Getverrrr, dat eet ik niet.quote:
Als je dat overweegt kun je net zo goed een rochel op die pizza dumpen.quote:
Pizza met hummus als saus, belegd met gecarameliseerde ui en olijven en groene kruidenquote:Op woensdag 6 februari 2013 21:15 schreef minilot het volgende:
Ola Roeler!Ilona hier.
![]()
Heb je de Bosrijk-pizza's al eens op? (Er is gewoon géén pizza in de Efteling zelf te krijgen.. Maf eigenlijk!)
Ontopic: ik bezin mij momenteel (wegens het meedoen aan de Vegan Challenge op een goede plantaardige pizza, die niet saai is.. Iemand een puike suggestie?
Mijn Bestron staat stof te verzamelen - heb al veel te lang geen pizza gemaakt!Wel een vriezer vol deegbolletjes, ik vraag me alleen af hoe lang je die na het invriezen eigenlijk nog zou kunnen gebruiken..
Oh dat klink heel lekker !quote:Op donderdag 7 februari 2013 06:56 schreef Selestha het volgende:
[..]
Pizza met hummus als saus, belegd met gecarameliseerde ui en olijven en groene kruiden
Nee, ik heb daar nog nooit gegeten moet ik bekennen.quote:Op woensdag 6 februari 2013 21:15 schreef minilot het volgende:
Ola Roeler!Ilona hier.
![]()
Heb je de Bosrijk-pizza's al eens op? (Er is gewoon géén pizza in de Efteling zelf te krijgen.. Maf eigenlijk!)
Gebruik de pasta bloem die in de openings post staat vermeld farina tipo 0'00 kan niet mis gaan.quote:Op zondag 10 februari 2013 13:40 schreef Anna001 het volgende:
wat is eigenlijk beter bloem voor pizzadeeg? tarwebloem of patent bloem??
Dus meer belegquote:Op zondag 10 februari 2013 23:26 schreef MaximusTG het volgende:
Toch lijkt het deeg best goed gerezen; het verschil met het belegde deel is alleen niet zo groot.
Zie je wel dat het volume van je deeg wel verdubbeld is tov toen het de koelkast inging op het moment dat je een bolletje gaat vormen? Misschien wat eerder van te voren er uit halen dan.
Wat betreft je Bestron; dan moet je meer tijd tussen pizza 1 en 2 doen, dat is gewoon een temperatuursprobleem.
Ik denk dat jij misschien het deeg teveel "beschadigt" tijdens het vormen? Waardoor de gevormde luchtbellen minder worden en het niet meer zo goed omhoog komt tijdens het bakken.
Ja, dat was ook steeds mijn probleem. Het was meer à la Flammkuchen, maar wel prima smaak. Totdat ik ontdekte dat ik ze nog een keer moest opbollen nadat ze uit de koelkast kwamen. Een wereld van verschil kwa. Behoorlijk elastisch deeg nu en het worden nu meer van die "fluffy" pizza's. Heb wel het idee dat de smaaksensatie iets minder is dan voorheen. Nog iets over de temperaturen van m'n Ferrari (met geglazuurde steen). De thermostaat slaat m.i. nergens op,quote:Op zondag 10 februari 2013 20:41 schreef habanero het volgende:
erg mooie pizza's krijg ze niet zo mooi hoog
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |