Ah, nou ja, mocht je toevallig nieuwe recepten tegenkomen met rijst, dan zou jequote:Op woensdag 28 augustus 2013 15:49 schreef Young_David het volgende:
[..]
Ik eet eigenlijk bijna geen rijst, behalve risotto. Maar ik zal eens op zoek gaan
Pictures en recept!quote:Op woensdag 28 augustus 2013 15:57 schreef douche-eendje het volgende:
Vanavond linzenburgers maken..
Hier liggen er nu 3 zelfgemaakte vegaburgers in. En 1 in de koelkast, voor morgenquote:Op woensdag 28 augustus 2013 19:43 schreef mascara-klodder het volgende:
Oh ik kwam tot deze conclusie toen ik gisteren de vriezer bij vriend opendeed en het vol lag met karbonades, speklappen, kipkrokantschnitzels en slavinken. Ik werd er gewoon onpasselijk vanDie rommel is nieteens lekker
Ziet er lekker uit! Eet Smakelijk!quote:Op woensdag 28 augustus 2013 19:25 schreef douche-eendje het volgende:
[ link | afbeelding ]
Voor 4-6 burgers:
250 g linzen (ik heb een mix gebruikt van gedroogde rode linzen, gekookt en een portie zwarte bonen uit blik omdat mn linzen een prutje was geworden)
1 ui
40 g havermout
1 tl chilipoeder
knoflook (geperst)
zout, peper
ei
Pureer dit met keukenmachine/staafmixer tot een niet-gladde puree. Laat enkele minuten rusten. Vorm burgers en laat weer enkele minuten rusten. Doe een laagje olie in een koekenpan (anti-aanbaklaag of gietijzer is wel handig, het plakt). Leg de burgers er na 1 minuut in. Bak 5 minuten, draai voorzichtig om en bak nogmaals 5 minuten.
Aangepaste versie uit dat kookboek wat jij wilt gaan kopen.
ghehehehe...quote:Op woensdag 28 augustus 2013 19:43 schreef mascara-klodder het volgende:
Oh ik kwam tot deze conclusie toen ik gisteren de vriezer bij vriend opendeed en het vol lag met karbonades, speklappen, kipkrokantschnitzels en slavinken. Ik werd er gewoon onpasselijk vanDie rommel is nieteens lekker
Ik hou ervan! Heb ook een hele voorraad aan gedroogde linzen,quote:
Op woensdag 28
augustus 2013 19:46 schreef
douche-eendje het
volgende:
[..]
Hier liggen er nu 3 zelfgemaakte vegaburgers in. En 1 in de koelkast,
voor morgen
Wat nog erger is, is dat hij verwacht dat ik het ook nog voor hem klaarmaak en dat het om 5 uur op tafel staatquote:
Uit welk jaar komt ie?quote:Op woensdag 28 augustus 2013 20:08 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Wat nog erger is, is dat hij verwacht dat ik het ook nog voor hem klaarmaak en dat het om 5 uur op tafel staat![]()
Sorry hoor maar ik hou van lekker eten, sta graag uren in de keuken ook, heerlijk om met voedsel bezig te zijn
Halloumiverslaving hierquote:Op woensdag 28 augustus 2013 21:28 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik ben verslaafd aan kaasIk lust geen melk of eieren, maar kaas..
Anders was ik denk ik veganist geweest. Ben ook anti leer/bont
Ik moest googlenquote:
Ja, kan je ook doenquote:Op woensdag 28 augustus 2013 21:14 schreef Poesopstokje het volgende:
Heuy Fann! Ik ga morgen quinoa maken met wokgroenten. Is het een idee om de quinoa te koken in bouillon? Of trekt de smaak er niet zo in.. Vond het met de risotto wel erg lekker namelijk..
Het is echt lekker. Kaas die je kunt bakkenquote:Op woensdag 28 augustus 2013 21:31 schreef Poesopstokje het volgende:
[..]
Ik moest googlen![]()
Hier roomkaas, oude kaas, brie en geraspte kaas. Hoe ouder hoe beter..
-edit- en feta en witte kaas!
Ook al niet? De "lustiknieeeeee"-fase duurt toch normaal tot je tienerjaren?quote:
Ik zat even in één van kookboeken te bladeren en toen moest ik aan jou denkenquote:Op woensdag 28 augustus 2013 13:21 schreef Young_David het volgende:
Na het kijken van de docu Food, Inc. werd ik echt misselijk van de manier hoe vlees 'gefabriceerd' wordt. Niet dat ik gelijk voor de rest van mijn leven vegetariër wil worden, maar ik denk wel dat het goed is om goed op te letten waar vlees vandaan komt. Naast vlees komen in die docu ook genoeg andere producten naar voren waar op een onnatuurlijke manier mee gesleuteld is.
Ik wil stukje voor stukje mijn eetgedrag gaan verbeteren en wil dat concreet gaan maken. Ik heb besloten om de hele maand september vegetariër te gaan worden. Ik ben nog nooit vegetariër geweest en heb geen idee waar ik op moet letten. Het gaat mij nu in ieder geval om vlees. Over vis twijfel ik nog omdat ik mijn vis meestal wel bij een goede visboer haal en me nog niet zo verdiept heb in vis.
Waar moet ik op letten? Zijn er bepaalde dingen die ik moet eten om toch de juiste dingen binnen te krijgen? En hoe kom ik aan nieuwe goede recepten?
quote:Op woensdag 28 augustus 2013 23:10 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Ook al niet? De "lustiknieeeeee"-fase duurt toch normaal tot je tienerjaren?
Eeuwig jong dusquote:Op woensdag 28 augustus 2013 23:16 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]sommige dingen lust ik gewoon niet, zuurkool is ook zoiets
of olijven en nog
wel een paar dingen
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |