abonnement Unibet Coolblue
pi_125864599

Na weken van geruchten, teasers en nog meer geruchten was het dinsdag 19 februari dan eindelijk zover, HTC presenteerde zijn nieuwe vlaggenschip. De naam HTC M7 die we vaak langs zagen komen was inderdaad een werktitel en de officiële naam van dit toestel zal de HTC One zijn. Zover we tot nu toe kunnen beoordelen is de HTC One het wachten waard geweest en een waardevolle toevoeging HTC aan de beschikbare Androidtoestellen in Nederland en België.



• Afmetingen : 137,4 x 68,2 x 9,3 mm
• Gewicht : 143g
• Scherm : 4,7 inch, Full HD 1080p, 468 PPI
• CPU : Qualcomm ® Snapdragon 600, quad-core, 1,7 GHz
• OS : Android 4.1.2 met HTC Sense 5.0, HTC BlinkFeed
• Sim-kaart : microSIM
• Geheugen RAM : 2GB DDR2
• Opslag : 32/64 GB
• Aansluitingen : 3,5 audio, Bluethoot 4.0, WIFI a/ac/b/g/n, 3G, Micro-USB 2.0, DLNA
• Camera : HTC UltraPixel, 2.1 MP frontcamera
• Batterij : 2300 mAh



Ultrapixel camera
De camera van de HTC One is een van de meest bijzondere elementen. Eerst de basics: het is een 4,3-megapixelsensor, waarin de pixels volgens HTC grofweg twee keer zo groot zijn als bij een conventionele 8-megapixelcamera in een telefoon. Er is nog een bijzonder element aan de camera. Hij heeft optische beeldstabilisatie, die bewegingen van de gebruiker in realtime corrigeert om de camera stil te houden. Ook de Lumia 920 van Nokia heeft optische beeldstabilisatie, waarvan het effect vooral in video goed merkbaar is.

HTC BoomSound
De nieuwe HTC One biedt de best beschikbare audio-ervaring op een telefoon. HTC BoomSound introduceert voor het eerst op een mobiele telefoon stereo speakers aan de voorzijde met een versterker en een full HD-scherm dat gebruikers meeneemt in de muziek, video's, games en hun favoriete YouTube clips. Voor een rijke en sublieme geluidservaring is daarnaast Beats Audio geïntegreerd. HDR-recording maakt gebruik van geavanceerde dual microfoons en audio processing om een helder en rijk geluid vast te leggen, passend bij high definition videomateriaal. Telefoongesprekken klinken helder op de HTC One dankzij de toevoeging van HTC Sense Voice. Deze toepassing optimaliseert het belvolume en de belkwaliteit in ruimtes met veel geluid zodat gesprekken luid en duidelijk gevoerd kunnen worden.

HTC Blinkfeed
De kern van de nieuwe HTC One ervaring is HTC BlinkFeed. Deze functionaliteit transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat de gebruiker hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. HTC Blink Feed verzamelt de nieuwste content uit de meest interessante bronnen, zodat het in één oogopslag en op één plaats zichtbaar is, zonder de noodzaak te wisselen tussen applicaties en websites.

HTC Zoe
Met HTC Zoe is het mogelijk foto's van hoge kwaliteit te maken die tot leven komen in fragmenten van drie seconden. Deze ‘Zoes', foto's en video's worden op een bijzondere wijze getoond, zodat de galerij tot leven komt. Deze transformeert van een traditionele galerij met stilstaande beelden, tot een bewegende galerij met herinneringen. Met Zoe Highlights worden automatisch geïntegreerde filmpjes van 30 seconden met hoogtepunten van iedere map gemaakt. Deze beelden bestaan uit foto's en video's, inclusief muziek met professionele effecten en transities. Deze video's met hoogtepunten zijn gemakkelijk te bewerken, kunnen ingedeeld worden op thema en eenvoudig worden gedeeld via sociale netwerk sites of e-mail.

Prijs en release
De nieuwe HTC One is wereldwijd beschikbaar via meer dan 185 operators en retailers in 80 regio's en landen. In Nederland is de HTC One Android smartphone vanaf 15 maart te koop. De consumenten advies prijs van de HTC One is ¤699,- inclusief BTW, exclusief abonnement. Het toestel is beschikbaar in de kleuren 'stunning silver' en 'beautiful black'.



Links
http://www.htc.com/nl/smartphones/htc-one/ HTC
http://www.letsgomobile.org/nl/9487/htc-one/ Lets go Mobile
http://tweakers.net/revie(...)aar-vernieuwing.html Tweakers
http://www.nu.nl/gadgets/(...)ltrapixelcamera.html Nu.nl
http://www.androidworld.n(...)s-nieuwe-toptoestel/ Androidworld
http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_One_(device) Wikipedia (EN)
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2415574,00.asp PCMAG.com (EN)

Video's

Foto's




Klikken is groot:


_________________________________________________________________
Dit is mijn eerste openingspost tips zijn altijd welkom!
OP is hier te vinden
pi_125864614
quote:
2s.gif Op maandag 29 april 2013 14:06 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Hi
Hmm raar je zou dan toch zeggen als T-mobile ze heeft dat HI of KPN ze zeker zullen hebben.
pi_125864659
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 14:11 schreef Slenger het volgende:

[..]

Hmm raar je zou dan toch zeggen als T-mobile ze heeft dat HI of KPN ze zeker zullen hebben.
Valt mij ook tegen inderdaad, ik had verwacht dat zo'n grote partij als KPN ze al wel eerder zou hebben. Ze geven zelf de schuld wel aan HTC:
quote:
Let op!

Helaas is de introductiedatum van de HTC one weer uitgesteld. De datum is door HTC verschoven naar 6 mei, vanaf dat moment kunnen wij gaan uitleveren.

Zoals het er nu uit ziet krijgen we voldoende telefoons op voorraad. Mocht de vraag toch groter zijn dan het aanbod, leveren wij de telefoons als eerste uit aan diegene die het langst wacht.

Onze excuses voor de lange levertijd.
  maandag 29 april 2013 @ 14:19:02 #4
65918 IBAZ
broeinest
pi_125864817
Ik heb een HTC ONE sv. Wat is het verschil met deze nieuwe? Waarom zou ik die willen hebben?
pi_125864866
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 14:19 schreef IBAZ het volgende:
Ik heb een HTC ONE sv. Wat is het verschil met deze nieuwe? Waarom zou ik die willen hebben?
Niks hoor, vrijwel hetzelfde.
pi_125864996
Ik neem aan dat jullie dit ook al gezien hebben?

Chinese HTC One: dual-sim en microSD-kaartslot

quote:
In de Verenigde Staten is het vaker regel dan uitzondering dat telecomproviders hun eigen versie van een bepaalde smartphone krijgen, omdat zij volledige controle willen hebben. Ook voor China worden vaak specifieke versies van een telefoon gemaakt, meestal met de extra mogelijkheid om twee simkaarten te installeren.

HTC gaat met zijn vlaggenschip wederom mee in die trend, want de drie versies van de HTC One die in China gaan verschijnen, hebben allemaal dual-sim en een microSD-kaartlezer, terwijl de Europese en Amerikaanse varianten deze functionaliteit moeten missen. Om dit mogelijk te maken, heeft HTC wel het unibody ontwerp aan moeten passen. Er is namelijk een verwijderbare achterklep gemaakt, waaronder de twee sim-sloten en het MicroSD-kaartslot schuilgaan.

De desbetreffende HTC 802w, 802t en 802d zijn overigens respectievelijk bedoeld voor China Unicom (WCDMA), China Mobile (TD-SCDMA) en China Telecom (CDMA). De GSM-gegevensband wordt echter ook bij alle modellen ondersteund, waardoor deze HTC One's naar alle waarschijnlijkheid ook in Europa te gebruiken zijn.
pi_125865606
Waar hangt die grapjas uit die bij Vodafone heeft gewerkt en mij laatst belachelijk maakte vanwege het feit dat ik mij af vroeg of dummies van plastic of aluminium waren?

Ik was dus zojuist bij Vodafone en daar hadden ze dummies hangen en ze waren volledig van PLASTIC. Zo dom was mijn vraag dus niet :)
Anyway, zowel zilver als zwart EINDELIJK eens in het echt gezien (althans, de dummies, dat is voor mij ff genoeg) en wat is het toch een prachtding _O_ ik moet nog een week of 3 wachten voor ik 'm eventueel kan bestellen, maar wauw wat kijk ik er naar uit :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125865887
Als ik op de website van de HTC Media Link op registreren klik gaat hij weer terug naar de actie pagina ben ik de enige met dat probleem? http://www.htcmedialinkhd.nl/actie/
pi_125866209
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 14:56 schreef Slenger het volgende:
Als ik op de website van de HTC Media Link op registreren klik gaat hij weer terug naar de actie pagina ben ik de enige met dat probleem? http://www.htcmedialinkhd.nl/actie/
Ja, ligt aan jou, want hier gaat ie naar een registratieformulier :?

edit: geef je gegevens maar, dan vul ik m in })
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125866517
Hmm heel raar hier krijg ik hem absoluut niet werkend, ook niet op de telefoon zelf of via 3g verbinding.
pi_125866891
Kunnen ze die Medialink actie niet even een maand ofzo verlengen? 't ding is nog nauwelijks verkrijgbaar, en hopelijk (hier komt de egoïstische kant) heb ik 'm over ongeveer 2 weken ook...
pi_125867057
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 15:27 schreef Iemand91 het volgende:
Kunnen ze die Medialink actie niet even een maand ofzo verlengen? 't ding is nog nauwelijks verkrijgbaar, en hopelijk (hier komt de egoïstische kant) heb ik 'm over ongeveer 2 weken ook...
Klik de link anders even aan... registreren kan tot 31 mei 2013.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125867196
Februari besteld. Nog geen bericht wanneer ik de mijne kan ontvangen. Studentmobiel :') :')

EDIT: Terwijl ik dit typ, krijg ik een mail binnen dat het op de post is :@ :P
pi_125872776
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 15:37 schreef Santello het volgende:
Februari besteld. Nog geen bericht wanneer ik de mijne kan ontvangen. Studentmobiel :') :')

EDIT: Terwijl ik dit typ, krijg ik een mail binnen dat het op de post is :@ :P
Mijnde is vrijdag al verstuurd door studenmobiel. Of zullen ze al een tweede lading hebben ontvangen?
pi_125873672
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2013 18:11 schreef Slenger het volgende:

[..]

Mijnde is vrijdag al verstuurd door studenmobiel. Of zullen ze al een tweede lading hebben ontvangen?
Kan best zijn dat ze vrijdag tot 6 uur hebben gewerkt en dezelfde lading op maandag hebben afgerond.
pi_125874320
zat te kijken om een One X+ te kopen, maar denk dat ik beter kan wachten tot deze ietsje goedkoper per maand wordt; wat een tof ding O+
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
  maandag 29 april 2013 @ 20:33:19 #17
8369 speknek
Another day another slay
pi_125878448
Heb net een afleverafspraak gemaakt voor begin volgende week, moet eind deze week naar het buitenland. Ben benieuwd :9.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_125878602
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 15:33 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Klik de link anders even aan... registreren kan tot 31 mei 2013.
>>>
quote:
De Actie:
1. Bij (pre-order) aankoop van een HTC One (Stunning Silver en Beautiful Black) , bij een erkende HTC reseller in Nederland in de periode van 20 februari 2013 tot en met 29 april 2013 (...) ontvang je kosteloos een HTC Media Link HD t.w.v. 89,95 te bestellen via www.htcmedialinkhd.com

Hoe neem ik deel aan de Actie?:
1. Pre-order/koop de HTC One bij één van de erkende HTC resellers binnen de actieperiode van 20 februari 2013 tot en met 29 april 2013 in Nederland...).
Kunt 'm dus wel tot 31 mei registreren, maar je moet 'm wel voor 29 april gekocht hebben.
pi_125880364
Die mooie orginele flipcover gaat steeds losser zitten linksonder, nog even en hij valt er uit...
pi_125899542
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 20:36 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

>>>

[..]

Kunt 'm dus wel tot 31 mei registreren, maar je moet 'm wel voor 29 april gekocht hebben.
Het is ook niet voor niks een pre-order actie. Je had hem makkelijk kunnen bestellen en toch op korte termijn binnen hebben.
pi_125900241
Zijn er ook mensen die achter het net hebben gevist mbt de medialink je actie?
  dinsdag 30 april 2013 @ 13:21:36 #22
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_125900396
Iemand die de HTC One al in een winkel heeft zien liggen en dan geen ''fake phone''?

[ Bericht 2% gewijzigd door MisterJ.Lo op 30-04-2013 16:04:34 ]
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  dinsdag 30 april 2013 @ 13:27:48 #23
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_125900737
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 13:21 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Iemand de HTC One al in een winkel heeft zien liggen en dan geen ''fake phone''?
Ja in DLD lagen echte toestellen op demo, zowel wit als zwart.. :-)
Is zelfs al een paar weken terug :')
pi_125906377
Kut Koninginnedag ook! Anders had ik 'm vandaag :P
pi_125907207
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 13:21 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Iemand de HTC One al in een winkel heeft zien liggen en dan geen ''fake phone''?
Ja bij de T-Mobile winkel in vlissingen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')