abonnement Unibet Coolblue
  zondag 13 januari 2013 @ 15:13:31 #176
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_121504712
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2013 11:15 schreef Sekhmet het volgende:
Was/is idd een gezellige en geslaagde meet geweest. Twister was ^O^

Dank allen!
Jij vooral bedankt Sekhmet _O_ Alles was op en top geregeld! Vond het een erg gezellige meet, leuke mensen ontmoet ^O^ En Weiss valt best mee IRL B-)

Alleen die soep. Zo heet, zo heet. Heb nu nog een verbrand gehemelte :D :'( Niets ten nadele van de soep zelf, die was erg :9
pi_121505032
Ik ben ook thuis inmiddels, verslag volgt z.s.m. :)

Maar de meet was fokking top!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_121508577
Verslag van de spelletjesmeet in Groningen
Datum: 12 januari 2013
Locatie: Sekhmet's strijderstempel

Terwijl de klok al langzaam tegen de 12 uur aan begon te tikken, was ik al klaar met de spullen pakken voor de grote reis naar het Noorden des Lands. Na nog even een kleine boodschap gedaan te hebben vertrok ik vol goede moed en met elektronische navigatie richting Groningen. En terwijl ik lekker aan het cruisen was, doemt er ergens voor mij een auto op. En ik herken een silhouet achterin. En warempel, het is Weissman. Dus dat kan maar een ding betekenen, de BangBus van Hungry_Joe was ook op weg! Ik passeerde ze en zwaaide nog een keer, maar Hungry_Joe's concentratie was niet te verbreken. Of het kan iets te maken hebben gehad met het feit dat Yuki naast hem zat en Weiss achter hem, maar dat weet ik niet zeker.

Ik vervolgde mijn weg en kwam ruim van te voren op schema aan. Ik belde Sekhmet om te vragen waar de ingang van haar tempel was, en ze verwittigde me dat ze eefje801 aan het ophalen was, en dat ik dus niet binnenkon. Dan maar even wachten.

En terwijl ik daar sta te wachten, komt daar een persoon aanlopen. Op zich niet zo gek, er waren er al meer voorbij gekomen, maar deze trok de aandacht vanwege de zoekende blik langs alle huizen. En toen herkende ik de beste man: het was niemand minder dan ons aller Comp_Lex! Eerst reageerde hij wat schichtig op mijn begroeting, maar het spreekwoordelijke ijs was snel gebroken en samen wachtten we op Sekhmet en eefje801, die niet lang op zich lieten wachten.

Na een korte (her)kennismaking konden we eindelijk de tempel betreden die we zouden gaan gebruiken voor de allerhande spelletjes om te zien wie de grootste spelletjesmeester of meesteres zou zijn. Maar het zou geen Fok!-meet zijn als we niet eerst gezellig in een kring gingen zitten, wachtend op de anderen. En al snel druppelden de andere gasten binnen, en hadden we een grote kring met eefje801, Comp_Lex, RedFever007, Hiergaanwedan, Sekhmet, Hungry_Joe, Yuki, Weissman, Wolken (die tijdens het eerste spel binnen kwam zetten), Andromache en mijzelf. Er werd uitgebreid kennisgemaakt en het leek een meet als alle andere te worden totdat Sekhmet ingreep en unaniem besloot om Party & Co te gaan doen, want "het is tenslotte een spelletjes meet". En daar konden wij het enkel mee eens zijn.

Snel werden er teams gevormd en konden we gaan beginnen! Er werd besloten dat we wel lief zouden zijn tegen de dobbelsteen, want er werd nogal agressief mee gegooid. Details zijn allerminst vaag, en het bleek al snel dat iedereen een ongelofelijk aanleg had voor het onderdeel liplezen. Zo goed zelfs, dat we de zandloper maar buiten beschouwing hebben gelaten (ook tijdens de andere onderdelen uiteindelijk) om iedereen een eerlijke kans te gunnen. Ik trok mijn wenkbrauwen meerdere malen op tot hilariteit van de aanwezigen, al was ik mijzelf van geen kwaad bewust. Zo vlogen de eerste uren eigenlijk snel voorbij en besloten we het spel in te korten, en mocht mijn team, bestaande uit RedFever007, Hiergaanwedan en mijzelf de eerste overwinning in de wacht slepen, mede door de academische kennis van Hiergaanwedan. Helaas moest Andromache ons al weer verlaten.

Hiergaanwedan voelde zijn ego enigszins geprikkeld (en zo raar is dat natuurlijk niet met een overwinning op zak), en wilde nog wel een spelletje doen. Dit werd Risk, waar uiteindelijk ook Comp_Lex, RedFever007, Wolken en ikzelf ook aanschoven om te zien wie de nieuwe Napoleon zou worden. Na een beetje gesteggel over dat de kleur roze niet bij de legers zat, werd uiteindelijk begonnen met het spel. Het ging een tijdje over en weer, totdat Hiergaanwedan een meester-strateeg bleek te zijn en snel het spel domineerde. Terwijl de beste jongen glunderde van geluk dachten wij allen hetzelfde: "Hier gaan we er dan aan geloven". Comp_Lex was er zo van ondersteboven dat hij maar besloot zijn eigen leger vrijwillige euthanasie te verlenen door ze te verdrinken in een kop groentesoep. Alleen verspreidde de soep zich over de tafel bijna bij RedFever007 in zijn schoot, enkel tegengehouden door de doos van het spel. En Hiergaanwedan? Die had helemaal niks in de gaten en was zijn volgende meesterzet al weer aan het bepalen. Maar toen kwam de Wapenstilstand-kaart (vrij vlug trouwens, als of door hemelse interventie) boven tafel en moest het spel ten einde komen, tot ongenoegen van Hiergaanwedan en tot genoegen van de overige deelnemers.

Tijdens onze pogingen om Hiergaanwedan's opmars tot werelddominatie te stuiten en waarin wij dus jammerlijk faalden, besloten de overige mensen om de elektronische manier van vermaak aan te wijden. Er werd een vriendschappelijk potje Super Street Fighter 4 gespeeld, om te zien wie nu de beste was met een stuk plastic in zijn handen. Daar ik van Hungry_Joe al had gehoord dat Sekhmet de Queen of Fighters is, ondervond ik dat zelf ook al snel. Ik had geen enkele kans tegen de furie van de gastvrouw, en de anderen ook niet. Totdat het ineens wel erg gelijk op ging tussen de verschillende aanwezigen, en er de stemming er opnieuw goed inzat. Maar helaas moest Wolken ons ook gaan verlaten, werd de groep weer wat kleiner.

Nadat we de controllers en de knoppen een goede workout hadden gegeven, werd er even gepauzeerd. Bij sommigen was de alcohol al goed te merken en verdween glas na glas en fles na fles in het gapende zwarte gat. Altijd leuk om mensen dan te zien de-evolueren naar primitieve levensvormen, maar dat terzijde.

Sekhmet haalde ineens het alom bekende en beruchte Twister tevoorschijn. Ik sprak mijn bezorgdheid uit maar ze trok me letterlijk en figuurlijk over de streep en op het speelveld. Aangemoedigd door Hungry_Joe kon ik natuurlijk niet terugkrabbelen. Hilariteit volgde snel en het duurde ook niet lang tot iedereen eruit zag als een menselijke spin met teveel cafeïne (of alcohol in sommige gevallen) op. Er werd gegiecheld en gelachen van jewelste wat de pret niet kon drukken. Sekhmet liet zien hoe lenig ze wel niet was, en ook eefje801 wist volgens mij wel een verdiende overwinning in de wacht te slepen.

Ik heb wel wat geleerd van dit spel. Ten eerste ben je nooit zo lenig als je zelf denkt. Ten tweede ben je bij voorbaat al verloren als je in de lach schiet en je balanceert in een houding die een professioneel turner zou laten blozen. En ten derde krijg je een goed reactie vermogen omdat je al die ledematen moet ontwijken. Toen ik en Hungry_Joe alleen op de mat stonden (wat nog moeite kostte, omdat hij vond dat hij "zich opofferde voor de jeugd") viel dat wel mee. Toch leuk dat je ondanks welke positie dan ook een high-five kan doen.

Het was inmiddels al vrij diep in de avond en de deelnemers voelde het aan hun water en hun spieren dat het wel verstandig was om te stoppen. Er werd nog wat bijgeschonken en al snel werd het een gezellige praatgroep. Hiergaanwedan had de whiskey inmiddels goed zitten en de beste knul was niet te stoppen, zoveel plezier had hij. Uiteindelijk werd hem toch verzocht iets rustiger te zijn wat scheen te helpen. Zo kabbelde de avond voort en verlieten Comp_Lex en Hiergaanwedan ook de tempel. Daar gingen ze dan, terug naar huis.

RedFever007 hield het het langst vol, maar ook hij vond het na een uur of 3 wel mooi geweest. Iedereen zat al te knikkebollen en al half weg te soezelen, terwijl Yuki al meerdere malen het goede voorbeeld had gegeven en lekker lag te knorren op de bank. Na afscheid te hebben genomen van RedFever007 werd de tempel omgebouwd tot een grote slaapkamer en kwamen er twee grote luchtbedden tevoorschijn, die door een stofzuiger werden opgeblazen (althans, zo klonk het). Ik besloot commando te gaan en een simpel matras te pakken en mezelf in een hoekje weg te stoppen, hopende geen last te hebben van nachtelijke geluiden.

Hoe fout had ik het wel niet.

Ongetwijfeld heb ik er zelf ook aan meegedragen, maar af en toe leek het alsof er een bos werd omgezaagd. Ik vervloekte mezelf nog eens omdat ik mijn oordoppen vergeten was mee te nemen (mentale notitie aan zelf: niet meer doen). Desondanks vloog de nacht voorbij en werd ik uiteindelijk wakker. Hungry_Joe stond voor me en wilde in een roze wolken gezicht kijken. Wat hij kreeg was een grijze leeuwenkop.

Sekhmet verkondigde dat ze weg moest, wat eigenlijk vertaalde naar: "Leuk dat jullie er waren, maar nu moeten jullie weg." Haar combatskills nog in het geheugen besloten we dan ook maar snel op te ruimen. Hungry_Joe, Weissman en Yuki vertrokken voor mij, en nadat ik afscheid had genomen van Sekhmet en eefje801 besloot ik ook huiswaarts te keren. Dat gebeurde ook zonder incidenten, behalve een loshangende knalpijp.

Voor al die mensen die dit teveel tekst vonden: als je hier bent aangekomen heb je toch alles gelezen dus heb je geen samenvatting nodig.
Maar ik ken jullie, dus de bodemlijn is dat het een hele geslaagde meet was, en dat ik persoonlijk weer een leuke tijd heb gehad. Daarnaast wil ik Sekhmet nog bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen!

Tot de volgende meet!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_121508848
Klinkt als een leuke meet :Y
Dit account is niet meer in gebruik.
  zondag 13 januari 2013 @ 16:57:45 #180
50430 Yuki
Student Midwife
pi_121508849
Thuis O+ gedoucht en wel onder een dekentje op de bank :+

De meet was bijzonder geslaagd, ondanks dat ik niet echt fit was. Misschien komt er nog een verslag, maar samengevat: gezellig, leuke, lieve mensen leren kennen, zeker voor herhaling vatbaar ^O^
♥ || Baby catcher in training || ♥
pi_121508899
quote:
17s.gif Op zondag 13 januari 2013 16:57 schreef Yuki het volgende:
Thuis O+ gedoucht en wel onder een dekentje op de bank :+

De meet was bijzonder geslaagd, ondanks dat ik niet echt fit was. Misschien komt er nog een verslag, maar samengevat: gezellig, leuke, lieve mensen leren kennen, zeker voor herhaling vatbaar ^O^
Verslag is er al :@
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 13 januari 2013 @ 17:01:19 #182
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_121509014
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 16:52 schreef El_Thijs het volgende:
Verslag van de spelletjesmeet in Groningen
Datum: 12 januari 2013
Locatie: Sekhmet's strijderstempel

Terwijl de klok al langzaam tegen de 12 uur aan begon te tikken, was ik al klaar met de spullen pakken voor de grote reis naar het Noorden des Lands. Na nog even een kleine boodschap gedaan te hebben vertrok ik vol goede moed en met elektronische navigatie richting Groningen. En terwijl ik lekker aan het cruisen was, doemt er ergens voor mij een auto op. En ik herken een silhouet achterin. En warempel, het is Weissman. Dus dat kan maar een ding betekenen, de BangBus van Hungry_Joe was ook op weg! Ik passeerde ze en zwaaide nog een keer, maar Hungry_Joe's concentratie was niet te verbreken. Of het kan iets te maken hebben gehad met het feit dat Yuki naast hem zat en Weiss achter hem, maar dat weet ik niet zeker.

Ik vervolgde mijn weg en kwam ruim van te voren op schema aan. Ik belde Sekhmet om te vragen waar de ingang van haar tempel was, en ze verwittigde me dat ze eefje801 aan het ophalen was, en dat ik dus niet binnenkon. Dan maar even wachten.

En terwijl ik daar sta te wachten, komt daar een persoon aanlopen. Op zich niet zo gek, er waren er al meer voorbij gekomen, maar deze trok de aandacht vanwege de zoekende blik langs alle huizen. En toen herkende ik de beste man: het was niemand minder dan ons aller Comp_Lex! Eerst reageerde hij wat schichtig op mijn begroeting, maar het spreekwoordelijke ijs was snel gebroken en samen wachtten we op Sekhmet en eefje801, die niet lang op zich lieten wachten.

