daar heb ik wel veel ervaring mee! Degene met benzodiazepinen erin zijn de beste. Maar om te slapen natuurlijk. Om dood te gaan moet je er misschien heel erg veel nemen dat je blijft slapen tot het over is. Hoe veel jaar moet je nog denk je?quote:
Ik ga morgen ook maar experimenteren met slaappillen slikkenquote:Op zaterdag 6 april 2013 22:49 schreef borbit het volgende:
[..]
daar heb ik wel veel ervaring mee! Degene met benzodiazepinen erin zijn de beste. Maar om te slapen natuurlijk. Om dood te gaan moet je er misschien heel erg veel nemen dat je blijft slapen tot het over is. Hoe veel jaar moet je nog denk je?
Verder ontopic graag! Ik heb alle kaas en ham al verkloot. Morgen vroeg verder experimenteren.
Als je wil experimenteren raad ik je wat speed te regelen. Dan om het half uur een ander merk en veel koffie tussen door. Zodat je wakker blijft en een beetje het effect van de verschillende merken kan voelen.quote:Op zaterdag 6 april 2013 22:54 schreef LittleBrownie het volgende:
[..]
Ik ga morgen ook maar experimenteren met slaappillen slikken
Thanks voor de tips, je bent mn heldquote:Op zaterdag 6 april 2013 22:57 schreef borbit het volgende:
[..]
Als je wil experimenteren raad ik je wat speed te regelen. Dan om het half uur een ander merk en veel koffie tussen door. Zodat je wakker blijft en een beetje het effect van de verschillende merken kan voelen.
Maar terug ontopic graag!
Geen dank! Kun jij me dan helpen met tips om een boterham ham en kaas te maken? Ik ga morgen weer nieuwe suplies halen. Dus ik wil ook graag specefieke merknamen weten voor kaas en ham. Zoals ik nu weet zijn er jong, oud, belegen, schouder en achter.quote:Op zaterdag 6 april 2013 22:58 schreef LittleBrownie het volgende:
[..]
Thanks voor de tips, je bent mn held
Wat is specefieke?quote:Op zaterdag 6 april 2013 23:02 schreef borbit het volgende:
[..]
Geen dank! Kun jij me dan helpen met tips om een boterham ham en kaas te maken? Ik ga morgen weer nieuwe suplies halen. Dus ik wil ook graag specefieke merknamen weten voor kaas en ham. Zoals ik nu weet zijn er jong, oud, belegen, schouder en achter.
Ik werk in de marketing en heb al vele merknamen verzonnen. Ik vind dat ze bij mijn super wel merken hebben gekozen met stomme namen. Maar het zal wel werken, ik zit niet in de voedsel branche kwa marketing.
quote:Op zaterdag 6 april 2013 23:02 schreef teckna het volgende:
Het begint eigenlijk vrij simpel;
- Je koopt een klein biggetje voor niet al teveel geld ergens bij een boer en laat deze los in je achtertuin. Deze voer je biologisch eten en af en toe ga je er mee spelen in de tuin.
- Je zult zien dat het biggetje steeds groter wordt, als het een varken is dan breng je hem naar een slager
- De slager zal deze volgroeide biggetje voor je slachten en dan moet het vlees nog even een poosje 'rijpen'
- Tegelijkertijd koop je een hoop melk en doet deze in een pan.
- Maak de melk ongeveer een graad of 35
- Hier doe je een paar druppels citroenzuur in en wat stremsel.
- Roer dit even door en laat het daarna rusten
- Na een half uurtje snij je het mengsel weer in kleine blokjes
- Giet ongeveer 1/3e van de wei af (maar laat het wrongsel staan)
- Voeg warm water toe zodat het geheel weer ongeveer 35 graden is
- Wacht 15 minuten en herhaal de stap met het snijden
- na een minuut of 15 schep je alles in een zeef waar je een doekje hebt zitten zodat het wrongsel wordt opgevangen in het doekje
- Stop het geheel in een kaaspers
- Los veel zout op in een bak met water
- Leg de kaas in het bak met water en keer deze om de 12 uur om voor een week of 2
- Hierna pak je de kaas eruit en 'beschilder' je deze met een speciale plastic afdeklaagje
- Leg de kaas op een koele plek en laat deze rijpen voor een maand of 6 en keer hem af en toe eens om.
- haal wat bloem, zout, gist en water
ongeveer 500 gram bloem, 300 ml water, een beetje zout en een zakje gist.
- Stop het bloem in een mengkom
- stop de zout en gist bij het bloem
- Giet in het midden het water
- Kneed met een mixer met deeghaken het geheel bij elkaar
- haal het mengsel uit de bak en kneed nog even met de hand.
- Vorm van het deeg een mooie bal en laat deze ongeveer 60 minuten rijzen onder een theedoek
- Hierna pak je het deeg en slaat het lucht eruit
- Hierna vouw en rol je het deeg tot een rol die in een broodvorm past
- vet de broodvorm in met een beetje olie
- leg het deeg in de broodvorm en laat het nogmaals rijzen voor 60 minuten.
- verwarm de oven op 200 graden en leg het brood hierin voor ongeveer 25 minuten.
- Laat het brood volledig afkoelen en snij hier dan plakken van
- Doe naar wens boter op je plakken brood
- Snij van je geslachte varken een stuk ham af en leg deze op de boterham
- Snij van je kaas een plak kaas af en leg deze ook op de boterham
- Leg de 2e plak brood op het geheel om het af te maken.
- Stop dit naar wens in een tostimachine of snij de boterham door de helft.
- Neem er een glas melk bij en smullen maar
Dat vroeg ik dus. Hou het ff ontopic graag! Ik wil ook graag weten wat de witte kleefpaste was.quote:Op zaterdag 6 april 2013 23:06 schreef __Saviour__ het volgende:
danerolle afbakcroissants met ham en kaas in de oven zijn lekker
Mijn moeder gebruikte altijd van die platte broodjes, Ik vind dit wel betere merknamen. Dat krul ding heeft wel dezelfde kleur als de lijm achtige spul wat mijn moeder gebruikte.quote:Op zaterdag 6 april 2013 23:09 schreef LittleBrownie het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Je bent grappigquote:Op zaterdag 6 april 2013 23:11 schreef borbit het volgende:
[..]
Mijn moeder gebruikte altijd van die platte broodjes, Ik vind dit wel betere merknamen. Dat krul ding heeft wel dezelfde kleur als de lijm achtige spul wat mijn moeder gebruikte.
Ze had ook een soort bruin poeder dat kookte ze heel ingewikkeld met een lepel en een aansteker en at ze via haar arm. Ik mocht het nooit proeven maar dat wil ik in de toekomst wel een keer leren koken, Is nu nog veel te moeilijk denk ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |