je kip uit de oven wilt eten of een pootje of filetje gebakken o.i.d. dan is het lekkerder om een jonge kip (hen/haan) te hebben, omdat het vlees dan nog niet zo taai is. Daarom zijn de kipfilets/poten uit de winkel van plofkuikens van maar een week of 6 oud zo zacht/mals (maar ook met minder smaak). Soepkip die je in de winkel kunt kopen is vaak een ex-legkip van 1 jaar oud, dus dat heeft meer smaak. Onze oude hennen van een jaar of 3/4/5 zijn dus eigenlijk ultra-soepkippen 8-)
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  Moderator woensdag 9 juli 2014 @ 15:50:24 #195
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_142096167
Thanks voor de info ^O^
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_142554010
Zo, weer een paar weken verder en weer een update!

Inmiddels is onze veestapel wat geslonken; Droppie is naar de slager gegaan en de schapen zijn verhuisd (ze wonen nu bij een oudere dame, in een mooi groot weiland met schuilhok voor hen alleen, met uitzicht op de Sallandse Heuvelrug). Komende woensdag verhuizen er 4 biggen en Flappie wordt als het goed is komende donderdag opgehaald. Zij gaat naar een zorgboerderij in Friesland waar ze gezelschap krijgt van de cliënten daar, een aantal minivarkentjes en de nodige andere dieren. Gelukkig hebben we nog wel wat beesten over, anders zou het hier nog stil worden!

De geitjes Sproet en Spikkel groeien heel erg hard, ze spelen graag en crossen de hele wei rond. We hebben een behoorlijke lading dode bomen (dankjewel, geitjes...) gekapt in hun weitje en de stammen liggen er nog (totdat de buurman ze komt halen om er hindernissen voor hun paarden van te bouwen) dus de geitjes vermaken zich daar wel mee:

DSC_1001_zpsee4d8bbc.jpg

DSC_1011_zps5c147fca.jpg

DSC_1004_zps99b20dd2.jpg

Ze worden echt snel groot, ze hebben zelfs al een beetje interesse in het voer van Josefien en klimmen steeds in haar voerbak:

DSC_2046_zps797c1213.jpg

DSC_2035_zpsbd04c843.jpg

Nog een foto'tje van de biggen met hun grote zus Droppie, voordat ze naar de slager ging:
DSC_1973_zps450d8d43.jpg

En de kippen, hier een paar foto's van de eigenwijze kippies die zich in de schuur verstopt hadden; 3 kloeken met heul veul kuikentjes:
DSC_1994_zps69e15d5c.jpg

En even later toen ze allemaal naar buiten werden verhuisd:
DSC_0998_zpsc05b3b47.jpg

DSC_0999_zps0ffd00fb.jpg

Een paar dagen later (in de regen helaas) lijken ze al weer veel ouder (met op de achtergrond als je heel goed kijkt twee kleine gevlekte geitenkontjes :') ):
DSC_2023_zps795b47e4.jpg

En de wat oudere kuikens groeien ondertussen hard, dit is het kleine bruine kuikentje met toefjes aan de oren, inmiddels al een echte kleuterkip (en ik denk/vrees een haantje):
DSC_1018_zps59afe616.jpg

En last but not least, er wordt nog steeds gewerkt aan het beoogde nestje puppys dit najaar/winter van onze Nori. Gisteren zijn we afgereisd naar het verre noorden om kennis te maken met de toekomstige vader van het nestje. Het bleek een hele leuke, vriendelijke reu te zijn en Nori vond hem ook best leuk dus dat zat wel goed.

Hij vond Nori ook geweldig interessant:
KennismakingNorienBowie20-7-14_zps29e9cd73.jpg

Maar daar was Nori niet zo van gediend, ze snauwde hem tamelijk resoluut van zich af toen hij zich iets te opdringerig gedroeg:
KennismakingNorienBowie20-74_zpse5f76512.jpg

Maar daarna waren ze gelukkig wel vriendjes O+
KennismakingNorienBowie20-76_zps18e4e620.jpg

Dit voorspelt veel goeds voor als we rond september voor het echie gaan :Y
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  maandag 21 juli 2014 @ 15:01:18 #197
406821 verified  DigitaleDierenArts
Powered by Beaphar
pi_142554324
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:35 schreef Miss_Isis het volgende:
OK, foto tijd!

knip
Leuke update weer ^O^
Ok, misschien minder leuk voor Droppie, maar zij had geen betere vetmestplekje kunnen wensen ;)
Leuke reu voor Nori :Y Lekker enthousiast, zo te zien ;) Is het nog een jonge reu?
pi_142554553
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 15:01 schreef DigitaleDierenArts het volgende:

[..]

Leuke update weer ^O^
Ok, misschien minder leuk voor Droppie, maar zij had geen betere vetmestplekje kunnen wensen ;)
Leuke reu voor Nori :Y Lekker enthousiast, zo te zien ;) Is het nog een jonge reu?
Thanks :)

De reu is niet zo heel jong, hij is van dec. 2009 (Nori van jan. 2012) Maar inderdaad wel enthousiast :P Hij heeft ook nog niet zo veel nesten verwekt (3 maar geloof ik, pluspunt wat mij betreft!) dus misschien daarom ;)
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  maandag 21 juli 2014 @ 16:34:44 #199
183088 El_Thijs
Brabo Bastard
pi_142558560
Nori is een echte dame :D

Leuke foto's weer!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
pi_142577774
Ohh die kuikentjes, bleven ze maar altijd zulke lieve kleine pluizige bolletjes. O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')