Na een korte (her)kennismaking konden we eindelijk de tempel betreden die we zouden gaan gebruiken voor de allerhande spelletjes om te zien wie de grootste spelletjesmeester of meesteres zou zijn. Maar het zou geen Fok!-meet zijn als we niet eerst gezellig in een kring gingen zitten, wachtend op de anderen. En al snel druppelden de andere gasten binnen, en hadden we een grote kring met eefje801, Comp_Lex, RedFever007, Hiergaanwedan, Sekhmet, Hungry_Joe, Yuki, Weissman, Wolken (die tijdens het eerste spel binnen kwam zetten), Andromache en mijzelf. Er werd uitgebreid kennisgemaakt en het leek een meet als alle andere te worden totdat Sekhmet ingreep en unaniem besloot om Party & Co te gaan doen, want "het is tenslotte een spelletjes meet". En daar konden wij het enkel mee eens zijn.

Snel werden er teams gevormd en konden we gaan beginnen! Er werd besloten dat we wel lief zouden zijn tegen de dobbelsteen, want er werd nogal agressief mee gegooid. Details zijn allerminst vaag, en het bleek al snel dat iedereen een ongelofelijk aanleg had voor het onderdeel liplezen. Zo goed zelfs, dat we de zandloper maar buiten beschouwing hebben gelaten (ook tijdens de andere onderdelen uiteindelijk) om iedereen een eerlijke kans te gunnen. Ik trok mijn wenkbrauwen meerdere malen op tot hilariteit van de aanwezigen, al was ik mijzelf van geen kwaad bewust. Zo vlogen de eerste uren eigenlijk snel voorbij en besloten we het spel in te korten, en mocht mijn team, bestaande uit RedFever007, Hiergaanwedan en mijzelf de eerste overwinning in de wacht slepen, mede door de academische kennis van Hiergaanwedan. Helaas moest Andromache ons al weer verlaten.

Hiergaanwedan voelde zijn ego enigszins geprikkeld (en zo raar is dat natuurlijk niet met een overwinning op zak), en wilde nog wel een spelletje doen. Dit werd Risk, waar uiteindelijk ook Comp_Lex, RedFever007, Wolken en ikzelf ook aanschoven om te zien wie de nieuwe Napoleon zou worden. Na een beetje gesteggel over dat de kleur roze niet bij de legers zat, werd uiteindelijk begonnen met het spel. Het ging een tijdje over en weer, totdat Hiergaanwedan een meester-strateeg bleek te zijn en snel het spel domineerde. Terwijl de beste jongen glunderde van geluk dachten wij allen hetzelfde: "Hier gaan we er dan aan geloven". Comp_Lex was er zo van ondersteboven dat hij maar besloot zijn eigen leger vrijwillige euthanasie te verlenen door ze te verdrinken in een kop groentesoep. Alleen verspreidde de soep zich over de tafel bijna bij RedFever007 in zijn schoot, enkel tegengehouden door de doos van het spel. En Hiergaanwedan? Die had helemaal niks in de gaten en was zijn volgende meesterzet al weer aan het bepalen. Maar toen kwam de Wapenstilstand-kaart (vrij vlug trouwens, als of door hemelse interventie) boven tafel en moest het spel ten einde komen, tot ongenoegen van Hiergaanwedan en tot genoegen van de overige deelnemers.

Tijdens onze pogingen om Hiergaanwedan's opmars tot werelddominatie te stuiten en waarin wij dus jammerlijk faalden, besloten de overige mensen om de elektronische manier van vermaak aan te wijden. Er werd een vriendschappelijk potje Super Street Fighter 4 gespeeld, om te zien wie nu de beste was met een stuk plastic in zijn handen. Daar ik van Hungry_Joe al had gehoord dat Sekhmet de Queen of Fighters is, ondervond ik dat zelf ook al snel. Ik had geen enkele kans tegen de furie van de gastvrouw, en de anderen ook niet. Totdat het ineens wel erg gelijk op ging tussen de verschillende aanwezigen, en er de stemming er opnieuw goed inzat. Maar helaas moest Wolken ons ook gaan verlaten, werd de groep weer wat kleiner.

Nadat we de controllers en de knoppen een goede workout hadden gegeven, werd er even gepauzeerd. Bij sommigen was de alcohol al goed te merken en verdween glas na glas en fles na fles in het gapende zwarte gat. Altijd leuk om mensen dan te zien de-evolueren naar primitieve levensvormen, maar dat terzijde.

Sekhmet haalde ineens het alom bekende en beruchte Twister tevoorschijn. Ik sprak mijn bezorgdheid uit maar ze trok me letterlijk en figuurlijk over de streep en op het speelveld. Aangemoedigd door Hungry_Joe kon ik natuurlijk niet terugkrabbelen. Hilariteit volgde snel en het duurde ook niet lang tot iedereen eruit zag als een menselijke spin met teveel cafeïne (of alcohol in sommige gevallen) op. Er werd gegiecheld en gelachen van jewelste wat de pret niet kon drukken. Sekhmet liet zien hoe lenig ze wel niet was, en ook eefje801 wist volgens mij wel een verdiende overwinning in de wacht te slepen.

Ik heb wel wat geleerd van dit spel. Ten eerste ben je nooit zo lenig als je zelf denkt. Ten tweede ben je bij voorbaat al verloren als je in de lach schiet en je balanceert in een houding die een professioneel turner zou laten blozen. En ten derde krijg je een goed reactie vermogen omdat je al die ledematen moet ontwijken. Toen ik en Hungry_Joe alleen op de mat stonden (wat nog moeite kostte, omdat hij vond dat hij "zich opofferde voor de jeugd") viel dat wel mee. Toch leuk dat je ondanks welke positie dan ook een high-five kan doen.

Het was inmiddels al vrij diep in de avond en de deelnemers voelde het aan hun water en hun spieren dat het wel verstandig was om te stoppen. Er werd nog wat bijgeschonken en al snel werd het een gezellige praatgroep. Hiergaanwedan had de whiskey inmiddels goed zitten en de beste knul was niet te stoppen, zoveel plezier had hij. Uiteindelijk werd hem toch verzocht iets rustiger te zijn wat scheen te helpen. Zo kabbelde de avond voort en verlieten Comp_Lex en Hiergaanwedan ook de tempel. Daar gingen ze dan, terug naar huis.

RedFever007 hield het het langst vol, maar ook hij vond het na een uur of 3 wel mooi geweest. Iedereen zat al te knikkebollen en al half weg te soezelen, terwijl Yuki al meerdere malen het goede voorbeeld had gegeven en lekker lag te knorren op de bank. Na afscheid te hebben genomen van RedFever007 werd de tempel omgebouwd tot een grote slaapkamer en kwamen er twee grote luchtbedden tevoorschijn, die door een stofzuiger werden opgeblazen (althans, zo klonk het). Ik besloot commando te gaan en een simpel matras te pakken en mezelf in een hoekje weg te stoppen, hopende geen last te hebben van nachtelijke geluiden.

Hoe fout had ik het wel niet.

Ongetwijfeld heb ik er zelf ook aan meegedragen, maar af en toe leek het alsof er een bos werd omgezaagd. Ik vervloekte mezelf nog eens omdat ik mijn oordoppen vergeten was mee te nemen (mentale notitie aan zelf: niet meer doen). Desondanks vloog de nacht voorbij en werd ik uiteindelijk wakker. Hungry_Joe stond voor me en wilde in een roze wolken gezicht kijken. Wat hij kreeg was een grijze leeuwenkop.

Sekhmet verkondigde dat ze weg moest, wat eigenlijk vertaalde naar: "Leuk dat jullie er waren, maar nu moeten jullie weg." Haar combatskills nog in het geheugen besloten we dan ook maar snel op te ruimen. Hungry_Joe, Weissman en Yuki vertrokken voor mij, en nadat ik afscheid had genomen van Sekhmet en eefje801 besloot ik ook huiswaarts te keren. Dat gebeurde ook zonder incidenten, behalve een loshangende knalpijp.

Voor al die mensen die dit teveel tekst vonden: als je hier bent aangekomen heb je toch alles gelezen dus heb je geen samenvatting nodig.
Maar ik ken jullie, dus de bodemlijn is dat het een hele geslaagde meet was, en dat ik persoonlijk weer een leuke tijd heb gehad. Daarnaast wil ik Sekhmet nog bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen!

Tot de volgende meet!
TL;DR :{w
pi_121509044
quote:
12s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:01 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

TL;DR :{w
Nou en :6
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 13 januari 2013 @ 17:05:46 #184
50430 Yuki
Student Midwife
pi_121509226
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 16:58 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Verslag is er al :@
Verslag vanuit mijn optiek, bedoelde ik ;)

En jouw post had ik nog niet gezien toen ik postte :+
♥ || Baby catcher in training || ♥
pi_121509353
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:05 schreef Yuki het volgende:

[..]

Verslag vanuit mijn optiek, bedoelde ik ;)

En jouw post had ik nog niet gezien toen ik postte :+
Ik snap :P

En veel leesplezier :)
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 13 januari 2013 @ 17:11:36 #186
50430 Yuki
Student Midwife
pi_121509549
Wat ik dan wel weer een beetje jammer vind na zo'n toffe, gezellige meet die georganiseerd is vanuit dit topic, zijn posts zoals hieronder.

quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 03:40 schreef Whiskers2009 het volgende:
Ok, want ik ben ouder dan 35, en vind het een beetje lullig buitengesloten te worden eig :@
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 03:45 schreef Whiskers2009 het volgende:
Maar goed, doelgroep is doelgroep...
Seriously? Je komt op deze manier hier binnen?

quote:
7s.gif Op zondag 13 januari 2013 09:36 schreef sylvesterrr het volgende:

[..]

Is Weissman IRL net zo gemeen als op FOK! ?
Ik weet niet wat je met dit soort posts probeert te bereiken, maar Weissman is gewoon tof IRL. En op fok ook trouwens, maar dat zal niet iedereen met me eens zijn.
♥ || Baby catcher in training || ♥
pi_121509613
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 16:52 schreef El_Thijs het volgende:
Verslag van de spelletjesmeet in Groningen
Datum: 12 januari 2013
Locatie: Sekhmet's strijderstempel

Terwijl de klok al langzaam tegen de 12 uur aan begon te tikken, was ik al klaar met de spullen pakken voor de grote reis naar het Noorden des Lands. Na nog even een kleine boodschap gedaan te hebben vertrok ik vol goede moed en met elektronische navigatie richting Groningen. En terwijl ik lekker aan het cruisen was, doemt er ergens voor mij een auto op. En ik herken een silhouet achterin. En warempel, het is Weissman. Dus dat kan maar een ding betekenen, de BangBus van Hungry_Joe was ook op weg! Ik passeerde ze en zwaaide nog een keer, maar Hungry_Joe's concentratie was niet te verbreken. Of het kan iets te maken hebben gehad met het feit dat Yuki naast hem zat en Weiss achter hem, maar dat weet ik niet zeker.

Ik vervolgde mijn weg en kwam ruim van te voren op schema aan. Ik belde Sekhmet om te vragen waar de ingang van haar tempel was, en ze verwittigde me dat ze eefje801 aan het ophalen was, en dat ik dus niet binnenkon. Dan maar even wachten.

En terwijl ik daar sta te wachten, komt daar een persoon aanlopen. Op zich niet zo gek, er waren er al meer voorbij gekomen, maar deze trok de aandacht vanwege de zoekende blik langs alle huizen. En toen herkende ik de beste man: het was niemand minder dan ons aller Comp_Lex! Eerst reageerde hij wat schichtig op mijn begroeting, maar het spreekwoordelijke ijs was snel gebroken en samen wachtten we op Sekhmet en eefje801, die niet lang op zich lieten wachten.

Na een korte (her)kennismaking konden we eindelijk de tempel betreden die we zouden gaan gebruiken voor de allerhande spelletjes om te zien wie de grootste spelletjesmeester of meesteres zou zijn. Maar het zou geen Fok!-meet zijn als we niet eerst gezellig in een kring gingen zitten, wachtend op de anderen. En al snel druppelden de andere gasten binnen, en hadden we een grote kring met eefje801, Comp_Lex, RedFever007, Hiergaanwedan, Sekhmet, Hungry_Joe, Yuki, Weissman, Wolken (die tijdens het eerste spel binnen kwam zetten), Andromache en mijzelf. Er werd uitgebreid kennisgemaakt en het leek een meet als alle andere te worden totdat Sekhmet ingreep en unaniem besloot om Party & Co te gaan doen, want "het is tenslotte een spelletjes meet". En daar konden wij het enkel mee eens zijn.

Snel werden er teams gevormd en konden we gaan beginnen! Er werd besloten dat we wel lief zouden zijn tegen de dobbelsteen, want er werd nogal agressief mee gegooid. Details zijn allerminst vaag, en het bleek al snel dat iedereen een ongelofelijk aanleg had voor het onderdeel liplezen. Zo goed zelfs, dat we de zandloper maar buiten beschouwing hebben gelaten (ook tijdens de andere onderdelen uiteindelijk) om iedereen een eerlijke kans te gunnen. Ik trok mijn wenkbrauwen meerdere malen op tot hilariteit van de aanwezigen, al was ik mijzelf van geen kwaad bewust. Zo vlogen de eerste uren eigenlijk snel voorbij en besloten we het spel in te korten, en mocht mijn team, bestaande uit RedFever007, Hiergaanwedan en mijzelf de eerste overwinning in de wacht slepen, mede door de academische kennis van Hiergaanwedan. Helaas moest Andromache ons al weer verlaten.

Hiergaanwedan voelde zijn ego enigszins geprikkeld (en zo raar is dat natuurlijk niet met een overwinning op zak), en wilde nog wel een spelletje doen. Dit werd Risk, waar uiteindelijk ook Comp_Lex, RedFever007, Wolken en ikzelf ook aanschoven om te zien wie de nieuwe Napoleon zou worden. Na een beetje gesteggel over dat de kleur roze niet bij de legers zat, werd uiteindelijk begonnen met het spel. Het ging een tijdje over en weer, totdat Hiergaanwedan een meester-strateeg bleek te zijn en snel het spel domineerde. Terwijl de beste jongen glunderde van geluk dachten wij allen hetzelfde: "Hier gaan we er dan aan geloven". Comp_Lex was er zo van ondersteboven dat hij maar besloot zijn eigen leger vrijwillige euthanasie te verlenen door ze te verdrinken in een kop groentesoep. Alleen verspreidde de soep zich over de tafel bijna bij RedFever007 in zijn schoot, enkel tegengehouden door de doos van het spel. En Hiergaanwedan? Die had helemaal niks in de gaten en was zijn volgende meesterzet al weer aan het bepalen. Maar toen kwam de Wapenstilstand-kaart (vrij vlug trouwens, als of door hemelse interventie) boven tafel en moest het spel ten einde komen, tot ongenoegen van Hiergaanwedan en tot genoegen van de overige deelnemers.

Tijdens onze pogingen om Hiergaanwedan's opmars tot werelddominatie te stuiten en waarin wij dus jammerlijk faalden, besloten de overige mensen om de elektronische manier van vermaak aan te wijden. Er werd een vriendschappelijk potje Super Street Fighter 4 gespeeld, om te zien wie nu de beste was met een stuk plastic in zijn handen. Daar ik van Hungry_Joe al had gehoord dat Sekhmet de Queen of Fighters is, ondervond ik dat zelf ook al snel. Ik had geen enkele kans tegen de furie van de gastvrouw, en de anderen ook niet. Totdat het ineens wel erg gelijk op ging tussen de verschillende aanwezigen, en er de stemming er opnieuw goed inzat. Maar helaas moest Wolken ons ook gaan verlaten, werd de groep weer wat kleiner.

Nadat we de controllers en de knoppen een goede workout hadden gegeven, werd er even gepauzeerd. Bij sommigen was de alcohol al goed te merken en verdween glas na glas en fles na fles in het gapende zwarte gat. Altijd leuk om mensen dan te zien de-evolueren naar primitieve levensvormen, maar dat terzijde.

Sekhmet haalde ineens het alom bekende en beruchte Twister tevoorschijn. Ik sprak mijn bezorgdheid uit maar ze trok me letterlijk en figuurlijk over de streep en op het speelveld. Aangemoedigd door Hungry_Joe kon ik natuurlijk niet terugkrabbelen. Hilariteit volgde snel en het duurde ook niet lang tot iedereen eruit zag als een menselijke spin met teveel cafeïne (of alcohol in sommige gevallen) op. Er werd gegiecheld en gelachen van jewelste wat de pret niet kon drukken. Sekhmet liet zien hoe lenig ze wel niet was, en ook eefje801 wist volgens mij wel een verdiende overwinning in de wacht te slepen.

Ik heb wel wat geleerd van dit spel. Ten eerste ben je nooit zo lenig als je zelf denkt. Ten tweede ben je bij voorbaat al verloren als je in de lach schiet en je balanceert in een houding die een professioneel turner zou laten blozen. En ten derde krijg je een goed reactie vermogen omdat je al die ledematen moet ontwijken. Toen ik en Hungry_Joe alleen op de mat stonden (wat nog moeite kostte, omdat hij vond dat hij "zich opofferde voor de jeugd") viel dat wel mee. Toch leuk dat je ondanks welke positie dan ook een high-five kan doen.

Het was inmiddels al vrij diep in de avond en de deelnemers voelde het aan hun water en hun spieren dat het wel verstandig was om te stoppen. Er werd nog wat bijgeschonken en al snel werd het een gezellige praatgroep. Hiergaanwedan had de whiskey inmiddels goed zitten en de beste knul was niet te stoppen, zoveel plezier had hij. Uiteindelijk werd hem toch verzocht iets rustiger te zijn wat scheen te helpen. Zo kabbelde de avond voort en verlieten Comp_Lex en Hiergaanwedan ook de tempel. Daar gingen ze dan, terug naar huis.

RedFever007 hield het het langst vol, maar ook hij vond het na een uur of 3 wel mooi geweest. Iedereen zat al te knikkebollen en al half weg te soezelen, terwijl Yuki al meerdere malen het goede voorbeeld had gegeven en lekker lag te knorren op de bank. Na afscheid te hebben genomen van RedFever007 werd de tempel omgebouwd tot een grote slaapkamer en kwamen er twee grote luchtbedden tevoorschijn, die door een stofzuiger werden opgeblazen (althans, zo klonk het). Ik besloot commando te gaan en een simpel matras te pakken en mezelf in een hoekje weg te stoppen, hopende geen last te hebben van nachtelijke geluiden.

Hoe fout had ik het wel niet.

Ongetwijfeld heb ik er zelf ook aan meegedragen, maar af en toe leek het alsof er een bos werd omgezaagd. Ik vervloekte mezelf nog eens omdat ik mijn oordoppen vergeten was mee te nemen (mentale notitie aan zelf: niet meer doen). Desondanks vloog de nacht voorbij en werd ik uiteindelijk wakker. Hungry_Joe stond voor me en wilde in een roze wolken gezicht kijken. Wat hij kreeg was een grijze leeuwenkop.

Sekhmet verkondigde dat ze weg moest, wat eigenlijk vertaalde naar: "Leuk dat jullie er waren, maar nu moeten jullie weg." Haar combatskills nog in het geheugen besloten we dan ook maar snel op te ruimen. Hungry_Joe, Weissman en Yuki vertrokken voor mij, en nadat ik afscheid had genomen van Sekhmet en eefje801 besloot ik ook huiswaarts te keren. Dat gebeurde ook zonder incidenten, behalve een loshangende knalpijp.

Voor al die mensen die dit teveel tekst vonden: als je hier bent aangekomen heb je toch alles gelezen dus heb je geen samenvatting nodig.
Maar ik ken jullie, dus de bodemlijn is dat het een hele geslaagde meet was, en dat ik persoonlijk weer een leuke tijd heb gehad. Daarnaast wil ik Sekhmet nog bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen!

Tot de volgende meet!
Wat een verhaal :D Klinkt wel als een gezellige meet :P
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_121509679
quote:
14s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:12 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Wat een verhaal :D Klinkt wel als een gezellige meet :P
Was het dan ook zeker :P
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_121510003
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:14 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Was het dan ook zeker :P
Als ik in NL ben en er is een meet wil ik ook wel eens komen denk ik :P Met jullie permissie of course.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_121510054
Even zonder quote... :')

Top verslag El_Thijs. ^O^
  zondag 13 januari 2013 @ 17:24:56 #191
50430 Yuki
Student Midwife
pi_121510192
quote:
14s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:21 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Als ik in NL ben en er is een meet wil ik ook wel eens komen denk ik :P Met jullie permissie of course.
Daar moeten we nog eens goed over nadenken hoor... :7
♥ || Baby catcher in training || ♥
pi_121510194
klinkt tof. misschien dat ik me de volgende keer ook eens aanmeld. :)
pi_121510262
quote:
12s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:24 schreef Yuki het volgende:

[..]

Daar moeten we nog eens goed over nadenken hoor... :7
ok :@
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_121510498
quote:
15s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:11 schreef Yuki het volgende:

Ik weet niet wat je met dit soort posts probeert te bereiken, maar Weissman is gewoon tof IRL. En op fok ook trouwens, maar dat zal niet iedereen met me eens zijn.
Zal ik hier serieus op ingaan of niet? Ik twijfel nog... Nah, ik denk dat je de voorgeschiedenis tussen die twee users gewoon hebt gemist. ;)

Voor zover ik weet heb ik met geen enkele user in dit topic ruzie, al lijkt het soms wel zo. Toch HJ en Weiss? :s)

En een leuk verslag van El_Thijs zoals altijd! ^O^
pi_121510749
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:22 schreef Sekhmet het volgende:
Even zonder quote... :')

Top verslag El_Thijs. ^O^
Dank je, en nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!

Kan het niet genoeg zeggen :@

quote:
7s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:33 schreef sylvesterrr het volgende:

[..]

Zal ik hier serieus op ingaan of niet? Ik twijfel nog... Nah, ik denk dat je de voorgeschiedenis tussen die twee users gewoon hebt gemist. ;)

Voor zover ik weet heb ik met geen enkele user in dit topic ruzie, al lijkt het soms wel zo. Toch HJ en Weiss? :s)

En een leuk verslag van El_Thijs zoals altijd! ^O^
Dank je syl! :)

En als dit al die twijfelaars niet over de streep trekt weet ik het ook niet meer.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_121511298
quote:
14s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:21 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Als ik in NL ben en er is een meet wil ik ook wel eens komen denk ik :P Met jullie permissie of course.
quote:
12s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:24 schreef Yuki het volgende:

[..]

Daar moeten we nog eens goed over nadenken hoor... :7
Wat mij betreft gaat dat feestje niet door :N

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_121511537
quote:
19s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:24 schreef dawg het volgende:
klinkt tof. misschien dat ik me de volgende keer ook eens aanmeld. :)
Dat is de verkeerde instelling. Dit is correct:

"klinkt tof. de volgende keer meld ik me zeker aan. :) "
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_121511573
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:58 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Dat is de verkeerde instelling. Dit is correct:

"klinkt tof. de volgende keer meld ik me zeker aan. :) "
En zo hoort het!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_121511585
Precies! Ik zie de aanmelding voor 26 januari wel verschijnen :P
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_121511720
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 17:38 schreef El_Thijs het volgende:
Dank je syl! :)
Geen dank. :s)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')