Nicequote:Op maandag 26 november 2012 14:13 schreef Terpentin07 het volgende:
Vandaag weer een lunchpizza. Het deeg was na twee dagen rijzen in de koelkast wel moeilijker om te vormen maar qua smaak was er een echte verbetering.
[ afbeelding ]
Mag ik vragen welk deegrecept je hier gebruikt hebt? Ziet er zeer goed uitquote:Op vrijdag 23 november 2012 17:55 schreef Terpentin07 het volgende:
Vandaag weer eens pizza gemaakt en nu was ik best tevreden over het deeg. Het bloem was trouwens van euroshopper, deze heeft ook 11% gluten.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dankje, het recept was die uit de pdf van maximustg, het is een recept voor 2 pizza's maar ik maak er altijd 3 van het deeg. Dus ietsje kleiner dan gewend.quote:Op woensdag 5 december 2012 10:19 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Mag ik vragen welk deegrecept je hier gebruikt hebt? Ziet er zeer goed uit
Beetje in de koelkast, rest in de vriezer.quote:Op zaterdag 8 december 2012 18:40 schreef NutKees het volgende:
Vanmiddag nog eens een pizza'tje gemaakt, maar het deeg ging niet zo heel lekker omhoog. Ik denk dat mijn instant gist is overleden, zo'n bulk verpakking van Bruggeman is alles behalve ideaal. Dus.... terug naar de 7 grams zakjes van Dr Oetker.
Die van pizzastein is even groot als een standaard oven; vierkant en past exact op het rek.quote:Op zondag 9 december 2012 13:14 schreef Weltschmerz het volgende:
Is zo'n pizzasteen eigenlijk wel pizzeriapizzaformaat? Of moet ik moeilijk gaan doen bij de bouwmarkt?
Maar hoe verhoudt zich dat tot het formaat pizzeria? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik een pizza maak als maaltijd voor mezelf en ik dan alsnog iets in de magnetron moet schuiven om gevuld te raken.quote:Op zondag 9 december 2012 13:47 schreef LoggedIn het volgende:
[..]
Die van pizzastein is even groot als een standaard oven; vierkant en past exact op het rek.
+/- hetzelfde. Je kan tegen de 30cm rond, van de pizzaboer is 28-32cm. Groter kan in een normale oven niet echt, maar op aanvraag maken ze ook grotere stenen.quote:Op zondag 9 december 2012 13:54 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Maar hoe verhoudt zich dat tot het formaat pizzeria? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik een pizza maak als maaltijd voor mezelf en ik dan alsnog iets in de magnetron moet schuiven om gevuld te raken.
Ik heb even gezocht, en een standaard pizzadoos lijkt 33 cm te zijn.quote:Op zondag 9 december 2012 15:24 schreef Gripper het volgende:
De diameter van mijn pizzaschep is eerder beperkend dan mn steen. Die is 40x40, en de schep is 32. maar een goeie pizzeria pizza zit ook vaak tussen de 30-35 cm toch?
stel dat je zon steen een oventje omheen metselt?quote:Op maandag 26 november 2012 15:02 schreef sirhc1 het volgende:
Ik ben al een tijd opzoek naar een betaalbare pizzasteen. Nu kwam ik het volgende tegen http://www.gietijzerenkac(...)f_chamotte_plaat.php
Weet iemand of zoiets geschikt is? Aangezien de prijs nogal erg laag is ivm andere webshops
En, is er al resultaat bekend? Heeft het zin om hiermee ook aan de slag te gaan?quote:Op dinsdag 27 november 2012 14:04 schreef MaximusTG het volgende:
Ultieme Bestron Alfredo mod:
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Oetker pizzasteen 3 cm rand eraf geslepen. Heeel veel stof:p. Maar toen brak ie in tweeen toen ik het middelste gaaje wou boren... Maar achteraf niet zo erg, stukken passen mooi in elkaar en in zn geheel had ik em nooit gemonteerd gekregen.
Ben benieuwd hoe ie nu bakt..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |