Ik merk dat het vooral lekker is als je goudreinetten gebruikt, ikzelf doe er graag een flinke hand walnoten in stukken door, en de rasp van een citroen. let wel op dat je enkel het gele raspt en niet het witte, da's bitter.quote:Op zaterdag 11 mei 2013 18:01 schreef Adelante het volgende:
Had het advies gekregen om die van Holtkamp eens te proberen, maar ik heb nog nooit een Holtkamp appeltaart gegeten, dus kan ook niet zeggen of die heel goed zijn
http://www.okokorecepten.(...)holtkamps-appeltaart
Dus met name ervaringen en hoe je hem maakt zijn welkom.
is ook heel lekker hoor en lukt altijd!quote:Op zaterdag 11 mei 2013 17:57 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ik zou willen zeggen de mijne, maar ik maak het met behulp van een pak mix dus er zullen nu veel mensen beledigd zijn
die voor dudok appeltaart, zeggen zequote:Op zaterdag 11 mei 2013 17:51 schreef Adelante het volgende:
Dames, wat is het recept voor de beste appeltaart ooit?
Ik woon in Arnhem, scoor wel ff een taart daarquote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:11 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
die voor dudok appeltaart, zeggen ze
Wil je een traditionele appeltaart of een variatie? Ikzelf vind een mascarpone appeltaart en een appeltaart met cream cheese vulling erg lekkerquote:Op zaterdag 11 mei 2013 17:51 schreef Adelante het volgende:
Dames, wat is het recept voor de beste appeltaart ooit?
ja en? je vroeg toch om het beste recept voor een appeltaart? wat heeft dat met arnhem te maken?quote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:18 schreef Adelante het volgende:
[..]
Ik woon in Arnhem, scoor wel ff een taart daar
Ik dacht het Arnhems dudok, dat die taart daar ontstaan wasquote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:33 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ja en? je vroeg toch om het beste recept voor een appeltaart? wat heeft dat met arnhem te maken?
http://www.kookse.tv/recept/dudok-appeltaart
Nee liefst wel traditioneel, maar misschien maak ik er twee. Dan ziet die cream cheese variant er wel top uitquote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:22 schreef sjanette het volgende:
[..]
Wil je een traditionele appeltaart of een variatie? Ikzelf vind een mascarpone appeltaart en een appeltaart met cream cheese vulling erg lekker
o ik ken alleen dudok in rotterdamquote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:36 schreef Adelante het volgende:
[..]
Ik dacht het Arnhems dudok, dat die taart daar ontstaan was
wat is er zo magic aan die cake?quote:Op zaterdag 11 mei 2013 21:01 schreef Dragonberry het volgende:
Ik heb een magic custard cake gemaakt, maar nu moet ik wachtten tot hij koud is en ik kan gaan snijden en proeven. Geduld is niet mijn sterkste punt..
Het is 1 beslag en na het bakken zijn er 3 lagen. Die wil ik zien, maar ik durf niet te snijden tot hij koud is Volgens het recept moet hij namelijk eerst helemaal afkoelen.quote:
Enemy Rock, mag ik het recept daarvan svp? Alleen nog iets bedenken voor de bosbessen.quote:Op donderdag 9 mei 2013 12:36 schreef EnemyRock het volgende:
Blueberry Cheesecake ook van Rudolph's Bakery gemaakt gisteren en deze heeft heerlijk gesmaakt, opgesnoept tijdens een taart- en filmnacht. De textuur is heel erg lekker, de bodem was net een soort boterkoek, de (diepvries) bosbessen zagen er alleen niet heel erg mooi uit in de taart.
[ afbeelding ]
Zie de foto die ik eerder plaatse Bij mij was hij niet helemaal goed gelukt. Wel lekker!quote:Op zaterdag 11 mei 2013 21:16 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Het is 1 beslag en na het bakken zijn er 3 lagen. Die wil ik zien, maar ik durf niet te snijden tot hij koud is Volgens het recept moet hij namelijk eerst helemaal afkoelen.
Lekkerquote:Op zaterdag 11 mei 2013 22:54 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Zie de foto die ik eerder plaatse Bij mij was hij niet helemaal goed gelukt. Wel lekker!
Vanavond een zoute karamel-taartje met ganache en pinda's gemaakt. Een Snickertaartje! De laagjes waren nog iets te zacht, maar het karamel hoort er wel uit te lopen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yummie!!!quote:Op zondag 12 mei 2013 13:34 schreef djkoelkast het volgende:
Tompoucen gemaakt voor moederdag
[ afbeelding ]
Alles zelf gemaakt: bladerdeeg, banketbakkersroom, glazuur en aardbeienslagroom.
Ziet er lekker uit!quote:Op zondag 12 mei 2013 13:34 schreef djkoelkast het volgende:
Tompoucen gemaakt voor moederdag
[ afbeelding ]
Alles zelf gemaakt: bladerdeeg, banketbakkersroom, glazuur en aardbeienslagroom.
quote:Op zondag 12 mei 2013 15:35 schreef bloempje-moi het volgende:
Een nachtje in de koelkast heeft mijn zoute karameltaartjes goed gedaan. God wat zijn ze lekker!
[ afbeelding ]
Mag ik het recept? Of lees ik daar gewoon overheen?quote:Op zondag 12 mei 2013 15:35 schreef bloempje-moi het volgende:
Een nachtje in de koelkast heeft mijn zoute karameltaartjes goed gedaan. God wat zijn ze lekker!
[ afbeelding ]
Het is van Masterchef Australia 2011. Hier is het recept. Ik vond het wel fijn om de aflevering erbij te hebben, ook al is de Fransoos die het maakt moeilijk te verstaan. Vooral het maken van het karamel ging niet in een keer goed.quote:Op zondag 12 mei 2013 15:55 schreef Noek het volgende:
[..]
Mag ik het recept? Of lees ik daar gewoon overheen?
Wat voor deeg heb je gebruikt? Ik zie ij het recept namelijk kant en klaar deeg staan. Maar volgens mij is het enige kant en klaar deeg in Nederland bladerdeeg.quote:Op zondag 12 mei 2013 13:23 schreef sjanette het volgende:
[..]
Lekker
Vanochtend 12 Mini Sweetie Pies gemaakt in een mini muffinpan.
[ link | afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |