abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:15:23 #1
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_117936973


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

[ Bericht 2% gewijzigd door Madame_Paon op 13-10-2012 20:37:41 ]
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:16:50 #2
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_117937020
Ik wist gewoon dat er stiekem iemand op de LaPo zat te azen.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:21:06 #3
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_117937173
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:16 schreef Rikketik het volgende:
Ik wist gewoon dat er stiekem iemand op de LaPo zat te azen.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:28:02 #4
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_117937402
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:21 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_117937418
LaPo kapen en dan met een waardeloze TT aankomen. :')
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:29:52 #6
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_117937468
quote:
9s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:28 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
LaPo kapen en dan met een waardeloze TT aankomen. :')
Ik heb niks gekaapt.

En TT-suggesties zijn welkom.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:30:11 #7
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_117937485
Slechte OP, ik mis een spinoff
Laffe huichelaar
pi_117937513
quote:
8s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:30 schreef timmmmm het volgende:
Slechte OP, ik mis een spinoff
Die van PETA?
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:32:10 #9
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_117937538
quote:
16s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:31 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Die van PETA?
Dé spinoff

http://en.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon_Puzzle_League

_O_

Legen - DARY
Laffe huichelaar
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:35:27 #10
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_117937636
Overigens is pokémon black en white lang zo leuk niet als de échte black and white:

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_%26_White_(video_game)

Maar even serieus, wanneer komt B&W 2? Die kwam er toch bijna aan? Ik hoop dat die wel wat leuker is dan B&W, want die vond ik minder dan de voorgaande games. Alleen D&P niet gedaan
Laffe huichelaar
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:37:06 #11
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_117937690
quote:
8s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:30 schreef timmmmm het volgende:
Slechte OP, ik mis een spinoff
Schrijf er iets over, dan kunnen we het aan de OP toevoegen. En Black 2 White 2 is overigens gisteren gereleased.

En doe gewoon een meme als TT of zo.

I came when I heard you beat the Elite Four.
Whoops. Dropped my balls.
This Ho-Oh's me money.

Ik bedoel, voorbeelden genoeg.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:38:13 #12
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_117937720
quote:
14s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:37 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Schrijf er iets over, dan kunnen we het aan de OP toevoegen. En Black 2 White 2 is overigens gisteren gereleased.

This Ho-Oh's me money.

En is het wat?

Het duurde even voor ik de gequote opmerking snapte, maar toen moest ik wel grinniken
Laffe huichelaar
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:41:46 #13
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_117937852
quote:
14s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:37 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Schrijf er iets over, dan kunnen we het aan de OP toevoegen. En Black 2 White 2 is overigens gisteren gereleased.

En doe gewoon een meme als TT of zo.

I came when I heard you beat the Elite Four.
Whoops. Dropped my balls.
This Ho-Oh's me money.

Ik bedoel, voorbeelden genoeg.
Een beetje tekst aan de OP toegevoegd.

Heb je geen leukere TT-suggesties?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_117937889
sinds wanneer kan de TS de TT veranderen?
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:43:29 #15
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_117937918
Wat dachten jullie van "Smell ya later, gramps!"

:')
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:44:55 #16
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_117937955
quote:
11s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:42 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
sinds wanneer kan de TS de TT veranderen?
Ik kan een TT-change aanvragen.

quote:
99s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:43 schreef Gary_Oak het volgende:
Wat dachten jullie van "Smell ya later, gramps!"

:')
Die is wel leuk. :Y
Of: "Gary was here. You are a loser!"
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:46:09 #17
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_117937994
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:44 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik kan een TT-change aanvragen.

[..]

Die is wel leuk. :Y
Of: "Gary was here. You are a loser!"

Haha, die Ash! _O- :W
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:48:48 #18
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_117938079
@ timmmmm: Ik vind het wel tof, ja. In principe verschilt het natuurlijk niet verschrikkelijk van B&W, maar de toevoeging van zoveel oude pokémon geeft de game wat meer variatie.

Het enige echte minpunt naar mijn mening is dat het handje vasthouden nóg erger is geworden. Echt alles wordt voorgekauwd en uitgelegd. Ik mis de vrijheid om in het begin lekker een beetje aan te kloten. Ik bedoel, één van mijn beste herinneringen aan pokémon is dat ik er als achtjarig jochie, dat geen woord Engels sprak, per ongeluk achterkwam dat er zoiets bestond als een pokécenter die gratis je pokémon healt. Tot die tijd ging ik steeds game-over. :') Maar nu... spelers mogen niets meer zelf ontdekken. Dat is echt wel jammer. En irritant voor degenen die alles al weten natuurlijk.

@ Madame_Paon: Niet echt. ;(

Of nou ja, misschien die line van Brock? "I'll use this frying pan... as a drying pan!"


Ik moet er nog steeds om lachen. :')
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_117938198



There are only 151 Pokémon.
pi_117943611
Iemand B/W 2 al? zo ja , welke prijs?

Pikachu 3ds XL komt ook in europa .

[ Bericht 38% gewijzigd door KingRoland op 14-10-2012 00:03:30 ]
  zondag 14 oktober 2012 @ 01:14:05 #21
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_117945828
Bij de MediaMarkt is-ie 32 euro.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zondag 14 oktober 2012 @ 09:06:07 #23
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_117948747
quote:
3s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:48 schreef Rikketik het volgende:
@ timmmmm: Ik vind het wel tof, ja. In principe verschilt het natuurlijk niet verschrikkelijk van B&W, maar de toevoeging van zoveel oude pokémon geeft de game wat meer variatie.
:Y Ik heb een Riolu gevangen en daarmee de eerste gym verslagen.

Die nieuwe Pokedex-feature "Habitat" is ook wel aardig. Edit: Misschien toch niet; het werkt anders dan ik dacht.

[ Bericht 13% gewijzigd door HilarityEnsues op 14-10-2012 10:20:13 ]
  zondag 14 oktober 2012 @ 12:33:09 #24
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_117952078
quote:
3s.gif Op zondag 14 oktober 2012 01:14 schreef Rikketik het volgende:
Bij de MediaMarkt is-ie 32 euro.
Ik heb 'm voor 40 euro gekocht. :'(

Ik kan het bijna spelen ... team zit bij White op level 96.
Kom op kom op kom op kom op. *O*
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zondag 14 oktober 2012 @ 15:17:45 #25
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_117957282
quote:
3s.gif Op zondag 14 oktober 2012 01:14 schreef Rikketik het volgende:
Bij de MediaMarkt is-ie 32 euro.
site staat ¤42?
  zondag 14 oktober 2012 @ 15:55:11 #26
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
  zondag 14 oktober 2012 @ 17:52:22 #27
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_117963075
quote:
0s.gif Op zondag 14 oktober 2012 15:17 schreef KingRoland het volgende:

[..]

site staat ¤42?
Hm, misschien was het een foutje bij de plaatselijke MediaMarkt. Ik vond het al zo goedkoop, daar de meeste winkels de game voor rond de veertig euro verkopen.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_117964690
Black 2 begonnen en de starter meteen weggegooid. Ingeruild voor Mareep
  zondag 14 oktober 2012 @ 18:46:27 #29
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_117965366
quote:
11s.gif Op zondag 14 oktober 2012 17:52 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Hm, misschien was het een foutje bij de plaatselijke MediaMarkt. Ik vond het al zo goedkoop, daar de meeste winkels de game voor rond de veertig euro verkopen.
toch wel netjes :) ik ga mijne pas kopen als ik me 3DS ga halen , ik kijk wel hoe die pikachu versie eruit zie. Misschien zou ik het wel kinderachtig vinden maar er zijn een hoop mensen die bijv 300-400 ervoor over hebben voor zo een 3DS.
pi_117983852
quote:
13s.gif Op zondag 14 oktober 2012 18:31 schreef emmyemmy het volgende:
Black 2 begonnen en de starter meteen weggegooid. Ingeruild voor Mareep
Goede keus, mareep is een eindbaas _O_
There are only 151 Pokémon.
  maandag 15 oktober 2012 @ 01:13:43 #31
126783 pjats
The Pjatser
pi_117984618
quote:
11s.gif Op zondag 14 oktober 2012 17:52 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Hm, misschien was het een foutje bij de plaatselijke MediaMarkt. Ik vond het al zo goedkoop, daar de meeste winkels de game voor rond de veertig euro verkopen.
In de Mediamarkt folder staat ook iets van 32 euro.
pi_117987050
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2012 00:41 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

Goede keus, mareep is een eindbaas _O_
het is idd wel erg prettig dat je die al in het begin kunt vangen :Y
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  maandag 15 oktober 2012 @ 14:18:17 #33
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_117997218
Net gehaald, zit toch de hele vakantie thuis met een kapotte knie, wel jammer dat de starters hetzelfde zijn want ze zijn alle drie bagger.
pi_117998430
Ja, daarom heb ik de mijne ingeruild voor Mareep.
Heb nu 3 badges en een level 26 Grimer, Flaaffy en Eevee
pi_118004530
gedownload *O*

binnenkort maar eens even op de DS zetten :P ik had eerst white met Tepig, nu black 2 met Oshnawott :7

Hebben jullie juist dezelfde versie gekozen, of juist de andere?
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  maandag 15 oktober 2012 @ 17:27:04 #36
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_118004601
Tepig gedumpt voor Growlithe :7
pi_118005304
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2012 17:27 schreef Twiitch het volgende:
Tepig gedumpt voor Growlithe :7
iedereen dumpt de starter _O-
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118008226
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2012 17:48 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

iedereen dumpt de starter _O-
niet iedereen O-)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  maandag 15 oktober 2012 @ 20:15:44 #39
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118011200
Ik doe dat alleen in latere playthroughs. Maar vaak ruil ik de Unova starters dan in voor een starter van een andere region. Het voelt toch een beetje vreemd om de game compleet zonder starter te spelen.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_118023991
Qua starters blijf ik fan van Squirtle en Piplup :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118024985
Eerste gen blijft episch. Bulbasaur Charmander en Squirtle kan je gewoon niet tussen kiezen.

Tweede gen was ook goed, behalve dat kutkonijn van een chicorita. Cyndaquil is <3
There are only 151 Pokémon.
pi_118025134
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 00:07 schreef Eenskijken het volgende:
Eerste gen blijft episch. Bulbasaur Charmander en Squirtle kan je gewoon niet tussen kiezen.

Tweede gen was ook goed, behalve dat kutkonijn van een chicorita. Cyndaquil is <3
Chikorita is de gaafste starter van gen2.
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 16 oktober 2012 @ 00:35:46 #43
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_118025714
Totodille man die was tof !
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:43:32 #44
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_118029036
Eeeeeeeeeveeeeeeeeeee!
Ga denk ik voor de waterevolutie aangezien ik nu drie badges heb en nog geen fatsoenlijke waterpokemon gezien heb.
pi_118029844
quote:
17s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 09:43 schreef Twiitch het volgende:
Eeeeeeeeeveeeeeeeeeee!
Ga denk ik voor de waterevolutie aangezien ik nu drie badges heb en nog geen fatsoenlijke waterpokemon gezien heb.
Beetje jammer dat Vaporeon zn voorlopig laatste leuke watermove leert op lvl 17, en je Eevee vangt op lvl 18/19 ;(
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 12:17:21 #46
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118032836
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2012 17:27 schreef Twiitch het volgende:
Tepig gedumpt voor Growlithe :7
Maar Emboar kan Earthquake _O_ leren.

Bij White Chandelure, Throh en Carracosta op level 100. B-)
Vanmiddag eindelijk beginnen aan Black 2.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118032877
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:17 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Maar Emboar kan Earthquake _O_ leren.

Bij White Chandelure, Throh en Carracosta op level 100. B-)
Vanmiddag eindelijk beginnen aan Black 2.
train jij ze echt tot level 100 :o ik stop eigenlijk bijna altijd na de pokemon league :@
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 12:28:49 #48
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118033170
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:18 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

train jij ze echt tot level 100 :o ik stop eigenlijk bijna altijd na de pokemon league :@
Het is nog maar de tweede keer dat ik het doe. De andere keer was bij Heart Gold.
Bij veel spellen stop ik na Victory Road, omdat ik het trainen voor de Pokémon League dan eigenlijk nutteloos vind omdat er daarna toch niks interessants meer te doen valt.
Bij Heart Gold/Soul Silver en Black (2)/White (2) is er na de Pokémon League tenminste nog genoeg te doen. :Y
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118033398
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:28 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Het is nog maar de tweede keer dat ik het doe. De andere keer was bij Heart Gold.
Bij veel spellen stop ik na Victory Road, omdat ik het trainen voor de Pokémon League dan eigenlijk nutteloos vind omdat er daarna toch niks interessants meer te doen valt.
Bij Heart Gold/Soul Silver en Black (2)/White (2) is er na de Pokémon League tenminste nog genoeg te doen. :Y
heart gold vond ik echt _O_
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118033424
HG/SS _O_
pi_118033438
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:36 schreef Snowbells het volgende:
HG/SS _O_
_O_
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118033468
Nu heb ik zin om Pokemon te spelen. :o
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 12:38:33 #53
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118033488
quote:
8s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:30 schreef timmmmm het volgende:
Slechte OP, ik mis een spinoff
GAM FAQ en Feedback Topic - Voor al uw vragen, klachten & opmerkingen!
Kun jij anders niet gastmodden? O-) Die GAM-mods zijn echt bijna nooit online ...

quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:36 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

heart gold vond ik echt _O_
Het enige nadeel is dat de Pokémon op zulke lage levels zitten.
Anders was het echt hét perfecte spel geweest.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118033500
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:37 schreef Snowbells het volgende:
Nu heb ik zin om Pokemon te spelen. :o
ik ook ;( maar heb nu geen DS hier :') Van het weekend maar eens ophalen :@
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118033508
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:38 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

GAM FAQ en Feedback Topic - Voor al uw vragen, klachten & opmerkingen!
Kun jij anders niet gastmodden? O-) Die GAM-mods zijn echt bijna nooit online ...

[..]

Het enige nadeel is dat de Pokémon op zulke lage levels zitten.
Anders was het echt hét perfecte spel geweest.
hoe bedoel je?
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118033570
Even HG opstarten.
pi_118033630
quote:
6s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:41 schreef Snowbells het volgende:
Even HG opstarten.
Mag ik meedoen? :@

ik heb een dragonite van 68 8-)
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 12:45:12 #58
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118033719
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:39 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

hoe bedoel je?
Na 5 badges nog steeds trainers met Pokémon op level 16; na 7 badges wilde Pokémon maximaal op level 27; etc.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118033738
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 12:45 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Na 5 badges nog steeds trainers met Pokémon op level 16; na 7 badges wilde Pokémon maximaal op level 27; etc.
ach so, ja klopt wel :)
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 13:17:44 #60
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118035099
Black en White vond ik toch heel wat minder, maar dit is wel weer een zeer goed Pokémon-spel, hoor. Veel te doen, veel routes / grotten etc. en ca. 300 Pokémon in de regional dex. _O_

Jammer alleen dat Team Plasma's muziek tóch wat minder is dan in Black en White.

Edit: Ik ben er net achter gekomen dat de Daycare niet toegankelijk is voordat je de Elite 4 hebt gedaan. Pleuriszooi. :{

[ Bericht 23% gewijzigd door AthCom op 16-10-2012 14:21:12 ]
Moira. is tof. :7
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 16:54:57 #61
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118043830
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 10:24 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Beetje jammer dat Vaporeon zn voorlopig laatste leuke watermove leert op lvl 17, en je Eevee vangt op lvl 18/19 ;(
Daarom moet je die ook pas vangen en trainen als je bij Driftveil bent en je toegang hebt tot de Move Relearner. Bovendien krijg je niet lang na het verslaan van Clay HM3, Surf.

Ik heb overigens zelf twee Eeveelutions in mijn team, namelijk Leafeon en Glaceon. Heb wel een beetje gecheat door ze te laten evolueren in mijn White save file, maar het was het waard. O+
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 17:03:43 #62
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118044205
Bijna 3 dagen later en nog steeds geen TT-change. *O*
-O-

quote:
14s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 13:17 schreef AthCom het volgende:
Edit: Ik ben er net achter gekomen dat de Daycare niet toegankelijk is voordat je de Elite 4 hebt gedaan. Pleuriszooi. :{
Whut? Wat is dat nou voor iets belachelijks? Soms snap ik Game Freak echt niet ...
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 17:09:11 #63
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118044467
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 17:03 schreef Madame_Paon het volgende:
Bijna 3 dagen later en nog steeds geen TT-change. *O*
-O-

[..]

Whut? Wat is dat nou voor iets belachelijks? Soms snap ik Game Freak echt niet ...
Ja, nu valt mijn 'Piloswine-vangen-en-Swinub-breeden-voor-de-League'-plannetje in het water. :{ Zo raak je aardig gelimiteerd in het aantal Pokémon dat je kunt meebrengen. :N
Moira. is tof. :7
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 17:24:15 #64
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_118045179
HG/SS waren gewoon het beste, je verslaat de E4 en daarna mag je gewoon nog een keer 8 badges halen.

Het is alleen wel weer erg makkelijk.
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 17:51:23 #65
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118046168
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 17:24 schreef Twiitch het volgende:
HG/SS waren gewoon het beste, je verslaat de E4 en daarna mag je gewoon nog een keer 8 badges halen.

Het is alleen wel weer erg makkelijk.
Dat het zo makkelijk was haalde bij mij wel een beetje de leukigheid eraf om eerlijk te zijn. Dat je na je achtste badge nog steeds tegen pokémon van level 25 vecht... Ik heb HeartGold ook nog steeds niet uitgespeeld volgens mij.

Gek eigenlijk, want Pokémon Silver (en in iets mindere mate Crystal) vond ik ge-wel-dig. Ik weet nog dat ik dat spel voor het eerst opstartte op mijn elfde verjaardag. Die kleuren, die sprites, die sfeer... En inderdaad, de verrassing dat je daarna ook nog eens naar Kanto mocht. Weet je, soms wilde ik dat je eens in de zoveel jaar een dag terug kon in de tijd om het nog eens over te doen, om het nog eens te ervaren. O+
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 21:21:58 #66
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118056195
quote:
3s.gif Op zaterdag 13 oktober 2012 20:48 schreef Rikketik het volgende:
Het enige echte minpunt naar mijn mening is dat het handje vasthouden nóg erger is geworden. Echt alles wordt voorgekauwd en uitgelegd. Ik mis de vrijheid om in het begin lekker een beetje aan te kloten. Ik bedoel, één van mijn beste herinneringen aan pokémon is dat ik er als achtjarig jochie, dat geen woord Engels sprak, per ongeluk achterkwam dat er zoiets bestond als een pokécenter die gratis je pokémon healt. Tot die tijd ging ik steeds game-over. :') Maar nu... spelers mogen niets meer zelf ontdekken. Dat is echt wel jammer. En irritant voor degenen die alles al weten natuurlijk.
Ik had juist graag gewild dat dit ook zo was in Yellow. Ik was de eerste keer, als 9-jarige, echt ontzettend aan het klooien.
Oak's parcel. Geen idee wat een parcel was en het duurde ook een tijd voordat ik wist dat ik terugmoest naar Pallet Town. A wild Pokémon appeared. Geen idee wat appeared betekende.
Ik wist niet hoe je Poké balls kocht. Ik wist niet dat je de hp moest verlagen voordat je een Pokémon vangt.
Mijn Pikachu zat volgens mij op level 20 toen ik mijn eerste Pokémon ving. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 21:45:30 #67
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118057575
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 21:21 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

• Oak's parcel. Geen idee wat een parcel was en het duurde ook een tijd voordat ik wist dat ik terugmoest naar Pallet Town.

• A wild Pokémon appeared. Geen idee wat appeared betekende.

• Ik wist niet hoe je Poké balls kocht.
Herkenbaar ja. :') Bij mij alleen Red en ik denk 10 jaar oud.

En uiteraard Rock Tunnel door zonder Flash. _O-
Moira. is tof. :7
  dinsdag 16 oktober 2012 @ 22:19:10 #68
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118059400
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 21:45 schreef AthCom het volgende:

[..]

Herkenbaar ja. :') Bij mij alleen Red en ik denk 10 jaar oud.

En uiteraard Rock Tunnel door zonder Flash. _O-
Dat ook ja. :D Bijna opgeven omdat ik de uitgang niet meer kon vinden in het donker. ;( :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118060533
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 21:45 schreef AthCom het volgende:

[..]

Herkenbaar ja. :') Bij mij alleen Red en ik denk 10 jaar oud.

En uiteraard Rock Tunnel door zonder Flash. _O-
Rock tunnel zonder flash en uiteindelijk vaak genoeg gespeeld dat ik die route uit me hoofd kende, en uren kwijt geweest aan het krijgen van de pokeflute.
pi_118060777
Ik kijk stiekem die Animé. Hijs lang zo slecht nog niet.

Hier zo een stukje.
opening van een soort toernooi in Unova regio voor de league om wat tijd te verspillen. Alleen zijn sommige pokemon best wel hard in de Animé dan in-game. Sommige nog wat zieliger maarja

enige grote nadeel is dat Brock er niet is. Natuurlijk de Charizard van Ash ook.
pi_118061209
stiekem? hier kijken we allemaal de anime hoor :D (toch?, ik iig wel :D)

En ja vroeger was het idd leuk, als klein jochie de game nauwelijks begrijpen en alles voor het eerst ontdekken _O_ maarja, zo zal het nooit meer worden, alleen al omdat we 'te oud' zijn ;(
There are only 151 Pokémon.
pi_118061333
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 22:45 schreef Eenskijken het volgende:
stiekem? hier kijken we allemaal de anime hoor :D (toch?, ik iig wel :D)

En ja vroeger was het idd leuk, als klein jochie de game nauwelijks begrijpen en alles voor het eerst ontdekken _O_ maarja, zo zal het nooit meer worden, alleen al omdat we 'te oud' zijn ;(
:o welke episode ben je dan? of loop je al bij de japanse? ik ben nu ongeveer bij Samurott vs Mantine episode van die gym leader. ongeveer 2-3 episodes achter van Japan maar dat komt omdat ik wacht op subs :P
pi_118061605
oh ik kijk ze niet meteen bij release :@, ook niet de japanse. gewoon af en toe als ik tijd heb. Ben nog bij de diamand en pearl episodes
There are only 151 Pokémon.
pi_118061744
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 22:45 schreef Eenskijken het volgende:
stiekem? hier kijken we allemaal de anime hoor :D (toch?, ik iig wel :D)

En ja vroeger was het idd leuk, als klein jochie de game nauwelijks begrijpen en alles voor het eerst ontdekken _O_ maarja, zo zal het nooit meer worden, alleen al omdat we 'te oud' zijn ;(
Je bent voor niks te oud, meschien voor een paar dingen but thats it.
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_118061992
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 22:52 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

Je bent voor niks te oud, meschien voor een paar dingen but thats it.
wel om dat 'avontuurlijke' gevoel te beleven. Als kind heb je gewoon een grote fantasie en maak je dingen 10x toffer dan ze eigenlijk zijn. Daarnaast is een eerste keer altijd het tofst als je alles nog moet ontdekken
There are only 151 Pokémon.
pi_118065352
Weet iemand of ik Genesect weer kan ophalen als ik mn savegame delete en opnieuw begin?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118065770
Wie is de vader van Ash Ketchum uit Pallet Town? :?
I see peas of green, red roses too....
  woensdag 17 oktober 2012 @ 00:14:33 #78
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_118065997
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 21:21 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik had juist graag gewild dat dit ook zo was in Yellow. Ik was de eerste keer, als 9-jarige, echt ontzettend aan het klooien.
Oak's parcel. Geen idee wat een parcel was en het duurde ook een tijd voordat ik wist dat ik terugmoest naar Pallet Town. A wild Pokémon appeared. Geen idee wat appeared betekende.
Ik wist niet hoe je Poké balls kocht. Ik wist niet dat je de hp moest verlagen voordat je een Pokémon vangt.
Mijn Pikachu zat volgens mij op level 20 toen ik mijn eerste Pokémon ving. :')
Haha, toen ik doorhad dat ik die parcel moest bezorgen, had ik al een Charmeleon. _O- Uren getraind op Route 1. :D Die goeie ouwe tijd. O+

Tevens: de TT! _O_ O+ *O* :D
  woensdag 17 oktober 2012 @ 00:18:39 #79
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118066136
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2012 00:08 schreef Greenpeas het volgende:
Wie is de vader van Ash Ketchum uit Pallet Town? :?


quote:
5s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 23:59 schreef MrMoon het volgende:
Weet iemand of ik Genesect weer kan ophalen als ik mn savegame delete en opnieuw begin?
Hier zeggen ze dat het kan: http://www.gamefaqs.com/b(...)k-version-2/64263229
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_118066281
There are only 151 Pokémon.
pi_118066313
quote:
14s.gif Op woensdag 17 oktober 2012 00:18 schreef Rikketik het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

[..]

Hier zeggen ze dat het kan: http://www.gamefaqs.com/b(...)k-version-2/64263229
Thnx voor de reactie. Ik had bewust een female Oshawott gekozen voor het breeden, maar ja.. ik wist niet dat het pas na Elite Four kan. En ik vind dat Oshawott een mannetje moet zijn :P

Ik zal eens nadenken of ik de gok ga nemen.. :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118072126
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 16:54 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Daarom moet je die ook pas vangen en trainen als je bij Driftveil bent en je toegang hebt tot de Move Relearner. Bovendien krijg je niet lang na het verslaan van Clay HM3, Surf.

Ik heb overigens zelf twee Eeveelutions in mijn team, namelijk Leafeon en Glaceon. Heb wel een beetje gecheat door ze te laten evolueren in mijn White save file, maar het was het waard. O+
Ja dat is waar. Ik heb een Espeon in mijn team, die is ook best bazig.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_118078568
quote:
14s.gif Op woensdag 17 oktober 2012 00:23 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Thnx voor de reactie. Ik had bewust een female Oshawott gekozen voor het breeden, maar ja.. ik wist niet dat het pas na Elite Four kan. En ik vind dat Oshawott een mannetje moet zijn :P

Ik zal eens nadenken of ik de gok ga nemen.. :)
Uiteindelijk de gok genomen, Wondercard verwijderd en opnieuw gedownload.. nu kan ik hem weer ophalen (aldus de wondercard), dus het lijkt goed.. :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118087136
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 17:51 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Dat het zo makkelijk was haalde bij mij wel een beetje de leukigheid eraf om eerlijk te zijn. Dat je na je achtste badge nog steeds tegen pokémon van level 25 vecht... Ik heb HeartGold ook nog steeds niet uitgespeeld volgens mij.

Gek eigenlijk, want Pokémon Silver (en in iets mindere mate Crystal) vond ik ge-wel-dig. Ik weet nog dat ik dat spel voor het eerst opstartte op mijn elfde verjaardag. Die kleuren, die sprites, die sfeer... En inderdaad, de verrassing dat je daarna ook nog eens naar Kanto mocht. Weet je, soms wilde ik dat je eens in de zoveel jaar een dag terug kon in de tijd om het nog eens over te doen, om het nog eens te ervaren. O+
Bij HG/SS doe ik meestal de johto run met 3 a 4 pokemon(evt een legendary dog een paar leveltjes grinden mits beschikbaar) en vul ik deze tijdens de kanto run aan met 2 a 3 andere pokemon om het spannend te houden.
De levels van de gymleaders bij HG/SS zijn de jotho run 1 max l 50(ipv l58-65 zo als in de andere generaties) dus hoef je niet perse 6 pokemon dood te grinden.

Ik zou kiezen voor de fire starter(of anders een magmar vangen in burnt tower), dan een scyter vangen tijdens bug catching contest(of heel veel geluk hebben met headbutt en een heracross danwel pineco uit een boom weten te pakken) en als laatste red gyaradon weten te vangen en hem icebeam leren, of een swinub(mits je scyter gebruikt) vangen en deze trainen, dan vlieg je zo door die E4 heen en kun je in het kanto gedeelte weer 3 'nieuwe pokemon gebruiken om daar de gym leaders proberen te verslaan. :)

[ Bericht 4% gewijzigd door PaRoDiUzZ op 17-10-2012 17:27:18 ]
  vrijdag 19 oktober 2012 @ 18:15:06 #85
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_118179948
En de E4 verpletterd, vroeger was dat toch lastiger, nu had ik 6 pokemon van rond de level 55.
  zaterdag 20 oktober 2012 @ 00:21:06 #86
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118196400
Echt. :r Kom ik een Onix tegen (een Pokémon die je in Relic Passage niet vaak tegenkomt), moet mijn Pokémon natuurlijk een critical hit hebben en hem afmaken. }:|
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118201099
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 oktober 2012 00:21 schreef Madame_Paon het volgende:
Echt. :r Kom ik een Onix tegen (een Pokémon die je in Relic Passage niet vaak tegenkomt), moet mijn Pokémon natuurlijk een critical hit hebben en hem afmaken. }:|
Hoe herkenbaar... ik kwam gisteren eindelijk een male Riolu tegen, ik laat mn Oshawott tackle doen, is het een critical hit.. Riolu fainted en ik heb nu nog steeds geen male Riolu :(
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 20 oktober 2012 @ 15:41:50 #88
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118209269
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 oktober 2012 08:48 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Hoe herkenbaar... ik kwam gisteren eindelijk een male Riolu tegen, ik laat mn Oshawott tackle doen, is het een critical hit.. Riolu fainted en ik heb nu nog steeds geen male Riolu :(
Waarom wil je per se een male Riolu?

Ik weet niet elke Pokémon ik uiteindelijk in m'n team wil. Ik wil eigenlijk geen Pokémon gebruiken die ik al eerder heb gebruikt. Ik heb nu een Magmar en ik heb altijd een team van 3, dus ik moet er nog 2 bij. Ik ben bij Castelia City.
Maar Stoutland, Ampharos, Lucario, Weezing, Crobat, Excadrill, Scrafty, Darmanitan en Krookodile heb ik al een keer gebruikt.
Ik gebruik nu tijdelijk een Leavanny, maar die heeft 2 dubbele zwaktes.
Ik heb al een Firetype, dus Arcanine is ook geen optie.
En veel andere Pokémon hebben slechte stats of een slechte typecoverage.
/firstworldproblems :'(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 20 oktober 2012 @ 15:45:44 #89
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118209387
Ik erger me altijd kapot aan dat muziekje in Castelia City.
Er loopt in Castelia City (in B2/W2) een mannetje rond dat je wat geeft als je minstens 30 Pokémon hebt gezien. Ik had er eerst maar 27 gezien, dus hij gaf me niks. En nu kan ik hem niet meer vinden. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 20 oktober 2012 @ 15:49:46 #90
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_118209495
Ik wil een game corner :(
Laffe huichelaar
pi_118228433
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 oktober 2012 15:41 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Waarom wil je per se een male Riolu?
ik vind Lucario een mannetje.. :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118265402
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2012 00:31 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ik vind Lucario een mannetje.. :)
en ik heb nu een mannetje *O*
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118266904
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 oktober 2012 15:45 schreef Madame_Paon het volgende:
Ik erger me altijd kapot aan dat muziekje in Castelia City.
Er loopt in Castelia City (in B2/W2) een mannetje rond dat je wat geeft als je minstens 30 Pokémon hebt gezien. Ik had er eerst maar 27 gezien, dus hij gaf me niks. En nu kan ik hem niet meer vinden. :')
zo groot is die stad toch niet?
There are only 151 Pokémon.
  maandag 22 oktober 2012 @ 00:45:18 #94
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118267176
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2012 18:15 schreef Twiitch het volgende:
En de E4 verpletterd, vroeger was dat toch lastiger, nu had ik 6 pokemon van rond de level 55.
Ze hebben er ook maar vier elk tegenwoordig. Van mij zaten ze 62-64. Makkie. Zelfs de Champion was een eitje.
Moira. is tof. :7
  maandag 22 oktober 2012 @ 01:33:42 #95
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118268336
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 00:36 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

zo groot is die stad toch niet?
Wel als je een mannetje zoekt en je hebt geen idee waar hij is. Uiteindelijk zat hij natuurlijk op de allerlaatste plek waar ik zocht. }:|

Gothita toegevoegd aan m'n team. En als je tijdens het EV-trainen op zoek bent naar een Pokémon, kom je natuurlijk alle Pokémon tegen behalve degene die je zoekt. :(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118274009
Wat doen jullie eigenlijk met event pokemon? Spelen jullie daar gewoon mee of zijn ze puur voor de heb?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118274422
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 11:23 schreef MrMoon het volgende:
Wat doen jullie eigenlijk met event pokemon? Spelen jullie daar gewoon mee of zijn ze puur voor de heb?
Voor de heb. Al is de SP ATK van Keldeo wel erg aantrekkelijk.
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  maandag 22 oktober 2012 @ 13:58:13 #98
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118279731
Ook voor de heb. Overigens neem ik nooit legendaries mee.
Moira. is tof. :7
pi_118280604
quote:
2s.gif Op maandag 22 oktober 2012 13:58 schreef AthCom het volgende:
Ook voor de heb. Overigens neem ik nooit legendaries mee.
Ik alleen als ik andere legendaries ga vangen :P
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118282580
ik heb ze ook voor de heb.. maar dat vind ik op zich wel zonde..

willen jullie dan ook speciale natures voor de legendaries/event pokemon?
Ik zelf doe dat wel altijd, alhoewel ik eigenlijk geen idee heb waarom aangezien ik ze toch niet ga gebruiken..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118283293
Natures en zo boeien me geen reet, ik speel toch alleen maar single player :s)
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  maandag 22 oktober 2012 @ 15:33:32 #102
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118283601
quote:
7s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:26 schreef Jesse_ het volgende:
Natures en zo boeien me geen reet, ik speel toch alleen maar single player :s)
Dit. Mijn Pokémon hebben ook gewoon altijd 4 aanvallen die schade doen. In het spel zelf red je het daar prima mee.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118289923
Natures vind ik ook voor single playrer nog wel interessant. Niet zo gemierenneukerig als EV training.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  maandag 22 oktober 2012 @ 19:41:53 #104
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118295136
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:11 schreef MrMoon het volgende:
ik heb ze ook voor de heb.. maar dat vind ik op zich wel zonde..

willen jullie dan ook speciale natures voor de legendaries/event pokemon?
Ik zelf doe dat wel altijd, alhoewel ik eigenlijk geen idee heb waarom aangezien ik ze toch niet ga gebruiken..
Eigenlijk boeien natures me weinig, enkel dan bij diegenen die ik mee wil nemen. Bijvoorbeeld heb ik vandaag Cresselia gevangen op White 2. Dat kreng kan Moonlight; dan ga ik niet nog een keer dat beest proberen te vangen omdat het een 'verkeerde' nature heeft. Ik heb niet eens gekeken naar zijn nature. :P
Moira. is tof. :7
  maandag 22 oktober 2012 @ 20:38:20 #105
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118298388
Natures hou ik wel rekening mee, vooral als ik aan het breeden ben maar ook wel als pokémon vang of ontvang. Voordat ik een starter kies, sla ik ook altijd het spel op zodat ik kan soft resetten als de nature of de gender tegenzit. Mijn eerste Tepig was bijvoorbeeld een vrouwtje met een nature die haar attack verminderde. Tja, dat vind ik niet opschieten.

EV's en IV's kunnen me echter niets schelen.

Legendaries hou ik vooral voor de heb. Ik flikker ze in een box die ik speciaal voor Legendaries vrijmaak en daar komen ze wat mij betreft nooit meer uit. :D In White heb ik nu een aardige verzameling: Arceus, Mew, Zekrom, Giratina, Heathran, Darkrai, Victini, Shiny Suicune, Shiny Raikou, Shiny Entei, Thunderus, Cobalion, Virizion, Terrakion en Genesect.

Heb overigens bijna Black 2 uitgespeeld. Nog even de Elite Four en de Champion verlsaan en ik kan White 2 kopen en de Challenge Mode beginnen. :9

Huidige team:
Emboar - 60
Leafeon - 58
Glaceon - 58
Weavile - 52
Metagross - 55

Weavile en Metagross nog even trainen en dan ben ik er wel klaar voor dacht ik zo.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_118299657
quote:
7s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:26 schreef Jesse_ het volgende:
Natures en zo boeien me geen reet, ik speel toch alleen maar single player :s)
dit
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:33 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Dit. Mijn Pokémon hebben ook gewoon altijd 4 aanvallen die schade doen. In het spel zelf red je het daar prima mee.
en dit

hoewel ik vaak wel minstens 1 pokemon heb die iets van sleep/poison/paralyz kan doen voor het geval dat
There are only 151 Pokémon.
  maandag 22 oktober 2012 @ 21:03:34 #107
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_118299944
Ik ga denk ik sparen voor deze! O+ Maar heb toch liever een Squirtle of Charmander. :@ Het wordt tijd dat ik de 4e en 5e generaties ga spelen en mijn FOK!-gebruikersnaam eer! *O*



Weet iemand trouwens hoe gelimiteerd deze Nintendo 3DS XL met Pikachu is? :o Had al andere uitgaven gepland, die liever voorgaan. :{ Dus als deze niet al te gelimiteerd is, koop ik die andere dingen eerder. :@

[ Bericht 13% gewijzigd door Gary_Oak op 22-10-2012 21:10:34 ]
pi_118301172
geen idee, maar meestal zijn dit soort dingen wel echt limited, en zal je behoorlijk wat moeten ophoesten om 'm te krijgen.

maar tbh mis je niet heel veel als je gen 4 en 5 niet gespeeld heb, de eerste 2 waren het best, en de remakes daarvan zijn ook goed (die officieel behoren tot gen4, maar soit). Maar black of white is niets wereldschokkends wat dat betreft..
There are only 151 Pokémon.
  maandag 22 oktober 2012 @ 21:31:23 #109
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_118301554
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 21:24 schreef Eenskijken het volgende:
geen idee, maar meestal zijn dit soort dingen wel echt limited, en zal je behoorlijk wat moeten ophoesten om 'm te krijgen.

maar tbh mis je niet heel veel als je gen 4 en 5 niet gespeeld heb, de eerste 2 waren het best, en de remakes daarvan zijn ook goed (die officieel behoren tot gen4, maar soit). Maar black of white is niets wereldschokkends wat dat betreft..
Maar snel een nieuw baantje zoeken dan. :') Of op een houtje knagen. ;(

Maar ik ben gestopt na FireRed / Emerald, dus ik voel me echt een ouwe bok in dit topic. :')
pi_118321789
Het zal wel niet mogelijk zijn om te traden tussen 'B/W 1' en 'B/W 2', ofwel?
Misschien met een item ofzo, maar verder niet neem ik aan?
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_118321865
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 11:39 schreef maxmit het volgende:
Het zal wel niet mogelijk zijn om te traden tussen 'B/W 1' en 'B/W 2', ofwel?
Misschien met een item ofzo, maar verder niet neem ik aan?
Je kan gewoon traden tussen die twee. Net als tussen Diamond/Pearl en HeartGold/SoulSilver. :s)
(toch?)
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118322186
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 11:41 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Je kan gewoon traden tussen die twee. Net als tussen Diamond/Pearl en HeartGold/SoulSilver. :s)
(toch?)
Ik bedoel tussen bijvoorbeeld:

- Black 1 en White 2
- Black 1 en Black 2
- White 1 en Black 2
- White 1 en White 2

Afijn, u snapt het plaatje zo neem ik aan c_/
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_118322292
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 11:50 schreef maxmit het volgende:

[..]

Ik bedoel tussen bijvoorbeeld:

- Black 1 en White 2
- Black 1 en Black 2
- White 1 en Black 2
- White 1 en White 2

Afijn, u snapt het plaatje zo neem ik aan c_/
Dat bedoel ik ook, vandaar het het voorbeeldje met gen 4 ;)
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118322390
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 11:53 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Dat bedoel ik ook, vandaar het het voorbeeldje met gen 4 ;)
OK, dat is wel beter.
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_118325586
Ik zit zwaar te twijfelen of ik bw2 wel of niet zal halen. Dit heeft mede te maken met m'n leeftijd en het aanwezig zijn van mijn vrouw.
Die wil ook aandacht enzo...
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_118325767
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:23 schreef maxmit het volgende:
Ik zit zwaar te twijfelen of ik bw2 wel of niet zal halen. Dit heeft mede te maken met m'n leeftijd en het aanwezig zijn van mijn vrouw.
Die wil ook aandacht enzo...
je hebt toch wel eens een momentje voor jezelf of vraagt je vrouw dusdanig veel aandacht dat dat er niet meer in zit?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118326372
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:23 schreef maxmit het volgende:
Ik zit zwaar te twijfelen of ik bw2 wel of niet zal halen. Dit heeft mede te maken met m'n leeftijd en het aanwezig zijn van mijn vrouw.
Die wil ook aandacht enzo...
pokemon kan je prima een halfuurtje spelen en dan weer wegleggen :)
There are only 151 Pokémon.
  dinsdag 23 oktober 2012 @ 15:54:05 #118
231633 Xummon
of toch niet?
pi_118331322
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:23 schreef maxmit het volgende:
Ik zit zwaar te twijfelen of ik bw2 wel of niet zal halen. Dit heeft mede te maken met m'n leeftijd en het aanwezig zijn van mijn vrouw.
Die wil ook aandacht enzo...
een fok!ker met een vrouw, dat kan toch niet Timur!!!
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_118335223
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:23 schreef maxmit het volgende:
Ik zit zwaar te twijfelen of ik bw2 wel of niet zal halen. Dit heeft mede te maken met m'n leeftijd en het aanwezig zijn van mijn vrouw.
Die wil ook aandacht enzo...
Naast haar op de bank spelen. Kan ze rustig rotzooi tv kijken terwijl je er naast zit :P
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118335327
Ik kan op alle bovenstaande comments het volgende antwoorden....Klopt.
Maar ik heb natuurlijk meer games en hobbies en werk enzo ;)

Ik haal 'm ook nog wel denk ik hoor :P
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_118335508
Toch jammer eigenlijk dat gamen sociaal nog niet zo geaccepteerd wordt. In gezelschap ook enzo.
Een boek lezen of breien wordt bijvoorbeeld veel minder moeilijk over gedaan.

Welke moet ik halen, verschillende pokemon in de verschillende versies technisch, b of w?
Argumenten zijn ook welkom..
Ik heb wel een beetje gelijk :)
  dinsdag 23 oktober 2012 @ 18:45:03 #122
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118337878
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:42 schreef maxmit het volgende:
Toch jammer eigenlijk dat gamen sociaal nog niet zo geaccepteerd wordt. In gezelschap ook enzo.
Een boek lezen of breien wordt bijvoorbeeld veel minder moeilijk over gedaan.

Welke moet ik halen, verschillende pokemon in de verschillende versies technisch, b of w?
Argumenten zijn ook welkom..
En dezelfde mensen die je raar aakijken als je in het openbaar op je DS speelt, spelen zelf spelletjes op hun smartphone. :')



Ik heb een Trapinch. Ik had er twee gevangen, een vrouwtje met Arena Trap en een mannetje met Hyper Cutter. Ik ben nu het vrouwtje aan het trainen, maar heb er nu eigenlijk al spijt van dat ik niet voor degene met Hyper Cutter ben gegaan. -O-
Wel een vreemd beest: Trapinch heeft een base attack stat van 100, maar als-ie evolueert in Vibrava, heeft-ie nog maar een base attack stat van 70. 8)7
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118338810
De enige leuke attack voor Flygon is uiteindelijk earthquake. Krijg je tenminste stab bij :s)
Overigens wel irritant dat lengtes en gewichten van pokemon in b/w2 nog steeds alleen imperiaal zijn.

[ Bericht 21% gewijzigd door Jesse_ op 23-10-2012 20:21:44 ]
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  woensdag 24 oktober 2012 @ 18:37:14 #124
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_118382259
quote:
99s.gif Op maandag 22 oktober 2012 21:03 schreef Gary_Oak het volgende:
Ik ga denk ik sparen voor deze! O+ Maar heb toch liever een Squirtle of Charmander. :@ Het wordt tijd dat ik de 4e en 5e generaties ga spelen en mijn FOK!-gebruikersnaam eer! *O*

[ afbeelding ]

Weet iemand trouwens hoe gelimiteerd deze Nintendo 3DS XL met Pikachu is? :o Had al andere uitgaven gepland, die liever voorgaan. :{ Dus als deze niet al te gelimiteerd is, koop ik die andere dingen eerder. :@
Had gehoord dat mensen echt moeten slapen voor de winkel. Ik hoop dat dit gewoon overdreven is.

Verwacht dat er HEEL VEEL mensen dat ding gaan kopen , probeer een dag ziek te melden en ga in de ochtend want hij is zeker HEEL gelimiteerd en zal in waarde waarschijnlijk stijgen in de loop van jaren

net als jou kamp ik met hetzelfde probleem. Ik heb zelf een aantal uitgaven gepland en ik denk dat de pikachu 3DSXL rond de 200 euro gaat kosten. Ik hoop dat hij rond december komt.. of het liefst Januari.

quote:
A solid release date was also missing from Nintendos reveal, but the company does say that itll be available in Europe before the Sun sets on 2012.
-------------------------------

Ik ben sinds kort achter deze MMO gekomen.


Heel leuk , enige nadeel zijn :

Bugs - ( begrijpelijk en bezig )
Legendarische - ( begrijpelijk omdat je zo iedereen kan verslaan )
Breeding ( bezig in de toekomst )
Elite 4 - bezig

[ Bericht 1% gewijzigd door KingRoland op 24-10-2012 19:28:38 ]
  woensdag 24 oktober 2012 @ 21:12:04 #125
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_118389503
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 18:37 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Had gehoord dat mensen echt moeten slapen voor de winkel. Ik hoop dat dit gewoon overdreven is.

Verwacht dat er HEEL VEEL mensen dat ding gaan kopen , probeer een dag ziek te melden en ga in de ochtend want hij is zeker HEEL gelimiteerd en zal in waarde waarschijnlijk stijgen in de loop van jaren

net als jou kamp ik met hetzelfde probleem. Ik heb zelf een aantal uitgaven gepland en ik denk dat de pikachu 3DSXL rond de 200 euro gaat kosten. Ik hoop dat hij rond december komt.. of het liefst Januari.

[..]

-------------------------------

Ik ben sinds kort achter deze MMO gekomen.


Heel leuk , enige nadeel zijn :

Bugs - ( begrijpelijk en bezig )
Legendarische - ( begrijpelijk omdat je zo iedereen kan verslaan )
Breeding ( bezig in de toekomst )
Elite 4 - bezig
Pfff, ik vind het een enorme dilemma. :'( Heb het geld zeker wel, maar die andere dingen stonden al een tijdje op de planning. Eens kijken of ik snel geld kan verdienen op de één of andere manier. :{ Vóór 2013 komt ie uit, had ik ook gehoord ja. :Y
  woensdag 24 oktober 2012 @ 23:21:20 #126
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118398509
:r :r :r Ik wil False Swipe. }:|
Kom ik een Castform tegen, een heel zeldzame Pokémon, heeft mijn Pokémon natuurlijk weer een critical hit en maakt 'm af. :r
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  woensdag 24 oktober 2012 @ 23:26:24 #127
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_118398783
quote:
18s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 23:21 schreef Madame_Paon het volgende:
:r :r :r Ik wil False Swipe. }:|
Kom ik een Castform tegen, een heel zeldzame Pokémon, heeft mijn Pokémon natuurlijk weer een critical hit en maakt 'm af. :r
Zeer herkenbaar.
pi_118399144
There are only 151 Pokémon.
pi_118399196


edit: OEPS, wou 'm vorige post editten, sorry :P

Die pokemon MMO ziet er wel heel cool uit though!
There are only 151 Pokémon.
  donderdag 25 oktober 2012 @ 00:05:40 #130
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118400755
quote:
18s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 23:21 schreef Madame_Paon het volgende:
:r :r :r Ik wil False Swipe. }:|
Kom ik een Castform tegen, een heel zeldzame Pokémon, heeft mijn Pokémon natuurlijk weer een critical hit en maakt 'm af. :r
In ieder geval kun je dan bijna Zangoose vangen (die de aanval bij vangst al kan, geloof ik) en ben je ook niet ver van de TM vandaan.
Moira. is tof. :7
pi_118400908
quote:
18s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 23:21 schreef Madame_Paon het volgende:
:r :r :r Ik wil False Swipe. }:|
Kom ik een Castform tegen, een heel zeldzame Pokémon, heeft mijn Pokémon natuurlijk weer een critical hit en maakt 'm af. :r
In Mistralton Cave kun je Axew vangen, als het goed is kent deze False Swipe. Tenminste, de Axew die ik heb gevangen heeft die move :)
"It doesn't matter who wins here. Our fight will continue. The loser will be liberated from the battlefield, and the survivor will live out the rest of his days as a soldier"
  donderdag 25 oktober 2012 @ 02:53:37 #132
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118404376
Maar Castform zal ik waarschijnlijk nooit meer tegenkomen ...
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 25 oktober 2012 @ 04:55:32 #133
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118404645
Je hebt 5% kans om hem tegen te komen op een ground shaking spot, dus het zal waarschijnlijk wel even duren, maar hij is zeker niet "lost forever".

Ben zelf overigens begonnen met White 2, Challenge Mode. Ik heb al een aantal keer moeten soft resetten en ik heb nog maar net Cheren verslagen. :D Lekker moeilijk dus alvast.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_118405469
quote:
14s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 04:55 schreef Rikketik het volgende:
Je hebt 5% kans om hem tegen te komen op een ground shaking spot, dus het zal waarschijnlijk wel even duren, maar hij is zeker niet "lost forever".

Ben zelf overigens begonnen met White 2, Challenge Mode. Ik heb al een aantal keer moeten soft resetten en ik heb nog maar net Cheren verslagen. :D Lekker moeilijk dus alvast.
Ik vind het echt zooo jammer dat er niet gewoon standaard een Challenge Mode in zit.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_118405817
Hoe krijg ik snel veel mensen in mijn Avenue? :P
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118407714
quote:
7s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 09:01 schreef Jesse_ het volgende:
Hoe krijg ik snel veel mensen in mijn Avenue? :P
hoe wat waar?
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  donderdag 25 oktober 2012 @ 10:18:47 #137
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_118413261
ik ga het nu o[ de DS spelen *O*
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  donderdag 25 oktober 2012 @ 13:19:49 #139
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118414355
quote:
7s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 09:01 schreef Jesse_ het volgende:
Hoe krijg ik snel veel mensen in mijn Avenue? :P
Veel communiceren met anderen die B2/W2 hebben. Sowieso komen er iedere dag weer minstens twee ventjes rondlopen die je kunt uitnodigen een kraampje te bouwen danwel naar een van je bestaande kraampjes kunt sturen.
Moira. is tof. :7
pi_118415130
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 18:37 schreef KingRoland het volgende:

Ik ben sinds kort achter deze MMO gekomen.


Heel leuk , enige nadeel zijn :

Bugs - ( begrijpelijk en bezig )
Legendarische - ( begrijpelijk omdat je zo iedereen kan verslaan )
Breeding ( bezig in de toekomst )
Elite 4 - bezig
Ben ermee begonnen, is op zich wel grappig maar het is natuurlijk eigenlijk gewoon Fire Red. Tenminste, waar ik nu ben.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_118415531
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 13:40 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ben ermee begonnen, is op zich wel grappig maar het is natuurlijk eigenlijk gewoon Fire Red. Tenminste, waar ik nu ben.
ja , nu momenteel heb je alleen 151 pokemon(geen legendarische nog ) en nog een 5-10 ongeveer johto pokemon. Nu in oktober ( je hebt nog 6 dagen te gaan ) kan je Duskull , Shuppet , Sableye vangen in de Pokemon Tower en Carvanha ergens anderes een soort Helloween event. Sinds kort is ook Houndour erbij gekomen voor alleen in Oktober :) langzamerhand komen de andere pokemons en regio's / elite 4 er ook bij.
pi_118416379
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 13:52 schreef KingRoland het volgende:

[..]

ja , nu momenteel heb je alleen 151 pokemon(geen legendarische nog ) en nog een 5-10 ongeveer johto pokemon. Nu in oktober ( je hebt nog 6 dagen te gaan ) kan je Duskull , Shuppet , Sableye vangen in de Pokemon Tower en Carvanha ergens anderes een soort Helloween event. Sinds kort is ook Houndour erbij gekomen voor alleen in Oktober :) langzamerhand komen de andere pokemons en regio's / elite 4 er ook bij.
begrijp ik goed, dat ik moet zorgen voor een firered rom en die moet inladen in de mmo client?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 25 oktober 2012 @ 14:25:59 #143
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118416671
Godverdomme, die Latias valt me gewoon aan. Eens kijken of ik die alsnog kan vangen. :')

Edit: gevangen! B-) Maar dat spel moet me dat geen tweede keer flikken. :{w Ik moet altijd het spel opslaan voor een legendary.
Moira. is tof. :7
pi_118416837
hmm na 20 minuten al een riolu, mareep,pidove en oshnawott 8-)
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118416957
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:31 schreef AldoTheApache het volgende:
hmm na 20 minuten al een riolu, mareep en oshnawott 8-)
Ik had bij start al een Thundurus, Landarus, Tornadus en in Therian vorm :7

Maar het spel lijkt wel gemakkelijker geworden. Wle jammer dat er nu geen beurzen zijn, dat is mijn bron voor streetpass etc.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_118416981
quote:
6s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:34 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ik had bij start al een Thundurus, Landarus, Tornadus en in Therian vorm :7

Maar het spel lijkt wel gemakkelijker geworden. Wle jammer dat er nu geen beurzen zijn, dat is mijn bron voor streetpass etc.
hoe heb je dat nou weer gedaan? :o

streetpass :?
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118417051
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:35 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

hoe heb je dat nou weer gedaan? :o

streetpass :?
Pokemon Dream Radar, zie review op fok van pokemon bw2 :P

In Pokemons geval: mensen tegenkomen die je bv keys geven of even willen ruilen. Helaas niet met streetpass van 3ds, hadden ze dat maar gedaan, muchos makkelijker op te zetten
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_118417081
quote:
7s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:36 schreef Pheno het volgende:

[..]

Pokemon Dream Radar, zie review op fok van pokemon bw2 :P

In Pokemons geval: mensen tegenkomen die je bv keys geven of even willen ruilen. Helaas niet met streetpass van 3ds, hadden ze dat maar gedaan, muchos makkelijker op te zetten
ik ken niemand die pokemon speelt :@
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118417107
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:37 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

ik ken niemand die pokemon speelt :@
Oh, hier thuis in de buurt ook niet, maar op zoiets als de E3 of gamescom zijn er zat mensen die met zo'n ding rondlopen.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_118417136
quote:
7s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:37 schreef Pheno het volgende:

[..]

Oh, hier thuis in de buurt ook niet, maar op zoiets als de E3 of gamescom zijn er zat mensen die met zo'n ding rondlopen.
maar wat kun je dan met die keys?

is dat gewoon een friendcode ofwat?
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118417206
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:38 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

maar wat kun je dan met die keys?

is dat gewoon een friendcode ofwat?
Oh de keys in bw2 zijn om een moeilijkheidsgraad te veranderen en zo. Zoek maar op serebii, beste Pokemonsite ooit.

http://www.serebii.net/black2white2/unovalink.shtml
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  donderdag 25 oktober 2012 @ 17:58:23 #152
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118425662
ALWEER. A critical hit. Axew fainted.
}:|

Poging 2: gevangen. Eindelijk false swipe. _O_

[ Bericht 35% gewijzigd door Madame_Paon op 25-10-2012 18:08:04 ]
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 25 oktober 2012 @ 18:11:10 #153
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118426029
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 08:39 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ik vind het echt zooo jammer dat er niet gewoon standaard een Challenge Mode in zit.
Het grootste minpunt van de games. Ik hoop echt dat GameFreak zulke fratsen bij de volgende games achterwege laat en de beide modes gewoon standaard voor iedereen toegankelijk maakt, maar GameFreak kennende...
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_118426543
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 14:15 schreef MrMoon het volgende:

[..]

begrijp ik goed, dat ik moet zorgen voor een firered rom en die moet inladen in de mmo client?
Ja. Haal een Firered Rom , als je pokemmo geinstalleerd hebt zie je in die win rar bestand een mapje ROMS daar moet je bij toevoegen de rom van firered erin zetten.

dus

1. download pokeMMO

2. download firered rom

3. pak firered rom uit van zijn WINrar bestand

4. ga naar pokemmo win rar

5. klik op map rom

6. klik op toevoegen bestand

7. klik op firered rom

---

Zoek ook een Soulsilver USA rom , dan kan je pokemon je volgen en BETERE GRAPHICS!

---

dit ben ik nu

pi_118428204
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 18:26 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Ja. Haal een Firered Rom , als je pokemmo geinstalleerd hebt zie je in die win rar bestand een mapje ROMS daar moet je bij toevoegen de rom van firered erin zetten.

dus

1. download pokeMMO

2. download firered rom

3. pak firered rom uit van zijn WINrar bestand

4. ga naar pokemmo win rar

5. klik op map rom

6. klik op toevoegen bestand

7. klik op firered rom

---

Zoek ook een Soulsilver USA rom , dan kan je pokemon je volgen en BETERE GRAPHICS!

---

dit ben ik nu

[ afbeelding ]
Thnx voor de uitleg.. misschien toch eens proberen.. ben wel benieuwd :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118454954
Pas bij Driftveil maar jeetje, wat zit er toch een boel content in deze game :D
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118455410
Iemand een Gen1 starter over? :@
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118456177
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 12:46 schreef AldoTheApache het volgende:
Iemand een Gen1 starter over? :@
Jawel
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118456193
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 13:17 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Jawel
ik heb een chimchar in de aanbieding namelijk :p
of een oshawott :)
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118457255
Jesse _O_

Nu kan ik eindelijk met normale starters dit spel spelen _O_
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118457442
quote:
6s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 13:51 schreef AldoTheApache het volgende:
Jesse _O_

Nu kan ik eindelijk met normale starters dit spel spelen _O_
zo heel erg is Oshawott toch niet?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118457478
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 13:57 schreef MrMoon het volgende:

[..]

zo heel erg is Oshawott toch niet?
nou ... Ik vind White alleen maar lelijke beesten hebben :@ Gen 1, 2, 3 _O_ 4,5 :r
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118457556
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 13:57 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

nou ... Ik vind White alleen maar lelijke beesten hebben :@ Gen 1, 2, 3 _O_ 4,5 :r
ach ja smaken verschillen.. :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118457637
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 14:00 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ach ja smaken verschillen.. :)
misschien een idee om allemaal de friendocde's te posten, voor trades en die avenue ofzo? :D
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118458352
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 14:01 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

misschien een idee om allemaal de friendocde's te posten, voor trades en die avenue ofzo? :D
staan die niet in OP?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118458685
Om je Avenue snel vol te krijgen, doe de Magnemite Coil :D
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  vrijdag 26 oktober 2012 @ 15:17:44 #167
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_118460674


Wauw. Alleen jammer dat het omgekeerd staat als je het open wilt maken.
pi_118467923
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 14:25 schreef Jesse_ het volgende:
Om je Avenue snel vol te krijgen, doe de Magnemite Coil :D
De wat?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  vrijdag 26 oktober 2012 @ 18:41:21 #169
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_118468251
Ik heb uberhaupt geen idee hoe dat allemaal werkt, pokemon online ruilen etc. Iemand een korte uitleg voor een newb?
Laffe huichelaar
pi_118468266
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:41 schreef timmmmm het volgende:
Ik heb uberhaupt geen idee hoe dat allemaal werkt, pokemon online ruilen etc. Iemand een korte uitleg voor een newb?
pokemon center, en dan naast die wereldbol ;)
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  vrijdag 26 oktober 2012 @ 18:43:26 #171
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_118468311
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:41 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

pokemon center, en dan naast die wereldbol ;)
Ooooooo. Ik zit steeds te kijken op dat onderste schermpje. Cgear ofzo. Daar ga ik straks eens kijken, naast de wereldbol! :D
Laffe huichelaar
pi_118468334
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:43 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ooooooo. Ik zit steeds te kijken op dat onderste schermpje. Cgear ofzo. Daar ga ik straks eens kijken, naast de wereldbol! :D
C gear doet het bij mij geeneens :')
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  vrijdag 26 oktober 2012 @ 18:45:26 #173
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_118468372
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:43 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

C gear doet het bij mij geeneens :')
Bij mij dus ook 9 van de 10 keer niet. Ik heb er in ieder geval nog niets boeiends mee gedaan kunnen krijgen. Ik maar denken dat het aan mij lag ;(
Laffe huichelaar
pi_118468413
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:45 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Bij mij dus ook 9 van de 10 keer niet. Ik heb er in ieder geval nog niets boeiends mee gedaan kunnen krijgen. Ik maar denken dat het aan mij lag ;(
ach ja :P waar zit je in het spel ergens? :@
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  vrijdag 26 oktober 2012 @ 18:47:07 #175
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_118468429
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:46 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

ach ja :P waar zit je in het spel ergens? :@
Ik ben nu met (geloof ik) de zesde badge bezig. De Flying gym
Laffe huichelaar
pi_118468450
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:47 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik ben nu met (geloof ik) de zesde badge bezig. De Flying gym
ik ben nog maar bij de 3e gym, net gehaald 8-)
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  vrijdag 26 oktober 2012 @ 18:48:52 #177
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_118468486
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:47 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

ik ben nog maar bij de 3e gym, net gehaald 8-)
Ik heb *NU* de zesde badge :P
Laffe huichelaar
  vrijdag 26 oktober 2012 @ 18:49:24 #178
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118468501
quote:
13s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 18:11 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Het grootste minpunt van de games. Ik hoop echt dat GameFreak zulke fratsen bij de volgende games achterwege laat en de beide modes gewoon standaard voor iedereen toegankelijk maakt, maar GameFreak kennende...
Is ook een groot minpunt, al vind ik 'daycare pas beschikbaar na de League' een tandje erger. Bij FireRed / LeafGreen was het enigszins logisch, want je kon eerst enkel de eerste 151 vangen en na de League werden er meer Pokémon ontdekt en zo – maar hier is het naar mijn mening niet op zijn plaats.
Moira. is tof. :7
pi_118468508
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:48 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik heb *NU* de zesde badge :P
*O*
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_118472532
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:49 schreef AthCom het volgende:

[..]

Is ook een groot minpunt, al vind ik 'daycare pas beschikbaar na de League' een tandje erger. Bij FireRed / LeafGreen was het enigszins logisch, want je kon eerst enkel de eerste 151 vangen en na de League werden er meer Pokémon ontdekt en zo – maar hier is het naar mijn mening niet op zijn plaats.
In FireRed was het vooral omdat in de originele spellen er helemaal geen breeding in zat. Dat kwam pas in Gold/Silver.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_118476004
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:30 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

De wat?
http://www.gamefaqs.com/b(...)k-version-2/64433897

Net eentje met pkrs binnen gekregen O+

[ Bericht 11% gewijzigd door Jesse_ op 26-10-2012 22:11:52 ]
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118478982
heb nu al iets van 10 magnemite's geruild _O-
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
  zaterdag 27 oktober 2012 @ 00:09:25 #183
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_118483108
Gary_Oak voor jou

pi_118491324
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 21:36 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

http://www.gamefaqs.com/b(...)k-version-2/64433897

Net eentje met pkrs binnen gekregen O+
Ah ok, heb helaas geen wifi.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  zaterdag 27 oktober 2012 @ 14:29:00 #185
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118496034
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 18:49 schreef AthCom het volgende:

[..]

Is ook een groot minpunt, al vind ik 'daycare pas beschikbaar na de League' een tandje erger. Bij FireRed / LeafGreen was het enigszins logisch, want je kon eerst enkel de eerste 151 vangen en na de League werden er meer Pokémon ontdekt en zo – maar hier is het naar mijn mening niet op zijn plaats.
Dat ja. Maar je kunt na 4 badges wel Incense kopen. Wat heb je daar nou aan als je niet kunt breeden?

Ik heb mijn Magmar ingeruild voor een Zangoose. De enige goede aanvallen die Magmar leert, zijn Fire-aanvallen. Hij kan Psychic leren, maar die tm krijg je pas laat in het spel of je moet ruilen. En als Magmortar kan hij Thunderbolt leren, maar dan moet je ook ruilen en dan wordt-ie ook nog eens slomer.
Dus, Zangoose. *O*
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118496439
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 14:29 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Dat ja. Maar je kunt na 4 badges wel Incense kopen. Wat heb je daar nou aan als je niet kunt breeden?

Ik heb mijn Magmar ingeruild voor een Zangoose. De enige goede aanvallen die Magmar leert, zijn Fire-aanvallen. Hij kan Psychic leren, maar die tm krijg je pas laat in het spel of je moet ruilen. En als Magmortar kan hij Thunderbolt leren, maar dan moet je ook ruilen en dan wordt-ie ook nog eens slomer.
Dus, Zangoose. *O*
Ik heb Magmar ingeruild voor Volcarona, de gaafste pokemon van gen v :s)
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  zondag 28 oktober 2012 @ 10:46:59 #187
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_118527360
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 14:29 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Dat ja. Maar je kunt na 4 badges wel Incense kopen. Wat heb je daar nou aan als je niet kunt breeden?
Incenses hebben ook nog andere effecten.


Nu in Lacunosa, dus zes badges.

Mijn team is/wordt:

Magnezone
Krokoodile
Excadrill
Swanna
Lucario
Lapras (moet ik nog vangen)

Het irriteert me trouwens hoe je overladen wordt met items. Zeker als je een nieuwe stad bereikt, is het al snel iets als: "Hallo, ik mag je, dus alsjeblieft, een Amulet Coin." Het zou leuker zijn als je er wat meer moeite voor moest doen. Het kan aan mij liggen, maar volgens mij was dat vroegah minder.
  zondag 28 oktober 2012 @ 12:28:49 #188
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118530669
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 10:46 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Incenses hebben ook nog andere effecten.

Nu in Lacunosa, dus zes badges.

Mijn team is/wordt:

Magnezone
Krokoodile
Excadrill
Swanna
Lucario
Lapras (moet ik nog vangen)

Het irriteert me trouwens hoe je overladen wordt met items. Zeker als je een nieuwe stad bereikt, is het al snel iets als: "Hallo, ik mag je, dus alsjeblieft, een Amulet Coin." Het zou leuker zijn als je er wat meer moeite voor moest doen. Het kan aan mij liggen, maar volgens mij was dat vroegah minder.
Over veel items gesproken ... Ben ik de enige die de computer terug wil om al die overbodige zooi (gems etc.) en items die je nog niet nodig hebt (evolutiestenen, incense) in te dumpen?
Moira. is tof. :7
  zondag 28 oktober 2012 @ 12:39:51 #189
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_118531082
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 12:28 schreef AthCom het volgende:

[..]

Over veel items gesproken ... Ben ik de enige die de computer terug wil om al die overbodige zooi (gems etc.) en items die je nog niet nodig hebt (evolutiestenen, incense) in te dumpen?
Ik vind het niet hinderlijk. Overbodige dingen verkoop ik gewoon geregeld. Wel vond ik het itembeheer in HG/SS veel beter, omdat je daarin zelf de volgorde van items kon veranderen. En het zag er beter uit.
  zondag 28 oktober 2012 @ 13:56:39 #190
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118534422
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 10:46 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Incenses hebben ook nog andere effecten.
Daar heb je TwistedSpoon, Miracle Seed, Charcoal e.d. voor. Daar hoef je tenminste geen duizenden Pokédollars voor te betalen.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zondag 28 oktober 2012 @ 20:44:44 #191
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_118552665
Ik vind het kut dat items niet automatisch gesorteerd worden. Of zie ik nu iets over het hoofd?
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zondag 28 oktober 2012 @ 21:03:20 #192
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118554214
Ik was dus dat battle tournament-geval aan het doen in Driftveil City toen het me opviel dat wanneer je voor de derde (en dus laatste) ronde naar het podium loopt het lijkt alsof het publiek "Hitler, Hitler" scandeert. :')
Moira. is tof. :7
  zondag 28 oktober 2012 @ 23:16:04 #193
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118561983
quote:
11s.gif Op zondag 28 oktober 2012 20:44 schreef Rikketik het volgende:
Ik vind het kut dat items niet automatisch gesorteerd worden. Of zie ik nu iets over het hoofd?
TM's en HM's sowieso. Het is wel vervelend, omdat ik ze nu zelf in nummervolgorde moet brengen, maar aan de andere kant kun je de lijst nu ook bijv. alfabetisch maken.

Ik snap trouwens niet waarom de ene aanval duidelijk meer schade geeft dan de andere. Mijn Zangoose kent X-Scissor en Fire Punch, maar X-Scissor geeft altijd veel meer schade. :?
Zangoose is een normaltype, dus met STAB heeft het niks te maken. Het zijn allebei physical aanvallen. 75 vs 80 Base Power, dus zo groot zou het verschil niet moeten zijn. En ik merk het verschil ook als ik de aanvallen bijvoorbeeld op een Audino gebruik, dus met not very effective en super effective heeft het ook niet te maken.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118705715
Stiekem wil ik ook weer beginnen, maar zit te twijfelen waarmee ik zal beginnen white/black of toch white 2 :')
[b]Op &lt;ahref="http://forum.fok.nl/topic/1286014/2/50#68576888" target="_blank" &gt;vrijdag 1 mei 2009 23:32&lt;/a&gt; schreef swarmahoer het volgende:[/b]
neem een voorbeeld aan de kwaliteitsposts van gers :P
pi_118706099
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2012 14:31 schreef gers het volgende:
Stiekem wil ik ook weer beginnen, maar zit te twijfelen waarmee ik zal beginnen white/black of toch white 2 :')
ik heb Blue weer eens opgestart :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 1 november 2012 @ 14:56:32 #196
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118706525
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2012 14:31 schreef gers het volgende:
Stiekem wil ik ook weer beginnen, maar zit te twijfelen waarmee ik zal beginnen white/black of toch white 2 :')
Als je ze allemaal nog niet heb gespeeld, zou ik beginnen met Black of White. Anders White 2.

quote:
14s.gif Op donderdag 1 november 2012 14:44 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ik heb Blue weer eens opgestart :)
Werkt de batterij nog dan? :?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118706963
This dress is comfy and easy to wear!
:D
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118709071
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2012 14:56 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Als je ze allemaal nog niet heb gespeeld, zou ik beginnen met Black of White. Anders White 2.

[..]

Werkt de batterij nog dan? :?
:Y
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118711079
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2012 14:31 schreef gers het volgende:
Stiekem wil ik ook weer beginnen, maar zit te twijfelen waarmee ik zal beginnen white/black of toch white 2 :')
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2012 14:56 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Als je ze allemaal nog niet heb gespeeld, zou ik beginnen met Black of White. Anders White 2.

Waarom eigenlijk White 2 en niet Black 2?
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_118732909
Wil weer spelen, vriendin en ik hebben allebei een DS. Twijfel nog tussen BW2, of gewoon lekker HGSS.
pi_118734774
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2012 08:30 schreef Rejected het volgende:
Wil weer spelen, vriendin en ik hebben allebei een DS. Twijfel nog tussen BW2, of gewoon lekker HGSS.
Persoonlijk vind ik HGSS leuker..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_118776602
weet niet of iemand de dreamradar gebruikt, maar dacht laat t toch ff weten :)

As some of you know, over the summer we revealed various Special Extensions for Pokémon Dream Radar which gave access to three special levels which gave Beldum, Slowpoke and Hoothoot with their Hidden Abilities. The codes for which do not work in the American and European versions. However, the Special Extension unlock commands have since been discovered by resourceful users on the internet. Type these on the main screen once you have hit Start on the main menu:
Special Extention A: Up, Right, Down, Left, X, R, L
Special Extention B: Up, Down, Right, Left, Y, R, L
Special Extention C: R, L, Y, X, Left, Right, Y, X
  zondag 4 november 2012 @ 21:03:50 #203
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118823402
Ik heb nog nooit iets gedaan met de Dream Radar/Dream World/etc. Ik weet niet eens hoe dat werkt. :@

8 badges. *O* En nu ook Terrakion gevangen, waar ik "maar" 25 Dusk Balls voor nodig had. *O*
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zondag 4 november 2012 @ 21:06:06 #204
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_118823559
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 00:09 schreef KingRoland het volgende:
Gary_Oak voor jou

[ afbeelding ]
Die gaat binnenkort in mijn FoBo! :D
  zondag 4 november 2012 @ 21:32:23 #205
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_118825349
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 november 2012 10:24 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Persoonlijk vind ik HGSS leuker..
Eens.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
beter muziek + pokemon die je volgen + Johto en Kanto

Nadelen : Pokemon tower weggehaald ( waar die overleden pokemon naartoe gaan en waar je gastly , haunter en cubone kan vangen ) en Cinnabar island is niets meer van over behalve de Pokemon center :')
  dinsdag 6 november 2012 @ 23:28:43 #206
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118917188
quote:
0s.gif Op zondag 4 november 2012 21:32 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Eens.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
beter muziek + pokemon die je volgen + Johto en Kanto

Nadelen : Pokemon tower weggehaald ( waar die overleden pokemon naartoe gaan en waar je gastly , haunter en cubone kan vangen ) en Cinnabar island is niets meer van over behalve de Pokemon center :')
Ik twijfel. Heart Gold en Soul Silver zijn aan de ene kant leuker, maar aan de andere kant bieden Black 2 en White 2 een stuk meer uitdaging omdat de Pokémon sterker zijn.

Bij Black 2 door Victory Road heen. N zei dat je Waterfall nodig hebt om er doorheen te komen, maar ik heb geen waterval gezien? :?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 6 november 2012 @ 23:29:32 #207
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_118917228
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2012 23:28 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik twijfel. Heart Gold en Soul Silver zijn aan de ene kant leuker, maar aan de andere kant bieden Black 2 en White 2 een stuk meer uitdaging omdat de Pokémon sterker zijn.

Bij Black 2 door Victory Road heen. N zei dat je Waterfall nodig hebt om er doorheen te komen, maar ik heb geen waterval gezien? :?
spoiiiler
  dinsdag 6 november 2012 @ 23:30:52 #208
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118917297
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2012 23:29 schreef KingRoland het volgende:

[..]

spoiiiler
?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118926437
Die keys he, kan je die alleen traden via infrarood?
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118932330
Heb SS en HG gekocht :) Thx!
pi_118950592
quote:
7s.gif Op woensdag 7 november 2012 10:01 schreef Jesse_ het volgende:
Die keys he, kan je die alleen traden via infrarood?
Ja :')
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_118954563
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2012 13:08 schreef Rejected het volgende:
Heb SS en HG gekocht :) Thx!
allebei tegelijk :?
There are only 151 Pokémon.
pi_118961251
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2012 20:24 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ja :')
Dan mis ik dus een Regi ;(
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  woensdag 7 november 2012 @ 23:13:12 #214
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118962085
quote:
7s.gif Op woensdag 7 november 2012 22:57 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Dan mis ik dus een Regi ;(
Welke versie heb je en in welke omgeving woon je?
Moira. is tof. :7
pi_118962653
quote:
5s.gif Op woensdag 7 november 2012 23:13 schreef AthCom het volgende:

[..]

Welke versie heb je en in welke omgeving woon je?
Black, in Groningen.

Kan de andere Regi's natuurlijk ook uit Diamond halen. :P
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
  donderdag 8 november 2012 @ 02:29:26 #216
366803 AthCom
Overigens ...
pi_118966181
quote:
7s.gif Op woensdag 7 november 2012 23:25 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Black, in Groningen.

Kan de andere Regi's natuurlijk ook uit Diamond halen. :P
Ik heb dan wel White2, maar woon veel te ver weg: rond Dordrecht. Ik kan je niet helpen. :P
Moira. is tof. :7
  donderdag 8 november 2012 @ 07:46:56 #217
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_118966951
Echt, WTF is dit. Mijn Pokémon zitten op hele hoge levels, maar serieus de helft van de Pokémon van de Elite Four gaat niet in één keer af, zelfs niet als de aanval super effective is.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_118969910
quote:
13s.gif Op donderdag 8 november 2012 07:46 schreef Madame_Paon het volgende:
Echt, WTF is dit. Mijn Pokémon zitten op hele hoge levels, maar serieus de helft van de Pokémon van de Elite Four gaat niet in één keer af, zelfs niet als de aanval super effective is.
Met STAB?
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118976800
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2012 21:21 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

allebei tegelijk :?
Jep
pi_118979057
Is er nog iets waardoor ik sneller pokemon tussen black en black 2 kan ruilen?
Wil ongeveer 400 pokemon overzetten ;(
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118994863
Goed, een paar dagen terug samen met m'n vriendin een 3DS gekocht, en waar zij het met name voor grafische verhalen (zoals Last Window oid) wilt, heb ik er Pokemon Black 2 bij gekocht. Nu vroeg ik me af; hoe makkelijk/moeilijk is het om bijv. starters te krijgen van vorige generaties? En om bijv. de trade-evoluties reliable te krijgen zonder iemand in de buurt te hebben met een (3)DS. Ik had begrepen dat het oa. via een systeem online werkt?
pi_118997996
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2012 21:04 schreef DjNivek het volgende:
Goed, een paar dagen terug samen met m'n vriendin een 3DS gekocht, en waar zij het met name voor grafische verhalen (zoals Last Window oid) wilt, heb ik er Pokemon Black 2 bij gekocht. Nu vroeg ik me af; hoe makkelijk/moeilijk is het om bijv. starters te krijgen van vorige generaties? En om bijv. de trade-evoluties reliable te krijgen zonder iemand in de buurt te hebben met een (3)DS. Ik had begrepen dat het oa. via een systeem online werkt?
Je kan online ruilen, hier is vast wel iemand die je er bij kan helpen tegen die tijd :)
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118998105
quote:
7s.gif Op donderdag 8 november 2012 22:04 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Je kan online ruilen, hier is vast wel iemand die je er bij kan helpen tegen die tijd :)
Wil het sowieso niet meteen doen, omdat ik de challenge mode eerst vrij wil spelen :P.

Al wel meteen kut dat je alleen een WEP router kan gebruiken, beetje achterhaald :/
pi_118998143
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2012 22:06 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Wil het sowieso niet meteen doen, omdat ik de challenge mode eerst vrij wil spelen :P.

Al wel meteen kut dat je alleen een WEP router kan gebruiken, beetje achterhaald :/
WPA werkt ook met een 3DS en Black 2.
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_118998391
quote:
7s.gif Op donderdag 8 november 2012 22:06 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

WPA werkt ook met een 3DS en Black 2.
Oh? Maar als ik dan bijv. die Mystery Gift op wil halen, kan er niks gevonden worden. Of is dat omdat er gewoon niks is?
pi_118998563
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2012 22:11 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Oh? Maar als ik dan bijv. die Mystery Gift op wil halen, kan er niks gevonden worden. Of is dat omdat er gewoon niks is?
Moet je wel via Nintendo WFC doen niet via de WiFi optie.
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_119002428
quote:
7s.gif Op donderdag 8 november 2012 22:14 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Moet je wel via Nintendo WFC doen niet via de WiFi optie.
Ik heb op de 3DS gewoon WiFi zonder problemen, maar als ik dan Nintendo WFC wil gebruiken, dan geeft ie aan dat ik het moet configureren. Ik heb dus het idee dat het de DS connecties probeert te gebruiken, en die werken niet omdat ze geen WPA kunnen gebruiken.

Edit: Een suggestie die ze geven is een laptop tijdelijk als een WEP node te gebruiken en daar je 3DS naar connecten. Nja, zal het wel eens proberen :P

[ Bericht 14% gewijzigd door DjNivek op 08-11-2012 23:48:02 ]
pi_119007920
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2012 23:42 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Ik heb op de 3DS gewoon WiFi zonder problemen, maar als ik dan Nintendo WFC wil gebruiken, dan geeft ie aan dat ik het moet configureren. Ik heb dus het idee dat het de DS connecties probeert te gebruiken, en die werken niet omdat ze geen WPA kunnen gebruiken.

Edit: Een suggestie die ze geven is een laptop tijdelijk als een WEP node te gebruiken en daar je 3DS naar connecten. Nja, zal het wel eens proberen :P
Dan gaat er ergens iets verkeerd, Black 2 ondersteunt WPA als het op een DSi of 3DS gespeeld wordt.
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_119008282
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 november 2012 10:15 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Dan gaat er ergens iets verkeerd, Black 2 ondersteunt WPA als het op een DSi of 3DS gespeeld wordt.
Heel raar dan, ik zal vanavond nog wel eens kijken en ook online even wat verder zoeken hoe het precies zit. Is er ingame een goede manier om het te testen? Wss door Nintendo WFC aan te tikken, of anders de Mystery Gift?
pi_119008769
Mystery Gift > Nintendo WFC
Genesect is nog tot de 12e te downloaden :s)
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_119028008
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 november 2012 10:40 schreef Jesse_ het volgende:
Mystery Gift > Nintendo WFC
Genesect is nog tot de 12e te downloaden :s)
Het werkt nu, bedankt :D. Heb Genesect meteen binnen gehaald :)
  maandag 12 november 2012 @ 00:22:24 #232
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119111994
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 00:09 schreef KingRoland het volgende:
Gary_Oak voor jou

[ afbeelding ]
Zie FoBo! *O*
  maandag 12 november 2012 @ 00:39:16 #233
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_119112376
quote:
99s.gif Op maandag 12 november 2012 00:22 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Zie FoBo! *O*
_O_ je hebt echt een bazen FoBo
  maandag 12 november 2012 @ 01:11:51 #234
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119112766
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2012 00:39 schreef KingRoland het volgende:

[..]

_O_ je hebt echt een bazen FoBo
:D
  maandag 12 november 2012 @ 18:24:51 #235
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_119133901
Ik ga de Pikachu 3DS XL niet halen ;( ik zal wachten ( al is de kans 1 op de 1 miljoen ) op de Charizard 3DS XL tot die in Europa komt. Ik zal hoop houden al weet ik dat dat nooit hier zal komen.
  woensdag 14 november 2012 @ 04:21:37 #236
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
  woensdag 14 november 2012 @ 08:13:32 #237
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_119190612
Het 'waz met jou' hoofd van brock doet het hem
Laffe huichelaar
  woensdag 14 november 2012 @ 13:57:05 #238
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119199584
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2012 08:13 schreef timmmmm het volgende:
Het 'waz met jou' hoofd van brock doet het hem
Godver, nu kan ik daar niet meer normaal naar kijken. :')
pi_119243830
Iemand hier die een Groudon wil ruilen voor een Kyogre?
Is de enige niet event legendary die ik nog niet heb ;(
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_119244637
quote:
7s.gif Op donderdag 15 november 2012 16:57 schreef Jesse_ het volgende:
Iemand hier die een Groudon wil ruilen voor een Kyogre?
Is de enige niet event legendary die ik nog niet heb ;(
Sorry :@ Mijn kyogre is _O_
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_119244851
quote:
10s.gif Op donderdag 15 november 2012 17:19 schreef AldoTheApache het volgende:

[..]

Sorry :@ Mijn kyogre is _O_
Ik wil Groudon juist hebben :P
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_119244872
quote:
7s.gif Op donderdag 15 november 2012 17:26 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Ik wil Groudon juist hebben :P
-O- :P
Wǒ shě dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_119294052
Beter pak je rayquaza _O_

oh wacht, dat mag ik niet zeggen (zie ondertitel 8-) )

[ Bericht 39% gewijzigd door Eenskijken op 16-11-2012 22:01:39 ]
There are only 151 Pokémon.
pi_119295580
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2012 21:53 schreef Eenskijken het volgende:
Beter pak je rayquaza _O_

oh wacht, dat mag ik niet zeggen (zie ondertitel 8-) )
Die heb ik al :P
Groudon is de enige niet event legendary die ik niet heb.
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_119307104
Hoi,

Mijn HG (ja ik weet het is een beetje laat) team is:
Fereligatr lv 54
Surf
Crunch
Hydro cannon
Ice fang

Ampharos lv. 53
Schock wave
Thunder
Thunderpunch
Focus blast

Victreebell lv. 52
Leaf storm
Sludge bomb
Sleep powder
Solarbeam

Dragonair lv. 54
Blizzard
Dragon rush
Dragon dance
Auqua tail (moet nog Draco meteor worden)

Ho-oh lv. 53
Psychic
Fly
Overheat
Sacred fire

En ik ga straks een Snorlax vangen:
Rest
Eurthquake
Body slam
Hyper beam

Heeft nog iemand tips qua movesets?
  zondag 18 november 2012 @ 10:33:01 #246
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_119336565
Net de elite 4 gedaan. Is dat slechts mijn ervaring, of is dat nog nooit zo makkelijk geweest? Ik heb het nog nooit gelijk de eerste poging gehaald
Laffe huichelaar
  zondag 18 november 2012 @ 12:30:46 #247
388285 roy9
Oude Koek
pi_119338672
@timm welke game gaat dit over?
  zondag 18 november 2012 @ 13:22:46 #248
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_119340038
De laatste
Laffe huichelaar
  zondag 18 november 2012 @ 16:23:19 #249
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_119346412
Engelse subs zijn er eindelijk voor EP 14 :)
  zondag 18 november 2012 @ 19:22:13 #250
388285 roy9
Oude Koek
pi_119353159
Oh, nog niet gespeeld.
  zondag 18 november 2012 @ 19:22:38 #251
388285 roy9
Oude Koek
pi_119353186
Maar heeft iemand nog tips voor mijn team?
  zondag 18 november 2012 @ 19:22:59 #252
388285 roy9
Oude Koek
pi_119353199
Zie reactie vorige pagina.
  zondag 18 november 2012 @ 20:55:19 #253
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_119358277
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2012 11:29 schreef roy9 het volgende:
Hoi,

Mijn HG (ja ik weet het is een beetje laat) team is:
Fereligatr lv 54
Surf
Crunch
Hydro cannon
Ice fang

Ampharos lv. 53
Schock wave
Thunder
Thunderpunch
Focus blast

Victreebell lv. 52
Leaf storm
Sludge bomb
Sleep powder
Solarbeam

Dragonair lv. 54
Blizzard
Dragon rush
Dragon dance
Auqua tail (moet nog Draco meteor worden)

Ho-oh lv. 53
Psychic
Fly
Overheat
Sacred fire

En ik ga straks een Snorlax vangen:
Rest
Eurthquake
Body slam
Hyper beam

Heeft nog iemand tips qua movesets?
Feraligatr: Hydro Cannon is overbodig als je al Surf hebt. Surf is weliswaar iets zwakker, maar daarentegen wel 100% accuraat. Leer hem in plaats daarvan Dig of Brick Break zodat je betere type coverage hebt.

Ampharos: Drie Electric type moves is een beetje overbodig. Thunder sowieso eruit halen vanwege lage PP en slechte accuracy, en Ampharos heeft een lage Attack stat, dus aan Thunderpunch heb je ook niet zo gek veel. Vervang Shock Wave voor Thunderbolt (als je die TM hebt althans) en ga naar de move relearner (in Blackthorn City--neem Heart Scales mee) voor Signal Beam. De laatste move slot geef je aan Power Gem als Ampharos die op level 59 leert.

Victreebell: Ziet er wel goed uit op zich. Ik zou persoonlijk gaan voor Leaf Blade i.p.v. Leaf Storm omdat laatstgenoemde maar 5 PP heeft. SolarBeam is een beetje overbodig wellicht, maar heel veel andere keuzes heb je niet. Het enige wat ik zo kan verzinnen is dat je hem Return leert in plaats van SolarBeam voor goede, neutral damage.

Dragonite: Hou Aqua Tail (type coverage) en vervang Dragon Rush uiteindelijk met Draco Meteor. Blizzard... mjah, kan op zich wel, maar Ice Beam of anders een physical attack is beter (Brick Break bijvoorbeeld).

Ho-Oh: Twee Fire attacks (Overheat en Sacred Fire) is een beetje dubbelop. Ik zou Overheat vervangen door een sterke physical move of anders Shadow Ball of zo.

Snorlax: Vervang Hyper Beam met Sleep Talk. Werkt goed in combinatie met Rest en Hyper Beam heeft sowieso weinig zin omdat Snorlax zo'n lage special attack heeft.

Ik hoop dat je er wat aan hebt. :)
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  maandag 19 november 2012 @ 22:11:20 #254
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_119412685
Nu we een 3DS hier hebben liggen heb ik ook eens 'spontaan' Platinum + HG gehaald (2de hands). Vandaag eens gekeken, stonden dus (logisch) de savegames nog op. De platinum was niks speciaals, al had ie nog een Piplup op level 7 en de andere starters op 30+ (met waardeloze skills, die aap met 4 HM's (of tenminste, lijkt me dat je daar een betere slave voor kan pakken dan een starter)) (wel interessant, hij heeft nog een egg, misschien die eerst maar hatchen voordat ik ook maar iets over ga zetten naar Black 2 (zodra ik klaar ben met de E4)).

HG was een ander verhaal, redelijk wat legendaries, stuk of 3 van die platinum legendary bijv. 2x Arceus, etc. Heeft waarschijnlijk flink zitten traden. Kan ik ook als ruilmateriaal gebruiken dan :P
  dinsdag 20 november 2012 @ 16:30:43 #256
388285 roy9
Oude Koek
pi_119430097
@rikketik: bedankt voor de tips!
pi_119450998
Iemand een Groudon over?
Het is de enige niet event pokemon die ik nog niet heb :(. Heb andere legendaries er voor te ruil :s)
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_119452177
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 november 2012 23:42 schreef Jesse_ het volgende:
Iemand een Groudon over?
Het is de enige niet event pokemon die ik nog niet heb :(. Heb andere legendaries er voor te ruil :s)
Had al voor je gekeken in die savegame, zit ie helaas niet bij :(
pi_119595371
Ik heb white 2 gekocht, maar ik vind de starters en de pokemon die je early in het wild kan vangen een beetje tegenvallen.

Ik zou graag een charmander en een abra willen hebben, op welke manier kan ik hieraan komen zonder eerst het spel grotendeels uit te spelen?
  maandag 26 november 2012 @ 17:03:39 #260
388285 roy9
Oude Koek
pi_119643240
Traden
pi_119718943
Wanneer kom ik in white2 een keer een eevee tegen? Serebii zegt castellia, garden en gift. Maar ik heb niks gezien enzo. Misschien eerst de E4 ofzo? Ik weet het niet...
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_119719112
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 18:14 schreef maxmit het volgende:
Wanneer kom ik in white2 een keer een eevee tegen? Serebii zegt castellia, garden en gift. Maar ik heb niks gezien enzo. Misschien eerst de E4 ofzo? Ik weet het niet...
Castellia Garden (aan het eind van de sewer) maar iets van 5% encouter rate ofzo, dus kan ff duren.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_119720793
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2012 00:20 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Had al voor je gekeken in die savegame, zit ie helaas niet bij :(
There are only 151 Pokémon.
pi_119721914
Echt chill om Fire Red op de PC te spelen, lekker cheaten enzo, weer eens wat anders om een level 6 Weedle met een level 96 Aerodactyl te hyper-beamen, in plaats van te tackelen met een level 7 Squirtle :')

Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 19:27:56 #265
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119721980
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2012 10:33 schreef timmmmm het volgende:
Net de elite 4 gedaan. Is dat slechts mijn ervaring, of is dat nog nooit zo makkelijk geweest? Ik heb het nog nooit gelijk de eerste poging gehaald
Ik was zo'n iemand die alleen z'n starter trainde en daarmee alles en iedereen met gemak versloeg. :@
pi_119722057
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:27 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Ik was zo'n iemand die alleen z'n starter trainde en daarmee alles en iedereen met gemak versloeg. :@
Ja inderdaad, een Blastoise van level 80-100 ofzo en dan de andere 5 Pokémon maar iets van level 40, waarmee je enkel kans maakte als je critical hits of super effective hits had.
Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 19:30:40 #267
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119722111
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:29 schreef Crocodi1e het volgende:

[..]

Ja inderdaad, een Blastoise van level 80-100 ofzo en dan de andere 5 Pokémon maar iets van level 40, waarmee je enkel kans maakte als je critical hits of super effective hits had.
Ach, zelfs die anderen gebruikte ik alleen maar als HM-hoertjes. :')
pi_119722164
Dat deed ik ook :@

Ik wil weer gaan beginnen met pokemon, twijfel alleen of ik het via mn pc doe of via mn ds. Pc is sneller, maar voelt minder echt.
pi_119722222
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:30 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Ach, zelfs die anderen gebruikte ik alleen maar als HM-hoertjes. :')
Dit ook ja, altijd zo kut als je Pokémon de beste moves hebben en je dan helemaal terug moet naar het Pokémoncenter om een of ander kutbeestje te halen die Cut weet :')
Pogo dancing!
pi_119722236
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:31 schreef Franknfurter het volgende:
Dat deed ik ook :@

Ik wil weer gaan beginnen met pokemon, twijfel alleen of ik het via mn pc doe of via mn ds. Pc is sneller, maar voelt minder echt.
Met een Emulator kun je cheaten en dat is weer eens wat anders
Pogo dancing!
pi_119722275
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:32 schreef Crocodi1e het volgende:

[..]

Met een Emulator kun je cheaten en dat is weer eens wat anders
Ja maar dat wil ik niet :') Ik ben zo'n loser die altijd alles zonder cheats wil doen :@
pi_119722370
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:33 schreef Franknfurter het volgende:

[..]

Ja maar dat wil ik niet :') Ik ben zo'n loser die altijd alles zonder cheats wil doen :@
Haha ja ik heb het origineel allemaal zonder cheats gedaan, wil nu wel even wat anders :P
Pogo dancing!
pi_119722397
Vrinden, ik moet tegen de angstaanjagende Caterpie van level 7. Welke Pokémon zal ik kiezen?

Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 19:36:33 #274
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119722472
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:31 schreef Franknfurter het volgende:
Dat deed ik ook :@

Ik wil weer gaan beginnen met pokemon, twijfel alleen of ik het via mn pc doe of via mn ds. Pc is sneller, maar voelt minder echt.
Jij! O+
pi_119722477
Die gecheatte Pokémon hebben wel erg weinig HP punten voor hun level, maar wel gewoon uitmuntende stats, dus de lage HP maakt niks uit eigenlijk
Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 19:37:24 #276
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119722513
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:32 schreef Crocodi1e het volgende:

[..]

Dit ook ja, altijd zo kut als je Pokémon de beste moves hebben en je dan helemaal terug moet naar het Pokémoncenter om een of ander kutbeestje te halen die Cut weet :')
Abra kon wel veel dingen, als ik het me goed herinner! :9
pi_119722538
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:37 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Abra kon wel veel dingen, als ik het me goed herinner! :9
Ja inderdaad, Cut, Flash en Strength volgens mij :)
Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 19:38:47 #278
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119722595
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:37 schreef Crocodi1e het volgende:

[..]

Ja inderdaad, Cut, Flash en Strength volgens mij :)
En Teleport (geen HM-move, maar wel handig)! _O_
pi_119722678
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:38 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

En Teleport (geen HM-move, maar wel handig)! _O_
Erg handig inderdaad! Maar help me eens, welke Pokémon moet ik kiezen ik moet tegen een level 7 Caterpie, gaat een hevige strijd worden, kijk de foto van mijn team _O_
Pogo dancing!
pi_119722999
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:36 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Jij! O+
Ik! O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_119723122
GOFFEDOMME IK GA DOOOOOOOOOD ;( ;( :'(

Pogo dancing!
pi_119723184
BIAAAATCHHH

Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 20:06:33 #283
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119724022
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:40 schreef Crocodi1e het volgende:

[..]

Erg handig inderdaad! Maar help me eens, welke Pokémon moet ik kiezen ik moet tegen een level 7 Caterpie, gaat een hevige strijd worden, kijk de foto van mijn team _O_
Raikou! :D
  woensdag 28 november 2012 @ 20:06:44 #284
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119724039
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 19:46 schreef Franknfurter het volgende:

[..]

Ik! O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:@ :D
pi_119724098
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:06 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Raikou! :D
Sorry, heb Osiris al gekozen :@
Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 20:25:02 #286
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_119725055
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:07 schreef Crocodi1e het volgende:

[..]

Sorry, heb Osiris al gekozen :@
Je Pokémon namen geven. :')
pi_119725233
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:25 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Je Pokémon namen geven. :')
Passende namen he ;) Houndoom heet Osiris naar de egyptische godheid, heerser van de onderwereld. Dragonite heet Dovah want drakentaal. Zelfde verhaal met alle andere namen, behalve Aerodactyl, die heet gewoon Tijn :')
Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 20:30:03 #288
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_119725336
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:28 schreef Crocodi1e het volgende:

[..]

Passende namen he ;) Houndoom heet Osiris naar de egyptische godheid, heerser van de onderwereld. Dragonite heet Dovah want drakentaal. Zelfde verhaal met alle andere namen, behalve Aerodactyl, die heet gewoon Tijn :')
Denk je serieus dat deze post het minder :') maakt?
Laffe huichelaar
pi_119725382
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:30 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Denk je serieus dat deze post het minder :') maakt?
Ja, eigenlijk wel.
Pogo dancing!
  woensdag 28 november 2012 @ 20:31:57 #290
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_119725421
Dus iemand vindt het sneu dat je je pokemon namen geeft, en je verweer is, maar ik heb goed over de namen nagedacht?
Laffe huichelaar
pi_119725518
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:31 schreef timmmmm het volgende:
Dus iemand vindt het sneu dat je je pokemon namen geeft, en je verweer is, maar ik heb goed over de namen nagedacht?
Dat is inderdaad mijn verweer.
Pogo dancing!
pi_119727391
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:25 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Je Pokémon namen geven. :')
;(
  woensdag 28 november 2012 @ 21:54:59 #293
366803 AthCom
Overigens ...
pi_119729610
quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:25 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Je Pokémon namen geven. :')
Moira. is tof. :7
  woensdag 28 november 2012 @ 22:37:18 #294
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_119731657
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 18:19 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Castellia Garden (aan het eind van de sewer) maar iets van 5% encouter rate ofzo, dus kan ff duren.
Een tip: vang of train een pokémon naar level 17 of 18, koop een heleboel repels en ga dan door het gras rennen. Alle pokémon in het (lichte) gras zijn level 16, dus die kom je dan niet meer tegen. Eevee is echter level 18 en kom je wél tegen. Binnen een minuut kun je al een Eevee vangen op deze manier.

quote:
99s.gif Op woensdag 28 november 2012 20:25 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Je Pokémon namen geven. :')
Vond ik eerst ook, maar ik ben er sinds Black/White mee begonnen en ik vind het wel degelijk iets toevoegen. Je krijgt toch een band met die beesten. Vergelijk het met huisdieren, die noem je toch ook niet "kat" of "hond"? Nee, die geef je een naam. Met pokémon net zo.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_119731868
Maar ik heb geen 150 (of 600 inmiddels :') ) huisdieren.

Enne, cheaten is af en toe wel grappig, eigenlijk maken glitches de games leuk. Maar met een full lvl 100 team de caterpie's en pidgey's afmaken is toch helemaal niets aan? Qua battles wil ik juist een beetje uitgedaagd worden, daarom grind ik vrijwel nooit. Niet dat het dan wel moeilijk is, maar toch...
There are only 151 Pokémon.
pi_119756534
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 22:41 schreef Eenskijken het volgende:
Maar ik heb geen 150 (of 600 inmiddels :') ) huisdieren.

Enne, cheaten is af en toe wel grappig, eigenlijk maken glitches de games leuk. Maar met een full lvl 100 team de caterpie's en pidgey's afmaken is toch helemaal niets aan? Qua battles wil ik juist een beetje uitgedaagd worden, daarom grind ik vrijwel nooit. Niet dat het dan wel moeilijk is, maar toch...
Het kan soms wel lachen zijn om met een level Houndoom een level 6 Caterpie af te maken met een Flamethrower die Super Effective is en Critical Hit is :P
Pogo dancing!
pi_119772822
Ik geloof dat Axew en z'n evolutions één van mijn favorieten is van de B/W series.
Ik heb wel een beetje gelijk :)
pi_119775734
Ik vind dat de pokemon van deze generatie na een tijdje trouwens ook wel wennen. Een aantal vind ik ook wel gaaf zelfs.
Ik heb wel een beetje gelijk :)
  vrijdag 30 november 2012 @ 16:08:26 #299
388285 roy9
Oude Koek
pi_119783667
Ja gigalith is ook tof!
pi_119803794
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2012 16:08 schreef roy9 het volgende:
Ja gigalith is ook tof!
idd.. maar verder valt het wat tegen..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 1 december 2012 @ 14:33:00 #301
366803 AthCom
Overigens ...
pi_119811738
Bij mij is het vandaag winter geworden, dus kon ik eindelijk (zonder vals te spelen dan) die kleine gebiedjes verkennen die opgehoopte sneeuw nodig hebben om bij te kunnen. Zo kwam ik in Icirrus City bij een huisje waar drie poppetjes in stonden die sterk hintten naar Ruby / Sapphire.

Dus een remake van die twee is de volgende stap? Best logisch natuurlijk ...
Moira. is tof. :7
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')