abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_116708025
Wat eten en/of drinken we vandaag?

Post hier je ontbijt, lunch, diner of tussendoortje!

Nu lekker thee met mozartkugeln! O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_116708494
Ga zo een wijntje inschenken, erbij denk ik een paar snoeptomaatjes.
  woensdag 12 september 2012 @ 21:34:11 #3
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_116708664
de combi :D
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_116723287
Croissant, kip krokant en chicken burger.
Werewolf
pi_116729760
Vanochtend prettig creamy honey oatmeal, straks als lunch getoast kaneelbrood. :D Ik hou van de Australische grills. Die dingen staan nonstop aan hier in de kantine.
Vanavond uitgenodigd voor een etentje bij een heel goede hamburgerrestaurant (a la burgermeester), ben benieuwd!
pi_116731354
2 bth ham-kaas-komkommer en een snijkoekreepje.

Vanmiddag (hopelijk laatste) 2 kommen tomatencremesoep met kaas.

Vanavond weet ik nog niet. Denk witlof ham-kaas met rosti en vis.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_116734494
koffie
pi_116734563
Gedroogde kersen :)
pi_116734670
Ik twijfel tussen witlofschotel, stoofpot rundvlees..of misschien maak ik een pizza.
Straks even een eitje bakken.
  donderdag 13 september 2012 @ 11:41:55 #11
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_116735278
Vanochtend yoghurt met aardbei/kwark cruesli van Quaker.

Vanavond taco shells met een zelfverzonnen vulling! Met aardappeltjes en iets van een fruitsalade!

Zometeen lunch...boterhammetjes.
pi_116736425
Tehbotol
pi_116736869
Bruin bolletje leverworst en bruin bolletje met zachtgekookt ei en curry :)
In life, every ending is a new beginning..
pi_116739336
Het is tijd voor tosti's!
  donderdag 13 september 2012 @ 14:01:55 #15
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_116739768
Subway steak and cheese O+
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_116741512
Net bruine bonensoep op en 2 witte bolletjes :).
  donderdag 13 september 2012 @ 14:56:28 #17
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_116741647
cola en paprika chips :9
pi_116741895
Geen zin om verder te gaan met schoonmaken enzulks dus heb er even een koud pilsje bijgepakt, even een muziekje luisteren en het laatste nieuws lezen.

Vanavond grill ik wat spiesjes, frituur ik wat frietjes en trek ik wat aan groenten uit de vriezer, zal wel spinazie worden ofzo.
  donderdag 13 september 2012 @ 17:14:18 #19
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_116746629
Nu een blokje chocolade en een cola berenburg.

Strakjes: Gevulde paprika's/courgetten/tomaat/champignon (gevuld met gehakt, rijst, sauzen, ei) en een salade met gekookt ei en een blikje tonijn.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_116746744
Pils

Voor vanavond nog geen idee, zoals gewoonlijk wanneer ik boodschappen heb gedaan en de koelkast vol ligt :')
  donderdag 13 september 2012 @ 17:34:19 #21
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_116747163
tomatensoep en stokbrood.
en nu cola.
pi_116747549
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 14:56 schreef PureEvil het volgende:
cola en paprika chips :9
'
Lekker :9

Hier vanavond stamppot andijvie en rookworst :)
pi_116754526
Ik heb nu stukjes varken in een marinade staan ; pinda-olie, ketjap asin, kardemon, komijn, gember, knoflook, peper, zout, sambal...en een klein beetje citroensap. Misschien iets vergeten te noemen.

De grill gaat zo aan, ff spiesjes steken.
  donderdag 13 september 2012 @ 20:41:28 #24
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_116754997
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 20:34 schreef SoS87 het volgende:
Ik heb nu stukjes varken in een marinade staan ; pinda-olie, ketjap asin, kardemon, komijn, gember, knoflook, peper, zout, sambal...en een klein beetje citroensap. Misschien iets vergeten te noemen.

De grill gaat zo aan, ff spiesjes steken.
Tip
Marineren werkt beter als je het een dag van te voren doet, dan trekt de smaak beter in en hebben de zuren van citroen de tijd bindweefsel af te breken en wordt je vlees dus ook malser. Dan kan je nek of schouder nemen en dat is dan zo mals als filet, maar wel veel smaakvoller en sappiger
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_116755179
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 20:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tip
Marineren werkt beter als je het een dag van te voren doet, dan trekt de smaak beter in en hebben de zuren van citroen de tijd bindweefsel af te breken en wordt je vlees dus ook malser. Dan kan je nek of schouder nemen en dat is dan zo mals als filet, maar wel veel smaakvoller en sappiger
Klopt helemaal. Ik marineer het meestal de avond van tevoren. Dat beetje citroensap is erg belangrijk, dat lijkt het vlees erg mals en sappig te maken.

Ik heb nu heel simpel hamlappen uit de vriezer die over waren, dat werkt ook prima, mits goed snel gegrild.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')