abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 11 mei 2013 @ 18:03:06 #126
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_126355242
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 18:01 schreef Adelante het volgende:
Had het advies gekregen om die van Holtkamp eens te proberen, maar ik heb nog nooit een Holtkamp appeltaart gegeten, dus kan ook niet zeggen of die heel goed zijn :P

http://www.okokorecepten.(...)holtkamps-appeltaart

Dus met name ervaringen en hoe je hem maakt zijn welkom. ^O^
Ik merk dat het vooral lekker is als je goudreinetten gebruikt, ikzelf doe er graag een flinke hand walnoten in stukken door, en de rasp van een citroen. let wel op dat je enkel het gele raspt en niet het witte, da's bitter.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_126355256
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:57 schreef Mirjam het volgende:

[..]

Ik zou willen zeggen de mijne, maar ik maak het met behulp van een pak mix dus er zullen nu veel mensen beledigd zijn :+
is ook heel lekker hoor en lukt altijd!
Anders zou ik een appeltaart maken met harde wener deeg. En lekker veel kaneel door de appels :9
  † In Memoriam † zaterdag 11 mei 2013 @ 20:11:01 #128
37843 lady-wrb
kortaf
pi_126360345
quote:
4s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:51 schreef Adelante het volgende:
Dames, wat is het recept voor de beste appeltaart ooit?
die voor dudok appeltaart, zeggen ze
  zaterdag 11 mei 2013 @ 20:18:37 #129
3185 Adelante
To let it go now
pi_126360700
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:11 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

die voor dudok appeltaart, zeggen ze
Ik woon in Arnhem, scoor wel ff een taart daar :+
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_126360925
quote:
4s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:51 schreef Adelante het volgende:
Dames, wat is het recept voor de beste appeltaart ooit?
Wil je een traditionele appeltaart of een variatie? Ikzelf vind een mascarpone appeltaart en een appeltaart met cream cheese vulling erg lekker :Y)
  † In Memoriam † zaterdag 11 mei 2013 @ 20:33:16 #131
37843 lady-wrb
kortaf
pi_126361405
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:18 schreef Adelante het volgende:

[..]

Ik woon in Arnhem, scoor wel ff een taart daar :+
ja en? je vroeg toch om het beste recept voor een appeltaart? wat heeft dat met arnhem te maken?

http://www.kookse.tv/recept/dudok-appeltaart
  zaterdag 11 mei 2013 @ 20:36:19 #132
3185 Adelante
To let it go now
pi_126361574
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:33 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

ja en? je vroeg toch om het beste recept voor een appeltaart? wat heeft dat met arnhem te maken?

http://www.kookse.tv/recept/dudok-appeltaart
Ik dacht het Arnhems dudok, dat die taart daar ontstaan was :P
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  zaterdag 11 mei 2013 @ 20:36:53 #133
3185 Adelante
To let it go now
pi_126361601
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:22 schreef sjanette het volgende:

[..]

Wil je een traditionele appeltaart of een variatie? Ikzelf vind een mascarpone appeltaart en een appeltaart met cream cheese vulling erg lekker :Y)
Nee liefst wel traditioneel, maar misschien maak ik er twee. Dan ziet die cream cheese variant er wel top uit :9
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  † In Memoriam † zaterdag 11 mei 2013 @ 20:36:59 #134
37843 lady-wrb
kortaf
pi_126361607
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:36 schreef Adelante het volgende:

[..]

Ik dacht het Arnhems dudok, dat die taart daar ontstaan was :P
o ik ken alleen dudok in rotterdam :D
pi_126362716
Ik heb een magic custard cake gemaakt, maar nu moet ik wachtten tot hij koud is en ik kan gaan snijden en proeven. Geduld is niet mijn sterkste punt.. ;(
  † In Memoriam † zaterdag 11 mei 2013 @ 21:11:32 #136
37843 lady-wrb
kortaf
pi_126363122
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:01 schreef Dragonberry het volgende:
Ik heb een magic custard cake gemaakt, maar nu moet ik wachtten tot hij koud is en ik kan gaan snijden en proeven. Geduld is niet mijn sterkste punt.. ;(
wat is er zo magic aan die cake?
pi_126363327
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:11 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

wat is er zo magic aan die cake?
Het is 1 beslag en na het bakken zijn er 3 lagen. Die wil ik zien, maar ik durf niet te snijden tot hij koud is :P Volgens het recept moet hij namelijk eerst helemaal afkoelen.
pi_126365961
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2013 12:36 schreef EnemyRock het volgende:
Blueberry Cheesecake ook van Rudolph's Bakery gemaakt gisteren en deze heeft heerlijk gesmaakt, opgesnoept tijdens een taart- en filmnacht. De textuur is heel erg lekker, de bodem was net een soort boterkoek, de (diepvries) bosbessen zagen er alleen niet heel erg mooi uit in de taart.

[ afbeelding ]

Enemy Rock, mag ik het recept daarvan svp? Alleen nog iets bedenken voor de bosbessen.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_126366218


[ Bericht 100% gewijzigd door ChildoftheStars op 11-05-2013 22:14:43 ]
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them
pi_126368274
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:16 schreef Dragonberry het volgende:

[..]

Het is 1 beslag en na het bakken zijn er 3 lagen. Die wil ik zien, maar ik durf niet te snijden tot hij koud is :P Volgens het recept moet hij namelijk eerst helemaal afkoelen.
Zie de foto die ik eerder plaatse ;) Bij mij was hij niet helemaal goed gelukt. Wel lekker!
Vanavond een zoute karamel-taartje met ganache en pinda's gemaakt. Een Snickertaartje! O+ De laagjes waren nog iets te zacht, maar het karamel hoort er wel uit te lopen.

pi_126382127
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 22:54 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Zie de foto die ik eerder plaatse ;) Bij mij was hij niet helemaal goed gelukt. Wel lekker!
Vanavond een zoute karamel-taartje met ganache en pinda's gemaakt. Een Snickertaartje! O+ De laagjes waren nog iets te zacht, maar het karamel hoort er wel uit te lopen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Lekker :Y)

Vanochtend 12 Mini Sweetie Pies gemaakt in een mini muffinpan.

  zondag 12 mei 2013 @ 13:25:46 #142
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_126382223
Mmm die gele room ziet er lekker uit. :9
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Moderator zondag 12 mei 2013 @ 13:34:00 #143
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_126382526
Tompoucen gemaakt voor moederdag O+



Alles zelf gemaakt: bladerdeeg, banketbakkersroom, glazuur en aardbeienslagroom.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_126383086
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:34 schreef djkoelkast het volgende:
Tompoucen gemaakt voor moederdag O+

[ afbeelding ]

Alles zelf gemaakt: bladerdeeg, banketbakkersroom, glazuur en aardbeienslagroom.
Yummie!!! :Y)
pi_126387415
Een nachtje in de koelkast heeft mijn zoute karameltaartjes goed gedaan. God wat zijn ze lekker! :9
pi_126388018
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:34 schreef djkoelkast het volgende:
Tompoucen gemaakt voor moederdag O+

[ afbeelding ]

Alles zelf gemaakt: bladerdeeg, banketbakkersroom, glazuur en aardbeienslagroom.
Ziet er lekker uit! :9
pi_126388054
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 15:35 schreef bloempje-moi het volgende:
Een nachtje in de koelkast heeft mijn zoute karameltaartjes goed gedaan. God wat zijn ze lekker! :9
[ afbeelding ]
:9~
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_126388438
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 15:35 schreef bloempje-moi het volgende:
Een nachtje in de koelkast heeft mijn zoute karameltaartjes goed gedaan. God wat zijn ze lekker! :9
[ afbeelding ]
Mag ik het recept? Of lees ik daar gewoon overheen?
Go hard or go home
pi_126388798
quote:
7s.gif Op zondag 12 mei 2013 15:55 schreef Noek het volgende:

[..]

Mag ik het recept? Of lees ik daar gewoon overheen?
Het is van Masterchef Australia 2011. Hier is het recept. Ik vond het wel fijn om de aflevering erbij te hebben, ook al is de Fransoos die het maakt moeilijk te verstaan. Vooral het maken van het karamel ging niet in een keer goed.
  zondag 12 mei 2013 @ 18:16:23 #150
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_126395240
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:23 schreef sjanette het volgende:

[..]

Lekker :Y)

Vanochtend 12 Mini Sweetie Pies gemaakt in een mini muffinpan.

[ link | afbeelding ]
Wat voor deeg heb je gebruikt? Ik zie ij het recept namelijk kant en klaar deeg staan. Maar volgens mij is het enige kant en klaar deeg in Nederland bladerdeeg.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')