abonnement Unibet Coolblue
pi_125257074
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 11:21 schreef planethugo het volgende:
The Incredible Burt Wonderstone (2013) - IMDb
[ afbeelding ]
Steve Carell, Steve Buscemi, Olivia Wilde, James Gandolfini, Alan Arkin en Jim Carrey in een melige komedie over twee illusionisten die met concurrentie te maken krijgen. Dan verwacht je wel anderhalf uur in een deuk te liggen van alle onnozeligheid. Helaas viel dat flink tegen. Het begint nog vrij geinig maar de humor die voortkomt uit het gegeven van de film (illusionisten) is te karig en de grapdichtheid te laag. Eigenlijk is het alleen genieten als het idiote karakter van Jim Carrey in beeld verschijnt maar als ook hij keer op keer hetzelfde grapje uithaalt heb je dat ook wel gezien. Ze proberen duidelijk om een Wil Ferell film zonder Ferell te maken maar waar die films van hem (of het je humor is of niet) wel elke minuut een paar grappen erin verwerken, is het bij deze Incredible Burt Wonderstone helaas veel te weinig incredible.

5.5
Ik ga 0,5 hoger zitten voor Steve Carrell die ik toch een aardige prestatie vind neerzetten, maar inderdaad, wat een wanvertoning.
Een zinnig woord is nimmer zinnig zonder woorden eromheen.
Een zinnige zin is dus ook nooit helemaal alleen.
pi_125261591
The Ledge (2011) - IMDb

Wat een waardeloze film. _O-! Ik moet zeggen dat ik nog goede hoop had het eerste kwartier, maar het ging daarna snel bergafwaarts.

Slecht plot, slechte dialogen die soms zelfs lachwekkend zijn, slecht acteerwerk (behalve Patrick Wilson), eendimensionale karakters, ongeloofwaardigheid in het algemeen, slechte chemie tussen Tyler en Hunnam. That about sums it up.

De film poogt een interessante discussie over het geloof op gang te brengen, maar de manier waarop het geloof in deze film wordt weergegeven is lachwekkend en kinderlijk. Op een gegeven moment hebben Dunnam en Wilson een "discussie" over het geloof dat Wilson aanhangt. Dunnam spuwt het ene clichématige argument na het andere uit en Wilson heeft zogenaamd geen weerwoord tegen deze hoogst intelligente woordenbrij. Het helpt niet dat het christendom wordt vertegenwoordigd door bad guy geloofsfanaticus Wilson en het atheisme door een good guy. Ook lijkt de politieagent in deze film door een paar gebeurtenissen van z'n geloof te zijn gevallen.

De ontknoping is ongeloofwaardig, geforceerd en speelt goedkoop in op de emoties.

IMDb-cijfer: 6,4 (what the hell! :'))
Mijn cijfer: 2 (heb me toch redelijk vermaakt met deze bagger)
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
  zondag 14 april 2013 @ 13:24:49 #103
8369 speknek
Another day another slay
pi_125263340
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 april 2013 13:48 schreef Roces18 het volgende:
Oblivion
[ afbeelding ]
Maar dit geeft niet, ik ben al blij dat er weer sci-fi's met dit budget worden gemaakt
Hoe vet is dat. Oblivion, After Earth, Star Trek, Elysium, Ender's Game. 2013 is het jaar van de grote scifi films _O_.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_125263624
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2013 13:24 schreef speknek het volgende:

[..]

Hoe vet is dat. Oblivion, After Earth, Star Trek, Elysium, Ender's Game. 2013 is het jaar van de grote scifi films _O_.
Jaaa *O* En eigenlijk zijn Iron Man en Man of Steel ook sci-fi. Jammer dat X-men in 2014 komt.
  zondag 14 april 2013 @ 23:17:05 #105
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_125292896
A Scanner Darkly (2006, Richard Linklater)

Dat A Scanner Darkly vanuit de eigen ervaringen van schrijver Philip K. Dick (zelf niet de beroerdste om zo nu en dan wat verboden middelen te nuttigen) is geschreven, geeft de film net wat extra's en iets meer geloofwaardigheid mee. De visuele stijl past goed bij de licht hallucinerende en desillusionerende staat waarin protagonist Arctor (Keanu Reeves) verkeert. Dit maakt het conceptueel erg interessant, maar de uitwerking biedt nog enige ruimte tot verbetering. Af en toe gaat de aandacht verloren, met name omdat de dialogen soms iets te lang duren, deze richting lijken te missen en omdat het verhaal toch wat anoniempjes voortkabbelt. Desalniettemin geen heel grote teleurstelling, omdat het eerder genoemde interessante idee voldoende is uitgewerkt om hier een zeer degelijke film van te maken.

