Dat krijg je inderdaad gewoon uitbetaald. Netjes dat jullie daar een avond voor hebben, wij moeten het maar uitzoeken volgens mij. De zaterdagmedewerkers komen komende zaterdag gewoon op een compleet andere afdeling terecht zoals het er nu uit ziet.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:22 schreef Kadooosh het volgende:
Maandag een Delikaas avond van 18:00 tot 20:00 . Bij dit soort dingen wordt je gewoon uitbetaald toch?
De avond bestaat uit
- presentatie van xx, category director voor delikaas
- film over het product delikaas
- proeven
Nee er komt een vernieuwde delikaas afdeling, dus nieuw inventaris, nieuw verpakkingsmateriaal etc.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 21:17 schreef Watdoeteenvulploegleider het volgende:
Waaom wordt die avond georganiseerd? Zijn er zoveel nieuwe mensen op deli dan?
Nederland breed?quote:Op zaterdag 25 mei 2013 21:28 schreef UncleSam het volgende:
[..]
Nee er komt een vernieuwde delikaas afdeling, dus nieuw inventaris, nieuw verpakkingsmateriaal etc.
Ah, die avond. Die was voor ons afgelopen maandag overdag. De 2 fulltimers (1 van deli en 1 van brood) zijn daar geen gegaan.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 21:46 schreef Kadooosh het volgende:
Ik denk dat ik moet gaan omdat ze niet hadden en je min 2 per filiaal moest hebben .
Werkt eigenlijk nooit meer op deli/kaas. We hebben ook geen eigen snij afdeling. AGF was misschien beter daar werk ik altijd maar weet ik alles al eigenlijk.
Ach lekkere dingetjes proeven en ervoor betaald worden .
Bij ons ook!quote:Op zaterdag 25 mei 2013 21:28 schreef UncleSam het volgende:
[..]
Nee er komt een vernieuwde delikaas afdeling, dus nieuw inventaris, nieuw verpakkingsmateriaal etc.
Indd, ik heb het even opgezocht op plaza, en het gebeurt tussen de laatste dag dat je open bent en de maandag.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 22:41 schreef UncleSam het volgende:
Ja heel NL, alle formules. Gebeurt as maandag.
Volgens mij heb ik op plaza een overzichtje gezien per winkel hoeveel uur ze waarvoor extra krijgen door deze verandering op de deli-afdeling, ik kan het wel even voor je opzoeken als je even je filiaalnummer dm't?quote:Op zondag 26 mei 2013 12:02 schreef bigbass het volgende:
[..]
Ah, die avond. Die was voor ons afgelopen maandag overdag. De 2 fulltimers (1 van deli en 1 van brood) zijn daar geen gegaan.
Ik ben wel benieuwd hoe het gaat worden en hoe ze het gaan doen met uren. Want wat ik nu begrepen heb verwachten ze meer klanten contact én moeten we meer dingen zelf snijden. We hebben nu al vaak te weinig tijd on alles goed af te krijgen, vooral op zaterdag.
We zullen het komende week wel merken. Ik mag in elk geval maandag een dagje extra werken om alles in te richten.
Klopt. Afhankelijk van wat een winkel gaat doen krijgen ze extra uren voor het voorbereiden van onder meer proeverijen. Sommige winkels gaan ook kaas snijden daar ontvangen ze per week dan ook weer extra uren voor. Actief laten proeven werd al van je verwacht..... en krijg je geen extra uren voorquote:Op zondag 26 mei 2013 13:35 schreef Watdoeteenvulploegleider het volgende:
[..]
Volgens mij heb ik op plaza een overzichtje gezien per winkel hoeveel uur ze waarvoor extra krijgen door deze verandering op de deli-afdeling, ik kan het wel even voor je opzoeken als je even je filiaalnummer dm't?
Ik heb hem gevonden op plaza ja. Geen extra uren bij ons en 74 uren gemiddelde bezetting. Dat is ongeveer wat we nu hebben (en dus altijd maar 1 persoon op de afdeling). Ik ben benieuwd.quote:Op zondag 26 mei 2013 13:35 schreef Watdoeteenvulploegleider het volgende:
[..]
Volgens mij heb ik op plaza een overzichtje gezien per winkel hoeveel uur ze waarvoor extra krijgen door deze verandering op de deli-afdeling, ik kan het wel even voor je opzoeken als je even je filiaalnummer dm't?
Er veranderd dan ook bij jullie niks betreffende kaas. Jullie behoren tot het selecte groepje dat geen uren voor proeven krijgen. Dan is er maar 1 winkel die aan die criteria voldoenquote:Op zondag 26 mei 2013 13:52 schreef bigbass het volgende:
[..]
Ik heb hem gevonden op plaza ja. Geen extra uren bij ons en 74 uren gemiddelde bezetting. Dat is ongeveer wat we nu hebben (en dus altijd maar 1 persoon op de afdeling). Ik ben benieuwd.
Dat zou wel fijn zijn, de kaas achterwand is bij ons een paar maanden geleden verdwenen met goede reden. Afboekingen waren makkelijk 3x de verkopen en dat zorgde er ook voor dat de regels mbt verkoopbaarheid niet altijd goed werden nageleefd.quote:Op zondag 26 mei 2013 14:12 schreef ikbenschipper het volgende:
[..]
Er veranderd dan ook bij jullie niks betreffende kaas. Jullie behoren tot het selecte groepje dat geen uren voor proeven krijgen. Dan is er maar 1 winkel die aan die criteria voldoen
Wij hadden diverse kazen al van de achterwand "verwijderd" (alle boeren kazen) alleen een aantal goed lopende kazen hebben we erin gehouden. WIj gaan nu naar bediening klein. Waardoor Panpan en Kanterleids, 2 van onze betere verkopende kazen zouden nu op de achterwand verdwijnen. Die gaan we dus gewoon weer toevoegen. Eigelijke kunnen we dan niet zo goed "bediening op verzoek groot" gaan voeren want dan komt er nog maar één kaas extra bij. Maar goed dat zien we t.z.t. wel weer.quote:Op zondag 26 mei 2013 15:25 schreef bigbass het volgende:
[..]
Dat zou wel fijn zijn, de kaas achterwand is bij ons een paar maanden geleden verdwenen met goede reden. Afboekingen waren makkelijk 3x de verkopen en dat zorgde er ook voor dat de regels mbt verkoopbaarheid niet altijd goed werden nageleefd.
We hadden meer voor de bak moeten snijden, maar als alles ook verpakt binnen komt schiet dan niet op. Klanten pakken dan gewoon de beste datum uit de bak. Ik heb sindsdien misschien 10 klanten gehad die om een stuk zelfgesneden kaas vroegen.
Dus krijgt hij minder betaald (1 uur = 1 toeslag uur). Hij maakt alleen inclusief toeslaguren nog altijd 40 uur per periode.quote:Op zondag 26 mei 2013 17:05 schreef UncleSam het volgende:
Nee. Je krijgt gewoon uren betaald die je werkt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |