HET IS EEN HEMAWORST HEMAWORSTEN ZIJN NIET VAN DE UNOX!!!!!!!!!!quote:
JAWEL JAWEL!!!quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:27 schreef vosss het volgende:
[..]
HET IS EEN HEMAWORST HEMAWORSTEN ZIJN NIET VAN DE UNOX!!!!!!!!!!
FOK!kers werken niet.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:30 schreef Phone het volgende:
Zijn er geen Fokkers die bij de HEMA werken ?
Je hoort jouw vriendin toch ook niet klagen of wel?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:32 schreef Ahmad1nejad het volgende:
lekker hoor zo'n worst waar iedereen al met zn tengels aan heeft gezeten![]()
.
In de rookworsten test kwam Unox als meest smerige uit de test en HEMA als de beste. Unox is te ranzig en melig voor woordenquote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:30 schreef GekkePoes het volgende:
De hemaworsten zijn unox worsten uit de verpakking gehaald en dan aan een rekje gehangen
Alsof er ooit iemand aan mijn worst zitquote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:32 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
[..]
Je hoort jouw vriendin toch ook niet klagen of wel?
Brabanders vinden van nietquote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:33 schreef Phone het volgende:
[..]
In de rookworsten test kwam Unox als meest smerige uit de test en HEMA als de beste. Unox is te ranzig en melig voor woordenLijkt me sterk dat die voor de HEMA produceert, die komen gewoon uit de HEMA fabriek.
Neem jij Brabanders serieus dan ?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:35 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
[..]
Brabanders vinden van niet
http://www.omroepbrabant.(...)van+Unox+in+Oss.aspx
Als het om rookworst gaat welquote:
Dit klinkt echt heel viesquote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:35 schreef kirsten. het volgende:
(en dan geen gaatjes in de korst prikken want de sapjes mengen dan met het water en dan smaakt hij niet zo sterk meer)
dat is ook de reden dat halve worsten niet de grote waterpan meer ingaan maar op een bakje erboven met de stoom warmgehouden wordenquote:
Psies, en ik zou hem minstens 25 minuten in water van +- 90 graden houden.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:27 schreef vosss het volgende:
[..]
HET IS EEN HEMAWORST HEMAWORSTEN ZIJN NIET VAN DE UNOX!!!!!!!!!!
Ze zijn net zo rauw als een Hollandse Nieuwequote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:41 schreef meestervisser het volgende:
Hema worsten zijn nog rauw. Ze moeten tenminste 20 minuten in net niet kokend water! Anders zit je rauw vlees te vreten.
Als ze bevroren zijn zou ik ze 30 minuten laten garen in net niet kokend water.
Voor de vegetariërsquote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:40 schreef kirsten. het volgende:
[..]
dat is ook de reden dat halve worsten niet de grote waterpan meer ingaan maar op een bakje erboven met de stoom warmgehouden worden
Hema worsten zijn gerookt en dus niet rauw. Anders mogen ze geen rookworst heten.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:41 schreef meestervisser het volgende:
Hema worsten zijn nog rauw. Ze moeten tenminste 20 minuten in net niet kokend water! Anders zit je rauw vlees te vreten.
Als ze bevroren zijn zou ik ze 30 minuten laten garen in net niet kokend water.
quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:41 schreef meestervisser het volgende:
Hema worsten zijn nog rauw. Ze moeten tenminste 20 minuten in net niet kokend water! Anders zit je rauw vlees te vreten.
Als ze bevroren zijn zou ik ze 30 minuten laten garen in net niet kokend water.
Weet je trouwens wat een rookworst zonder r is?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:44 schreef emil23 het volgende:
[..]
Hema worsten zijn gerookt en dus niet rauw. Anders mogen ze geen rookworst heten.
ookwostquote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:49 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Weet je trouwens wat een rookworst zonder r is?
Vroeg ik wat aan jou?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:51 schreef Phone het volgende:
Zo ! Die zit er ik, en nu een glas Coke om het vet in mijn maag gelijk af te breken
[..]
Rookwost
Dat klopt.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:55 schreef Phone het volgende:
[..]
Waar slaat dat nou weer op. Dit is een publiek forum ja.
In net niet kokend water?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:01 schreef FAUSTINO het volgende:
Weet dat jij mijn worst altijd warm mag maken.
Liefst in je mond zonder te bijten.quote:
Rookwost?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:49 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Weet je trouwens wat een rookworst zonder r is?
Nou, succes Kapt-Ruigbaard...quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:03 schreef FAUSTINO het volgende:
[..]
Liefst in je mond zonder te bijten.
Daar kookt het water niet net niet.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:03 schreef FAUSTINO het volgende:
[..]
Liefst in je mond zonder te bijten.
Inderaad. Bedankt dat je even antwoord. Handig he= Zo´n publiek forum?quote:
Ik kielhaal hem wel en storneer hem daarna zo hup terug zijn moeder in.quote:
Rookworst zonder r is duidelijk ookwost.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:05 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Inderaad. Bedankt dat je even antwoord. Handig he= Zo´n publiek forum?
Z´n moeder zou groot genoeg moeten zijn nu, na alle ookwosten die in de vriezer lagen.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:05 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
[..]
Ik kielhaal hem wel en storneer hem daarna zo hup terug zijn moeder in.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |