Waar is 'hier'?quote:Op maandag 13 augustus 2012 19:35 schreef MaximusTG het volgende:
Jup, enige plek hier in de buurt waar ze iets verkopen waar je wat aan hebt. Surprima plus hebben ze hier helaas niet. Heb 2,5 kg zak Frans Krokant en Original witbrood gehaald.
Ja, die gist heb ik heel lang mee gedaan. Verpakking steeds goed dicht gehouden, en dan af en toe een deel in een tupperware-achtig bakje. Daaruit werken. Hoeft de originele verpakking niet steeds open.
Eanske!quote:
Verwarm je je pizzasteen tegelijkertijd met de bbq? Of de pizzasteen pas erop als de bbq warm is?quote:Op vrijdag 10 augustus 2012 20:07 schreef Schism6 het volgende:
Eindelijk een fatsoenlijk resultaat.
De steen is zo'n 10 cm hoger in de bbq geplaatst en nu is de warmteverdeling wel goed
[ afbeelding ]
Ik zet zo'n pizza steen altijd even in de oven, en laat hem dan naar 150 / 180c opwarmen, voor hij op de BBQ gaat.quote:Op donderdag 16 augustus 2012 05:07 schreef MaximusTG het volgende:
Pizzasteen moet altijd mee voorverwarmen. Als de pizza op een koude steen komt heeft het een averechts effect.
Steen ineens op een warme bbq kan trouwens ook scheuren en breken veroorzaken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |