Ach ja, beter ook. Straks worden de prijzen van gehypet bier nog verder opgedreven.quote:Op woensdag 19 december 2012 11:32 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Mission impossible... maar dan hebben wij meer
De barman in het lokale speciaalbiercafé waarschuwt als je een Rodenbach of Duchesse bestelt nadat je iets veel donkerders of hoppigers hebt gehad. Vind ik wel netjesquote:Op woensdag 19 december 2012 12:20 schreef Saind het volgende:
[..]
Nam laatst heel vrolijk een teug Rodenbach in de veronderstelling dat het een soort donker bier was
Moet bekennen dat ik hem niet op het gedronken...
Ahja dat is wel goed. Ik dronk hem in de bar van de universiteit hier dus kostte maar een euro, was ook nieuw in het assortiment dus ik dacht we zullen hem eens proberen. Barman kende hem ook nog niet.quote:Op maandag 24 december 2012 17:53 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
De barman in het lokale speciaalbiercafé waarschuwt als je een Rodenbach of Duchesse bestelt nadat je iets veel donkerders of hoppigers hebt gehad. Vind ik wel netjes
Ik ga daarvan vanavond de 'gewone versie' proberen.quote:
Inderdaad, ik combineer ook vaak sterk bier met oude of "pittige" kaas (Blue Stilton bijvoorbeeld). Het past sowieso goed bij het voor "het lekker" drinken versus snel achterover gooien. Dat laatste is iets wat men meer met regulier bier of pils doet.quote:Op dinsdag 18 december 2012 07:07 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
[..]
zo lang je maar niet denkt bier te gaan drinken
Maar erg lekker in combinatie met oude kaas
Eerlijk gezegd vind ik Rodenbach toch wel geschikt als hijsbier... Niet te zwaar, lekker verfrissend.quote:Op zaterdag 29 december 2012 20:07 schreef drexciya het volgende:
[..]
Inderdaad, ik combineer ook vaak sterk bier met oude of "pittige" kaas (Blue Stilton bijvoorbeeld). Het past sowieso goed bij het voor "het lekker" drinken versus snel achterover gooien. Dat laatste is iets wat men meer met regulier bier of pils doet.
klinkt tofquote:Op zondag 30 december 2012 04:48 schreef OMG het volgende:
Vanavond deze eens opengetrokken (en een extra exemplaar gehaald, samen met wat Founders Breakfast Stout);
[ afbeelding ]
Widmer Brothers South by Northwest. Gebrouwen met pecan noten, kaneel, choclade, en groene chili pepers. Verrassend drop achtige afdronk.
Pics?quote:Op zondag 30 december 2012 10:50 schreef mister_popcorn het volgende:
Gisteren (o.a.) een Christoffel nobel op, verdraait lekker pintje!
Die dochter vd korenaar is trouwens ook echt super.
Zo op weg naar Meern, bierparadijs. Even goed zoeken naar lekker bier, maar altijd wel iets te vinden.
Met Kerst zo'n fles soldaat gemaakt. Hij is inderdaad anders dan de andere maar wel erg lekker.quote:Op maandag 31 december 2012 18:09 schreef IPA35 het volgende:
Ben in een druk gevecht verwikkeld met een 75cl fles La Trappe Quadrupel.
Lekker spul wel maar toch wel erg anders dan de welbekende Rochefort 10/St. Bernardus Abt 12 /Westvleteren 12. Minder donker, minder donker fruit.
Snap het ook niet helemaal. Af en toe een Amerikaanse IPA vind ik wel lekker maar verder drink ik Belgische biertjesquote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:03 schreef akira02 het volgende:
Goh als Belg vind ik het opmerkelijk dat jullie zoveel speciale bieren vinden uit vooral de V.S. en Scandinavie. Voorlopig hou ik het bij Belgische bieren (slechte ervaring met Mont des Cats) of eventueel iets buitenlands wat ik hier kan vinden.
Momenteel bezig met een Noir De Dottignies, echt super. Daarnet een Ellezelloise Hercule Stout gedronken, super. Straks een 3 fonteinen Kriek, de beste kriekfabrikant out there.
Beste ooit: Black Albert. Tuverbol was ook niet mis.
Het is een stukje nieuwsgierigheid naar wat een brouwer doet. Zitten best wat unieke kunststukjes tussen. Waar het vandaan komt zal me aan 'n reet roesten dan.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:03 schreef akira02 het volgende:
Goh als Belg vind ik het opmerkelijk dat jullie zoveel speciale bieren vinden uit vooral de V.S. en Scandinavie. Voorlopig hou ik het bij Belgische bieren (slechte ervaring met Mont des Cats) of eventueel iets buitenlands wat ik hier kan vinden.
Momenteel bezig met een Noir De Dottignies, echt super. Daarnet een Ellezelloise Hercule Stout gedronken, super. Straks een 3 fonteinen Kriek, de beste kriekfabrikant out there.
Beste ooit: Black Albert. Tuverbol was ook niet mis.
Uiteraard heb je daar een punt. Vroeg me gewoon af waar jullie dat vinden. Ken verschillende winkel in Brussel, Leuven, Brugge maar ik heb daar nog nooit iets Amerikaans gevonden. Gelukkig zijn er heel veel Belgische bieren.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 21:11 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Het is een stukje nieuwsgierigheid naar wat een brouwer doet. Zitten best wat unieke kunststukjes tussen. Waar het vandaan komt zal me aan 'n reet roesten dan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |