Ik pak gewoon je recept met 1 nacht rijzen. Even goed aanpakken. Is voor de smaak ook wel bevorderlijk.quote:Op woensdag 21 november 2012 23:30 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Ja, jij moet dus ook, met Bio Tarwe, een mooie pizza kunnen maken.
Overigens zie ik net dat ik wel de suggestie in mn PDF bij receptformule 1, die een nacht de koelkast gaat, om er wat extra gist bij te doen en dan niet de koelkast in te doen weg heb gehaald in de meest recente versie. Dan kan je beter receptformule 2 gebruiken. Al zit daar ook wel flink wat wachttijd in. Je kan alsnog wel receptformule 1 doen zonder koelkastrijs, maar dan dus zeker wel wat meer gist, en gewoon goed het volume van het deeg in de gaten houden. Als er geen lucht in het deeg zit wordt kan ie ook niet goed rijzen in de oven.
Super mooi! Wij moeten ook echt weer pizza volgende week. Heb nog een heel lekker geroosterd paprika sausje, eens even denken wat er nog meer op komt dan.quote:Op vrijdag 23 november 2012 17:55 schreef Terpentin07 het volgende:
Vandaag weer eens pizza gemaakt en nu was ik best tevreden over het deeg. Het bloem was trouwens van euroshopper, deze heeft ook 11% gluten.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
de welkoop heeft hier geen soezie frans krokant, surprima plus... best lastig nog om aan goed bloem te komen.quote:Op maandag 19 november 2012 13:55 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, daar is soezie frans krokant of surprima plus inderdaad veel beter voor .
Kijk, superpizza gewoon van goedkope bloem, zien er super uit!quote:Op vrijdag 23 november 2012 17:55 schreef Terpentin07 het volgende:
Vandaag weer eens pizza gemaakt en nu was ik best tevreden over het deeg. Het bloem was trouwens van euroshopper, deze heeft ook 11% gluten.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bedankt Ik ben idd erg tevreden. Tot nu toe het beste resultaat met het goedkoopste bloem.quote:Op zondag 25 november 2012 21:54 schreef foodlover het volgende:
[..]
Kijk, superpizza gewoon van goedkope bloem, zien er super uit!
Nicequote:Op maandag 26 november 2012 14:13 schreef Terpentin07 het volgende:
Vandaag weer een lunchpizza. Het deeg was na twee dagen rijzen in de koelkast wel moeilijker om te vormen maar qua smaak was er een echte verbetering.
[ afbeelding ]
Mag ik vragen welk deegrecept je hier gebruikt hebt? Ziet er zeer goed uitquote:Op vrijdag 23 november 2012 17:55 schreef Terpentin07 het volgende:
Vandaag weer eens pizza gemaakt en nu was ik best tevreden over het deeg. Het bloem was trouwens van euroshopper, deze heeft ook 11% gluten.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |