Morgen op de markt kijken of ze ze weer hebben! Goeie tip die squaresquote:Op maandag 7 januari 2013 18:35 schreef minilot het volgende:
Mo, bah, gewone dadels!
Kopen, die medjools! Je kunt ze hartstikke lang bewaren.
Nou, dat inderdaad! Sinds ik de medjooldadels heb ontdekt vraag ik me af hoe ik ooit die andere heb kunnen etenquote:Op maandag 7 januari 2013 18:35 schreef minilot het volgende:
Mo, bah, gewone dadels!
Kopen, die medjools! Je kunt ze hartstikke lang bewaren.
Geklopt eiwit en suiker mengsel met een ijsscoop 2 minuten in de zachtjes kokende melk. Voelt daarna heel grappig aan.quote:Op maandag 7 januari 2013 18:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat moet ik me voorstellen bij een in melk gepocheerde meringue, een soort île flottante? Het klinkt in elk geval lekker.
quote:Op zondag 6 januari 2013 14:26 schreef rhubarb het volgende:
[ afbeelding ]
Raspberry and Hazelnut Tart with Milk-Poached Meringue and Frangelico Syrup
(uit het kookboek "The sweet life" van Masterchef winnares 2011 Kate Bracks)
Ja hoor, dat was lekker krokant geworden, een beetje zoals bij een kip maar dan dikker.quote:Op zaterdag 12 januari 2013 19:33 schreef RobinOok het volgende:
Ik ga het weer vragen: eet je dat vel/vet op?
(ziet er verder lekker uit! Mooi bordje eten.)
de eerste keer dat ik die at had ik ze ook geprobeerd uit elkaar te halen, een grote plakzooiquote:Op zondag 13 januari 2013 15:49 schreef RobinOok het volgende:
Niet echt kookkunsten. Men koopt een pak verse rijstnoodles bij de toko. Warmt die eerst vast wat op in een bak warm water, dan uit de verpakking, in de stoompan. Minuut of 5-8 stomen. Op voorverwarmd bord, sausje erbij, lente-uitjes erover. Yum.
[ link | afbeelding ]
Verse rijst noodles
Eerder probeerde ik ze in repen te snijden en te roerbakken, maar nee, dat ga ik niet meer doen. Gewoon zo eten. Echt lekker. Misschien dat ik er volgende keer achteraf nog wat gestoomde garnalen aan toevoeg (lees tussenprop), maar meer moet dat niet zijn.
Of misschien toch ooit eens zelf maken, dan kun je ze daarna wel makkelijk vullen en oprollen.
Wat zit er in het sausje?quote:Op zondag 13 januari 2013 15:49 schreef RobinOok het volgende:
Niet echt kookkunsten. Men koopt een pak verse rijstnoodles bij de toko. Warmt die eerst vast wat op in een bak warm water, dan uit de verpakking, in de stoompan. Minuut of 5-8 stomen. Op voorverwarmd bord, sausje erbij, lente-uitjes erover. Yum.
[ link | afbeelding ]
Verse rijst noodles
Eerder probeerde ik ze in repen te snijden en te roerbakken, maar nee, dat ga ik niet meer doen. Gewoon zo eten. Echt lekker. Misschien dat ik er volgende keer achteraf nog wat gestoomde garnalen aan toevoeg (lees tussenprop), maar meer moet dat niet zijn.
Of misschien toch ooit eens zelf maken, dan kun je ze daarna wel makkelijk vullen en oprollen.
Van jouw foto's krijg ik altijd trek. Je maakt echt lekkere diverse dingen.quote:Op dinsdag 15 januari 2013 09:00 schreef DarkElf het volgende:
Zelf Foe Yong Hai gemaakt:
En lekker dat het was!
[ afbeelding ]
Tnxquote:Op dinsdag 15 januari 2013 09:12 schreef Noek het volgende:
[..]
Van jouw foto's krijg ik altijd trek. Je maakt echt lekkere diverse dingen.
dit recept moet ik ook eens uitproberen ik heb ooit is uit een pakje foe yong hai gemaakt dat van conimex geloof ik dat was niet lekker. Maar dit ziet er wel lekker uit.quote:Op dinsdag 15 januari 2013 09:00 schreef DarkElf het volgende:
Zelf Foe Yong Hai gemaakt:
En lekker dat het was!
[ afbeelding ]
mooie foto.quote:Op maandag 21 januari 2013 13:44 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Chocolademousse
105 gram pure chocolade en 3 eieren . Erg lekker al ga ik het de volgende keer met een extra ei of eiwit proberen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |