Is de bodem niet extreem dik?quote:Op dinsdag 23 oktober 2012 18:44 schreef MaximusTG het volgende:
Ik ben ook weer eens aan de pizza gegaan vandaag!
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Jammer dat het licht altijd zo slecht is rond deze tijd.
Wees blij :-)quote:Op woensdag 24 oktober 2012 17:17 schreef Terpentin07 het volgende:
Vond wel raar dat mijn oven zo heet wordt, het thermometer gaf boven de 300 graden aan![]()
Fahrenheitquote:Op woensdag 24 oktober 2012 17:17 schreef Terpentin07 het volgende:
Volgens mij was gisteren pizza dagIk had ineens ook zin in pizza. Nu voor het eerst de pizzasteen in mijn fornuis gebruikt ipv de alfredo en ik vind het resultaat veel beter. Vond wel raar dat mijn oven zo heet wordt, het thermometer gaf boven de 300 graden aan
![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mixerquote:Op zondag 4 november 2012 19:44 schreef Ferdii het volgende:
Hoe nat houden jullie het deeg over het algemeen?
Als ik het deeg zodanig wil maken dat ik het lekker kan kneden in mijn handen zonder dat alles aan mijn handen vast plakt moet ik er in mijn ogen teveel bloem aan toevoegen.
Hoe doen jullie dit?
Mijn deeg heeft iets van 68,5% water op de hoeveelheid bloem. 360 gram water op 525 gram bloem.quote:Op zondag 4 november 2012 19:44 schreef Ferdii het volgende:
Hoe nat houden jullie het deeg over het algemeen?
Als ik het deeg zodanig wil maken dat ik het lekker kan kneden in mijn handen zonder dat alles aan mijn handen vast plakt moet ik er in mijn ogen teveel bloem aan toevoegen.
Hoe doen jullie dit?
Het vervangende pizza deeg dat ik maakte rees wel zonder problemen, beetje vreemd. Nu de pizza's smaakten wel goed, dusja... Nu heb ik veel deeg in de diepvriesquote:Op zaterdag 3 november 2012 20:04 schreef MaximusTG het volgende:
Gek dat je deeg niet gerezen was Sjaapje, misschien teveel extra bloem toegevoegd bij het kneden? Maar je gist zal wel niet goed geweest zijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |