abonnement Unibet Coolblue
  maandag 25 februari 2013 @ 16:13:03 #76
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_123328422
quote:
Klacht Targetmedia: Ik wil een abonnement op Seks Tube

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Targetmedia
Lezers van deze klacht: 6
Ik wil graag een abonnement nemen op “seks tube” voor 5,- euro per week, maar ik weet niet hoe of waar ik me hiervoor kan aanmelden en wat de dienst inhoudt. Graag krijg ik van deze firma meer info hieromtrent. Ik hoor er goede verhalen over. Erg handig ook dat je (zoals ik begrepen heb) gewoon via je telefoonrekening kunt betalen; chapeau T-Mobile dat jullie hier zo goed aan meewerken, geen gedoe met Ideal, credit-card of zo. Alleen maar handig voor de klant!

Gewenste oplossing
Als ze mij zeggen hoe een abonnement wordt afgesloten en of dit ingewikkeld is en wat ik precies krijg voor die 5,- euro per week
Kan iemand deze persoon uitleggen dat er ook gratis pr0n te vinden is op internet :')
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_123328614
quote:
Klacht Albert Heijn: afprijzen
Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Albert Heijn
Lezers van deze klacht: 51
ik wilde een maaltijdsalade kopen meestal is die met 35% korting bij een bepaalde datum ik kwam bij de genoemde a.h.en de verval datum was 13 febr. ik was er s,avonds om kwart voor zes op 12 februari en vroeg om 35% korting ik koop nl als het mogelijk is altijd met 35% korting ik moet altijd 15 km rijden voor een a.h winkel bij ons in het dorp is er een jumbo maar ik ga liever naar een a.h.winkel

Gewenste oplossing
de korting graag s,avonds ervoor van toepassing
Tuurlijk want de wereld draait om jou de a.h. zal direct in alle vestigingen de s,avonds ervoor de korting van de volgende dag van toepassing!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Echte gangsters hebben geen haast!" - Clubvan90
Oprichter van De Masculiene Partij
pi_123328794
quote:
Klacht Lidl: magere yoghurt met Bosvruchten
Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Lidl
Lezers van deze klacht: 76
Elke week komen we bij de Lidl in de Mare in Alkmaar. En elke week is het weer een verrassing of er mager yoghurt met bosvruchten is. De fabrikant Milbona maakt uit wat de Lidl mag enkan verkopen, volens de bedrijfsleider. Dan naar de andere Lidl zaken in Alkmaar. Dan krijgen we hetzelfde antwoord. Lidl bepaald niet wat ze mogen verkopen, maar de fabrikant.

Gewenste oplossing
Deze klacht is ook op 17 november 2012 geplaatst en ben toen gebeld (geen antwoord per e-mail)door Lidl met de mededeling dat de afdeling inkoop hier rekening mee ging houden. Dat kon twee of drie weken gaan duren. Donderdag 7 februari 2013 en donderdag 21 februari 2013 geen magere yogurt met bosvruchten vooraadig. De fabrikant levert dan combinatiedozen met Perzik en Aardbei. Er is nog niets verandert. Want de fabrikant beslist wat Lidl verkoopt. Of de inkoopafdeling functionneert niet goed. Ben benieuwd wat het antwoord zal zijn.
:|W
"Echte gangsters hebben geen haast!" - Clubvan90
Oprichter van De Masculiene Partij
pi_123329131
quote:
Klacht Aldi: Ontbrekende oester
Tweet
Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Aldi
Lezers van deze klacht: 1299
Omschrijving klacht
Bij het openen van het pak hebben wij 11 oesters
geteld in plaats van 12,terwijl we voor 12 hebben
betaald

Gewenste oplossing
de mankeerde oester bezorgen
Ze wil die ene oester nog even na bezorgd hebben :')
pi_123329257
quote:
Klacht Cash 4 ladies: Cash 4 ladies pakt geld af omdat ze niet willen uitbetalen!
Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Cash 4 ladies
Lezers van deze klacht: 40
Ik stond eindelijk op 10 euro en wou het laten uitbetalen, pakken ze zomaar 3 euro af ik zou een verkeerde referal hebben opgegeven. Dit is heel vreemd want mn laatste referal is uit 2011. Volgens mij dus geheel onterecht maar ik krijg mn geld niet terug en word vals beschuldigd.

Gewenste oplossing
Mijn geld terug.
Er is vast wel een Nigeriaanse prins die je wilt helpen!

quote:
Klacht Albert Heijn: ligt niet in de winkels
Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Albert Heijn
Lezers van deze klacht: 52
HALLO mensen ik heb een klacht over de producten van BECKERS stoofvlees,hachee en goulasch er word mooi reclame meegemaakt maar hier in groningen en omstreken is dat product nergens te krijgen.
NOU ben ik al bij veel winkels geweest en mails gestuurd naar BECKERS en daar krijg te horen dat ze het wel naar de dc leveren en wat die ermee doen ging hun niet verder aan
NOU ben ik laatst nog bij ALBERT HEIJN aan de rijksweg in groningen geweest en daar zeggen ze het is alleen bij de xl winkels te krijgen nou heb ik gekeken op jullie site maar de dichtbij zijnde AHxl winkel is in assen en ik woon in ten boer ligt toch niet prov groningen maar in drenthe mvrg -

Gewenste oplossing
ik ZOU tevreden zijn als het ook in groningen in de gewone AH winkels te krijgen zou zijn zou daar een mogelijkheid in vinden zijn mvrg -
:')

[ Bericht 0% gewijzigd door Marie30 op 13-03-2013 18:18:37 ]
"Echte gangsters hebben geen haast!" - Clubvan90
Oprichter van De Masculiene Partij
  maandag 25 februari 2013 @ 18:02:51 #81
298997 Spaghettivreter
Tevens bierzuiper.
pi_123332881
quote:
Klacht Albert Heijn: nieuwe albert heijn

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Albert Heijn
Lezers van deze klacht: 20
mijn klacht is,
ik woon boven de nieuwe ah in aanbouw, -
ik weet dat dit waarschijnlijk niet de juiste site is. maar kan geen andere vinden. De bouw van deze nieuwe AH is begonnen half December,
klachten:
1. slecht geinformeerd wanneer er met de bouw gestard zou worden.

2. constant in de herrie.

3. constant in de stof.
4. regelmatig water of rioolering afgesloten. dus regelmatig water afgesloten geweest als ik thuis kom van mijn werk of van even weggeweest. dat betekent dat je er altijd rekening mee moet houden dat je geen vaatwasser of wasmachine hebt aanstaan. dit zou minder ergenis veroorzaken als men dat op tijd even meld.

5. het trappenhuis waar ik woon, van mijn buren naast mij weet ik het niet. heeft al weken geen stroom. dus dat betekent dat mijn bel, verlichting en deuropener het niet doet. dat is erg lastig als je wissel diensten hebt en in het pikkedonker naar boven wilt. s’avonds thuiskomen in het donker en tegen een plastic muur aanlopen omdat ze trappenhuis gingen openbreken (weer niet van te voren geinformeerd)!

6. post wat zoekt raakt, doordat er bijna geen postbode bij kan. en voortdurend de benedendeur openstaat.

7. stankoverlast
8. asbestverwijdering, waar je dagelijks doorheen moet, zonder daar over geinformeerd te zijn.

9. de hele dag (van 8 uur s’morgens tot 15.30 geluidsoverlast. (kan bijna geen normaal telefoon gesprek voeren)laat staan het geluid van de televisie !

10.dagelijks mijn huis met een laag stof, trappenhuis waar je de leuning niet eens van kan vasthouden want dan zit je zelf onder een laag met stof. heel fijn als je werkkleding zwart is!

11.etc. etc. etc. etc. kan absoluut nog wel even doorgaan. maar vind dit voorlopig genoeg informatie!!

Gewenste oplossing
beter geinformeerd te worden qua werkzaamheden die gaan plaatsvinden. eventueel tussen de bedrijven door het schoonhouden van het trappenhuis, in iedergeval zorgen dat er noodverlichting is. zorgen dat de post met respect wordt behandeld. de ingangen wat beter doorgaanbaar houden. en misschien de bewoners boven deze AH, tegoedkomen zodra deze geopend is. wil wel nog kwijt dat ik absoluut blij ben met een supermarkt onder mij. (al weet ik nog niet wat de eventuele overlast gaat worden als deze open gaat). maar dat is dan weer voor latere zorg.
Niet gedacht aan ah.nl?

[ Bericht 0% gewijzigd door Marie30 op 13-03-2013 18:19:13 ]
pi_123334203
quote:
Klacht EA Games: Mijnn sims zijn opeens veranderd en de tijd van de partyboot klopt niet meer

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden EA Games
Lezers van deze klacht: 19
Ik heb het spel de sims freeplay gedownload en had er 10 sims op, plotseling waren er 2 sims veranderd, 1 in een brandweerpak en de ander in een sigeunerpak. Wat ook niet klopte was de tijd van de partyboot, ik had gisteravond om 17:00 uur de cadeautjes op gehaald, ik kijk vanmorgen om 7:50 uur en ik zag dat het nog 20 uur duurde voordat ik weer cadeautjes kreeg. Nu heb ik nog 1 ding: ik had mijn sims om 19:30 uur diep laten slapen (ongeveer 7 uur duurt dat) en net (vanmorgen om 7:50 hadden ze pas 4 procent voltooid.
Hoe kan het eigenlijk dat dit gebeurd?
Groet -

Gewenste oplossing
Als het allemaal weer helemaal klopt. En dat het niet meer gebeurd.
Klachtwaardig. 8)7


quote:
Klacht MediaMarkt: Klacht Sims 3

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden MediaMarkt
Lezers van deze klacht: 635
Mijn klacht is dat ik de sims 3 heb gekocht op de dag dat die voor 20.00 euro te halen was. maar helaas na de instaltie deed dit spel het niet hij liep aan alle kanten vast. ik ben terug gegaan naar de winkel, daar heb ik gepraat met 1 van de mede werkers (waarmee niet te praten viel) en deze man zei tegen mij dat ze hem niet aan konden nemen omdat ik de instalatiecode al heb gebruikt en dat die dan niet meer op een andere computer geinstalleerd kan worden. nu spreek ik uit ervaring omdat ik de sims al jaren speel dat die hoe dan ook op andere computers gespeelt kan worden en dat heeft niks met de instalatiecode te maken. nu zit ik met een spel wat ik niet kan spelen en niks aan heb.

Gewenste oplossing
het spel terug te brengen en mijn geld terug
8)7

[ Bericht 0% gewijzigd door Marie30 op 13-03-2013 18:19:43 ]
Tongring
pi_123334490
quote:
Klacht Net 5: stemmen

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Net 5
Lezers van deze klacht: 990
Ik heb vanavond heel vaak op Alexander gestemd, en ik krijg geen bevestiging terug.

Gewenste oplossing
Dat Alexander weer terug mag als hij weg moet!!
:D
Tongring
  dinsdag 26 februari 2013 @ 07:43:32 #84
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_123356319
quote:
Klacht HEMA: Wilt u een zakje snoep erbij voor 1 euro?

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden HEMA
Lezers van deze klacht: 20
De cassiére moet blijkbaar tegenwoordig van de HEMA vragen of je ook een zakje snoep wilt bij het afrekenen. Mijn ergenis bestaat niet alleen uit het ongevraagd lastig vallen van de klant, maar ook het feit dat er voor zoiets ongezonds, waar vrij veel mensen al moeite mee hebben om te laten liggen, nu nog eens opgedrongen wordt. We eten al veel suiker en dan komt dit gedoe van de HEMA er ook al bij.

Gewenste oplossing
Niet meer vragen! Eventueel vervangen door, wilt u er gezonde lijnzaad bij. Ofzoiets ;)
Je kan natuurlijk ook nee zeggen als ze het vragen.

quote:
Klacht Kruidvat: harde schijf in luiers

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Kruidvat
Lezers van deze klacht: 28
bij twee luiers een harde schijf in de luiers

Gewenste oplossing
gratis nieuw pak

Dat dus meegeleverd :')

[ Bericht 24% gewijzigd door achterlijke_gladiool op 26-02-2013 07:48:34 ]
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_123356451
quote:
0s.gif Op maandag 25 februari 2013 16:30 schreef pussycatdoll het volgende:

[..]

Ze wil die ene oester nog even na bezorgd hebben :')
Dan ben je toch echt wel een dikke kneus ja :')

Hoewel het zo is dat twaalf oesters dan ook echt twaalf oesters horen te zijn.
  dinsdag 26 februari 2013 @ 08:35:24 #86
385966 N22
Ditmael niet tevergeefs
pi_123356881
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 februari 2013 07:43 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Je kan natuurlijk ook nee zeggen als ze het vragen.

[..]

[ afbeelding ]
Dat dus meegeleverd :')
1) Gefrustreerde dikkerd die op dieet is

2) Dat is toch geen geld, de prijs van een pak luiers, voor zowel luiers als gratis computeronderdelen :D
Op de dementie-afdeling bestaat elke avondmaaltijd uit vergeten groenten
  dinsdag 26 februari 2013 @ 08:57:46 #87
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_123357264
quote:
Klacht MediaMarkt: Aktie Geen BTW

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden MediaMarkt
Lezers van deze klacht: 27
Ik kocht een laptop in de periode dat MediaMarkt op de website reclame maakte, dat zij de BTW voor hun rekening nemen.De laptop werd keurig en heel snel geleverd, maar
op mijn nota staat toch een bedrag aan BTW vermeld.
Ik heb emails gezonden, maar daar gebeurt niets mee.
Ik heb een brief gestuurd en daarop komt geen reactie.

Gewenste oplossing
Ik wil uitleg waarom BTW wel op de nota staat en Mediamarkt in de reclame vertelt, dat zij de BTW voor hun rekening nemen.
Mensen die niet doorhebben dat ze altijd wel btw betalen, maar tijdens zo'n actie een korting krijgen van 21%.
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
  dinsdag 26 februari 2013 @ 09:00:41 #88
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_123357313
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 februari 2013 08:57 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Mensen die niet doorhebben dat ze altijd wel btw betalen, maar tijdens zo'n actie een korting krijgen van 21%.
Geen 21% hoor ;)

Mensen die de BTW actie van de Mediamarkt nog steeds niet snappen :')
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
  dinsdag 26 februari 2013 @ 09:03:04 #89
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_123357353
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 februari 2013 09:00 schreef t-8one het volgende:

[..]

Geen 21% hoor ;)

Mensen die de BTW actie van de Mediamarkt nog steeds niet snappen :')
Oke, ik kom niet altijd bij Mediamarkt als er zo'n actie is.
Dus ik let niet altijd op de korting ;)
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_123360766
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 februari 2013 08:57 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Mensen die niet doorhebben dat ze altijd wel btw betalen, maar tijdens zo'n actie een korting krijgen van 21%.
Normaal betaal je 121%, tijdens zo'n actie 100%. 100/121 x 100 =82,64. Je krijgt dus 17,36% korting.

Lijkt me vrij logisch.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-02-2013 11:29:21 ]
  dinsdag 26 februari 2013 @ 14:24:15 #91
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_123366525
quote:
Klacht Facebook: Inbreuk op mijn facebook pagina

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Facebook
Lezers van deze klacht: 243
Als ik naar mijn nieuwsoverzicht ga op facebook staat er op mijn prikbord een korte vraag van een anoniem iemand, m.a.w. er staat geen naam en geen fotootje bij.Het is een herhaling van 4 verschillende zinnetjes. Iedere keer als ik mijn tijdlijn of nieuwoverzicht verschijnt er in deze volgorde de volgende vragen: Hoe gaat het, Anneke? Wat gebeurt er, Anneke? Wat is er aan de hand, Anneke? en de 4e zin Hoe voel je je, Anneke? Ik voel mij hier niet prettig bij. Wat kan dit zijn?

Gewenste oplossing
Als deze berichtjes niet meer verschijnen op mijn prikbord!
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
  dinsdag 26 februari 2013 @ 14:40:18 #92
365860 AdoraBelle
graag verwijderen
pi_123367061
quote:
Die zijn ook best creepy soms :{ .
  dinsdag 26 februari 2013 @ 15:11:23 #93
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_123368045
quote:
Suggestie Tele2: suggestie


Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Tele2
Lezers van deze suggestie: 5
De uien zijn enorm grof gesneden; wel lekker maar niet zonder knoeien alleen met een lepel te eten !
Kunnen de uien watfijner gesneden worden ?
Of de soep in 2 uitvoeringen produceren ?

Over de smaak niets dan lof en ook verheugend dat er geen MSG in zit !
Nieuw, Tele2 soep :')
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_123368946
quote:
Klacht NS: 24 februari 2012

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gewenste oplossing
Graag zou ik van de NS per e-mail een reactie willen op mijn klacht. Ik ben te bereiken via -. Ik betreur het ten zeerste dat dit zo gelopen is. Bovendien zou ik graag mijn treinkaartje en die van mijn partner gerestitueerd zien.
Dit is een van de vele klachten over de NS. Maar waarom denken die mensen altijd dat ze recht hebben om het geld van hun kaartje volledig terug te krijgen als ze tijdens de treinrit vertraging oplopen. Ik lees niks over de terugrit, dus ik neem aan dat die gewoon goed is verlopen. Waarom dan al het geld terug eisen? :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Marie30 op 13-03-2013 18:21:48 ]
pi_123385686
quote:
Mijn dochter van 13 wordt door bekende in Ede op de bus gezet. Familie is ingelicht, dat ze zo en zo laat aan komt, zodat er iemand bij de halte in Otterlo staat. De bus komt 40 minuten te laat, omdat hij behoorlijk van zijn route is afgeweken om te gaan tanken. Ze heeft geprobeerd te bellen,smsén, wats’appen, maar er was geen verbinding mogelijk vanuit de bus.

Het stoort mij heel erg, dat een chauffeur s’avonds om 19.50 met mijn dochter van 13 gaat tanken en 40 minuten te laat op bestemming komt.Weet je hoe ongerust wij zijn geweest??

Daarnaast heeft mijn andere dochter al vaak voor niets bij de halte gestaan, omdat de bus niet komt,doorrijdt, of dat haar aansluiting voor neus wegrijdt, terwijl zij zwaaiend al naast de bus staat. Deze drie dingen zijn niet 1x gebeurd, maar heel regelmatig.

Gewenste oplossing
Voor mijn jongste dochter,vind ik teruggave van die reiskosten op zijn plaats. Voor de ongerustheid van ons als ouders, zeker wat miin 13 jarige 's avonds in het donker, betreft, vind ik een financiele vergoeding in de vorm van maandkaart gratis vervoer op zijn plek.
  PR en moderator dinsdag 26 februari 2013 @ 21:45:54 #96
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_123386494
quote:
_O- _O- :')
:'(
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
  woensdag 27 februari 2013 @ 08:22:57 #97
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_123398610
quote:
Klacht Jumbo: een vrouw met een kind krijg shag%wijn mee maar ik niet

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Jumbo
Lezers van deze klacht: 23
ik ben al een paar keer geweigerd bij de jumbo

in hoogvliet een meisje achter de kassa mag me niet

en elke keer als ik met me neefje van 16 boodschapen Ga doen

krijg ik niks mee

en een vrouw met een kind krijg wel mee is iemand onder de

16 en daar woord geen id kaart gevraagt

Gewenste oplossing
graag dathe opgelost woord om me de meisje achter de kassa aan te spreken om werk en prive te scheide en meer vriendelijkheid dan grote mond van de medewerkster
Dramaqueen :')
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_123400132
quote:
DAT DE POST NOOIT AANKOMT EN WEL BELANGRIJKE VAN DE BELASTING EN JAAR OVERZICHT WEGENBELASTING .
WAAROM NEMEN JULLIE GEEN GOED PERSONEEL AAN DIE VERANTWOORDING VOOR GOEDE BEZORGING OP ZICH NEMEN ER ZIJN VEEL KLACHTEN HIER IN DE FLAT OVER DE BEZORGING
Gewenste oplossing

DAT DE POST BIJ MIJ TERCHT KOMT EN NIET WEET IK WAT EEN ANDER ERMEE DOET EN ALS IK EEN AANSLAG KRIJG DET IK NIET BETAALD HEB STUUR IK JULLIE DE REKENING OF KOM HEM BRENGEN DAN WEET IK ZEKER DAT HET ER IS IN JULLIE HEB IK GEEN VERTROUWEN EN DAN WORDT DE POSR WAAR MENSEN OP WACHTEN DOOR BEJAARDEN ZOGENAAMD BEZORGT DIE DE WEG NIET WETEN HOE KAN DIT???????????????????????????????????????????????????????/
:')

quote:
Onlangs contact gehad met ene N. Zielig verhaal, je kent het wel, en op geld uit. In eerste instantie ben ik erin getrapt. Later blijkt N niet te bestaan, het gaat om -, waarschijnlijk wonende op het -. Bankrekeningnummer: -. Deze persoon werkt met valse naam, valse fotos en is er uitsluitend op uit om u en mij op te lichten. Badoo hierover geïnformeerd, maar er gebeurt weer niets! Ik heb inmiddels al vele tientallen oplichters en fakers aan Badoo gemeld, maar ik zie er alleen maar steeds meer verschijnen. Lijkt ze dus niet echt te interesseren.
Gewenste oplossing

Badoo dient een veel striktere selectie toe te passen en meldingen over misbruik, oplichting e.d. serieus te nemen! Sommige foto's heb ik de laatste maanden al met meer dan 100 verschillende namen en identiteiten voorbij zien komen, en Badoo doet daar niets aan!!! Badoo is slechter dan slecht...
Waarom stuur je dan geld? Dan moet je toch wel heel naïef zijn? :')

[ Bericht 22% gewijzigd door Marie30 op 13-03-2013 18:23:35 ]
pi_123400818
quote:
0s.gif Op woensdag 27 februari 2013 09:46 schreef LeTourdeFrance het volgende:

[..]

:')
;( :'(________________________!
pi_123401100
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 februari 2013 21:30 schreef Rhone het volgende:

[..]

De klacht zelf vind ik nog best terecht, maar dan meteen weer geld gaan eisen. :') En dan krijg dat kind d'r gratis maandkaart, en dan is het opeens wel oke dan de bus niet komt of wat dan ook?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')