Heima (2007, Dean DeBlois)



Sigur Rós. Nog niet zo heel lang geleden vond ik het maar rare band. Ik kon het niet opbrengen voor hun muziek te gaan zitten, met hun mij geheel vreemde, experimentele stijl waarbij er met een strijkstok over een elektrische gitaar werd gestreken. Mijn ding is meer pop/rock, het liefst een beetje indie-achtig. Totdat ik de film Café de Flore voor de tweede keer zag. Deze film staat vanaf de intrede van Sigur Rós' nummer Svefn-g-Englar in de film sinds deze herkijk voor het ultieme voorbeeld van hoe muziek emotie kan versterken. Met dank dus aan de IJslandse band dus.

Direct na de film ging ik op zoek naar meer muziek van de IJslandse band en de gehele discografie belandde in een mum van tijd in mijn collectie. Sinds ik er echt voor ben gaan zitten, is de mij vreemde, experimentele stijl fantastisch gaan bevallen. En sinds deze documentair ga ik er waarschijnlijk nog veel vaker voor zitten. Want wat weten ze een gevoel over te brengen. Woorden zijn volgens zanger Jonsi overbodige luxe (de zang is in een verzonnen taaltje) en daar sluit ik me zonder moeite bij aan. Hoewel goede teksten nummers absoluut een meerwaarde kunnen geven, gaat het bij mij met muziek op de eerste plaats vooral om de klanken. En die vieren hoogtij bij Sigur Rós.

Het gaat namelijk om het overbrengen van gevoel, van emotie. De muziek leent zich daarom bij uitstek voor verwerking in films, iets wat al vaker is gebeurd buiten Café de Flore. De muziek heeft iets euforisch, maar ook iets melancholieks en alles wat daar tussenin kan vallen. In deze documentaire is dat terug te zien. Na een tour rond de wereld keren de IJslanders terug naar hun thuisland om gratis concerten te geven op intieme plaatsjes. Het levert prachtige beelden op van het pittoreske eiland, waarbij de muziek en het verhaal van Sigur Rós centraal staan. Prima cinematografie, uitstekend bewerkte beelden en natuurlijk de schitterende klanken van de band zelf.

Het gaat wat ver om mezelf fan te noemen na deze korte en overtuigende ontdekkingstocht naar deze post-rockband, maar een liefhebber van hun muziek durf ik me na het verkennen van één album en deze documentaire toch langzaam aan wel te noemen. Hun muziek en opvatting ervan past perfect bij mijn benadering ervan. Ik denk dat er nog steeds heel veel mensen zullen zijn die over de muziek denken wat ik ervan dacht, maar tegen hen kan ik alleen zeggen: geef het wat tijd, want dat is het waard.
  maandag 15 april 2013 @ 08:53:51 #106
286575 Roces18
Chef de party
pi_125300361
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2013 13:24 schreef speknek het volgende:

[..]

Hoe vet is dat. Oblivion, After Earth, Star Trek, Elysium, Ender's Game. 2013 is het jaar van de grote scifi films _O_.
Niet vergeten; Pacific Rim :D _O_
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_125306172
The Descendants(2011)


Director: Max Payne
Cast: George Clooney, Beau Bridges, Shailene Woodley
quote:
Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.
Ik weet niet wat ik hiervan moet denken. Het begint eigenlijk al bij het rommelige plot wat hierboven staat. Ik heb totaal geen idee wat het verhaal over de landverkoop nou toevoegd aan de film.
Clooney is geen onaangenaam acteur maar op een of andere manier lijk je in zijn films meer naar Clooney te kijken dan naar zijn karakter, ook hier. Zijn vrouw ligt op sterven maar op 2 korte scenes na lijkt het hem nauwelijks wat te schelen. Het nieuws wat hij hoort over zijn vrouw kan misschien een reden zijn maar toch blijft het wat vreemd.
Persoonlijk vind ik zijn dochters beter, overtuigender overkomen. Wat de jongen Sid nou echt heeft toegevoegd ben ik ook niet uit.

Het zijn mooie beelden van Hawaï - dat wel - en er zit wat tragicomedy in (gluren over de heg, rennen in slippers) maar het wat kabbelende verhaal en op automatische piloot spelende Clooney brengt wat mij betreft deze film niet veel verder dan een aangename zondagmiddagfilm.

This Must Be the Place(2011)


quote:
De excentrieke Cheyenne was ooit een succesvol popster. Muziek maakt hij allang niet meer, maar hij kleedt zich nog dagelijks alsof hij zó het podium op moet. Zijn leven kabbelt voorbij, totdat zijn vader overlijdt. Hij vertrekt naar Amerika en zet zijn vaders zoektocht naar een oorlogsmisdadiger voort. Zijn reis voert hem dwars door het land. Hij ontmoet bijzondere mensen, ontroert ze met zijn wijsheden en grappen en laat ze in verbazing achter. Zelf voelt hij zich meer en meer thuis in het leven.
Director: Paolo Sorrentino
Cast: Sean Penn, Frances McDormand

Ehm....oke. Best wel briljant begin. Sean Penn in de vorm van een Robert Smith (The Cure) & Ozzie Osbourne wiens rocker-dagen al jaren achter hem liggen vanwege een tragedie maar nog altijd in z'n oude kloffie rondloopt. Hij vult nu z'n dagen met een of ander balspel in z'n lege zwembad, sjokt de hele tijd met z'n boodschappenkarretje rond en verwarmt een diepvriespizza in z'n grote luxe cuisine. Als je ooit The Osbournes hebt gezien; zo gaat het hier (maar dan ingetogen).

Daarna wordt het serieus; z'n vader ligt op sterven. Omdat hij vliegangst heeft gaat hij met de boot waardoor hij te laat komt. De enige persoon uit z'n orthodox joodse famile die nog met hem praat wijst het op het feit dat z'n vader de laatste decennia achter een oude nazi aanzat. Puur uit verveling gaat Cheyenne deze zoektocht voortzetten wat uitmondt in een bizarre roadmovie.

Dit brengt bizarre scenes voort (bijvoorbeeld een nonchalante 'Hey' begroeting tussen een in schaduw verstopte Cheyenne en een wandelaar in Batman-kostuum _O- ) die wel hun tijd nemen.
Mooie beelden - ik gok dat de director (of photography) fan is van de jib - interessante karakters en met vlagen toch wel serieus is dit wel een film waar je van moet houden. Want het is een film die wel even anders is dan de meesten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Iemand91 op 15-04-2013 19:36:48 ]
pi_125311597
Stand Up Guys (2012)

Al Pacino, Alan Arkin en Christopher Walken in 1 film. Eigenlijk moet dat al genoeg zijn om een film te kijken. Duidelijk een project van waar ze alle 3 maar al te graag aan mee hebben gewerkt. Geweldige acteurs, prachtige beelden, aardig verhaal. Absurde humor en vol met actie.

Op imdb krijgt hij een 6,5 maar ik geef hem een dikke 8!

quote:
STAND UP GUYS stars Academy Award® winners Al Pacino, Christopher Walken and Alan Arkin in a tough but touching action comedy as retired gangsters who reunite for one epic last night.
  maandag 15 april 2013 @ 17:30:39 #109
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_125316696
De wilde engel (1939)



Een western, die je niet zo van te voren verwacht. Jimmy Stewart heeft een typische Stewart-rol, maar dan in Western-setting. Hij is een ietwat naïeve, zachtmoedige hulpsheriff die alle problemen eigenlijk zonder geweld wil oplossen. Uiteindelijk ontkomt hij er toch niet aan om af en toe enig geweld te gebruiken. Zo raakt hij in een soort van bitchfight met Marlene Dietrich! Redelijk hilarisch is dat om te zien. Sowieso heeft deze film zijn komische momenten, wat nog best leuk uitpakt. Vond het nog best een goede film uiteindelijk :Y. Cijfer: 7,5

Sud sanaeha (2002) - IMDb
In de nieuwe 'The 21st Century's Most Acclaimed Film'-lijst, de 21e eeuw tegenhanger van de beruchte TSPDT-lijst, staan opvallend veel films van Apichatpong Weerasethakul (ja, ik heb deze naam gekoppiepeest). Ik had nog nooit van deze Thaise regisseur gehoord, maar dacht 'Vooruit, laat ik een film van hem een kans geven'. Sud Sanaeha is een heel minimale film geworden over een oudere vrouw en een jonger koppel, waarvan de man een illegale Birmees is.

De film is meer een registratie van wat gebeurtenissen, dan dat er echt een verhaal inzit. Zo krijgt de kijker superlange shots voorgeschoteld van een autorit of dat de twee hard zitten te chillen in de Thaise jungle. Het neigt qua stijl naar Tarkovsky. Ik vond het in ieder geval best oke om te zien, ook omdat het nog erg mooi en rustig gefilmd is. Cijfer: 7

Punch-Drunk Love (2002) - IMDb
Er wordt veel gehaat op Adam Sandler. Veelal terecht, want zijn schijtlollige keuze voor rollen is nou niet bepaald briljant. Punch-Drunk Love is echter een positieve uitzondering daarop! Wat een gave neuroot zet ie hier neer. Ondersteund door de nogal aanwezig muziek (niet extreem vervelend) krijg je als kijker een prima inzicht van de shit die Sandler ondergaat. Af en toe zitten er tussendoor nog wat vette visuele intermezzo's. Kortom dr is een toffe film van gemaakt en dat door Paul Thomas Anderson. Had dit stijltje niet van hem verwacht, maar voor de verandering beviel het me prima :Y. Cijfer: 7,5
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  maandag 15 april 2013 @ 17:32:37 #110
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_125316758
De Wilde Engel :? Wat voor crap maakt FOK! van die IMDb-link? Het gaat hoe dan ook om Destry Rides Again 8-).
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  maandag 15 april 2013 @ 17:43:00 #111
8369 speknek
Another day another slay
pi_125317110
Lawless (2012) - IMDb



Film over drie broers (waarvan de legende gaat dat ze onsterfelijk zijn) die in de tijd van de Amerikaanse drooglegging illegale alcohol stoken en verkopen. Terwijl ze hun imperium uitbreiden trekken ze de aandacht van andere gangsters, een corrupte DA en bovenal een suit uit Washington die erop gebrand is ze op heterdaad te betrappen.
De film is mooi geschoten en spannend, maar veel van de spanning wordt veroorzaakt door extreem gewelddadige beelden, en dat vind ik altijd wat ongemakkelijk. Effectief, maar plat, en eigenlijk exploitatief. Wel laat Shia LaBoeuf (eindelijk?) zien dat hij best goed kan acteren, en is Guy Pearce heerlijk als ijdele nazi-achtige slechterik. Degelijk werk van Jason Clarke, maar Tom Hardy zit op de automatische piloot en het talent van Jessica Chastain wordt verspeeld aan een grote maar compleet nutteloze rol. Uiteindelijk wel een aanrader, maar niet echt goed. Dat wil zeggen, de film boeit, maar vergeet ergens een punt te maken.

7.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  maandag 15 april 2013 @ 17:48:46 #112
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_125317288
quote:
2s.gif Op maandag 15 april 2013 17:32 schreef Falco het volgende:
De Wilde Engel :? Wat voor crap maakt FOK! van die IMDb-link? Het gaat hoe dan ook om Destry Rides Again 8-).
Dat is de Nederlandse titel, titels werden toen vertaald.
pi_125320097
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 11:21 schreef planethugo het volgende:

Gangster Squad (2013) - IMDb
[ afbeelding ]
Ook hier een prima cast die probeert om iets episch na te doen, maar ondanks (of misschien dankzij) de mindere recensies heb ik me hier wel prima mee vermaakt. Gewoon een over de top actiefilm in een gangster setting die zichzelf wel iets te serieus neemt, vrij voorspelbaar is en waar het tempo soms zo hoog ligt dat je alle plotwendingen maar voor lief neemt zonder er serieus over na te denken. Sean Penn speelde wel geinig maar het sloeg eigenlijk helemaal nergens op, kan me voorstellen dat toen hij het script las hij zich inbeeldde eindelijk in een epische maffiafilm terecht te zullen komen ipv de popcornfilm die het geworden is. En hij leek af en toe wel op Freddy Krueger met die evil blik :D

7.0
Snap niet dat deze film zo een hype is. Het is dat Ryan Gosling en Emma Stone er in spelen maar anders had ik de film gelijk uit gezet. De auto scene was geen goed camerawerk. Verder waren de acties over de top. Voelde geen chemie tussen de spelers, en die hoort er nou net wel te zijn tussen "Gangsters".

Een gangster film van nu hoort als die van End of Watch te zijn, alhoewel hier gewoon een opname camera gebruikt werd. Toch was dit vele malen beter. Nu zul je wel zeggen dat dit een hele andere film is, maar hier voelde ik de chemie wel tussen de "cops" of beter gezegd Gangsters...

Mijn cijfer: 6 (en dit is alleen vanwege Ryan Gosling & Emma Stone)
I may not be your first, but to be your last would be perfect.....
pi_125324533
DARK SKIES



nA HET lezen van meerdere vrij slechte recensies, deze film toch gaan kijken op aanraden van iemand hier op fok! .. en had in t begin lage verwachtingen.. maar ik vind de film echt ondergewaardeerd!

De film heeft een redelijk standaard verhaal, maar wat het doet doet de film wel goed..
De film is vanaf het begin spannend en weet die spanning grotendeels van de film vast te houden,
alleen gaat halfverwege de film de film even de fout in en word ERG cliche
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dat vond ik erg jammer als de makers daar iets anders mee gedaan hadden had de film zeker een punt meer gekregen..
maar na dat stuk pak de film de spanning weer op om weer spannend te eindigen..

Ik heb me uiteindelijk erg vermaakt met de film, jammer van t minpunt in t middelstuk...
7
pi_125325601
Mensen al Broken City gekeken? Na een uur toch maar stopgezet niet mijn soort films :P
Hoop op een andere mening hoe iemand er tegen aan kijkt.
Ik zwaai naar dieren.
pi_125330004
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2013 20:48 schreef Geerd het volgende:
Mensen al Broken City gekeken? Na een uur toch maar stopgezet niet mijn soort films :P
Hoop op een andere mening hoe iemand er tegen aan kijkt.
hoezo heb je hem uiteezgt? te weinig actie? te standaard??
hij staat NOG op mn to watch list
pi_125331298
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2013 21:53 schreef casper019 het volgende:

[..]

hoezo heb je hem uiteezgt? te weinig actie? te standaard??
hij staat NOG op mn to watch list
Misschien juist niet te standaart, maar te veel politiek geleuter en geen actie idd, ja 1 blote bil.
Ik zwaai naar dieren.
pi_125334986
The Wire (seizoen 1-5) 2002-2008



De drugshandel in Baltimore, USA gezien door de ogen van zowel de criminelen als zowel de politie en de politieke kant.

Super dikke serie! echt onwijs sterk acteerwerk en goed verfilmd welke invloed van de ene kant (bijv. de criminelen) invloed heeft op de andere (bijv. de politie) en waardoor soms ook duidelijk is waarom de politie iets wel of iets niet weet.

Veelzijdig verhaal. IJzersterke karakters en een sfeer erbij die het geheel perfect af maakt. Daarbij zitten er ook nog een paar belangrijke boodschappen in de serie aan de hedendaagse politiek en maatschappij.

Beetje moeilijk om te zeggen 'beste serie die er is' aangezien ik lang nog niet alle series heb gezien, maar ben sowieso al fan van gangsterfilms/series en beetje hip/hop sfeer is alleen maar beter dus heb sterke twijfels of ik ook iets beters zal tegen komen ;) (net begonnen met the sopranos, ben benieuwd..)

IMDB: 9.4/10
Ik: 9.8/10

ohja, en natuurlijk Clay Davis _O_


Gangster Squad (2013)



Vrij standaard good/bad verhaal over hoe een maffiabaas uit de stad verdreven moet worden omdat hij anders de gehele stad zou kunnen overnemen, zo niet de gehele regio.

Ondanks dat het een vrij voorspelbare film is vond ik het wel de moeite, 2 sterke personages erin (Ryan Gosling + Josh Brolin) die het geheel eigenlijk dragen. De moeite dus :)

IMDB: 6.9/10
Ik: 7.0/10

Paid In Full (2002)



Film over hoe een paar vrienden naar de top van Harlem komen door de drugshandel. Avon Barksdale (ja die van The Wire) speelt hier ook weer erg goed. Alle gevaren en successen komen uiteraard aan bod. Goed verfilmd, goed geacteerd, aanradertje!

IMDB: 6.5/10
Ik: 7.6/10
pi_125335353
A HAUNTED HOUSE



Je hebt slechte films die vermakelijk zijn, je hebt puur slechte films, en je hebt a haunted house...
Pff wat een ongelooflijk slechte film, Ik had wel zin in een flauwe film.. en vind t prima afentoe eenfilm te kijken met poepie-pissie-kakkie grappen maar deze film was gewoon Zo slecht en zo totaal niet grappig.. hij was gewoon irritant om te kijken.
De hele tijd word de film vanuit een handcamera gezien en er is gewoon niks grappigs aan deze film, pure troep
Denk de slechtste film die ik ooit gezien heb
1
  dinsdag 16 april 2013 @ 12:32:13 #120
286575 Roces18
Chef de party
pi_125349018
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2013 20:48 schreef Geerd het volgende:
Mensen al Broken City gekeken? Na een uur toch maar stopgezet niet mijn soort films :P
Hoop op een andere mening hoe iemand er tegen aan kijkt.
Ik heb hem eergisteren gezien, en hij beviel me redelijk. De cast kon het inderdaad beter doen en het script was ook niet om naar huis over te schrijven, maar een redelijke popcorn film voor de "zondagavond." En expres moeilijk doen met allemaal saaie plotwendingen, die je al van een kilometer aan ziet komen maar oke. Dat neem ik voor lief om deze acteurs te zien spelen.

7~ wel bovengemiddeld in ieder geval. (beter dan alle troep wat op tv wordt uitgezonden)
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  donderdag 18 april 2013 @ 03:05:35 #121
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_125428513
I am Sam



Vanavond gekeken. Prima film over een gehandicapte/zwakbegaafde man Sam (Sean Penn) wiens dochter wordt afgenomen door andere mensen welke twijfelen over zijn capaciteiten met betrekking tot de opvoeding.
Erg goed acteerwerk van o.a. Sean Penn en Michelle Pfeiffer.

IMDB: 7.4
Van mij krijgt 'ie een 8.3

[ Bericht 6% gewijzigd door nattermann op 18-04-2013 13:47:48 ]
Tics van je petten.
pi_125431055
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2013 23:14 schreef casper019 het volgende:
A HAUNTED HOUSE

[ afbeelding ]

Je hebt slechte films die vermakelijk zijn, je hebt puur slechte films, en je hebt a haunted house...
Pff wat een ongelooflijk slechte film, Ik had wel zin in een flauwe film.. en vind t prima afentoe eenfilm te kijken met poepie-pissie-kakkie grappen maar deze film was gewoon Zo slecht en zo totaal niet grappig.. hij was gewoon irritant om te kijken.
De hele tijd word de film vanuit een handcamera gezien en er is gewoon niks grappigs aan deze film, pure troep
Denk de slechtste film die ik ooit gezien heb
1
Het koste me zeer veel moeite om deze film af te kijken. Eens met het cijfer.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_125431113
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2013 20:48 schreef Geerd het volgende:
Mensen al Broken City gekeken? Na een uur toch maar stopgezet niet mijn soort films :P
Hoop op een andere mening hoe iemand er tegen aan kijkt.
Standaard verhaaltje, paar plot holes en slecht acteerwerk van Wahlberg, en vooral Zeta-Jones. Alleen Russel Crowe was aardig op dreef.

6/10
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_125435774
quote:
14s.gif Op donderdag 18 april 2013 03:05 schreef nattermann het volgende:
I am Sam

[ afbeelding ]

Vanavond gekeken. Prima film over een gehandicapte/zwakbegaafde man Sam (Sean Penn) wiens dochter wordt afgenomen door andere mensen welke twijfelen over zijn capaciteiten met betrekking tot de opvoeding.
Erg goed acteerwerk van o.a. Sean Penn en Michelle Pfeiffer.

IMDB: 7.4
Van mij krijgt 'ie een 8.3
helemaal mee eens!
pi_125451697
BRAKE



verrassend spanende film!, ik ben de film met weinig verwachtingen gaan kijken, ik had persoonlijk verwacht em vrij snel uit te zetten..
maar alles behalfe...
Het verhaal begint vlot en rap, en ondanks dat de hele film zich in de kofferbak van een auto afspeelt is de film onzettend spannend, van het begin tot het eind en laat nergens een steekje vallen..
Ook heb acteerwerk is prima, heb me er ontzettend mee vermaakt en vind het een aanrader!
dikke 7
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')