door het weer??quote:
"visite, visite, wat zullen we genieten, laat de vraagmaarraakgast erin!"quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:01 schreef Cue_ het volgende:
"NOG DRIEE.. drie minuten voordat ik stop... dat ik kap dat ik nok"
"Harrie.. harrie de hengst!!"quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:03 schreef Jannuk het volgende:
"visite, visite, wat zullen we genieten, laat de vraagmaarraakgast erin!"
Ach, ligt er aan welk ingredient natuurlijkquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:03 schreef Mystikvm het volgende:
Het ergste is, bij het koken erachter komen dat je iets vergeten bent.
Da's de schrik van elke cowboyquote:
De broccoli terwijl ik broccoli-ovenschotel ging maken is tot op heden het meest schrijnende voorbeeldquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:05 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ach, ligt er aan welk ingredient natuurlijk
heb die gast ontmoet in het echt...vreselijke ventquote:
"Pittige tijden, het leven is een zure bom...."quote:
Harrie de hengst is zo'n rodeostierquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:06 schreef TheClown1 het volgende:
[..]
heb die gast ontmoet in het echt...vreselijke vent
Ik eens de kip voor de ajam ketjapquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:06 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
De broccoli terwijl ik broccoli-ovenschotel ging maken is tot op heden het meest schrijnende voorbeeld
haha inderdaad. nog niet wakker. bedoeldequote:
quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:07 schreef missbehavin het volgende:
[..]
Ik eens de kip voor de ajam ketjap
Bulletje!quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:08 schreef TheClown1 het volgende:
[..]
haha inderdaad. nog niet wakker. bedoelde [ afbeelding ]
ja weet niet waarom ik daar aan dacht toen het over harrie ging. harrie is natuurlijk wel cool. vooral met drankquote:
En ik wist dat er iets niet klopte, alleen niet wat. Tot ik bedacht dat de saus wat dunnetjes was.. Gelukkig kon er nog kip worden toegevoegd, gaat er toch als laatste in, maar het was wel genantquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:09 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Mijn ex ging ook eens koken. Volgens mij was het bloemkool. Vervolgens krijg ik een bord voorgeschoteld met aardappels en een stuk vlees. "Waar is de bloemkool?" "Kut! Vergeten"
Wedden dat het toch lekker wasquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:11 schreef Cue_ het volgende:
Wou ooit lasagnette maken uit zo'n knorrpakje.. ik gehakt in de pan.. sausje erbij.. in de schotel.. schotel in de oven
Ping!! .. kut de lasagnettebladeren vergeten
wat pitabroodjes of wraps en heerlijk !!quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:12 schreef KomtTijd... het volgende:
[..]
Wedden dat het toch lekker was
Heb de lasagnettebladen er ingegooid, npogmaal even in de oven. Daarna was de saus veels te dik natuurlijk en niet lekkerquote:
Vind ik niet lekker.. de combi van lasagnesaus en pastaquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:14 schreef KomtTijd... het volgende:
Had er dan gewoon macaroni bij gekookt.
wat doe je normaal bij de pasta want voor mijn gevoel is pastasaus bijna hetzelfde als lasagnesaus...quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:15 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Vind ik niet lekker.. de combi van lasagnesaus en pasta![]()
Weet niet, soort van vage tik dat sommige combinaties niet kloppen
Zit een smaakverschil in. Lasagnesaus smaakt toch anders. En dat klopt dan gewoon niet als ik het als pasta eet.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:16 schreef TheClown1 het volgende:
wat doe je normaal bij de pasta want voor mijn gevoel is pastasaus bijna hetzelfde als lasagnesaus...
er is inderdaad wel een verschil. zeker met die knorr pakjes. ik probeer dat zoveel mogelijk te vermijden als ik zelf kook. hou meer van home made zeg maar. probeer gewoon wat uit en soms lukt het en soms is het een slechte combo. daarom eet ik soms en soms eet mijn prullenbak hahaquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:17 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Zit een smaakverschil in. Lasagnesaus smaakt toch anders. En dat klopt dan gewoon niet als ik het als pasta eet.
Wel ooit eens gedaan, was er niet vrolijker van geworden
Is toch een soort inbeelding, want in de Italiaanse keuken wordt in lasagne en over pasta dezelfde bolognesesaus gebruikt. En de lasagnebladen en de andere pasta's hebben ook dezelfde ingrediënten.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:17 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Zit een smaakverschil in. Lasagnesaus smaakt toch anders. En dat klopt dan gewoon niet als ik het als pasta eet.
Wel ooit eens gedaan, was er niet vrolijker van geworden
Pakjes is vooral makkelijk en snel. En het is bij mij ook gewoon dat ik het niet weet hoe anders te doen. Of het minder lekker vindt, want slecht ontwikkeld smaakpallet enzo.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:23 schreef TheClown1 het volgende:
er is inderdaad wel een verschil. zeker met die knorr pakjes. ik probeer dat zoveel mogelijk te vermijden als ik zelf kook. hou meer van home made zeg maar. probeer gewoon wat uit en soms lukt het en soms is het een slechte combo. daarom eet ik soms en soms eet mijn prullenbak haha
Ik dacht aan zelfgemaakte lasagne, niet uit pakjes. Maar de pakjes hebben idd wel smaakverschil.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:23 schreef TheClown1 het volgende:
[..]
er is inderdaad wel een verschil. zeker met die knorr pakjes. ik probeer dat zoveel mogelijk te vermijden als ik zelf kook. hou meer van home made zeg maar. probeer gewoon wat uit en soms lukt het en soms is het een slechte combo. daarom eet ik soms en soms eet mijn prullenbak haha
Als je niet zou weten dat het "niet klopt", bedoel je.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:26 schreef Cue_ het volgende:
Als ik het bij een ander zou eten zou ik het waarschijnlijk wel gewoon lekker vinden
Al zou ik weten dat het niet klopt. Het is dan een andere setting.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:29 schreef KomtTijd... het volgende:
Als je niet zou weten dat het "niet klopt", bedoel je.
quote:
quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:30 schreef Mystikvm het volgende:
Ik ga bij een ander niet klagen over hun kookkunsten. Vind het ook heel vervelend als ik uren in de keuken voor mensen heb staan zwoegen en iemand vind het nodig om op te merken dat ik te weinig zout heb gebruikt.
Als is t nog zo smerig... even slikken en weer doorgaan!quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:30 schreef Mystikvm het volgende:
Ik ga bij een ander niet klagen over hun kookkunsten. Vind het ook heel vervelend als ik uren in de keuken voor mensen heb staan zwoegen en iemand vind het nodig om op te merken dat ik te weinig zout heb gebruikt.
als je bij iemand komt eten, vraag je alles na of probeer je gewoon dingen en zie je waar het schip strandt?quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:26 schreef Cue_ het volgende:
Als ik het bij een ander zou eten zou ik het waarschijnlijk wel gewoon lekker vinden
Vind sowieso het hele klagen over eten wat irritant. tenminste, als ze het doen op het moment dat je nog aan het eten bent.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:30 schreef Mystikvm het volgende:
Ik ga bij een ander niet klagen over hun kookkunsten. Vind het ook heel vervelend als ik uren in de keuken voor mensen heb staan zwoegen en iemand vind het nodig om op te merken dat ik te weinig zout heb gebruikt.
Vroeger was ik een heel moeilijker eter, dat is de laatste jaren stukken minder. Dus zie inderdaad gewoon waar het schip strandt. Maar soms is het verstandiger dat ik niet in de keuken sta wanneer het wordt klaargemaaktquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:31 schreef TheClown1 het volgende:
als je bij iemand komt eten, vraag je alles na of probeer je gewoon dingen en zie je waar het schip strandt?
ik vind koken voor anderen altijd een eer, mochten ze het lekker vinden haha.
Als je eten nog eens mislukt mag je het wel bij mij op komen eten dan.quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:30 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Al zou ik weten dat het niet klopt. Het is dan een andere setting.
Zelfde met twee identieke kommen salade bijvoorbeeld. |Als ik bij iemand eet vind ik het lekker.
Thuis vind ik het mwaoh mwoah en doet het me weinig.
Ben nogal gevoelig voor omgeving denk ik zo
moet je eigenlijk gewoon niet doen. laat de kok zijn gang gaan en gewoon zitten en eten. soms ziet het er niet uit maar smaakt heerlijk hahaquote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:33 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Vroeger was ik een heel moeilijker eter, dat is de laatste jaren stukken minder. Dus zie inderdaad gewoon waar het schip strandt. Maar soms is het verstandiger dat ik niet in de keuken sta wanneer het wordt klaargemaakt
Is dat het reizen waard?quote:Op dinsdag 30 oktober 2012 10:35 schreef KomtTijd... het volgende:
Als je eten nog eens mislukt mag je het wel bij mij op komen eten dan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |