Hier een lemon meringue piequote:Op zaterdag 2 maart 2013 21:24 schreef golfer het volgende:
Toepasselijk TT, want vandaag werd er hier een overheerlijke limoncellotaart gemaakt.
Nee, niet door zonnebloemolie! De essentie van kokosolie is dat het smelt als je het verwarmt en dat het, net als boter, weer hard wordt wanneer het afkoelt. Gewoon roomboter gebruiken dus. De reden dat in dit recept kokosolie wordt gebruikt is om het plantaardig te houden, maar als niet-vegan kun je er net zo goed gewoon roomboter doorheen doen.quote:Op vrijdag 1 maart 2013 17:39 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Ik hou echt totaaaal niet van kokosDenk je dat ik het door bv zonnebloemolie kan vervangen, of is kokosolie essentieel?
Dankjewel voor je reactie, volgende week ga ik m proberen!quote:Op zondag 3 maart 2013 10:49 schreef minilot het volgende:
[..]
Nee, niet door zonnebloemolie! De essentie van kokosolie is dat het smelt als je het verwarmt en dat het, net als boter, weer hard wordt wanneer het afkoelt. Gewoon roomboter gebruiken dus. De reden dat in dit recept kokosolie wordt gebruikt is om het plantaardig te houden, maar als niet-vegan kun je er net zo goed gewoon roomboter doorheen doen.
Overigens smaakt kokos nauwelijks naar kokos hoor, en ontgeurde kokosolie zelf helemaal niet. Ik vind het erg fijn spul!
Oh, en ja, zoute popcorn en geen zoete.
Leuk en super lekker!quote:Op zondag 3 maart 2013 12:35 schreef Serieliefhebber het volgende:
Gisteren was het cocktailavond bij vriendinnen, ze hadden het volgende gemaakt:
Mini-loempias, mini-pizza's, filodeeghapjes met vis en groenten, nacho's met guacamole, gemarineerde kipvleugels, reuzegarnalen met een jasje.
Alles in het mini:
creme brulee, witte en bruine chocolademousse, brownies, appelcrumble
De cocktails:
Mojito, canaletto, pessione, Daiquiri maar ik heb vooral lazy red cheeks en kir royal gedronken.
Het was heel lekker en gezellig.
Ohh! Ziet er lekker uit! Aanrader?quote:Op zondag 3 maart 2013 17:03 schreef computergirl het volgende:
Chicken paprika van de Hairy Bikers
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/chickenpaprikawithle_80341
[ afbeelding ]
ja zeker!!!!quote:
Gerookt paprikapoeder hebben ze bij Dille en Kamille, de zoete en scherpe variant. Het is echt mijn lievelings ingrediëntquote:Op zondag 3 maart 2013 18:02 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar heb jij dat gevonden? Ik zoek ook smoked paprika.
Net zalm met broccoli-botersaus in bladerdeeg met aardappelpuree met kaas gegeten.
Straks nog wat sorbetijs.
Ok dan maar eens naar een plaats in de buurt waar ze die winkel hebben gaan, bedanktquote:Op zondag 3 maart 2013 18:28 schreef lemonlime het volgende:
[..]
Gerookt paprikapoeder hebben ze bij Dille en Kamille, de zoete en scherpe variant. Het is echt mijn lievelings ingrediënt
Oh, dat klinkt heerlijk!quote:Op zondag 3 maart 2013 17:03 schreef computergirl het volgende:
Chicken paprika van de Hairy Bikers
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/chickenpaprikawithle_80341
[ afbeelding ]
Uiteindelijk hadden ze het gewoon op de Albert Cuyp markt, in een winkeltje waar ze kruiden, specerijen en thee verkopenquote:Op zondag 3 maart 2013 18:02 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar heb jij dat gevonden? Ik zoek ook smoked paprika.
ik had gisteren paardenrookvlees op mijn broodje. Proefde alleen maar zoutquote:Op zondag 3 maart 2013 23:51 schreef Roel_Jewel het volgende:
Vandaag paardenbiefstuk bij café Sjiek in Maastricht gehad. Leek me wel een actuele gerechtkeuze
.
[ afbeelding ]
vreten of niet haha..quote:Op dinsdag 5 maart 2013 12:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Net twee boterhammen met gegrilde biefstuk, ui, rauwe paprika en wat mayo. Kom goulash soep met rookworsten rundvlees, beker ijskoude melk. Xo lekker!
Dat was mijn ontbijt overigensquote:
Verrek. Morgen gaan ze andijvie eten (quote:Op dinsdag 5 maart 2013 18:06 schreef theKiD het volgende:
Nasi van gisteren in wraps gedaan en dat was weer een goede combinatie![]()
Heerlijkquote:Op woensdag 6 maart 2013 15:35 schreef uniekhoorn het volgende:
Witlofovenschotel met ei/ham/kaas/melk met daarbij verse tortelinni gevuld met ham/kaas.
Nu heb ik zin in carpaccioquote:Op woensdag 6 maart 2013 16:05 schreef Tezz het volgende:
Vanmiddag met mijn dochter samen luxe gelunched: carpaccio met salade van gegrilde courgette linten en parmezaan. Daarbij wat stokbrood met kruidenboter en witte druiven.
Vanavond werkoverleg op het werk, dus kleffe kantine-broodjes. Maar... ik was afgelopen zondag jarig dus ik trakteer op verse quiche.
![]()
Daar heb ik veel meer zin in ! Eet smakelijk... post je nog wat het wordt?quote:Op woensdag 6 maart 2013 15:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk![]()
Ik werk over dus ligt eraan wat ze halen. Ws pizza of Chinees.
hehe ik had een pizza met salami, champignons en peper.quote:Op woensdag 6 maart 2013 17:41 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Daar heb ik veel meer zin in ! Eet smakelijk... post je nog wat het wordt?
Klinkt lekker Tezz.. je lunch dus
Hier een foto dan van mijn lunch van vanmiddag.quote:Op woensdag 6 maart 2013 17:24 schreef HiddenResponse het volgende:
[..]
Nu heb ik zin in carpaccio. Vanavond nu carpaccio en een tartaartje met stokbrood.
Welkom bij de kneuzenclubquote:Op donderdag 7 maart 2013 15:03 schreef minilot het volgende:
Ben door mijn lief vandaag op de bank achtergelaten met krentenbollen, pakjes sojamelk, wortelen, hummus, rijstwafels, appels en een reep pure chocolade. Daar red ik het wel mee vanaf half acht vanmorgen.
(Been gebroken, vandaar)
Jij hebt tenminste een lief...ik moest kruipend richting keuken toen ik mijn enkel brak anders kreeg ik maar één maal per dag te eten.quote:Op donderdag 7 maart 2013 15:03 schreef minilot het volgende:
Ben door mijn lief vandaag op de bank achtergelaten met krentenbollen, pakjes sojamelk, wortelen, hummus, rijstwafels, appels en een reep pure chocolade. Daar red ik het wel mee vanaf half acht vanmorgen.
(Been gebroken, vandaar)
O, dat klinkt inderdaad wel heel akelig!quote:Op donderdag 7 maart 2013 15:58 schreef trovey het volgende:
[..]
Jij hebt tenminste een lief...ik moest kruipend richting keuken toen ik mijn enkel brak anders kreeg ik maar één maal per dag te eten.![]()
quote:
quote:Op woensdag 6 maart 2013 22:20 schreef Bombshell het volgende:
ik heb bami van de euroshopper opgewarmd. het was niet te vreten.
Oh, borrel jij met mij dan?quote:Op donderdag 7 maart 2013 15:03 schreef FutureFairytale het volgende:
Over een uur borrelen met stokbrood, dips, minipizza's en bittergarnituur.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |