abonnement Unibet Coolblue
pi_122028072
In navolging van het jongeren tussen 18-25 jaar topic willen we graag een verzamelplek voor mensen tussen de 25-35+ jaar maken. Dit omdat we ervan overtuigd zijn dat er meer mensen van onze leeftijd zijn die ook wel eens nieuwe contacten zouden willen opdoen.

Wellicht leren we via dit topic dan wel mensen kennen waar we het goed mee kunnen vinden.

Stel jezelf voor in dit topic en wie weet doe je wel leuke contacten op :)
Deze reeks is echt alleen bedoeld om jezelf voor te stellen en meets te organiseren, voor SC zijn er in R&P de relatie-SC en nog een andere SC.

Er is ook een facebookgroep. Geinteresseerden kunnen DM'en/PM'en naar Hungry_Joe of Weissman.

Users op een rijtje die zich reeds uitgebreid voorstelden:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Verslagje van de laatste meet door El_Thijs

*O* We doen ook af en toe meeten:

Wanneer?

26 Januari, 19:30.

Waar?

Noordwijk

Wat?

Een spelletjesavond eventueel gecombineerd met daarna een biertje drinken in 1 van de kroegen in het bruisende Noordwijk aan Zee.

Mensen die zeker komen:

MsMessy
Weismann
El_Thijs
Detroit
Piles
Wolken

Deze op staat hier. Graag jezelf even in de OP plakken als je daar behoefte aan hebt en daarna even melden dat je de wiki hebt aangepast. Of Weissman met zaadvragende ogen aankijken, dan past hij de wiki aan.
  vrijdag 25 januari 2013 @ 13:43:04 #2
391049 Zelus
Toewijding en wedijver
pi_122028187
@weissman.

een voorbijganger :P
pi_122028212
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 13:32 schreef Chawi het volgende:
Ik ga sowieso naar de meeste festivals omgeving Eindhoven. Parkpop staat ieder jaar ook al op de lijst.
Meestal met een groep vrienden, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd :D

Down Under is de aftrap van het seizoen. Kaarten zijn goedkoop te krijgen via ticketveilingen etc. Verleden jaar had ik 2 kaarten voor 15 euro in ieder geval
pi_122029579
Ik wil bij de FBgroep :Y Stuur je vnv wel een pm, zit nu mobiel.
  vrijdag 25 januari 2013 @ 14:31:47 #5
322770 eefje801
Where's the pie?
pi_122030035
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 13:43 schreef Weissman het volgende:

[..]

Is het een idee om weer wat meer ophanden zijnde meets in de TO te zetten? Voor de geïnteresseerden die nog niet op facebook zitten bijvoorbeeld.
  vrijdag 25 januari 2013 @ 14:37:54 #6
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_122030282
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 14:31 schreef eefje801 het volgende:

[..]

Is het een idee om weer wat meer ophanden zijnde meets in de TO te zetten? Voor de geïnteresseerden die nog niet op facebook zitten bijvoorbeeld.
Zou fijn zijn :)
  vrijdag 25 januari 2013 @ 14:38:11 #7
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_122030298
Check!
pi_122032248
Festivals (rond Eindhoven) vind ik een goed plan :D
I'm in :P
He'll rise higher than ever before, and then fall so much further.
pi_122032498
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 15:27 schreef Olment het volgende:
Festivals (rond Eindhoven) vind ik een goed plan :D
I'm in :P
Best kept secret ben ik sowieso op vrijdag :)
pi_122037331
Festivals rond eindhoven, hmm dat klinkt goed!
  vrijdag 25 januari 2013 @ 17:51:49 #11
341323 MsMessy
Fok jou, dikke doei
pi_122038327
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 14:31 schreef eefje801 het volgende:

[..]

Is het een idee om weer wat meer ophanden zijnde meets in de TO te zetten? Voor de geïnteresseerden die nog niet op facebook zitten bijvoorbeeld.
Topics gaan vaak te lang mee. Vandaar dat Weiss ze regelmatig even tussendoor post.
Voor vragen en aanmeldingen kan er altijd een DM of PM gestuurd worden naar de contactpersonen (wanneer genoemd) of de personen genoemd in de OP

quote:
14s.gif Op zaterdag 19 januari 2013 16:17 schreef Weissman het volgende:
Meets voor de komende tijd;

26 januari, Noordwijk;
9 februari, Rotterdam;
9 maart, Eindhoven.


*O*
pi_122068080
Ik ben lange tijd afwezig geweest maar besloten weer eens te kijken of ik een meet kan bijwonen. Ben ondertussen wel 36 geworden... Is dat problematisch?
pi_122118492
Verslag van de spelletjesmeet in Noordwijk
Datum: 26 januari 2013
Locatie: Wolken's poesjespension

Met een 'light'-variant aan overnachtings-materiaal toog ik vol goede moed rond de klok van half 6 naar de auto om aan de reis naar Noordwijk te gaan beginnen!

Met een kleine tussenstop in Rotterdam om Weissman en MsMessy op te halen uit haar penthouse.

Aangekomen in Rotterdam en zoals een goed heer betaamt natuurlijk via sms laten weten dat ik er was, kreeg ik van Weissman het simpele antwoord om naar boven te komen. Goed, dat liet ik me geen twee keer zeggen en na 2x rond het gebouw door de sneeuw te hebben gebanjerd (remember kids, don't eat the yellow snow) vond ik het naamplaatje van de betreffende flat. Goed van vertrouwen ging de deur meteen open en na een 6-tal trappen stond ik voor de deur om mijn twee kompanen mee te kunnen nemen.

Waarschijnlijk was er iets mis gegaan in de communicatie, want ze namen zoveel spullen mee dat het een rondreis van twee weken leek in plaats van twee dagen. Wonderbaarlijk paste alles in de auto en konden we vol goede moed op weg. Na een vrolijke discussie over verplichtingen kwamen we dan ook aan in Noordwijk. MsMessy was net een gids; ze wist alles netjes uit te leggen. Ik heb de helft maar gehoord omdat ik op de weg aan het letten was in die kleine straatjes.

Na een niet al te lange tijd kwamen we dan eindelijk aan bij het optrekje van Wolken. En tot ons aller verbazing (of opluchting) waren we niet de eerste, en bevonden zich piles, Detroit en RedFever007 zich al in de woonkamer. Nog even snel de auto's verplaatsen en toen konden we eindelijk gaan beginnen.

Wolken haalde heel de kast leeg en er kwamen vele leuke spellen op de tafel te liggen. De keuzes leken eerst erg divers, totdat Weissman het Lama-spel voorstelde. De beslissing was toen, unaniem, snel genomen. En zoals altijd bleek het een goede keus te zijn. Ik vond mijzelf in een team met piles, Detroit en Wolken, en we deden ons best om ons improvisatietalent te tonen.

En zoals gebruikelijk werd de zandloper niet gebruikt.

Het moordspel was de eerste opdracht voor ons team, wat we eigenlijk vrij vlot wisten te winnen. De daarop volgende ronden werden nog hilarischer dan de vorige, want probeer maar eens je lach niet in te houden als je niet mag lachen. Ook de gehandicapten-scene leverde veel plezier op, want een medeklinker niet gebruiken in een zin levert ook leuke situaties op.

Uiteindelijk werd besloten om telkens door een persoon een moordspel uit te beelden. Maar ja, hoe beeld je Johan Cruijff uit? Een autoshowroom en een onzekere conducteur gaan nog wel, maar dit was echt een vrijwel onmogelijke opgave.

Over onmogelijke opgave gesproken: Wolken beeldde een jumpstyle-kampioen uit. Alleen daarvoor zou ze al een Gouden Kalf mogen krijgen. Maar dat sommigen een stagiair in het Witte Huis moeilijk vonden, is mij een raadsel.

Na nog enkele keren onze aller-slechtste openingszinnen ten gehoor te brengen (met pareltjes als: 'Ik ben een Fok!ker') en wat er op het antwoordapparaat van God staat ('Ik ben er niet' of 'Ik ben even koffie drinken met Allah'), vonden sommigen het een goed plan om even de kroeg in te gaan.

Met Wolken als gids en mijn vingers nog steeds heel togen we naar buiten en belandden we in het bruisende uitgaansleven van Noordwijk. Na diverse kroegen gepasseerd te zijn, gingen we een hardrock-café binnen, waar we onder het genot van een drankje onze ogen de kost gaven. En de term hardrock was dubieus, vooral als je Offspring met Pretty Fly for a White Guy hoort.

Al snel viel ons oog op een groepje personen, niet ver van onze eigen plek. Om de een of andere manier trok dat onze aandacht (en dan niet de schakende spelers achterin de kroeg, I kid you not). Of het nu de nerdy meid was of de ict-er met een big-ass hoofdtelefoon om zijn nek, het had er alle schijn van dat het wel eens een…

*slik*

…Fok!-minimeet zou kunnen zijn.

En toen er iemand aanschoof met een troll-face-shirt, wisten we het eigenlijk bijna zeker. Maar ja, Fok!kers als we waren, niemand durfde erop af te stappen. Niemand…

…behalve prins Weiss.

Sociaal als hij was, ging hij naar de groep en niet veel later kwam hij weer terug met de teleurstellende (of opgeluchte) mededeling dat ze niet van Fok! waren. Ze kenden het wel maar het waren meer lurkers, en daar heb je niet zoveel aan.

Omdat er in Noordwijk nog strenge regels gelden en ze respect hebben voor de politie, hield het uitgaansleven op om 2 uur. Op ons gemak en met gevaar voor eigen leven gingen we weer terug naar Wolken's huis. Elke stap was een overlevingsstrijd; je kon immers zo op je gezicht of een ander lichaamsdeel vallen.

Eenmaal thuis gekomen werd het spel nog even opgeruimd. Terwijl men het spel opruimde, mocht ik het poesje van Wolken aaien.

Het heeft me bijna mijn vingers gekost.

Toen de poes van Wolken zich weer eens op het dekbed van MsMessy nestelde en dacht er een speldenkussen van te maken terwijl het strak voor zich uitkeek, werd er drinken ingeschonken en gezellig nagepraat. Toen de klok tegen half 4 aan begon te hikken vond Detroit het welletjes geweest, en hij excuseerde zich om te gaan slapen. Niet veel later vertrok piles ook, en vonden wij allemaal dat het wel tijd werd om te gaan slapen.

Terwijl er een luchtbed beneden werd opgeblazen ging ik de logeerkamer verkennen, waar inderdaad een bed op me stond te wachten.

Recht naast een elektrische cirkelzaag.

Aangezien RedFever007 de kamer met mij deelde hadden we een gegronde reden om het martelwerktuig op de overloop te zetten. Het duurde niet lang voordat iedereen in bed lag en er kon worden genoten van een heerlijke nachtrust. Deze keer had ik wél oordopjes bij me (3x een paar, omdat Wolken dacht dat ik 6 oren had) en heb ik toch een goed uiltje kunnen knappen. Of er bomen zijn omgezaagd weet ik niet, maar dat terzijde.

De ochtend kwam snel (mede door het gebrek aan gordijnen), en ik werd ruw gewekt door een vallende plint. Hoe dat ding vanuit de hoek van de muur zijn weg vond naar mijn bed is een raadsel, maar vreemd was het wel. Ik kleedde me aan na mijn kamergenoot ook goedemorgen gewenst te hebben en ik ging naar beneden waar ik Wolken, Weissman en MsMessy (spelend met de poes van Wolken) aantrof. Wolken verwittigde mij dat Detroit al in de vroegte was vertrokken en ons niet wakker wilde maken.

Weissman verzorgde het ontbijt en na nog even leuk nagetafeld te hebben werd het tijd om te gaan. Alle spullen werden ingeladen en na RedFever007 bij zijn auto te hebben afgezet bracht ik Weissman en MsMessy terug naar huis. Niets leek een rustige rit in de weg te staan.

Totdat bleek dat Feyenoord moest voetballen.

Na een redelijke file en een stel automobilisten gezien te hebben die hun rijbewijs op straat gevonden hadden, kwamen we aan bij het optrekje van MsMessy. Na een kort afscheid toog ik zelf vol goede moed (en 2x verkeerd rijden) ook naar huis.

De meet was erg leuk, en ik wil bij deze Wolken nog eens hartelijk bedanken voor haar gastvrijheid. Ik heb weer twee leuke mensen ontmoet en ik hoop ze allen nog eens een keer te zien.

Een samenvatting maak je zelf maar.

Tot de volgende meet!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_122119797
Thijs, helemaal top dit verslag!

Poes en ik willen jullie bedanken voor de gezellige meet en waarschijnlijk weer tot 9 februari.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_122119921
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2013 16:53 schreef Wolken het volgende:
Thijs, helemaal top dit verslag!

Poes en ik willen jullie bedanken voor de gezellige meet en waarschijnlijk weer tot 9 februari.
Dank u!

En zeker tot de 9e!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_122120775
Thijs! _O_
pi_122121037
Leuk om zo'n verslag te lezen. Klinkt als een geslaagde meet! :)
pi_122121123
quote:
14s.gif Op zondag 27 januari 2013 17:17 schreef sylvesterrr het volgende:
Thijs! _O_
Syl! :D

quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2013 17:23 schreef de_nachtwacht het volgende:
Leuk om zo'n verslag te lezen. Klinkt als een geslaagde meet! :)
Dat was het ook zeker, en ik weet ook zeker dat elke deelnemer dat ook vond :Y
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 27 januari 2013 @ 17:47:55 #19
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_122121986
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2013 16:53 schreef Wolken het volgende:
Thijs, helemaal top dit verslag!

Poes en ik willen jullie bedanken voor de gezellige meet en waarschijnlijk weer tot 9 februari.
Dank u Thijs! :7 Kleine aanvulling nog:
quote:
Of er bomen zijn omgezaagd weet ik niet, maar dat terzijde.
Ik wel: M'n tropisch regenwoud, wat doe je :'( B-)

Dank ook (nogmaals :P ) Wolken en haar poes voor de gastvrijheid *O* *O*
  zondag 27 januari 2013 @ 18:05:00 #20
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_122122809
Leuk verslag Thijs. Ik zie een glorieuze toekomst als night time reporter voor je in het verschiet!
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
pi_122122939
quote:
6s.gif Op zondag 27 januari 2013 17:47 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

Dank u Thijs! :7 Kleine aanvulling nog:

[..]

Ik wel: M'n tropisch regenwoud, wat doe je :'( B-)

Dank ook (nogmaals :P ) Wolken en haar poes voor de gastvrijheid *O* *O*
quote:
6s.gif Op zondag 27 januari 2013 18:05 schreef Detroit het volgende:
Leuk verslag Thijs. Ik zie een glorieuze toekomst als night time reporter voor je in het verschiet!
Dank allen!

En ik zal het onthouden Detroit ;) Ben je nog goed thuisgekomen?
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 27 januari 2013 @ 18:11:03 #22
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_122123143
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2013 18:07 schreef El_Thijs het volgende:

En ik zal het onthouden Detroit ;) Ben je nog goed thuisgekomen?
Absolutement! Heb super brak geslapen. Had namelijk een veel te dun matje gekocht, en dacht dat dat wel fatsoenlijk zou slapen. Motherfuckers, wat heb ik de vloer gevoeld! :D.

Om 9 uur dus maar mijn spullen ingepakt en weer weggegaan, iedereen was nog onder zeil toen.
Ik heb wel gehoord van Wolken dat ik een ontbijt heb gemist met croissants, jus, eitjes en zulks. :P.
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
pi_122123221
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2013 18:11 schreef Detroit het volgende:

[..]

Absolutement! Heb super brak geslapen. Had namelijk een veel te dun matje gekocht, en dacht dat dat wel fatsoenlijk zou slapen. Motherfuckers, wat heb ik de vloer gevoeld! :D.

Om 9 uur dus maar mijn spullen ingepakt en weer weggegaan, iedereen was nog onder zeil toen.
Ik heb wel gehoord van Wolken dat ik een ontbijt heb gemist met croissants, jus, eitjes en zulks. :P.
Helaas, maar dat haal je nog wel een keer in ;)
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 27 januari 2013 @ 18:13:42 #24
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_122123278
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2013 18:12 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Helaas, maar dat haal je nog wel een keer in ;)
Slapen doen we doordeweeks wel weer, op het werk bijvoorbeeld! Rock'n'roll! ;).
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
pi_122134227
Dat klinkt als een zeer gezellige meet!
Helaas wel erg ver voor mij, maar witte weet voor een volgende keer. Eerst de brabant meet.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')