abonnement Unibet Coolblue
pi_118615581
Dowsett naar..............Movistar.

WTF :o
  dinsdag 30 oktober 2012 @ 12:14:39 #152
14505 OProg
A Life in Music
pi_118616119
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 oktober 2012 12:00 schreef TheArt het volgende:
Dowsett
quote:
In October 2012, he expressed himself about the Lance Armstrong-USADA doping affair by stating to the BBC: “I don't think it matters. He is still a legend of the sport. A guy who had cancer came back and won the Tour de France. I think it's not really important and I really don't think it matters.”[5] He backtracked later on the very same day, saying "I do think what Lance has done is completely unacceptable."[6]
Misschien waren ze het in Spanje wel met hem eens. :+
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_118617468
Heeft Dowsett dat document ooit ondertekent? Of is hij net op tijd 'gevlucht' ?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_118625452
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 oktober 2012 12:53 schreef franklop het volgende:
Heeft Dowsett dat document ooit ondertekent? Of is hij net op tijd 'gevlucht' ?
Werd al langere tijd als onzeker gemeld voor volgend seizoen, volgens mij gewoon niet genoeg gebracht.

In september werd zijn overgang naar Movistar zelfs al (zonder bron) gemeld op cyclingnews-forum:
http://forum.cyclingnews.(...)38933&postcount=2400
pi_118625587
Zou al maanden rond zijn, volgens inrng.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_118666295
Argos overgenomen door Russische investeringsmaatschappij Sistema. Benieuwd of dit gevolgen heeft voor de sponsoring.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator woensdag 31 oktober 2012 @ 14:29:59 #157
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_118666720
quote:
0s.gif Op woensdag 31 oktober 2012 14:20 schreef marcodej het volgende:
Argos overgenomen door Russische investeringsmaatschappij Sistema. Benieuwd of dit gevolgen heeft voor de sponsoring.
Interessante tweets van Hetiskoers he? :P
pi_118678014
Weer een bedrijf in buitenlandse handen. -O-
  donderdag 8 november 2012 @ 12:40:40 #159
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_118974532
Onder de noemer bizarre transfers is er een gerucht dat Danilo Napolitano naar Accent Jobs zou gaan.

Misschien niet zo bizar aangezien Napolitano om onduidelijke redenen altijd goed rijdt in de kleinere Belgische rittenkoersen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_118981581
Cannondale haalt Vandborg terug. Daarnaast komen ook Boivin en Boily van Spidertech het team versterken.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_119196762
Saxo Bank trekt Duggan en Petrov aan, Miyazawa verlengt.

Laat Petrov nu uitgerekend als cliënt van Ferrari genoemd worden. Hele doordachte aankoop :')
pi_119202162
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2012 12:25 schreef TheArt het volgende:
Saxo Bank trekt Duggan en Petrov aan, Miyazawa verlengt.

Laat Petrov nu uitgerekend als cliënt van Ferrari genoemd worden. Hele doordachte aankoop :')
Kan ook strategisch zijn van Riis, als signaal naar dopinggebruikers dat ze bij hem veilig zijn. A.C. zal zich er prettig bij voelen.

Voor zijn imago hoeft Riis het toch niet te doen.
pi_119316420
In de categorie "opmerkelijke berichten":

Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 17-11-2012 om 17:06:40 Gianni Meersman verbreekt lopende verbintenis met Lotto-Belisol en zoekt andere oorden op #transfer reageer retweet
  zondag 18 november 2012 @ 18:43:21 #164
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_119351245
quote:
Wielermanager blijkt oplichter te zijn

Wielrenner Timothy Dupont, Belgisch kampioen bij de elite zonder contract, en zes andere Belgen krijgen dan toch geen profcontract bij het Poolse team BDC Cycling.

Dat meldt Dupont op zijn Facebookpagina. Dupont zou samen met zes andere Belgen de overstap maken naar de Poolse ploeg: Steve Schets, Joeri Calleeuw, Pieter Van Herck, Dries D'Hollander, Ingmar Depoorterte en Dimitri Claeys. Dat gaat nu dus niet door, volgens de renners bleek de manager die de contracten onderhandelde een oplichter te zijn.
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_119390164
quote:
Ruilt Gianni Meersman Lotto-Belisol voor Omega Pharma-Quick Step? De bijna 27-jarige West-Vlaming kon zijn nog één jaar lopend contract opzeggen doordat de WorldTour-licentie van Lotto-Belisol nog niet in orde is en heeft een mondeling akkoord met de ploeg van Lefevere. ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat geen andere renners volgen', aldus Marc Sergeant, sportief manager van Lotto-Belisol.

Gianni Meersman lijkt verrassend genoeg op weg naar Omega Pharma-Quick Step. De komende dagen zal er druk gepraat worden tussen beide partijen in een poging de mondelinge overeenkomst in een contract te gieten. De West-Vlaming die een rit won in Parijs-Nice en na een sterke Vuelta geselecteerd werd voor het WK heeft zijn contract bij Lotto-Belisol via het genoemde achterpoortje opgezegd. Dat doe je natuurlijk niet als je niets in handen hebt.

Helemaal rond is zijn transfer nog niet en daarom wilde Meersman zijn nieuwe werkgever niet bevestigen. ‘Momenteel heb ik slechts een mondelinge overeenkomst en ik wil de afronding van mijn contract niet in gevaar brengen', aldus de West-Vlaming.

Het gaat dus om Omega Pharma-Quick Step, dat naast de sprintrein met Cavendish ook andere ijzers in het vuur wil hebben. Tom Boonen is het speerpunt in de kasseiklassiekers, maar van Meersman wordt onder meer verwacht dat hij tijdritspecialist Tony Martin zou bijstaan in (kleinere) rittenwedstrijden. Meersman gaat goed bergop en heeft een snelle eindsprint.

Omega Pharma-Quick Step heeft sinds de komst van de schatrijke Tsjechische zakenman Zdenek Bakala flink wat financiële armslag. Lotto-Belisol daarentegen kon pas einde vorige week het verlies van sponsors AA Drink en Adecco opvangen met de komst van Telenet.

Sergeant niet ongerust

De administratieve fout van Lotto-Belisol waardoor de ploeg nog niet WorldTour-gerechtigd is, breekt de tandem Olivier-Sergeant nu bijzonder zuur op. Een voor het grote publiek onbekende regel zegt dat een renner vrij is wanneer een team slechts op de wachtlijst staat. Bij Lotto-Belisol gaan ze ervan uit dat ze op 26 november effectief die WorldTour-licentie hebben. ‘Zonder Gianni zakken we in de punten-rangorde van zeventien naar achttien. Geen ramp natuurlijk, maar we verliezen wel een steengoede renner. Het is altijd hetzelfde verhaal met een team met beperkte middelen. Dan denk ik aan Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert en nu Gianni.'

Meersman schept een precedent, want tot 26 november kunnen in principe pakweg Vanendert, Van den Broeck, Roelandts of Greipel onder hun contract uit. Marc Sergeant gelooft niet dat het zo'n vaart zal lopen. ‘Onze renners hebben aangegeven dat ze tevreden zijn, dus ik heb geen reden tot ongerustheid. Maar het is natuurlijk vervelend dat dit is gebeurd door een administratieve fout.'
pi_119536260
Kai Reus en Boy van Poppel hebben geen contractverlenging gekregen bij United Healthcare.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_119536466
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2012 13:36 schreef Steven184 het volgende:
Kai Reus en Boy van Poppel hebben geen contractverlenging gekregen bij United Healthcare.
Van Poppel zou naar Spidertech gaan, maar die ploeg stopt er voor één jaar mee, dus had hij opeens geen contract. Hij schijnt nu wel vergevorderd te zijn met een hoger aangeslagen andere ploeg. Ik gok op Lotto-Belisol.
pi_119536679
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2012 13:43 schreef TheArt het volgende:

[..]

