abonnement Unibet Coolblue
pi_117187315
Heel veel sterkte Outpost! :*

Ik herken je gedachten/verwijten naar jezelf ('had ik maar dit, had ik maar dat.....') maar meer dan uit liefde met je dier meevechten, en uiteindelijk de moeilijkste beslssing moeten nemen, kun je niet doen. En dat is een stuk moeilijker te accepteren dan dat ik het hier nu neer zet hoor, daf weet ik. :{

Ik kan je hooguit de 'tip' geven, om bij elke twijfel of elk verwijt naar jezelf toe, jezelf even 'tot de orde' te roepen en aan een mooi moment uit Wodan's leven te denken, want dat heb je ook voor hem (mede) mogelijk gemaakt. :) (En zelf voelt het voor mij toch een stuk fijner om juist om het gemis van die mooie momenten te moeten huilen, dan om twijfels en verwijten. Omdat het eerste over - in mijn geval Puk, in jouw geval Wodan - gaat, en het laatste over mijn eigen angsten/'falen'/onmacht. :) )

Je mag mijn 'tip' ook gerust naast je neerleggen hoor, maar misschien heb je er ergens wat aan. Ik herkende je gevoelens en heb zojuist deze week 'besloten' dat ik Puk op een andere manier wilde herdenken dan ik de afgelopen weken voornamelijk heb gedaan; ik liet 17 jaar aan mooie herinneringen overspoelen door enkele nare momenten...vond ik toch ergens wel zonde.
  Moderator / Redactie Sport maandag 24 september 2012 @ 21:33:51 #102
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_117211732

Bellefleur heeft vandaag haar spuitje gekregen. 19 jaar(foto is al wat van langer geleden, maar dit is een van mijn favo foto's :) ).
Het was gewoon op. Kwam ik thuis uit school/universiteit was de eerste die aan kwam lopen Bellefleur O+. Eigenwijze en lieve bange poes. O+
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_117212254
Toch een mooie leeftijd Borisz. Was het een moeilijke beslissing?
pi_117212442
Sterkte borisz, het was een mooie poes. O+ Helaas komt dat moment inderdaad dat ze gewoon op zijn. ;(
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  Moderator / Redactie Sport maandag 24 september 2012 @ 21:46:38 #105
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_117212477
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 21:42 schreef computergirl het volgende:
Toch een mooie leeftijd Borisz. Was het een moeilijke beslissing?
Nee. Alle signalen stonden op overlijden. Ze at niet meer, zwaar afgevallen, dronk nauwelijks, zocht de kleine plekjes op en kon niet echt meer lopen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_117213095
Ach ja. Nou ja, plekje in poezenhemel heeft ze verdiend na bijna 20 jaar trouwe 'dienst'
  dinsdag 25 september 2012 @ 00:59:49 #107
323439 HetKlusKonijn
Hoard, collect, file, index
pi_117221235
Awwww... veel sterkte borisz!
VDGG - Steven Wilson - Jacco Gardner - Pussy Riot - Malala Yousafzai - René Goscinny (RIP)
"The Least We Can Do, Is Wave To Each Other!"
  † In Memoriam † dinsdag 25 september 2012 @ 01:08:12 #108
72518 Strega
Het glas is altijd halfvol.
pi_117221401
Heel veel sterkte Borisz. :*
De tong is het enige wapen dat scherper wordt bij veelvuldig gebruik.
Bullie is thuis
pi_117221453
ocherm, sterkte borisz! :*
Ja doei.
pi_117223451
Ooit heb ik deze post gepost:

[Centraal] Katten mét foto's deel 21

En nu is mijn lieve tijger er niet meer...

Donderdagnacht is hij (waarschijnlijk) aangereden. Hij leek niets te hebben totdat ik vrijdag ontdekte dat hij in zijn eigen urine lag. Met de gebruikelijke moeite in de reismand gekregen (de krassen zitten nog op mijn armen) en naar de dierenarts gegaan.
Toen ik daar zat te vissen naar goed nieuws maar de dierenarts niets wilde zeggen besefte ik dat het waarschijnlijk echt mis was. Zijn staart was verlamd maar zo hoog dat ook zijn blaas en darmen niet werkten.
Hij moest worden opgenomen voor het weekend en zou een katheter krijgen. Na een weekend met kraag en katheter in een klein hokje bleken gisteren de medicijnen totaal niet aan te slaan. Daarnaast liet hij, of eigenlijk zijn lichaam, het niet toe zijn blaas leeg te drukken. Na second opinion van de faculteit dierengeneeskunde bleek de prognose niet goed. Maanden revalideren in een klein hokje met kraag en katheter zonder duidelijke verbetering.

Mijn tijger was mijn tijger niet meer in zo'n hokje, hij zag er slecht uit, zijn vacht was dof en spontaan op plekken grijs (of eigenlijk wit, hij was al grijs) geworden. Hij was ongelukkig. We hebben besloten om hem gisteren maar gelijk in te laten slapen. We hadden hem ook nog drie dagen langer met katheter kunnen laten zitten, maar voor hem is het niets en dan zouden we waarschijnlijk drie dagen later alsnog dezelfde keuzen hebben moeten maken.

Terwijl ik hem aaide is hij rustig in zijn hele diepe slaap gevallen.Ik mis hem verschrikkelijk, vooral als ik zo door huis loop, bedenk dat ik mijn dochtertje graag samen met hem groot had willen zien lopen of toen ik vanochtend wakker werd in een houding waarbij hij tussen mijn benen zou slapen als hij er nog geweest was.

Het is de eerste keer dat ik een huisdier dat me zo nabij stond heb verloren; ik kom er wel overheen, maar wat een leegte laat het na. Iedereen veel sterkte; laten we vooral aan de leuke herinneringen blijven denken!

pi_117228935
Mijn allerliefste Tijgertje is niet meer. 1 september is hij aangereden door een auto in de straat. Ik was zelf niet thuis, maar de overbuurman heeft hem bij ons voor het perkje gelegd. De aanrijder heeft aangebeld bij de buurman waardoor hij hem vond. Hij had nog gebeld met de dierenabulance en dierenarts maar het was met een paar minuten al gedaan. Hij heeft de leeftijd van 10 gehaald.Maar dat is veel te jong natuurlijk.
Ik mis hem verschrikkelijk, en heb natuurlijk de nodige "had ik maar" en "als ik nou" gedachten gehad, maar uiteindelijk is het wat het is. Vanmorgen op de fiets naar het werk, lieflijk liedje op de radio, ineens weer hard moeten huilen (en nu bijna weer).
Als ik thuis kom, roep ik altijd de namen van alle katjes. En dan soms roep ik Tijgertje, en dan besef ik het weer.



Tijgertje, ofwel Spinmaster. T. Omdat hij zo hard en intens tevreden kon spinnen. Een enorme kroelkont waar je alles mee kon doen. Hoeveel tranen ik wel niet in zijn vacht heb gehuild. En hij wist het als het nodig was, hij bleef net zolang in mn armen tot ik getroost was. En juist toen ik zo hard moest huilen en hem nodig had, was het om hem. Hij vocht nooit met de katten maar was wel de baas in huis. Als de andere katten knokten, kwam hij langzaam aangelopen om eens te zorgen dat het nou eens afgelopen was. Mijn vriend is van katten gaan houden door Tijgertje, hij is degene die hem heeft gevonden, hem een mooie begrafenis heeft gegeven, en later zo voorzichtig mogelijk mij heeft geinformeerd, Ik was zelf feesten bij vrienden waar vriend mee heen had gebracht.




RIP liefste Tijgertje.
pi_117230555
Sterkte zatoichi en miek :* ,....de tabbykatten doen het niet goed in dit topic de laatste tijd. ;(
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_117231694
Heel veel sterkte Borisz, Zatoichi en miek ;(
pi_117248032
Ik zit hier met dikke tranen in mijn ogen te lezen...


Lieve baasjes, heel veel sterkte met het verlies van jullie geliefde dieren!
pi_117248576
Voor alle mensen die recent/minder recent een dier hebben verloren :* ...ik vind dit nummer zo treffend, zeker als je het besluit hebt moeten nemen om het dier te laten inslapen.
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_117249780
Kennen jullie ook het verhaal van de regenboog brug? Een beetje klef, maar ik kan het momenteel niet lezen zonder flink te moeten huilen. De gedachte erachter is erg mooi.

En nu moet ik even flink huilen bij het liedje hierboven. Dieren geven ontzettend veel liefde, maar afstaan op wat voor manier dan ook, maar vooral bij overlijden doet zoveel pijn.
pi_117254552
Yep, regenboogbrug is mij bekend. Ik stel me wel eens voor dat al mijn beestjes daar zitten te wachten en ondertussen commentaar zitten te geven op hun wolkje wat er beneden gebeurd :@ , beetje klef maar wel mooi :@
Ik raak ook geëmotioneerd van dit nummer, helaas niet alleen i.v.m. de huisdieren die ik allemaal heb moeten wegbrengen. ;(

[ Bericht 21% gewijzigd door trovey op 25-09-2012 22:53:01 ]
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_117255543
Weer dit topic omhoog :'(

Iedereen heel veel sterkte.
I solemnly swear i'm up to no good
pi_117266875
Dank allen, het is voor mij, gelukkig, lang geleden dat ik me zo rot heb gevoeld. Je gaat zo'n beest op de gekste momenten nog het meest missen. Vanochtend toen om zes uur de wekker ging en ik dus niet een half uur eerder van de kat die per se wilde eten wakker werd. Soms kon ik het beest wel vervloeken en nu mis ik hem alleen maar. Hopelijk slijt het nare gevoel een beetje snel.
pi_117267460
Ik bedenk me net dat het vandaag bijna op de kop af 8 jaar geleden is dat onze hond Nikky is ingeslapen.



Op dezelfde dag als Andre Hazes :X

Het was een Cairn Terriër en hij was ubertof 8-)

:)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 26 september 2012 @ 11:48:59 #121
163650 Greys
pi_117267564
Sterkte aan allen.

quote:
7s.gif Op woensdag 26 september 2012 11:45 schreef vosss het volgende:
Ik bedenk me net dat het vandaag bijna op de kop af 8 jaar geleden is dat onze hond Nikky is ingeslapen.

[ afbeelding ]

Op dezelfde dag als Andre Hazes :X

Het was een Cairn Terriër en hij was ubertof 8-)

:)
Oeh ja cairn terriërs O+ Lekkere stoere hondjes.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_117267702
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2012 11:48 schreef Greys het volgende:
Sterkte aan allen.
Die sterkte heb ik inmiddels al lang niet meer nodig, maar toch bedankt hoor. :)
quote:
Oeh ja cairn terriërs O+ Lekkere stoere hondjes.
Een echte rotzak (in de positieve zin van het woord dan) en zo eigenwijs als de neten.
Luisterde PERFECT, maar dan wel alleen als hij daar zelf zin in had.
Een echt boefje was het _O_

Nu heb ik 2 katten in huis rondlopen. Dat zijn ook een stel donderstenen bij elkaar :D
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_117270390
Er waren genoeg momenten dat ik Tijgertje wel achter het behang wilde plakken. Hij had diep respect van alle beestjes omdat hij de koelkast kon openmaken. Kwam ik thuis, was de hele koelkast weer leeggegeten, of anders in elk geval van alle lekkers een hapje genomen. Nu mis ik het geluid van de opengaande koelkast, en wilde ik dat ik het weer eens zo aantrof. Al is het wel goedkoper zo..en de baksteen heb ik op kunnen ruimen :P

Sterkte aan iedereen.
pi_117270475
quote:
7s.gif Op woensdag 26 september 2012 11:53 schreef vosss het volgende:

[..]

Die sterkte heb ik inmiddels al lang niet meer nodig, maar toch bedankt hoor. :)

[..]

Een echte rotzak (in de positieve zin van het woord dan) en zo eigenwijs als de neten.
Luisterde PERFECT, maar dan wel alleen als hij daar zelf zin in had.
Een echt boefje was het _O_

Nu heb ik 2 katten in huis rondlopen. Dat zijn ook een stel donderstenen bij elkaar :D
Tja, terrrier wat wil je dan? :P Was een leuke ragebol. O+
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  woensdag 26 september 2012 @ 14:40:47 #125
323439 HetKlusKonijn
Hoard, collect, file, index
pi_117273221
Weer twee poezels slachtoffer van het verkeer... :( :'(
Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve dieren, mensen! :*
VDGG - Steven Wilson - Jacco Gardner - Pussy Riot - Malala Yousafzai - René Goscinny (RIP)
"The Least We Can Do, Is Wave To Each Other!"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')