Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:12 |
Iemand ideeën? Hoef geen suggesties als koop dit of dat apparaat, puur dingen met deze twee apparaten. ts trapt af: gekookte eieren, gebakken eieren, noodles, hamburgers, tosti's, diepvries saté. | |
Xetran | zaterdag 8 december 2012 @ 23:14 |
Ja of gewoon pasta in de waterkoker ![]() Maar dan heb je het echt wel slecht voor elkaar. | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:15 |
Soep. | |
Life2.0 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:16 |
je kan er vast ook spek tussen bakken | |
Marie30 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:16 |
Zwervertopic? | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:18 |
Hmm, doe ik toch liever niet in de waterkoker. of was je idee het in het tostiapparaat te doen? Nee dan neem ik wel de magnetron of het fornuis. | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:19 |
Knappe zwerver die dit spul (werkend) heeft. | |
Marie30 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:19 |
Kan toch met zo poeder en dan heet water van de waterkoker erop... | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:19 |
Goeie! | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:20 |
Ja, dat is waar. Dacht aan bliksoep. | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:20 |
Ja! | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:21 |
Iets als ragout in een blikje, dat zou je toch, met blik en al, ook moeten kunnen opwarmen in een waterkoker? | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:21 |
Menseneieren dan? | |
Life2.0 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:22 |
blik soep moet ook wel kunnen, moet je wel goed roeren.. | |
Marie30 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:22 |
Hoe breed is jouw waterkoker? | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:22 |
Ja, in een stevig diepvrieszakje doen en dan een paar minuten in water dat net van de kook af is. | |
Jellereppe | zaterdag 8 december 2012 @ 23:22 |
| |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:23 |
Een 400 ml blikje past er wel in. | |
Marie30 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:23 |
In de mijne niet denk ik... redelijk smal en ovaal van vorm om een rond blik erin te gooien. | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:24 |
Moet de eerste waterkoker nog tegenkomen waar geen blikje ragout in zou passen. Lijkt me wel een beetje eng qua druk in het blik, of maakt dat niet uit? | |
Xetran | zaterdag 8 december 2012 @ 23:24 |
lekker stukjes ijzer er doorheen lekker toch | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:25 |
Moet je wel open maken, maar een beetje creatief zijn met erin hangen. | |
Marie30 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:25 |
Lijkt me ook gevaarlijk de combinatie; elektriciteit, water en blikmetaal...??? | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:25 |
Rookworst. Lukt ook met een waterkoker. | |
Marie30 | zaterdag 8 december 2012 @ 23:25 |
lol ![]() | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:25 |
Instant aardappelpuree. | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:26 |
Ja, dan verzin je een constructie dat het blik niet te diep komt. | |
-Remy | zaterdag 8 december 2012 @ 23:27 |
Pannenkoeken smaken echt fantastisch uit het tosti-ijzer. Alleen geen kaas erop, dat blijft plakken aan de bovenkant. | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:29 |
Leuke! Met blikken moet vast ook wel lukken, niet te veel water natuurlijk, en doorkoken hoeft natuurlijk niet aangezien vrijwel alles in blik gaar is. | |
Joe-Momma | zaterdag 8 december 2012 @ 23:30 |
Restaurant 'de bajes' | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:31 |
Denk dat ze in de lik beter eten. ![]() | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:33 |
Ook een goede. aardappelpuree uit een pakje houd ik niet van. (Ja, erger dan gebakken ei uit een tostiijzer.) | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:34 |
Je kunt natuurlijk niet kieskeurig gaan zijn, hè. | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:40 |
Het was ook zeker een goede suggestie, ik ben niet ondankbaar hoor! Maar toch, ik kan zoveel vieze kant en klaar producten eten, voor aardappelpuree kook ik liever wat aardappels (in de waterkoker? ![]() Ik heb trouwens best een fornuis, oven en magnetron, maar het leek me wel een leuk topic. | |
Lienekien | zaterdag 8 december 2012 @ 23:42 |
Dan moet je ook in de geest blijven. Die instant aardappelpuree kun je pimpen met roomboter en/of mosterd en/of geraspte kaas. | |
Joe-Momma | zaterdag 8 december 2012 @ 23:44 |
Een kennis van vroeger zat ook wel eens vast. Die gast wist 3 gangen te bereiden op een tosti ijzer en een waterkoker. Nooit opgeschreven btw. | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:44 |
Waar! Zou het lukken om koekjes te bakken? | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:46 |
Krijg je daar je vroedsel niet gewoon op een mooi bordje met drie vakjes opgediend? | |
AlDieWillenteKaaprenVaren | zaterdag 8 december 2012 @ 23:46 |
Frikandel kan erg goed in het tostiijzer, doe het regelmatig | |
Joe-Momma | zaterdag 8 december 2012 @ 23:46 |
Pannenkoekje wss wel. | |
Joe-Momma | zaterdag 8 december 2012 @ 23:49 |
Tuurlijk. Maar er is ook een winkeltje waar je tegen veel te hoge prijzen eten kan kopen. En als je in de avond in je 2 bij 4 ligt te chillen en honger krijgt moet je toch wat. | |
Klaploper | zaterdag 8 december 2012 @ 23:56 |
Ook maar eens proberen dan. | |
#ANONIEM | zondag 9 december 2012 @ 09:33 |
Tosti ijzer kan je gewoon als een soort grillplaat/pan gebruiken, gewoon niet dicht doen en dan kan je van alles bakken op de onderste plaat. Aanzetten, boter / olie erop, eten erop, even wachten en eventueel keren, klaar. ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-12-2012 09:38:56 ] | |
AlDieWillenteKaaprenVaren | zondag 9 december 2012 @ 09:37 |
Dat dus. Je kunt er flink veel meer dan tosti's maken. Heb het ook wel voor mexicano's, hamburgers en braadworst gebruikt. Normale pan is wel handiger en erg gezond is het allemaal niet. | |
#ANONIEM | zondag 9 december 2012 @ 09:38 |
Precies, maar als je bijvoorbeeld je keuken aan het verbouwen bent en alleen dat tot je beschikking hebt moet je kreatief zijn. Ik heb om die reden wel eens een week uit een magnetron moeten eten, toen hebben we zelfs scrambled eggs erin klaargemaakt. ![]() | |
FkTwkGs2012 | zondag 9 december 2012 @ 09:43 |
bliksoep in de waterkoker. proift! | |
Weltschmerz | zondag 9 december 2012 @ 10:46 |
Glasnoedels, kokend water erop en klaar. Verder is die aardappelpuree uit een pakje niet lekker qua aardappelsmaak, maar met kruidenboter erdoor best te eten. Met een eierstomer heb je ook nog heel veel mogelijkheden, maar dat was de vraag niet. Ook was de vraag niet hoeveel je kunt verwarmen met 3 waxinelichtjes in een theelichthouder. Voor meer ideeen: http://www.een.be/programmas/man-bijt-hond/gek-of-geniaal Het filmpje 'koken zonder potten of pannen' even bekijken. Maar ook de winterbarbecue en koken in de vaatwasser zitten vol goede tips. | |
FkTwkGs2012 | zondag 9 december 2012 @ 10:55 |
koop een zak theelichtjes. kun je prima suddergerechten mee maken (wel wat geduld hebben of meerdere lichtjes tegelijk gebruiken) |