Van Poppel zou naar Spidertech gaan, maar die ploeg stopt er voor één jaar mee, dus had hij opeens geen contract. Hij schijnt nu wel vergevorderd te zijn met een hoger aangeslagen andere ploeg. Ik gok op Lotto-Belisol.
Goed nieuws.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_119670287
quote:
WELKOM DIRK BELLEMAKERS!

27 november 2012 - 12:11
Lotto Belisol heeft zijn kern verruimd met Dirk Bellemakers. De 28-jarige Nederlander was einde contract bij Landbouwkrediet - waar hij zich vooral liet opmerken door mee te schuiven in lange ontsnappingen en in de Ardennenklassiekers - en tekende bij Lotto Belisol een overeenkomst voor één seizoen.

Sportief manager Marc Sergeant: "Na het vertrek van Gianni Meersman - waarvan het nooit de bedoeling was dát hij zou vertrekken - wilden we zeker over een even ruime kern beschikken. Soms rijden we een driedubbel programma en vorig seizoen hebben we gezien dat - rekening houdend met mogelijke blessures - een team van 28 renners geen overbodige luxe is."

"Met Dirk Bellemakers halen we iemand bij de ploeg waarvan we weten dat hij genereus is in de inspanning tegenover zijn ploegmaats, altijd een positieve mentaliteit toont, en ofwel mee kan schuiven in een vroege ontsnapping waardoor zijn ploegmaats in een zetel zitten ofwel nuttig werk kan verrichten in de achtervolging. Vooral de Ardennenklassiekers moeten hem liggen; en als trainingsmakker van Jelle Vanendert kennen zij elkaar al zeer goed."

Dirk Bellemakers: "Ik noem mezelf een allrounder die zijn mannetje kan staan op geaccidenteerd terrein. Gezien mijn profiel ben ik geen klimmer, maar ik kan toch vrij aardig bergop. De rol die ik bij Lotto Belisol zal vervullen zal er uiteraard één zijn in dienst van de kopmannen, en tijdens het Ardens voorjaar in de eerste plaats voor Jelle Vanendert."

"Uiteraard ben ik heel blij met de kans die ik nu krijg. Ik ben steeds blijven geloven dat ik nog een stapje hogerop zou kunnen zetten en nu is het aan mij om die kans met beide handen te grijpen. Als 28-jarige de stap zetten naar een WorldTour-ploeg lijkt laat, maar door het afmaken van mijn studie commerciële economie zette ik pas de laatste twee jaar alles op de koers. Daardoor denk ik op vele vlakken nog progressie te kunnen boeken. Door in een beter gestructureerde ploeg te rijden, wedstrijden op het hoogste niveau te betwisten en hard te werken moet ik zeker nog beter kunnen."

http://www.lottobelisol.be/nl/welkom-dirk-bellemakers-768.htm
_O_
  Moderator dinsdag 27 november 2012 @ 12:54:42 #170
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_119670407
Dat kunnen we best wel een enorme verrassing noemen. Leuk voor die jongen.

Naar welke ploeg zou Van Poppel dan gaan?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_119670611
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2012 12:50 schreef TheArt het volgende:

[..]

_O_
Eindelijk. ^O^
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_119683404
Mooi voor Bellemakers ^O^
pi_119770172
Duque naar Colombia-Coldeportes.
pi_119807379
Rogers naar Saxo. Zit wel een luchtje aan, misschien wilde hij de anti-dopingverklaring van Sky niet tekenen? Riis maakt daar natuurlijk geen probleem van.
pi_119808056
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2012 10:56 schreef LeTourdeFrance het volgende:
Rogers naar Saxo. Zit wel een luchtje aan, misschien wilde hij de anti-dopingverklaring van Sky niet tekenen? Riis maakt daar natuurlijk geen probleem van.
Inderdaad zeg! De geloofwaardigheid van die actie van Sky stond of viel wat mij betreft bij of Rogers het zou tekenen.

Op deze manier is het natuurlijk wel weer lekker omerta. Straks gaan ze sowieso ontkennen dat het document de reden is.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')