Hoe lang moeten die in de broodrooster of welke stand raad je aan? En je snijdt ze door en doet iedere helft erin?quote:
quote:
staat precies op de verpakking.quote:Op zondag 16 december 2012 13:35 schreef Akantha het volgende:
[..]
Hoe lang moeten die in de broodrooster of welke stand raad je aan? En je snijdt ze door en doet iedere helft erin?
Dat moet je zelf even uitvinden. Gewoon proberen. Ik kan vanaf hier niet zien wanneer je broodjes heet zijn. Haal ze er gewoon tussendoor even uit.quote:Op zondag 16 december 2012 13:35 schreef Akantha het volgende:
[..]
Hoe lang moeten die in de broodrooster of welke stand raad je aan? En je snijdt ze door en doet iedere helft erin?
Oh op de euroshopper staat alleen iets over oven geloof ik, maar dat broodrooster idee wordt wel tof!quote:Op zondag 16 december 2012 13:36 schreef Mirjam het volgende:
[..]
staat precies op de verpakking.
als dat echt te moeilijk is raad ik je de chinees op de hoek aan...
Moet dat dan ook voor de broodrooster?quote:Op zondag 16 december 2012 13:36 schreef __Saviour__ het volgende:
Olie of boter is niet per se nodig bij shoarma als je een goede pan gebruikt, het is van zichzelf al olie-/vetachtig. De broodjes met water besprenkelen is om uitdrogen/brokkelig worden te voorkomen.
Aah ok prima moet lukken maar besprenkel jij ze ook?quote:Op zondag 16 december 2012 13:38 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Dat moet je zelf even uitvinden. Gewoon proberen. Ik kan vanaf hier niet zien wanneer je broodjes heet zijn. Haal ze er gewoon tussendoor even uit.
Bedankt!quote:Op zondag 16 december 2012 13:39 schreef Mirjam het volgende:
uitgebreidere hulp:
shoarmareepjes klaarzetten, overn voorverwarmen op 180 graden
braadpan op middelhoog voor, boter of olie erin, warm laten worden.
shoarmareepjes in de pan, regelmatig omscheppen met een spatel.
bakken tot de reepjes goed gekleurd zijn en het vocht grotendeels weggedampt is.
als je zo ver bent stop je de broodjes in de oven. maak ze eerst een beetje nat door je hand nat te maken en de broodjes met je natte hand nat te maken.
leg ze op het rooster in de oven, een minuutje of 5
haal broodjes uit de oven, zet de pan op tafel,
wacht tot de broodjes niet meer zo heet zijn dat de blaren op je klauwen springen, snij broodje open, shoarma erin, saus erop, and apply to face.
Nee denk het niet behalve hoe je het beste kan leren koken, moet ik dan een cursus volgen of gewoon doen, want ik ben best hulpeloos zo.quote:
Heb je een mama?quote:Op zondag 16 december 2012 13:43 schreef Akantha het volgende:
[..]
Nee denk het niet behalve hoe je het beste kan leren koken, moet ik dan een cursus volgen of gewoon doen, want ik ben best hulpeloos zo.
Bedankt dan is alles wel helder voor me.quote:Op zondag 16 december 2012 13:43 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Heb je een mama?
Ga bij haar staan als ze gaat koken. Zo leerde ik het vroeger, maar ik begon al jong. En vraag het haar. Beste manier
1. Bel 112quote:Op zondag 16 december 2012 13:45 schreef destrovel het volgende:
Volgende topic van TS: "HELP! Keuken in brand en ik kan niet blussen!" gevolgd door "HELP! Hoe krijg ik rooklucht uit huis!"
Het was super vies, heb het de hond gegevenquote:Op zondag 16 december 2012 13:44 schreef Mirjam het volgende:
We horen graag hoe je maaltje gesmaakt heeft
Dan komt er juist zuurstof bij.quote:
wat heb je gedaan dab? Shoarma kun je echt niet verpesten volgens mijquote:Op zondag 16 december 2012 17:38 schreef Akantha het volgende:
[..]
Het was super vies, heb het de hond gegevenIk denk dat ik er ziek van geworden ben..
[..]
Dan komt er juist zuurstof bij.Als je gaat blazen.
Het is niet mijn ding geloof ik. Of het is niet helemaal gaar geweest... Dit wordt zum kotzen!quote:Op zondag 16 december 2012 17:44 schreef Mirjam het volgende:
[..]
wat heb je gedaan dab? Shoarma kun je echt niet verpesten volgens mij
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |