Gadverdamme wat een hollandse krenterigheidquote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:45 schreef Daffodil31LE het volgende:
Natuurlijk kan dat. Ik heb meestal gewoon Blue Band gebruikt in plaats van roomboter. Werkt prima.
Nee, gemakzuchtigheid. Te lam om extra naar de winkel te lopen en zo.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gadverdamme wat een hollandse krenterigheid
dan lijkt het er niet eens op.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:45 schreef Daffodil31LE het volgende:
Natuurlijk kan dat. Ik heb meestal gewoon Blue Band gebruikt in plaats van roomboter. Werkt prima.
Gezien het tijdstip van de OP denk ik eerder aan mensen die niet in een land wonen waar je 24/7 even naar de winkel kan lopen.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Tja, mensen zonder ambitie wat lekkers te maken
Ik had het over margarine gebruikenquote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:54 schreef Daffodil31LE het volgende:
[..]
Gezien het tijdstip van de OP denk ik eerder aan mensen die niet in een land wonen waar je 24/7 even naar de winkel kan lopen.
Roomboter is lekkerder maar wat me opval met de pannenkoeken is dat het wel sneller aanbrandt.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik had het over margarine gebruiken
Ik ook. TS heeft maar een beperkt klontje roomboter en vraagt of je ook cake kan bakken met margarine. Ja, dat kan. Probleemloos.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik had het over margarine gebruiken
En ik zeg hem dat ie beter gewoon wat meer eieren kan gebruiken.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:56 schreef Daffodil31LE het volgende:
[..]
Ik ook. TS heeft maar een beperkt klontje roomboter en vraagt of je ook cake kan bakken met margarine. Ja, dat kan. Probleemloos.
Boter eerst klarenquote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:56 schreef EK-burger het volgende:
[..]
Roomboter is lekkerder maar wat me opval met de pannenkoeken is dat het wel sneller aanbrandt.
Maar is dat Bak&Braad wat hij bedoelt niet een variant met allerlei extra smaakstoffen?quote:Op zaterdag 14 juli 2012 22:56 schreef Daffodil31LE het volgende:
[..]
Ik ook. TS heeft maar een beperkt klontje roomboter en vraagt of je ook cake kan bakken met margarine. Ja, dat kan. Probleemloos.
Dat zou inderdaad kunnen. Ik heb geen idee; we hebben geen AH in het dorp. Helaas over een paar maanden wel; dan wordt de Jumbo omgebouwd naar zo'n veel te duur kippenhok.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:00 schreef __Saviour__ het volgende:
[..]
Maar is dat Bak&Braad wat hij bedoelt niet een variant met allerlei extra smaakstoffen?
Nee lieve schat maar ik heb de blokvariant niet de vloeibare.quote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:02 schreef mazaru het volgende:
Dit kun je toch niet in cakebeslag doen?
[ afbeelding ]
Ahh deze!quote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:03 schreef EK-burger het volgende:
[..]
Nee lieve schat maar ik heb de blokvariant niet de vloeibare.
Gaat dan niet er een vleessmaak aan de cake zitten?quote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:07 schreef mazaru het volgende:
[..]
Ahh deze!
[ afbeelding ]
Die kun je best gebruiken hoor. Alleen mag je het geen roombotercake meer noemen dan.
Maar hij zal best nog lekker smaken
Alleen als je vlees in je cake doet, anders gaat er enkel maar een cakesmaak aanzitten...quote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:09 schreef EK-burger het volgende:
[..]
Gaat dan niet er een vleessmaak aan de cake zitten?
haha bijdehandquote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:12 schreef Daffodil31LE het volgende:
[..]
Alleen als je vlees in je cake doet, anders gaat er enkel maar een cakesmaak aanzitten...
Jaquote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:14 schreef Daffodil31LE het volgende:
Oh, wacht...
Is die Bak en Braad zoiets als de Croma van vroeger? Hard, breekbaar en donkergeel?
Ik gebruik ook gewoon Blue Band in cakebeslag. Daar is niks mis mee.quote:
Ik ben ook een knieperd die er Blue Band ingooitquote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:19 schreef mazaru het volgende:
[..]
Ik gebruik ook gewoon Blue Band in cakebeslag. Daar is niks mis mee.
Maar een Croma-achtige boter weet ik niet. Volgens mij wordt dat een stuk zouter.
Lees je wel?quote:Op zaterdag 14 juli 2012 23:00 schreef Daffodil31LE het volgende:
250 gram suiker
250 gram boter/margarine
250 gram cakemeel
5 eieren
1 zakje vanillesuiker
En voor de creatieveren: 1 flinke lepel cacaopoeder.
Wat kan daaraan misgaan?
Het schijnt dus wel eetbaar te zijnquote:Op zondag 15 juli 2012 13:44 schreef Quispi het volgende:
Doet me denken aan dit topic Koekjesrecepten! Arretjescake met croma...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |